Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ενταξει ρε σεις, γουστα ειναι αυτα, απλα επειδη εγω τη θεωρω κουκλαρα και ο PIATSAS την ειπε "απλα συμπαθητικη" θεωρησα σκοπιμο να πω τη γνωμη μου.

Οσο για το "δεν μοιαζει καθολου με πουτανα", εννοω οτι ειναι απολυτα φυσικη, σχεδον παντα αβαφτη και δεν εχει τιποτα το εκφυλο πανω της.

Βεβαια καποια πραγματα ειναι αντικειμενικα και δεν επιδεχονται διαφορες ερμηνειες, οπως η λεξη "τριανταφευγα", η οποια σημαινει κοντα στα 40 και σιγουρα η Σοφια ειναι αρκετα μικροτερη.

Επισκέπτης
Τὸ θέμα εἶναι ὅτι ὑπάρχουν πολὺ ἀόρισται πληροφορίαι διὰ τὸν παρόντα τόπον ἐργασίας τῆς ἐν λόγῳ ἱεροδούλου.

Επισκέπτης
Κριτική Juninio για Τζόρτζια-Φυλής59:
Μην ξαναπείς οτι φταις εσύ που δεν σου σηκώθηκε ενώ αντικειμενικά φταίει αυτή.Οι κακές πουτάνες ποντάρουν στη δημιουργία ενοχών για να σε βγάλουν προβληματικό, να δικαιολογηθούν απέναντι στην τσατσά και να εξασφαλίσουν οτι δεν θα ζητήσεις τα λεφτά πίσω.Αλλα ακόμα και αν τα ζητήσεις να μην στα δώσουν.Εμπεδώνουν έτσι το κόλπο και κακομαθαίνουν στη μη παροχή υπηρεσιών.Ακόμα και αν η Τζόρτζια δεν ήταν τόσο "μελετημένη" απέναντί σου,λαμβάνει ερεθίσματα για να αποκρυσταλώσει
συμπεριφορά δημιουργίας ενοχών προκειμένου να σώσει τη δουλειά της όσο μπορεί.Σ'αυτό το ψυχολογικό πόλεμο με τις κακές πουτάνες πρέπει να είσαι νικητής ΕΣΥ.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ιδιαετερη εντυπωση μου εκανε η κρητικη του blogologos για το σπιτι στην Αλκιβιαδου 16Β

Γραφει χαρακτηριστικα:

Η καλλίτερη milf σήμερα. Τάνια - Η ανανεωμένη σε όλα,

Ποιά Τάνια ήταν αυτή παιδιά; 20 (τουλάχιστον) κιλά ελαφρότερη (εκείνη είπε 25), χαμογελαστή και σφιχτοκορμιασμένη, πώς το κατάφερε αυτό ρε μάγκες μου λέτε; Περιποιημένη στη πένα, μοσχοβολητή. Θυμήθηκε τ’ όνομά μου, οπότε αφήσαμε τις «συστάσεις» και κατευθείαν στο εσωτερικό δωμάτιο. Για να μην παρεξηγηθούμε το λέω τώρα. Τις έδωσα διπλή ταρίφα από την αρχή: τουτέστιν 40 Ευρώπουλα, «να περάσουμε» καλά της είπα.

Εγω την Τανια την ειχα δει πριν 1 χρονο περιπου. Ηταν γυρω στο 1.50 με 1.60, γυρω στα 50 την εκοψα  και δεν ηταν ιδιαιτερα χοντρη, ουτε καν υπερβαρη.
Τωρα εαν εχασε 25 κιλα θαεχει μεινει πετσι και κοκαλο.

Φεύγοντας άφησα άλλο ένα 10ευρω με την ψυχή μου. Σύνολο 50 Ευρώπουλα, και λίγα είναι, αλλά ας όψεται η οικονομική κρίση. Μου είπε ότι δουλεύει μόνη της στο «μαγαζί», μονοβάρδια, από το πρωϊ μέχρι το βράδυ.

Δηλαδη ο συναγωνιστης εδωσε στην gilf Τανια 50 ευρω για να του κανει οτι εκανε μεχρι προσφατα με 20 αντε 25 ευρω γιατι δεν θυμαμαι και πολυ καλα.

Και μου γεννατε η απορια. Ειναι η ιδια η γνωστη Τανια, ή προκειται για καποια νεα στον χωρο??
Ας μας διαφωτισει ο συναγωνιστης για να ξερουμε που βαδιζουμε....

Χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης. Απλα απορω......

Επισκέπτης
Κριτική Nikolas80 για Εμμανουέλα-Αχαρνών 106:
Στην Αθήνα που δουλεύει η Εμμανουέλα και οι παρόμοιές της ξέρουν οτι έχουν πέντε εκατομμύρια υποψήφια θύματα μαζί με τους διερχόμενους,άσχετους και αδαείς.Υπάρχει το έδαφος δηλαδή για να εκδηλωθεί το κακότροπο του χαρακτήρα τους εφόσον αρκούνται σε ένα μέσο εξασφαλισμένο μεροκάματο.Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για το οτι δουλεύει δύο χρόνια τουλάχιστον εκεί και συνεχίζει.Γι'αυτό δεν αλλάζουν συμπεριφορά αυτές.
Την πρώτη φορά την πατάς...τη δεύτερη διαπράττεις βλακεία

