Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Κριτική με ακάποτο τελειωτικό γαμήσι με τη γνωστή Μπάρμπορα.
Ο τύπος εγγράφηκε μόλις προχθές και μέσα σε δυο μέρες έχει αρνητικά σχόλια για κοπέλες σε κριτικές, μία άλλη αρνητική κριτική και την εν λόγω.
Προσπάθεια δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων για την ιερόδουλη μήπως ή αλήθεια; Άλλος κανείς με παρόμοια εμπειρία;
Ρωτάω επειδή η συγκεκριμένη κοπέλα αποτέλεσε στανταράκι μου για πολύ καιρό. Μήπως είναι η ώρα να πάω για γενικές εξετάσεις;
Ακούω απόψεις!

Επισκέπτης

Ρωτάω επειδή η συγκεκριμένη κοπέλα αποτέλεσε στανταράκι μου για πολύ καιρό. Μήπως είναι η ώρα να πάω για γενικές εξετάσεις;
Ακούω απόψεις!
Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.Κανένας λόγος ανησυχίας.
Οσον αφορά εμένα πάντως

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Ο τύπος εγγράφηκε μόλις προχθές και μέσα σε δυο μέρες έχει αρνητικά σχόλια για κοπέλες σε κριτικές, μία άλλη αρνητική κριτική και την εν λόγω.
Προσπάθεια δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων για την ιερόδουλη μήπως ή αλήθεια; Άλλος κανείς με παρόμοια εμπειρία;
Ακούω απόψεις!

ε είναι καιρός να κοιταχτείς η αλήθεια να λέγεται  :idiot:

:2funny: :2funny:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Μπάρμπαρα ξανά και ξανά....!
Η παλιά γνωστή καλή Μπάρμπαρα από Φ71α με λίγα κιλά παραπάνω και πολύ πολύ καύλα!Το ιδανικό στανταράκι για να περάσουμε όμορφα!
Όμορφος χώρος,πολύ καθαρός,η ίδια ευγενέστατη τσατσά,και το πρόγραμμα πέρα για πέρα ικανοποιητικό!!!Και αν υπάρχει και ένα σχετικό παρελθόν με την κοπέλα,σε προσέχει ιδιαίτερα!
Στο ζουμί τώρα.....!!!!
Είσοδος στον εν λόγο οίκο ηδονής κατά τις 1 το μεσημεράκι!Με το που αντικρύζω την τσατσά αρχίζουν οι σχετικές χαιρετούρες,τα που χάθηκες και τα χρόνια πολλά καθ'ότι μέρες που είναι.....ώσπου βγαίνει και το μωρό στη σάλα,γυμνόστηθο από πάνω να περιφέρει τα υπέροχα βυζόμπαλά της και από κάτω με μία ασ την πούμε φαρδιά φρου-φρού ζώνη!Αναπάντεχες αγκαλιές και γλώσσόφιλο το οποίο δεν αρνήθηκα.Ξεφόρτωμα το εικοσάρικο στην υπηρεσία και είσοδος στο δωμάτιο!Όμορφα υποφωτισμένο και με μια πολύ γλυκιά ζέστη!Εναπώθεση των ιμάτιων μου στον καναπέ και αναμονή για το happy hour της γλυκιάς τροφαντής Βουλγάρας!!!
Είσοδος στο δωμάτιο της Μπάρμπαρας και ολιγόλεπτη συνομιλία μετά εναγκαλιασμών εις την κλίνη και μικρών φιλιών παντού!Σε χρόνο dt το μόριο μου έγινε ντίρλα όπου και ακολούθησε απολαυστική πεολειχία για αρκετά λεπτά!Ομολογώ ότι αν επέμενε ακόμα λίγο,σίγουρα θα τελέιωνα στο στόμα της!!!Γύρισμα ανάσκελα στην Μπάρμπαρα και χώσιμο ανάμεσα στα μπούτια της για να γλείψω το μουνάκι της το οποίο και έκανα για αρκετή ώρα πρίν με τραβήξει από τα μαλλιά αναψωκοκινισμένη και χώσει κατ'ευθείαν στο μουνάκι της το καυλί μου!Ιεραποστολικό και γλωσσόφιλα για αρχή και γύρισμά στα τέσσερα για σφυροκόπημα μέχρι εναποθέσεως του σπέρματος μου μέσα της......!!!
[size=10pt]Τώρα αν έκανα μαλακία η όχι που την γάμησα χωρίς καπότα,τι να πω!Παρασύρθηκα[/size] από την έξαψη της στιγμής αλλά ήταν καθαρή και μυρωδάτη η κούκλαρα μου!Πραγματικά το απόλαυσα μπορώ να πώ και τώρα που ξέρω που είναι,θα την ξανατιμήσω σίγουρα,με σώας τας φρένας αυτή την φορά όμως!!!!

