Επισκέπτης
Τσεγιέν,τι ξέρεις γι αυτό εδώ το σχόλιο; Ισχύει;
Ρωτώ εσένα γιατί ο Πιάτσας δεν πολυμπαίνει εδώ.
Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.Κανένας λόγος ανησυχίας.
Ρωτάω επειδή η συγκεκριμένη κοπέλα αποτέλεσε στανταράκι μου για πολύ καιρό. Μήπως είναι η ώρα να πάω για γενικές εξετάσεις;
Ακούω απόψεις!
Κριτική με ακάποτο τελειωτικό γαμήσι με τη γνωστή Μπάρμπορα.
Ο τύπος εγγράφηκε μόλις προχθές και μέσα σε δυο μέρες έχει αρνητικά σχόλια για κοπέλες σε κριτικές, μία άλλη αρνητική κριτική και την εν λόγω.
Προσπάθεια δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων για την ιερόδουλη μήπως ή αλήθεια; Άλλος κανείς με παρόμοια εμπειρία;
Ρωτάω επειδή η συγκεκριμένη κοπέλα αποτέλεσε στανταράκι μου για πολύ καιρό. Μήπως είναι η ώρα να πάω για γενικές εξετάσεις;
Ακούω απόψεις!
Κριτική με ακάποτο τελειωτικό γαμήσι με τη γνωστή Μπάρμπορα.
Ο τύπος εγγράφηκε μόλις προχθές και μέσα σε δυο μέρες έχει αρνητικά σχόλια για κοπέλες σε κριτικές, μία άλλη αρνητική κριτική και την εν λόγω.
Προσπάθεια δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων για την ιερόδουλη μήπως ή αλήθεια; Άλλος κανείς με παρόμοια εμπειρία;
Ακούω απόψεις!
Ειναι τρανς , κανει ακαποτο γαμισι , κανει βιζιτες εκτος , περνει ναρκωτικα
Οι ποιο συνηθησμενς δικαιολογιες που ριχνει μια χαζοπουτανα σε αλλη
στην προκειμενη περιπτωση ισως ειναι δυο
(κουλα και μαρια ),
Δε ξερω την Μπάρμπορα ποτε τι αλλο να πω ? ...
δε θα εδινα σημασια στην εν λογο κρητικη παντως αν ηθελα να παω
(και προκειτε για νορμαλ κοπελα , οχι καμια καμενη , πρεζονι κλτ )
Τελικα ως συνηθος μαλλον διαφημηση της εκανε της μπαρμπορας παρα δυσφημηση
γιαυτο και χαρακτηρισμος "χαζοπουτανες" ;)
Πραγματικα μου κανει εντυπωση αυτο και το γεγονος του οτι δεν εχει βρεθει καποιος, να κανει κατι για ολο αυτο.....η Μπαρμπόρα εχει μεγα ιστορίκο σε ακαποτα τσιμπούκια (για γαμήσια δεν ξερω) καθώς και φημες για σμν και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.
Δεν μιλησα για τις τιμες, αλλα για την διαφορετικοτητα ανα κλαδο, διαφωνοντας στο σημειο που ο axaxouxas υποστηριζε οτι ειναι το ιδιο.Είπε κάποιος ότι πρέπει να έχουν την ίδια τιμή;
Εσύ λες ότι αυτοί που πάνε σε μπουρδέλα, δεν μπορούν να εκφέρουν άποψη για τα στούντιο. Κατ' αυτήν τη λογική και βάσει τις τελευταίας γραμμής του post σου, κάποιος που πάει σε μπουρδέλα του Μεταξουργείου, δεν μπορεί να εκφέρει άποψη για αυτά της Φυλής!
Τα ίδια πράγματα είναι όλα! Τα μπουρδέλα του Μεταξιού, της Φυλής, της επαρχίας που κοστίζουν 50 ευρώ αλλά και τα στούντιο.
Η τιμή διαφοροποιείται για κάποιους λόγους όπως διαφοροποιούνται οι τιμές μεταξύ των call girl. Αλλά όπως αυτά παραμένουν call girl, έτσι και τα υπόλοιπα παραμένουν οίκοι ανοχής τις ίδιας συνομοταξίας και ας τα βαφτίζουν στούντιο ή μπουρδέλα.
Όμως, ας μην θολώνουμε τα νερά. Δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Κανείς δεν μίλησε για πλαφόν μόνο στις κριτικές των στούντιο, μόνο σ' αυτές αξίζει λες;
Ναι το ίδιο πρόσωπο είναι.Επειδή τα μπουρδέλα δεν είναι το είδος του πληρωμένου σεξ στο οποίο αρέσκομαι και συνεπώς δεν ξέρω πρόσωπα και πράγματα για ενημερώστε οι γνώστες: αυτή η ΜπάρμπΑρα της κριτικής είναι το ίδιο πρόσωπο με την ΜπαρμπΟρα για την οποία μιλάτε;
Σε κάθε περίπτωση, αν η κριτική είναι αληθινή, η συμπεριφορά τόσο της κοπέλας όσο και του πελάτη, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν έως και εγκληματικές (και μιλώ κυριολεκτικά, δυστυχώς).
η Μπαρμπόρα εχει μεγα ιστορίκο σε ακαποτα τσιμπούκια (για γαμήσια δεν ξερω) καθώς και φημες για σμν και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.
ρε ξεκολληστε επιτελουςΑυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι ο γαμήσας την αναφέρει ως Βουλγάρα.
Αλήθεια ή ψέμματα, χρόνια τώρα δηλώνει Τσέχα (συναγωνιστές έχει αναφέρει ότι έχουν δει και διαβατήριο και πως όντως είναι Τσέχα).
Οπότε, σαν να θέλει να γενικεύσει την αρνητικότητα εναντίον της. Μια Βουλγάρα πείθει πιο εύκολα ως επικίνδυνη από μια Τσέχα φερ' ειπείν.
Ναι το ίδιο πρόσωπο είναι.
Τυπε αν ξερεις καμια βγαλτη στη φορα να μην ξαναπερασω ουτε απ' εξω!!!!ρε ξεκολληστε επιτελους
ενα μεγαλο ποσοστο των πουτανων γαμιεται ακαποτα.τι σας κανει τοσο εντυπωση δε μπορω να καταλαβω...
ασχετα απ το αν ειναι ή δεν ειναι αληθινη η κριτικη...
Δεν ξερω.Τσεγιέν,τι ξέρεις γι αυτό εδώ το σχόλιο; Ισχύει;
εχω αυτη τη διαισθηση...Γνωρίζεις περιπτώσεις ή το λες επειδή έχεις αυτήν τη διαίσθηση;
Γιατί όταν είχα ανοίξει το νήμα για τις επικίνδυνες, κανείς δεν μιλούσε.
Είναι πολύ σοβαρό το θέμα για να το αφήνουμε να περνάει έτσι στο ντούκου φίλε lust.
ρε ξεκολληστε επιτελους
ενα μεγαλο ποσοστο των πουτανων γαμιεται ακαποτα.τι σας κανει τοσο εντυπωση δε μπορω να καταλαβω...
ασχετα απ το αν ειναι ή δεν ειναι αληθινη η κριτικη...
Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν είναι τόσο πολλές όσο ακούγεται.εχω αυτη τη διαισθηση...