Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Καμια τηγανια μπεκρη μεζε ανεταΔηλαδή όταν πηγαίνετε στα βλάχικα για αρνί, ανεβαίνει στην πούτσα του καμιά μεθυσμένη γαρδούμπα;
Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια...αφου για το αμαξι σου σε θελει, τι συζηταμε τωρα;
Για ποιον με πέρασες;;Με τέτοιο αμάξι και ο πολύ σκληρός @Ωρίων σου κάθεται.
αφου για το αμαξι σου σε θελει, τι συζηταμε τωρα;
φιλε το ξερω μπορει να μην το πιστευεις , δεν με νιαζει καθολου. ειμαι τυχερος απλα και εχουμε μια οικογενειακη επιχειρηση με επιπλα και ειμαι καλα οικονομικα, αλλα γκομενες για σχεση δεν κρατουσα ποτε σχεδον. Με ενιαζει μονο το πηδημα ετσι τις εβλεπα. Τωρα σε αυτην την περιπτοση κατι εχω παθει και δεν ξερω δεν νιωθο οτι απλα θελω να την πηδηξω απλα θελω να ειμαι μαζι της. εχω κατσει σπιτι αρκετες μερες χωρις να βγω και προσπαθω να σταματησω να την σκεφτομαι , λεω στον εαυτο μου τι δουλεια εχεις με την πιτσιρικα τωρα ξεχασε την σιγα την γκομενα γαμησε την. και την αλλη μερα παλι την σκεφτομαι , παω στην δουλεια την σκεφτομαι, στο αμαξι την σκεφτομαι, στο γυμναστηριο παλι . Αφου ειμαι ετοιμος να φυγω ενα ταξιδι στο εξωτερικο μηπως και ηρεμησω και την βγαλω απτο μυαλο μου.Ρέπλικα κι αυτό όπως το ρόλεξ;
Για ποιον με πέρασες;;
Μόνο αν είναι κόκκινο ή μαύρο ή λευκό ή ασημί ή ποντικί ή ανθρακί ή μπλε ή γαλάζιο ή πράσινο ή κυπαρισσί ή κίτρινο (ας έχει και μπλε ρίγα) ή πορτοκαλί ή μπεζ ή χρυσό ή καφέ ή μουσταρδί ή πολύχρωμο.
Γυαλιστερό ή ματ.
Ρέπλικα κι αυτό όπως το ρόλεξ;
Ξερεις τι μου ήρθε στο μυαλό......Για ποιον με πέρασες;;
Μόνο αν είναι κόκκινο ή μαύρο ή λευκό ή ασημί ή ποντικί ή ανθρακί ή μπλε ή γαλάζιο ή πράσινο ή κυπαρισσί ή κίτρινο (ας έχει και μπλε ρίγα) ή πορτοκαλί ή μπεζ ή χρυσό ή καφέ ή μουσταρδί ή πολύχρωμο.
Γυαλιστερό ή ματ.
Χίλια συγγνώμη για την αδιακρισία. Αν θες μου απαντάς. Τον έχεις πάνω ή κάτω από το μέσο όρο;φιλε το ξερω μπορει να μην το πιστευεις , δεν με νιαζει καθολου. ειμαι τυχερος απλα και εχουμε μια οικογενειακη επιχειρηση με επιπλα αλλα γκομενες για σχεση δεν κρατουσα ποτε σχεδον. Με ενιαζει μονο το πηδημα ετσι τις εβλεπα. Τωρα σε αυτην την περιπτοση κατι εχω παθει και δεν ξερω δεν νιωθο οτι απλα θελω να την πηδηξω απλα θελω να ειμαι μαζι της. εχω κατσει σπιτι αρκετες μερες χωρις να βγω και προσπαθω να σταματησω να την σκεφτομαι , λεω στον εαυτο μου τι δουλεια εχεις με την πιτσιρικα τωρα ξεχασε την σιγα την γκομενα γαμησε την. και την αλλη μερα παλι την σκεφτομαι , παω στην δουλεια την σκεφτομαι, στο αμαξι την σκεφτομαι, στο γυμναστηριο παλι . Αφου ειμαι ετοιμος να φυγω ενα ταξιδι στο εξωτερικο μηπως και ηρεμησω και την βγαλω απτο μυαλο μου.