Τι πραγμα??????????  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Επειδή τα μπουρδέλα δεν είναι το είδος του πληρωμένου σεξ στο οποίο αρέσκομαι και συνεπώς δεν ξέρω πρόσωπα και πράγματα για ενημερώστε οι γνώστες: αυτή η ΜπάρμπΑρα της κριτικής είναι το ίδιο πρόσωπο με την ΜπαρμπΟρα για την οποία μιλάτε;

Σε κάθε περίπτωση, αν η κριτική είναι αληθινή, η συμπεριφορά τόσο της κοπέλας όσο και του πελάτη, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν έως και εγκληματικές (και μιλώ κυριολεκτικά, δυστυχώς).

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αντε παλι τα ιδια :headbang:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ακούω απόψεις!

Ειναι τρανς ,  κανει ακαποτο γαμισι , κανει βιζιτες εκτος , περνει ναρκωτικα
Οι ποιο συνηθησμενς δικαιολογιες που ριχνει μια  χαζοπουτανα σε αλλη
στην προκειμενη περιπτωση ισως ειναι δυο  :cheesy:
(κουλα και μαρια  :P ),

Δε ξερω την Μπάρμπορα ποτε τι αλλο να πω ? ...
δε θα εδινα σημασια στην εν λογο κρητικη παντως αν ηθελα να παω  :rolleyes:
(και προκειτε για νορμαλ κοπελα , οχι καμια καμενη , πρεζονι κλτ )

Τελικα ως συνηθος μαλλον διαφημηση της εκανε της μπαρμπορας παρα δυσφημηση
γιαυτο και χαρακτηρισμος "χαζοπουτανες"  ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ειναι τρανς ,  κανει ακαποτο γαμισι , κανει βιζιτες εκτος , περνει ναρκωτικα
Οι ποιο συνηθησμενς δικαιολογιες που ριχνει μια  χαζοπουτανα σε αλλη
στην προκειμενη περιπτωση ισως ειναι δυο  :cheesy:
(κουλα και μαρια  :P ),

Δε ξερω την Μπάρμπορα ποτε τι αλλο να πω ? ...
δε θα εδινα σημασια στην εν λογο κρητικη παντως αν ηθελα να παω  :rolleyes:
(και προκειτε για νορμαλ κοπελα , οχι καμια καμενη , πρεζονι κλτ )

Τελικα ως συνηθος μαλλον διαφημηση της εκανε της μπαρμπορας παρα δυσφημηση
γιαυτο και χαρακτηρισμος "χαζοπουτανες"  ;)

η Μπαρμπόρα εχει μεγα ιστορίκο σε ακαποτα τσιμπούκια (για γαμήσια δεν ξερω) καθώς και φημες για σμν και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
η Μπαρμπόρα εχει μεγα ιστορίκο σε ακαποτα τσιμπούκια (για γαμήσια δεν ξερω) καθώς και φημες για σμν και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.
Πραγματικα μου κανει εντυπωση αυτο και το γεγονος του οτι δεν εχει βρεθει καποιος, να κανει κατι για ολο αυτο.....

Μπας και ειναι στημενη φαση ολο αυτο για να της σπασουν την εργασια ?
Εννοω μπας και ειναι βαλτη αυτη η κριτικη ?
Ποιος νορμαλ ανθρωπος, θα εμπαινε ακαποτος μεσα σε μια επαγγελματια, μεσα στον χωρο εργασιας της ?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Είπε κάποιος ότι πρέπει να έχουν την ίδια τιμή;
Εσύ λες ότι αυτοί που πάνε σε μπουρδέλα, δεν μπορούν να εκφέρουν άποψη για τα στούντιο. Κατ' αυτήν τη λογική και βάσει τις τελευταίας γραμμής του post σου, κάποιος που πάει σε μπουρδέλα του Μεταξουργείου, δεν μπορεί να εκφέρει άποψη για αυτά της Φυλής!
Τα ίδια πράγματα είναι όλα! Τα μπουρδέλα του Μεταξιού, της Φυλής, της επαρχίας που κοστίζουν 50 ευρώ αλλά και τα στούντιο.
Η τιμή διαφοροποιείται για κάποιους λόγους όπως διαφοροποιούνται οι τιμές μεταξύ των call girl. Αλλά όπως αυτά παραμένουν call girl, έτσι και τα υπόλοιπα παραμένουν οίκοι ανοχής τις ίδιας συνομοταξίας και ας τα βαφτίζουν στούντιο ή μπουρδέλα.

