lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
μαλλον δε θα χω δει καποια διαφημισηΚαι το τουοτα που ειναι?
αντε που ειναι παλι ο αντισθενης,εχω ανεβασει κριτικη
μαλλον δε θα χω δει καποια διαφημισηΚαι το τουοτα που ειναι?
Θα την κάνω μαύρηΜακάρι να κοπεί ρε πούστη
Ο bakalhs είπε απλά την άποψή του ο άνθρωπος όπως κι άλλοι πολλοί.Το εκανα για να σου δειξω οτι και εσεις που "διαφωνειται" (επαναλαμβανω: δικαιωμα σας) δεν εχετε κατασταλαξει για το τι θελετε.
Στα αλλα, που διαφωνεις ?Συμφωνω ως την τοποθετηση σου στα αυτοκινητα γιατι ειναι μηχανικα μερη.
Φαντάσου να με ειρωνευόσουν δηλαδή κιόλας...
Α! Όχι αγαπητέ. Θα διαφωνήσω ...Κανουν κατι διαφορετικα απο οτι στους οικους ανοχης ?
Αν εξαιρεσουμε τα αυταρχικα, που γινονται αποκλειστικα σε στουντιο, ΟΧΙ !!!!!
΄μου την ειπες δηλαδη τωρα ?Α! Όχι αγαπητέ. Θα διαφωνήσω ...
Το "καλύτερο αυταρχικό" είναι σε ορισμένα μπουρδέλα με ορισμένες πορνο-δέσποινες που σου λένε σε ένα λεπτό να σου έχει σηκωθεί και σε ένα λεπτό να έχεις χύσει...
χα χα χα αργησαν αλλα σε μαυρισαν και σενα...........καποιος μαυρισε καμια 25αρια κριτικες μου στη σειρα χθες
χα χα χα ηρθε και η σειρα σου......Welcome to the club!
Εμένα 5 φορές την κάθε μία
3-4 τις εχω στανταρ καθε φορα με το που ανεβαινει κριτικη μουχα χα χα αργησαν αλλα σε μαυρισαν και σενα...........
Χωρίς παρεξήγηση, να σου πω ότι εγώ δεν έχω χρόνο να πάω να γαμήσω !Υ.Γ.Αυτοί που θέλουν να γίνουν συγγραφείς, διαβάζουν κριτικές, αυτοί που θέλουν να γράψουν, δεν έχουν χρόνο να διαβάζουν κριτικές.
ε να χαμε να λεγαμε μαν.....τα πα και γω χτες.....εκει ειναι το θεμα αν θα ειναι οι κριτικες δυο ή τρεις και το λουρι της μανας......
ΥΓ για τα λοιπα στρακια .....ραδιο το κανατε το θρεντ......θα φατε αναφορα....
αγωγη να σας παρω και λεφτα ;)και μήνυση (ίσως)...
Δεν ισχύει το ανά έτος.Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία? σε ότι αφορά τις "κριτικές" απο ότι λέγεται θα είναι μέχρι δύο ανα κορασίδα ανα έτος....μπορώ εγώ δηλ.να γράψω στις 30/6/2012,για κάποια κοπέλα τα εξής...
Ρε φίλε Θεσσαλέ τι κόλλημα έχεις φάει;ε να χαμε να λεγαμε μαν.....τα πα και γω χτες.....εκει ειναι το θεμα αν θα ειναι οι κριτικες δυο ή τρεις και το λουρι της μανας......
Χωρίς παρεξήγηση, να σου πω ότι εγώ δεν έχω χρόνο να πάω να γαμήσω !
Αλλά και όταν τύχει να βρω λίγο χρόνο, τότε (για διαβολική σύμπτωση) δεν έχω χρήματα...
Φιλικά πάντα και καλή χρονιά ...
συγνώμη φίλε μου αλλά πού έχεις διαβάσει θριαμβευτικά σχόλια για τις εκδιδόμενες σε αυτό τον οίκο και ειδικά για της δύο γεωργιανές????
κρίμα παντός γιατί απο τις κριτικές σου που έχω διαβάσει αυτές οι δυό κοπέλες είναι στα γούστα σου....
το θέμα είναι να δοκιμάζουμε....φόλες θα φάμε ;)
οχι ρε φιλε....τωρα ποιος μας γλιτωνει απο τα σχολια του λουστ;θα πηγαινει ο μπερντμαν συννεφο;Μια γενικη παρατηρηση/αποψη:
θεωρω πολυ καλη κινηση την προσθηκη emoticon στα σχολια των κριτικων.