Χωσου λεμε κι ασε τις φιλοσοφιεςφιλε το ξερω μπορει να μην το πιστευεις , δεν με νιαζει καθολου. ειμαι τυχερος απλα και εχουμε μια οικογενειακη επιχειρηση με επιπλα αλλα γκομενες για σχεση δεν κρατουσα ποτε σχεδον. Με ενιαζει μονο το πηδημα ετσι τις εβλεπα. Τωρα σε αυτην την περιπτοση κατι εχω παθει και δεν ξερω δεν νιωθο οτι απλα θελω να την πηδηξω απλα θελω να ειμαι μαζι της. εχω κατσει σπιτι αρκετες μερες χωρις να βγω και προσπαθω να σταματησω να την σκεφτομαι , λεω στον εαυτο μου τι δουλεια εχεις με την πιτσιρικα τωρα ξεχασε την σιγα την γκομενα γαμησε την. και την αλλη μερα παλι την σκεφτομαι , παω στην δουλεια την σκεφτομαι, στο αμαξι την σκεφτομαι, στο γυμναστηριο παλι . Αφου ειμαι ετοιμος να φυγω ενα ταξιδι στο εξωτερικο μηπως και ηρεμησω και την βγαλω απτο μυαλο μου.
φιλε το ξερω μπορει να μην το πιστευεις , δεν με νιαζει καθολου. ειμαι τυχερος απλα και εχουμε μια οικογενειακη επιχειρηση με επιπλα και ειμαι καλα οικονομικα, αλλα γκομενες για σχεση δεν κρατουσα ποτε σχεδον. Με ενιαζει μονο το πηδημα ετσι τις εβλεπα. Τωρα σε αυτην την περιπτοση κατι εχω παθει και δεν ξερω δεν νιωθο οτι απλα θελω να την πηδηξω απλα θελω να ειμαι μαζι της. εχω κατσει σπιτι αρκετες μερες χωρις να βγω και προσπαθω να σταματησω να την σκεφτομαι , λεω στον εαυτο μου τι δουλεια εχεις με την πιτσιρικα τωρα ξεχασε την σιγα την γκομενα γαμησε την. και την αλλη μερα παλι την σκεφτομαι , παω στην δουλεια την σκεφτομαι, στο αμαξι την σκεφτομαι, στο γυμναστηριο παλι . Αφου ειμαι ετοιμος να φυγω ενα ταξιδι στο εξωτερικο μηπως και ηρεμησω και την βγαλω απτο μυαλο μου.
Έχετε οικογενειακή επιχείρηση με έπιπλα, στέκεστε καλά οικονομικά, και πουλάγατε μούφα ρόλεξ 25 ευρώ γιατί είχατε ανάγκη από χρήματα;φιλε το ξερω μπορει να μην το πιστευεις , δεν με νιαζει καθολου. ειμαι τυχερος απλα και εχουμε μια οικογενειακη επιχειρηση με επιπλα και ειμαι καλα οικονομικα, αλλα γκομενες για σχεση δεν κρατουσα ποτε σχεδον. Με ενιαζει μονο το πηδημα ετσι τις εβλεπα. Τωρα σε αυτην την περιπτοση κατι εχω παθει και δεν ξερω δεν νιωθο οτι απλα θελω να την πηδηξω απλα θελω να ειμαι μαζι της. εχω κατσει σπιτι αρκετες μερες χωρις να βγω και προσπαθω να σταματησω να την σκεφτομαι , λεω στον εαυτο μου τι δουλεια εχεις με την πιτσιρικα τωρα ξεχασε την σιγα την γκομενα γαμησε την. και την αλλη μερα παλι την σκεφτομαι , παω στην δουλεια την σκεφτομαι, στο αμαξι την σκεφτομαι, στο γυμναστηριο παλι . Αφου ειμαι ετοιμος να φυγω ενα ταξιδι στο εξωτερικο μηπως και ηρεμησω και την βγαλω απτο μυαλο μου.
Εσύ;Ξερεις τι μου ήρθε στο μυαλό......
Χίλια συγγνώμη για την αδιακρισία. Αν θες μου απαντάς. Τον έχεις πάνω ή κάτω από το μέσο όρο;
Ναι βρε τύπε.
Χίλια συγγνώμη για την αδιακρισία. Αν θες μου απαντάς. Τον έχεις πάνω ή κάτω από το μέσο όρο;
Σε κάποια άλλη ζωή ίσως