Όμως, ας μην θολώνουμε τα νερά. Δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Κανείς δεν μίλησε για πλαφόν μόνο στις κριτικές των στούντιο, μόνο σ' αυτές αξίζει λες;
Δεν μιλησα για τις τιμες, αλλα για την διαφορετικοτητα ανα κλαδο, διαφωνοντας στο σημειο που ο axaxouxas υποστηριζε οτι ειναι το ιδιο.

Επισκέπτης
Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι ο γαμήσας την αναφέρει ως Βουλγάρα.
Αλήθεια ή ψέμματα, χρόνια τώρα δηλώνει Τσέχα (συναγωνιστές έχει αναφέρει ότι έχουν δει και διαβατήριο και πως όντως είναι Τσέχα).
Οπότε, σαν να θέλει να γενικεύσει την αρνητικότητα εναντίον της. Μια Βουλγάρα πείθει πιο εύκολα ως επικίνδυνη από μια Τσέχα φερ' ειπείν.

Επειδή τα μπουρδέλα δεν είναι το είδος του πληρωμένου σεξ στο οποίο αρέσκομαι και συνεπώς δεν ξέρω πρόσωπα και πράγματα για ενημερώστε οι γνώστες: αυτή η ΜπάρμπΑρα της κριτικής είναι το ίδιο πρόσωπο με την ΜπαρμπΟρα για την οποία μιλάτε;

Σε κάθε περίπτωση, αν η κριτική είναι αληθινή, η συμπεριφορά τόσο της κοπέλας όσο και του πελάτη, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν έως και εγκληματικές (και μιλώ κυριολεκτικά, δυστυχώς).
Ναι το ίδιο πρόσωπο είναι.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Εσεις ξερετε :dunno:

Πραγματι παντως πολυ "βρομια" στα Αθηνας  :idiot:
τοσα στα ντελα οσο και στις κριτικες ...
Δυσκολο να βγαλετε ακρη παιδια  :-

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι ο γαμήσας την αναφέρει ως Βουλγάρα.
Αλήθεια ή ψέμματα, χρόνια τώρα δηλώνει Τσέχα (συναγωνιστές έχει αναφέρει ότι έχουν δει και διαβατήριο και πως όντως είναι Τσέχα).
Οπότε, σαν να θέλει να γενικεύσει την αρνητικότητα εναντίον της. Μια Βουλγάρα πείθει πιο εύκολα ως επικίνδυνη από μια Τσέχα φερ' ειπείν.
Ναι το ίδιο πρόσωπο είναι.
ρε ξεκολληστε επιτελους

ενα μεγαλο ποσοστο των πουτανων γαμιεται ακαποτα.τι σας κανει τοσο εντυπωση δε μπορω να καταλαβω...

ασχετα απ το αν ειναι ή δεν ειναι αληθινη η κριτικη...

Επισκέπτης
Γνωρίζεις περιπτώσεις ή το λες επειδή έχεις αυτήν τη διαίσθηση;
Γιατί όταν είχα ανοίξει το νήμα για τις επικίνδυνες, κανείς δεν μιλούσε.

Είναι πολύ σοβαρό το θέμα για να το αφήνουμε να περνάει έτσι στο ντούκου φίλε lust.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
ρε ξεκολληστε επιτελους

ενα μεγαλο ποσοστο των πουτανων γαμιεται ακαποτα.τι σας κανει τοσο εντυπωση δε μπορω να καταλαβω...

Τυπε αν ξερεις καμια βγαλτη στη φορα να μην ξαναπερασω ουτε απ' εξω!!!!  :badair: :badair:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τσεγιέν,τι ξέρεις γι αυτό εδώ το σχόλιο; Ισχύει;
Ρωτώ εσένα γιατί ο Πιάτσας δεν πολυμπαίνει εδώ.
Δεν ξερω. :dunno:
Την Εμιλυ που αναφερει ο Μαθιου δεν τηνε χω δει στο Αρ. 5, και μιας δεν κανει πιο αναλυτικη περιγραφη για τα χαρακτηριστικα τςη, δεν μπορω να εχω αποψη εαν ειναι η ιδια με την εμιλυ που με ρωτας.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Γνωρίζεις περιπτώσεις ή το λες επειδή έχεις αυτήν τη διαίσθηση;
Γιατί όταν είχα ανοίξει το νήμα για τις επικίνδυνες, κανείς δεν μιλούσε.

Είναι πολύ σοβαρό το θέμα για να το αφήνουμε να περνάει έτσι στο ντούκου φίλε lust.
εχω αυτη τη διαισθηση...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε ξεκολληστε επιτελους

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom