You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεισμός 6,5 ρίχτερ στην Β.Δ. Πελοπόννησο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 161
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ο Θεος να με βγαλει ψευτη,θα εχουμε θυματα.....
να σε βγαλει..
Επισκέπτης
Φιλε ηταν καλος....πολυυυυυυυυυυυυ καλος ο σεισμουλης....
Ειμαι απεναντι απ'την Πατρα....κ κουνηθηκαμε με ολους τους δυνατους τροπους....(πανω-κατω-δεξια-αριστερα)....
Σιγουρα δυνατοτερος κ εντονοτερος της Αθηνας πριν καμποσα χρονια....(ο γκαντεμης ετυχα κ σ'εκεινον)!!!
Ειμαι απεναντι απ'την Πατρα....κ κουνηθηκαμε με ολους τους δυνατους τροπους....(πανω-κατω-δεξια-αριστερα)....
Σιγουρα δυνατοτερος κ εντονοτερος της Αθηνας πριν καμποσα χρονια....(ο γκαντεμης ετυχα κ σ'εκεινον)!!!
να με βγαλει φιλε μου και σκατα στο στομα μου....να σε βγαλει..
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Τώρα επικοινώνησα με φίλο από την Αμαλιάδα,και "τα είδαν όλα" οι άνθρωποι...Ελπίζω να μην έχει θύματα,στην πολύπαθη αυτή περιοχή...
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
6.7 δινει το αριστοτελειο!
]
]
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
ρε παιδιά..στην αμαλιάδα τι γινεται?...δεν δουλεύουν οι γαμημένες οι κινητές......έχω κολλητάρι εκεί.....ξερει κανείς πληροφορίες?.......SOS...
Εγώ μπόρεσα και τηλεφώνησα σε φίλο στην Αμαλιάδα.Περισσότερα δεν ξέρει αυτός δεν είχε ζημίες αλλά ήταν πολύ ισχυρός όπως τον ένιωσαν.
ο ταρατσαςγαμουσε κανεις την ωρα του σεισμου ?
κοφτο ρε μεγαλε....δεν ειναι ολες οι ωρες ιδιες...κοπανεγαμουσε κανεις την ωρα του σεισμου ?
Μαλλον σε μονοκατοικια θα εισαι, οποτε θα εισαι καπως ασφαλης..
να σαι καλα ρε ταλε για την ινφο...τώρα μίλησα με αμαλιάδα...ζημιές υπάρχουν...ρωγμές...όχι σπίτια που έπεσαν....και μάλλον όλοι είναι καλά.....δόξα το θεό....
Ζωγράφου, δεν κατάλαβα τίποτε, όπως και άλλοι φίλοι εδώ. Την ώρα που έγινε μίλαγα στο τηλ.με φίλο από Χολαργό που τον κατάλαβε κανονικότατα (κουνιόντουσαν τα φώτα).
Είναι προβλεπόμενοι τέτοιοι σεισμοί στην περιοχή εκείνη...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
Είναι προβλεπόμενοι τέτοιοι σεισμοί στην περιοχή εκείνη...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 669
?
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 7K
?
- Απαντήσεις