juninio

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
70
Like
0
Πόντοι
80
Κριτική Juninio για Τζόρτζια-Φυλής59:
Μην ξαναπείς οτι φταις εσύ που δεν σου σηκώθηκε ενώ αντικειμενικά φταίει αυτή.Οι κακές πουτάνες ποντάρουν στη δημιουργία ενοχών για να σε βγάλουν προβληματικό, να δικαιολογηθούν απέναντι στην τσατσά και να εξασφαλίσουν οτι δεν θα ζητήσεις τα λεφτά πίσω.Αλλα ακόμα και αν τα ζητήσεις να μην στα δώσουν.Εμπεδώνουν έτσι το κόλπο και κακομαθαίνουν στη μη παροχή υπηρεσιών.Ακόμα και αν η Τζόρτζια δεν ήταν τόσο "μελετημένη" απέναντί σου,λαμβάνει ερεθίσματα για να αποκρυσταλώσει
συμπεριφορά δημιουργίας ενοχών προκειμένου να σώσει τη δουλειά της όσο μπορεί.Σ'αυτό το ψυχολογικό πόλεμο με τις κακές πουτάνες πρέπει να είσαι νικητής ΕΣΥ.
εχεις δικιο αλλα δεν ειχα καθολου ορεξη για τσακωμο εκεινη την ωρα.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Έλενα...(Αν δεν ήταν κρυωμένη τι θα γινόταν;), Σάββατο 14 Μάρ 2009, στις 03:35

Γράφτηκε από τον Screamer  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Ελεύθερο στοματικό
Όνομα κοπέλας: Έλενα
Ημερ/νια επίσκεψης: 10.03.2009

Προς τον Screamer:
Η Έλενα κάνει ελεύθερο στοματικό ή το θεώρησες ως τέτοιο το γλύψιμο στα @@;Επειδή έχω πάει πολλές φορές,ξέρω ότι δεν κάνει.Για διευκρίνησε.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Γράφτηκε από τον santachiqita  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου
Συνολική βαθμολογία  8.5
Εμφάνιση κοπέλας  9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  9.0

τι να λεμε παμε στο 60 μαζι με 3 φιλαρακια κ μενουμε με την κοπελα αφου η ομορφια της ηταν απιστευτη...ολοι συμφωνισαμε οτι ηταν η καλυτερη σε σχεση με τον γυρω ανταγωνισμο και αφου ειδα οτι περναει κοσμος με την κοπελα αποφασισα να δωσω το 50 και να μπω αφου μπηκα ερχετε μετα απο 2 λεπτο και εδω αρχιζουν λιγο τα παραξενα κατ εμε....ηταν αρκετα ψηλη....ελληνιδα(που ομως πριν μπεις στο δωματιο δεν μιλαγε και αφου μπηκα κατι μου ειπε και διαπιστωσα λιγο περιεργη την φωνη της και επειδη δεν ηθελα να το ρισκαρω και δεν μου σηκωνοταν κιολας αφου μου ειχαν μπει και οι σκεψεις τησ ειπα να το αφησουμε και εφυγα)παντως η εμφανιση ηταν πολυ μπροστα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Βίκη;
Οποιος καταλαβε καταλαβε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Γράφτηκε από τον santachiqita   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου
Συνολική βαθμολογία  8.5
Εμφάνιση κοπέλας  9.0
Πρόσβαση/Parking  10.0

τι να λεμε παμε στο 60 μαζι με 3 φιλαρακια κ μενουμε με την κοπελα αφου η ομορφια της ηταν απιστευτη...ολοι συμφωνισαμε οτι ηταν η καλυτερη σε σχεση με τον γυρω ανταγωνισμο και αφου ειδα οτι περναει κοσμος με την κοπελα αποφασισα να δωσω το 50 και να μπω αφου μπηκα ερχετε μετα απο 2 λεπτο και εδω αρχιζουν λιγο τα παραξενα κατ εμε....ηταν αρκετα ψηλη....ελληνιδα(που ομως πριν μπεις στο δωματιο δεν μιλαγε και αφου μπηκα κατι μου ειπε και διαπιστωσα λιγο περιεργη την φωνη της και επειδη δεν ηθελα να το ρισκαρω και δεν μου σηκωνοταν κιολας αφου μου ειχαν μπει και οι σκεψεις τησ ειπα να το αφησουμε και εφυγα)παντως η εμφανιση ηταν πολυ μπροστα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Βίκη;
Οποιος καταλαβε καταλαβε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ναί, ἐδῶ προεκλήθη εἰς ἡμᾶς αἰφνιδία ...τριχόπτωσις.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Γράφτηκε από τον santachiqita  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου
Συνολική βαθμολογία  8.5
Εμφάνιση κοπέλας  9.0
Πρόσβαση/Parking  10.0

Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Βίκη

τραβελι θες να πεις οτι ηταν??δεν εχω καταλαβει :idiot:

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ναι για ενχειρισμενο μου φανηκε

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ηταν πολυ προθυμη και πολυ ευγενικη μεχρι να φυγω και αν κρινω απο προηγουμενο συναγωνιστη που ειπε σε αλλον μπες οπωσδιποτε

Επισκέπτης
Στην κριτική αποτυπώνουμε την προσωπική μας και μόνο εμπειρία κατόπιν δοκιμής.Αυτά που τυχαία ακούς από τρίτους στο σαλόνι μπορεί να είναι στημένα η ειρωνικά ειπωμένα υπονοώντας το αντίθετο η στην καλύτερη περίπτωση αφορούν την υποκειμενική κρίση άλλου.
Επίσης την κοπέλα την κρίνουμε στη πράξη και εκεί διαπιστώνουμε αν έχει αντίκρυσμα η καλή προηγούμενη συμπεριφορά.Διαφορετικά είναι ψεύτικη και προσχηματική.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Και φυσικά πάλι σε μια κριτική (για την Άντζελα από Φυλής 104) γράφτηκε το κλασικό "Δε θα σας πω τί έγινε στο δωμάτιο..."  :headbang:

Επισκέπτης
Κοινότυπα δείγματα κενού περιεχομένου κριτικών που δεν βοηθάνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom