Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Πραγματικά αηδία... *P πως καθεται και δουλεύει η κοπέλα...
127 στα 127 :o :o :o :o :o
Θα μας τρελανει ο Ζορο!!!!!!!
που επεσες και συ ρε φιλε..δεν τον ειδες το βρωμοπουτανοΓράφτηκε από τον tin_kanw_sfentona
[size=10pt]Το χειροτερο απολα κ μονο γι αυτο μακρια ειναι οτι το μουνι βρωμαγε ΨΑΡΙΛΑ,π
πεστα μεγαλεεεεε
που επεσες και συ ρε φιλε..δεν τον ειδες το βρωμοπουτανο
ΦΙΛΕ περασες μεσα η οχι;οταν τη συναντησα πρωτη φορα στη ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ2 ουτε η τσατσα ουτε η ιδια ειχαν αναφερει οτι κανει ακαπωτο και οσες φορες πηγα παντα με εγλειφε και ρουφαγε ακαπωτα και σε σταση 69,δεν εγραψα για κουλουρια .αν το κανει μονο σε μενα τοτε ειμαι γλυκοτστσουνος και με τιμαει αλλα εδω εχουμε να κανουμε με τανα και οχι με γκομενα οποτε φανταζομαι οτι το κανει σε ολους.ρωτησες και σου αρνηθηκε στο σαλονι;αν δε μπηκες τοτε περνα και θα δεις οτι η κριτικη μου δεν ειναι μονο αληθινη ως προς το εμφανισιακο κοματι αλλα και σε υπηρεσιες .γραφει ο συναγωνιστης spiderdom σε κριτικη για την χριστινα απο κων/λεως 206 οτι κανει ακαποτο και 69 και γενικα οτι ειναι πολυ καλη.Ηθελα λοιπον να το τσεκαρω κι εγω και πεταχτηκα μεχρι εκει.Πριν απο λιγο γυρισα λοιπον και η κοπελα που οντως ειναι οπως την περιγραφει εξωτερικα δεν κανει καμια εξτρα υπηρεσια.
πριν απαντησω δεν ειχα διαβασει τις τελευταιες καταχωρησεις οποτε απλα δεν εκανε σε σενα αυτα που εκανε σε μενα ε τοτε γουσταρωωω που ειμαι ωραιο παιδι και εχω περαση ακομα και σε επαγγελματιεςΤΕΣΠΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ και αλλες γνωμες ετσι για διασταυρωση.με σεβασμοΦΙΛΕ περασες μεσα η οχι;οταν τη συναντησα πρωτη φορα στη ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ2 ουτε η τσατσα ουτε η ιδια ειχαν αναφερει οτι κανει ακαπωτο και οσες φορες πηγα παντα με εγλειφε και ρουφαγε ακαπωτα και σε σταση 69,δεν εγραψα για κουλουρια .αν το κανει μονο σε μενα τοτε ειμαι γλυκοτστσουνος και με τιμαει αλλα εδω εχουμε να κανουμε με τανα και οχι με γκομενα οποτε φανταζομαι οτι το κανει σε ολους.ρωτησες και σου αρνηθηκε στο σαλονι;αν δε μπηκες τοτε περνα και θα δεις οτι η κριτικη μου δεν ειναι μονο αληθινη ως προς το εμφανισιακο κοματι αλλα και σε υπηρεσιες .
Και το χειρότερο, να βρωμάει το μουνί τη γνωστή μυρωδιά,να της λές να πάει να πλυθεί,να εκνευρίζεται κι αποπάνω προβάλλοντας ψευτοδικαιολογίες οτι τελείωσε ο χρόνος για να φύγει.Παραδόξως αυτό συνέβη με τη Σιμόνε.που επεσες και συ ρε φιλε..δεν τον ειδες το βρωμοπουτανο
Φίλε διαβασα την κριτική σου και λες "Δεν είναι της σχολής Ντενίας , δεν κάνει 69, [size=12pt]ακάποτο[/size], COB,..."γραφει ο συναγωνιστης spiderdom σε κριτικη για την χριστινα απο κων/λεως 206 οτι κανει ακαποτο και 69 και γενικα οτι ειναι πολυ καλη.Ηθελα λοιπον να το τσεκαρω κι εγω και πεταχτηκα μεχρι εκει.Πριν απο λιγο γυρισα λοιπον και η κοπελα που οντως ειναι οπως την περιγραφει εξωτερικα δεν κανει καμια εξτρα υπηρεσια.
Ειχε φαει τα σαρακοστιανα γι αυτο ειχε αρπαξει η μουναρα της ΨΑΡΙΛΑΓράφτηκε από τον tin_kanw_sfentona
Μετα απο αρκετες περιηγησεις στα στουντιο του τριγωνου Ν.Κοσμου(Καρεα,Βουρβαχη,Φραντζη,Ηλιου) κατεληξα Καρεα μετα τις 12 για την καινουρια βαρδια.Βγηκε ενα κοντο μελαχρινο-η Ρωξανα- και ενα ψηλο μελαχρινο με μουρτζουφλικη φατσα που δεν συγκρατησα ονομα.Λεω να παρω την κοντη να φυγουν τα χοντρα.Ημουν πρωτος πελατης κ παρολαυτα ηταν "κουρασμενη" λες κ δουλευε ολο το βραδυ,ηρθε λιγο αποπανω κ σταματησε γιατι "δεν την βολευε",της ειπα να κανουμε μια αλλη σταση κ βαριοταν.[size=10pt]Το χειροτερο απολα κ μονο γι αυτο μακρια ειναι οτι το μουνι βρωμαγε ΨΑΡΙΛΑ,που αυτο σε μια ιδανικη κοινωνια θα επρεπε να ισοδυναμει με αυτοματη καταδικη σε θανατο.Και σκεφτειτε οτι ημουν κ ο πρωτος [/size] πελατης..Για να μη νομιζετε οτι τα βαλα με την κοπελα κ απο εμφανιση ουτως η αλλως δεν λεει τιποτα,αλλα πραγματικα εγω ειχα καιρο να ξενερωσω ετσι κ να κλαψω 60 ευρα.
πεστα μεγαλεεεεε