Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 699K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
50 ευρω για υπηρεσιες 100 τουλαχιστον.
Η πιπα ακαποτη πολυ καλη
:o

Αυτα γραφει χαρακτηριστικα ο συναγωνιστης Ray στην προσφατη κριτκη του για την Ελλη

Μιλαμε για ενα πραγματικο vfm, απο μια κοπελα σε ενα επισκεπτη που (εαν καταλαβα καλα) πρωτη φορα συνανταει. Και χωρις δοση ειρωνειας, δεν εχω κανενα λογο να μην πιστεψω οτι συνεβηκε, μιας και πλεον αρετα κανουν μεριδα εργαζομενων, για να αυξησουν την πελατεια τους..
Σιγουρα αξιζει η γνωριμια με την Ελλη λοιπον.  :-

ΥΓ: Που να τα εγραφα εγω αυτα τι θα γινοταν........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Θεμα, λυση και συζητηση απο τον Διαχειριστη,αγαπητε φιλε μου ινδιανε,και καλη χρονια!!
Καλη χρονια και σε εσενα, αγαπητε.
Συντομα να ξανακανονισουμε τσαρκουλα.

;) ;) ;) ;) ;) ;)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Σαν πληρώσεις Δεη, χαράτσι, κοινόχρηστα και μετά γαμήσεις και μια ...................

Τότε δεν ζεις σε σπίτι αλλά σε μπουρδέλο!

Να τα προσέχετε τα νοητικά σάλτα, γιατί σας φεύγουν παπαριές!

Επισκέπτης
Τλικά εχει παρθυει μια συγκεκριμενη αποφαση ?

Οι κυριοι bakalhs και jockerx υποστηριζουν οτι εχει παρθει αποφαση για 2 κριτικες ανα ετος για εργαζομενη. (Σε αυτη την περιπτωση ΚΑΚΩΣ κατεβηκαν καποιες κριτικες, μιας και ηταν οι πρωτες για το 2012).

Ο admin δεν εχει επιβεβαιωσει την αποψη των δυο προαναφερθεντων φιλων.
Απο αλλα κειμενα φιλων συμπεραινω οτι κατανοουν πως δεν ειναι εφικτη μια τετοια ενεργεια.

Τι ισχυει τελικα?
Προς το παρόν ισχύει μάξιμουμ δύο κριτικές. Δοκιμαστικά! Αν δουλέψει το σύστημα θα το αναφέρει ο διαχειριστής και θα μπει στους κανόνες.
Ξεκάθαρα το είπε ο άνθρωπος.
Όσο για το όριο των κριτικών, εφαρμόζεται (όπως είχα γράψει) δοκιμαστικά χωρίς να αλλάξουν οι Οδηγίες - κανόνες των κριτικών. Όταν αλλάξουν, θα ισχύσει για πάντα. Αν δεν αλλάξουν, σημαίνει ότι δε θα εφαρμοστεί, επειδή στην πράξη δε "δούλεψε" καλά. Ό,τι είναι, θα το ανακοινώσω.

Οπότε καλώς διαγράφηκαν οι κριτικές για την ώρα.

Και άλλοι θεωρούν ότι είναι πανεύκολο να εφαρμοστεί :)

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Προς το παρόν ισχύει μάξιμουμ δύο κριτικές. Δοκιμαστικά! Αν δουλέψει το σύστημα θα το αναφέρει ο διαχειριστής και θα μπει στους κανόνες. Ξεκάθαρα το είπε ο άνθρωπος.
Οπότε καλώς διαγράφηκαν οι κριτικές για την ώρα.

Και άλλοι θεωρούν ότι είναι πανεύκολο να εφαρμοστεί :)
κατσε ρε ροκαβλον....εσυ εισαι σοβαρο παιδι

πρωτον δοκιμαστικα παει να πει διαγραφω την κριτικη του θεσσαλου και δεν διαγραφω του πυρκαυλου;με ποιο κριτηριο;

δευτερον....ειμαστε στην μεση της χρονιας αν την δεις ακαδημαικα αλλα στην αρχη αν την δεις με το ημερολογιο.....δλδ αμα εγραψα εγω δυο κριτικες 25/12 και 30/12/2011 και γραψω αλλες δυο 1/1 και 7/1/2012 ολα οκ;ειμαι νομιμος; :think:

Επισκέπτης
κατσε ρε ροκαβλον....εσυ εισαι σοβαρο παιδι

πρωτον δοκιμαστικα παει να πει διαγραφω την κριτικη του θεσσαλου και δεν διαγραφω του πυρκαυλου;με ποιο κριτηριο;

δευτερον....ειμαστε στην μεση της χρονιας αν την δεις ακαδημαικα αλλα στην αρχη αν την δεις με το ημερολογιο.....δλδ αμα εγραψα εγω δυο κριτικες 25/12 και 30/12/2011 και γραψω αλλες δυο 1/1 και 7/1/2012 ολα οκ;ειμαι νομιμος; :think:
Ρε Θεσσαλέ, με κοροϊδεύεις τώρα;
Είδες πουθενά να αναφέρει ο δαχειριστής για μάξιμουμ κριτικών ανά έτος;
Δοκιμαστικά κόβονται οι κριτικές πάνω από δύο ανεξαρτήτου χρονολογίας.

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Ρε Θεσσαλέ, με κοροϊδεύεις τώρα;
Είδες πουθενά να αναφέρει ο δαχειριστής για μάξιμουμ κριτικών ανά έτος;
Δοκιμαστικά κόβονται οι κριτικές πάνω από δύο ανεξαρτήτου χρονολογίας.
ε και τι; αυτο ειναι σωστο;δλδ μια κριτικη του 2007 εχει σημερα καμια αξια για την ιδια κοπελα;απο τι να παρει πληροφοριες ο νεοεισερχομενος συναγωνιστης;απο εμφανιση που θα χει αλλαξει;απο επιδοσεις που μπορει να αλλαξαν αρδην ;απο τι; :think:

Επισκέπτης
Έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις περί αυτών που αναφέρεις ρε Θεσσαλέ. Πρέπει να κάνουμε συνεχώς κύκλους και να συζητούμε τα ίδια πράγματα;
Γραμμένα στα post των τελευταίων σελίδων είναι.
Προφανώς η δοκιμή ισχύει για κριτικές που έχουν επαναληφθεί σχετικά πρόσφατα.
Κάτσε και να δούμε.

Επισκέπτης
Ο Καβείρος έχει εμπάθεια με τα στουντιο γιατι εχουν καθαρά σεντόνια, καλαίσθητους χώρους, δώρεαν ποτέ/καφέδες, ωραία καθαρά κορίτσια, δεν βάζουν πακιστανοαράπηδες μέσα και γενικά είναι δύο κλάσεις ανώτερα απο τα τύπικα μπουρδέλα.
Φίλε Dawn, πραγματικά τα πιστεύεις αυτά που λες; :think:

Επισκέπτης
Επίτηδες του τα κάνω τύπε, επειδή έβαλε πάλι σαχλαμάρα άβαταρ :grin:

Επισκέπτης
Επίτηδες του τα κάνω τύπε, επειδή έβαλε πάλι σαχλαμάρα άβαταρ :grin:
Δε βάζει μυαλό.Θα ξανανεβάσει κριτική όμως.Δίπλα από το yes είναι το no....
δεν ειναι σαχλαμαρα,σας κοιταζω αραχτος απ την ερημικη παραλια... :birdman:εγω ειμαι στη φωτο :sunglasses:
Απίστευτη  :jerking:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις περί αυτών που αναφέρεις ρε Θεσσαλέ. Πρέπει να κάνουμε συνεχώς κύκλους και να συζητούμε τα ίδια πράγματα;
Γραμμένα στα post των τελευταίων σελίδων είναι.
Προφανώς η δοκιμή ισχύει για κριτικές που έχουν επαναληφθεί σχετικά πρόσφατα.
Κάτσε και να δούμε.
Τα ιδια και τα ιδια μας πρηστηκαν τα @@!Σορυ για το σπαμ,αλλα το λεω γενικα!Συμφωνω μαζι σου αυτα ειπε ο Αντισθενης!!Οι κριτικες θα κοβονται πανω απο δυο για την ιδια κορασιδα!!Τωρα αν ο διαχειριστης θελη να ασχοληται με τις κριτικες θα πρεπη να καθετε ολοκληρη την ημερα και την νυχτα να ψαχνη,για τις διπλες!!Σιγουρα καποιες θα του ξεφυγουν,οποτε θα βγουν ατακα και επιτοπου καποιοι,και θα πουν το εκανε εξεπιτηδες!!Απλα μαθηματικα!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom