Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
παιδες επειδη πηρα και εγω την κοπελα απο λεωνιδου 28 που εκανε πρωκτικο εχω να πω πως εζησα αηδιαστικη εμπειρια οταν εβγαλα τον πουτσο μου απο τον κωλο ηταν γεματος σκατα, και η κωλοτριπιδα της εσταζε ζουμι και εκανε το κρεβατι και το μαξιλαρι χαλια.... δεν ξερω πως εγινε παντος η κοπελα μου ζητησε 1000φορες συγνωμη κτλ... σε γενικες γραμμες μεχρι αυτη την φαση η υπερεσιες της ηταν σαφως ανω του μετριο.........
Αυτός έφταιγε.
Άλλη φορά να τη ρωτάει αν έχει φάει στιφάδο. :2funny:

MariosTheScorpio

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
παιδες επειδη πηρα και εγω την κοπελα απο λεωνιδου 28 που εκανε πρωκτικο εχω να πω πως εζησα αηδιαστικη εμπειρια οταν εβγαλα τον πουτσο μου απο τον κωλο ηταν γεματος σκατα, και η κωλοτριπιδα της εσταζε ζουμι και εκανε το κρεβατι και το μαξιλαρι χαλια.... δεν ξερω πως εγινε παντος η κοπελα μου ζητησε 1000φορες συγνωμη κτλ... σε γενικες γραμμες μεχρι αυτη την φαση η υπερεσιες της ηταν σαφως ανω του μετριο.........

Πολύ βαθια εισέβαλες στον κώλο με την πούτσα,
αν ήταν μετροπόντικας θα έφτανε στη Λούτσα!

Πραγματικά υπόλογο θαρρώ πως είν' το πέος,
κείνο σου δίνει διαταγές, το υπακούς με δέος,

Ξίφος σκληρό, κρεάτινο, στου κώλου της την θήκη,
ελπίζω ν' άλλαξαν μετά την μαξιλαροθήκη!!!

MariosTheScorpio AKA HardCorePoet

1) ESTY MY LOVE
www.bourdela.tv/content/view/2432/1/#jreview_9921]http://www.bourdela.tv/content/view/2432/1/#jreview_9921[/url]

2) ΤΟ ΡΟΜΙΝΑΚΙ
www.bourdela.tv/content/view/1708/224/#jreview_9984]http://www.bourdela.tv/content/view/1708/224/#jreview_9984[/url]

3) ΜΑΡΓΚΟ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΣ
www.bourdela.tv/content/view/500/224/#jreview_10024]http://www.bourdela.tv/content/view/500/224/#jreview_10024[/url]

Επισκέπτης
Βερόνικα: 'Ωσὰν τὸν παλαιὸν κακὸν καιρόν, Δευτέρα 21 Σεπ 2009, στις 23:32
Γράφτηκε από τον bakalhs 
Συνολική βαθμολογία  4.3
Εμφάνιση κοπέλας  5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  3.0 
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0
... Καὶ ναὶ μὲν εἰς ὁρισμένους ἀρέσουν αἱ εὔσωμαι, ὁπότε ὑπάρχει καὶ μία πελατεία δι αὐτὰς, ἀλλὰ ἡ ἐν λόγῳ εὔσωμος μᾶλλον μὲ φώκια ἤ καλύτερον θαλάσσιον ἐλέφαν δύναται νὰ παρομοιασθεῖ λόγῳ τῆς ἀπεριορίστου ὀκνηρίας της.

Ἤρχισεν μὲ - κεκαλυμμένην, κατόπιν έρωτήσεως ὡμολογουμένως - πεολειχίαν ἑξαιρετικῶς ἄτεχνον ἀλλὰ ἀκατάπαυστον καὶ διακοπείσαν μόνον κατόπιν ὑποδείξεὼς μου μετὰ ἱκανὸν χρόνον καὶ ἀφοῦ διεπίστωσα ὅτι ἡ νἐα δὲν ἀξίζει ὡς ἱερόδουλος οὕτε 10 Εὐρώ. Τὴν τοποθέτησα λοιπὸν εἰς ὑπτίαν θέσιν ἐπὶ τῆς ρυπαρᾶς σινδόνης καὶ διείσδυσα ἐντόνως, τῆς ὁλοκληρώσεως μὴ βραδυνούσης.
Ἡ ...Ἱσπανὶς (κατὰ δήλωσιν) τῶν Καρπαθίων ἀπεχώρησεν ἄνευ λέξεως καὶ ὁ Ἕλλην ἐνεθυμήθη τὰ ἄθλια πορνεῖα τῆς δεκαετίας τοῦ '80.

Ο Έλλην ξεσπάθωνει από διαλύσεως του Ανατολικού μπλοκ απολαμβάνοντας κομ-μούνες οπτικά και επί του πρακτέου.
Γι'αυτό το "Ελλεϊνίδα πόρνη" κατάντησε ανέκδοτο όπως το "Αλβανός τουρίστας"
Βέβαια χρυσή ήταν η δεκαετία του 1990.
Εις υγείαν του Γκορμπατσώφ που από πρόεδρος της πανίσχυρης Σοβιετικής Ένωσης κατάντησε διαφημιστής πίτσας επειδή, όπως δήλωσε, είχε ανάγκη από λεφτά...
Ουδέν κακόν, αμιγές καλού...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
πω πω ρε μαν.τετοια πικρα;;

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Σταθερή αξία από τη Μιχαέλα, Σάββατο 19 Σεπ 2009, στις 21:51

Γράφτηκε από τον thrilos07  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Μετά από πολύ καιρό αποφασίζω να ξαναπάω στην Μιχαέλα. Η κοπέλα έχει ομορφύνει αλλα παράλληλα έχει γίνει και πιο έμπειρη. Γνώριζα ότι στον από πάνω χώρο ήταν η Αννα η Σέρβα οπότε υπήρχε συνωστιμός επάνω ενώ εγώ στον κάτω χώρο είχα άνεση χρόνου. Η κοπέλα είναι δεκτική σε όλα τα κόλπα φτάνει να της φερθείς όμορφα. Ευχαριστώ Μιχαέλα θα τα ξαναπούμε σύντομα.Βάζω βαθμό 1 στην τσατσά επειδή δεν εμφανίστηκε και έκανα όλη την επικοινωνία με την κοπέλα.

Διαβασα αυτο και θα ηθελα να πω πως οι κοπελες απο μονες τους ζητανε να κανουν την συνενοηση μαζι σας για αμεσοτητα και το βρισκουν πιο ωραιο.δεν νομιζω οτι πρεπει να κριθω για αυτον τον λογο επειδη η κοπελα αποφασιζει να βγαινει στο σαλονι για να σας υποδεχτει.

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

God bless Budapest....., Τρίτη 22 Σεπ 2009, στις 03:48

Γράφτηκε από τον andreougr  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Ξεχαστε τισ ρωσσιδες και πιαστε ουγγαρεζες......παμε για το 3 στα τρια αυριο καθωσ γνςρισα και την κολλητη φιλη της μικρης που ακουει στο ονομα brigitte....αλλα ειναι με αλλο γραφειο νομιζω......και εξηγουμαι...η κοπελα κατα την γνωμη μου ειναι καλητερη απο τις φωτογραφιες που την δειχνουν ψιλοκοντουλα με πιασιματα αλλα καμια σχεση......το μονο τουμπανο ειναι το στηθος .......εκτος του οτι ηταν πολυ καλη στην πραξη αυτο που μου αρεσε ηταν η διαθεση της να με ικανοποιησει και δεν εδειχνε σε κανενα σημειο να κανει αγγαρεια.....στασεις μπορει να κανει και περα απο τις κλασικες με δωσεις kinky σε καρεκλες ...τουαλετα πραγματα που γουσταρω......απο οτι μου ειπε ηταν η πρωτη μερα της σημερα και ειχε πολυ ορεξη για καλο σεχ μετα απο τουσ ξενερωτους Γερμανους......ΓΙΟΥΡΙΑ.....
ΥΓ:σωμα 8
συμπεριφορα 10
διαθεση για σεξ 9
αποδοση/τιμη 8
Πληροφορίες Συνάντησης Citytour
Ημερ/νία συνάντησης: 21.09.2009
Διάρκεια συνάντησης: 3 ώρες
Κόστος συνάντησης: 450 Ευρώ
Incall-Outcall: Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης: Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου: Καλή
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;: Σίγουρα!

Χαρας το κουραγιο σου ρε αδελφε !!!
Περνα να σου δωσω το 50αρι οταν εχεις χρονο !!!
Ευχομαι να μην εφαγες καμμια δαγκωνια απο το Μουγγρι !!! :2funny: :2funny: :2funny:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945

Εξωτική ομορφιά με άψογο gfe service!!, Τρίτη 22 Σεπ 2009, στις 01:23

Γράφτηκε από τον PIATSAS  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Eύα)
Συνολική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Εμφανιση Ευας..
Μελαχρινη μιγαδα γυρω στο 1,65 με μακρια σγουρα μαλλια και φοβερα σεξυ προσωπο το οποιο εχει στολισει με piercing στο φρυδι!Απο Κορμι Κορμαρα!!Δυομισαρι καλοφτιαγμενο στηθος,αψογη κοιλιτσα και ενας απο τους καλυτερους πατους που κυκλοφορουν σε στουντιο!!Θυμιζει Λατινα η καρια
Στο ψητο...αν και γραφοντουσαν διαφορες περιεργες κριτικες για αυτην απο αγνωστα μελη μου κοψε και εμπιστευτηκα την κριτικη του heellover και θα ηθελα να τον ευχαριστησω γιατι οντως η κοπελα ειναι ενα απο τα καλυτερα value for money που κυκλοφορουν
Τουτεστιν πολυ καλα προκαταρκτικα για μπολικη ωρα με γλυψιματα σε ολο το σωμα απο την μεση και πανω συνοδευομενα απο σεξυ ματιες και πονηρα χαμογελα!Το κοριτσι ειναι καυλα τι να λεμε!!Το τσιμπουκι της εχει ως εξης...την μια τον μπουκωνε με μια ανασα μεχρι κατω και τον εξαφανιζε, την αλλη τον επαιρνε τυρμπουισονατα...πως ανοιγει το τυρμπουισον ενα μπουκαλι κρασι?Ε λοιπον ενα τετοιο πραγμα εκανε και σορρυ που δεν μπορω να το περιγραψω αλλιως...την αλλη τον περιποιουταν κατα μηκος με την γλωσσιτσα της only!Για χρηση χεριων ουτε λογος!!Πιπα απο τις λιγες και για πολλη ωρα!Respect
Ακουλουθησε καβαλικευμα σε χαλαρους ρυθμους,ιεραποστολικο οπου οσο εγω εσπρωχνα αυτη με εγλειφε οπου μπορουσε και με ειχε κανει τουρμπο με τις κραυγουλες της και τα γλυκολογα που μου ψιθυριζε στο αυτι και για φιναλε...και μαγκας ειμαι που αντεξα μεχρι εκει...στα 4 οπου εκει μου εφυγε ο τακος!Εκπληκτικο στησιμο του τελειου πατου της και φοβερα κουνηματα οποτε και το τελος δεν αργησε να ερθει με εμενα μεσα της και αυτην να κουνιεται μεχρι να με στραγγιξει εντελως!!
Εν ολιγοις απο τα καλυτερα vfm που κυκλοφορουν στο 50αρικο μιας κι εκατσα μεσα κανα 25λεπτο
Υ.Γ Οποιος θελει να της βαλει δαχτυλα στο νιμου ή να τη φιλησει στο στομα καλο θα ηταν να την αποφυγει!
Ολοι οι υπολοιποι πιστευω οτι θα περασουν πολυ καλα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Eύα
Ημερ/νια επίσκεψης: 21.09.2009

Επειδη φιλε μου ειμαι σιγουρος οτι αναφερεσαι στην Ευα η οποια δηλωνει Ιταλιδα (μαλλον βορεια αλβανια γυφτακι ειναι),πραγματικα απορω με τις υπηρεσιες που απολαυσες..μια και την πηρα πειραιως 193 την περαμσενη παρασκευη κι ητνα απο τις μεγαλυτερες μουφες που εω συναντησεις...οντως κορμαρα αλλα μην αγγιζεις εδω,μη εκει,αν και πληρωσα για ερωτικο μασαζ αυτο δεν υπηρξε ποτε,και τελικα σαν επιπλο στηθηκε στα 4 και ''οριστε ειδες?πηρες αυτο που πληρωσες''..πολυ την εχει δει η τυπισσα και μαλλον σκαμπιλια θελει να ξεκαβαλησει το καλαμι...
παντως ιταλικα δεν καταλαβαινε γρι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295

2 στους 3 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Το 720 ευρώ τσιμπούκι!!!, Τρίτη 22 Σεπ 2009, στις 18:14
Γράφτηκε από τον Lucent61  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία  4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)  6.0
Εμφάνιση (σώμα)  6.0
Γενική συμπεριφορά  4.0
Επικοινωνία  7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή  3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

Λεω να σας γραψω τις δικες μου εντυπωσεις και εμπειρια με το μωρο, και μετα κανετε οτι νομιζετε.

Συναντησα το μωρο στην Πραγα μετα απο διθυραμβικες διαβεβαιωσεις απο το γραφειο και φωτο που μου εστειλαν που αποδειχτηκαν οτι ηταν τουλαχιστον 10 χρονων παλιες.

Φθανει η Μεγγιε στο ξενοδοχειο καθηστερημενη κανενα μισαωρο (με παιρνει τηλεφωνο στο κινητο μου να μου ζητησει συγνωμη) και οταν την βλεπω παρατηρω οτι οι φωτο ηταν λιγο παλιες, αλλα το μωρο ηταν ομιλητικο και ευχαρο. Παμε πανω στο δωματιο και παρατηρω οτι εχει ανοιχτο ερπητα στο κατω χειλος, καλα καλυμμενο με μακιγιαζ. Λεω δεν πεοραζει γιατι στοματικο μονο με σκουφακι.

Το προγραμα περιελαμβανε παιχνιδια στο δωματιο για 2-2.5 ωρες και μετα φαγητο σε ενα πολυ καλο εστατοριο στην Πραγα.

Ξεκιναμε λοιπον με ενα μπουκαλι κρασι, τσιγαρακι, μουσικη, και ψιλοσυζητηση, οπου το μωρο προσπαθουσε να με εντυπωσιασει οτι ηταν μοντελο, εκανε φωτοσουτ στο Μιλανο και ηξερε ολες τις διασημες στην Πραγα, απο Angel Dark σε Natalie Deangelo. Συμπτωματικα στο διπλανο δωματιο ειχαν ενα επαγγελματικο φωτοσουτ με φωτογραφο, φωτιστικες ομπρελες και δυο φοβερα Τσεχικα μωρα. Εγω ομως ειχα κλεισμενο το σιγουρο αποψε.

Μετα σχεδον ενα μπουκαλι κρασι και μουσικη της λεω παμε πανω τωρα να “χορεψουμε” στο κρεβατι.

Παμε πανω λοιπον και μολις βγαζει τα ρουχα, βλεπω ενα σωμα λεπτο, με πλατυ κωλο, μεγαλη σχετικα λεκανη και κατι σιλικονατους βυζους καλοφτιαγμενους. Τατου αστερακια στο πανω μερος της πλατης, και προσωπο λιγο σπασμενο με πολυ μακιγιαζ. Επισεις οταν εβγαλε τα καλτσον παρατηρησα δυο σημαδια και στα δυο της ποδια, που μου εξηγησε οτι ηταν οταν εσπασε τα ποδια της πηδωντας απο ενα παραθυρο τρεχοντας απο τον γκομενο.

Ωχ αμαν λεω, εχουμε και τετοια τωρα, τον τρελο γκομενο? Οχι μου λεει, ειναι φυλακη τωρα!!!

Ξεκιναμε τωρα με σκουφακι στοματικο, που θα ελεγα οτι το κατεχει πολυ καλα, αλλα μετα τιποτα. Της λεω ελα εδω και καβαλησε τον γκουσγκουνη γιατι δεν μπορω να κρατηθω, και δεν θελω να τελειωσω με στοματικο. Το μωρο αντι να καβαλησει τον μικρο, βρησκει καθε δικαιολογια να παει στην τουαλετα κατω, να φτιαξει το μακιγιαζ στο προσωπο, να κανει και αλλο τσιγαρακι, οποτε ηρθε η ωρα να παμε για φαγητο. Λεω παμε να φαμε γρηγορα, και ξαναγυριζουμε να παιξουμε λιγο ακομα γιατι δεν καναμε και τιποτα.

Μεγαλο και τραγικο λαθος αυτο. Παμε για φαγητο και νασου και αλλα ποτα, διπλο Καμπαρι με σοδα, σαμπανια, και δεν συμμαζευεται. Μετα το φαγητο ηταν λιγο πιομενη και παμε πανω που ειχε μουσικη με DJ οναματι Αλι απο το Παρισι. Αρχησαμε τον χορο και εγω κοιταζα το ρολοι μου για το ποτε θα παμε πισω να τελειωσουμε αυτα που δεν καναμε. Οταν της ζητησα να παμε πισω στο ξενοδοχειο, μου λεει πιομενη οτι περναει καλα εδω και δεν θελει να φυγει!! Της λεω οτι παω πισω στο ξενοδοχειο και θα την περιμεω να ερθει, η θα παρω τηλεφωνο το γραφειο και θα παραπονεθω.

Παω λοιπον στο ξενοδοχειο, αλλα που η Μεγγιε? Πουθενα!! Με περνει μεθυσμενη γυρο στις 11 το βραδυ, και εχει την αυθαδεια να με ρωτησει αν την πληρωσα γιατι δεν εβρισκε την τσαντα της!! Της λεω κοριτσι μου το πρωτο που μου ζητησες οταν ανεβηκαμε στο δωματιο ηταν η πληρωμη 700 ευρω για 4 ωρες, και 20 ευρω για ταξι. Στην τσαντα σου τα εβαλες. Που ειναι η τσαντα σου? Μετα απο 15 λεπτα με παιρνει ξανα οτι βρηκε την τσαντα της, αλλα ειναι τοσο μεθυσμενη που δεν μπορει να βρει το ξενοδοχειο!!

Περιττο να σας πω οτι σε 4 ωρες που ειμαστε μαζι μονο ενα στοματικο πηρα για 720 ευρω!!

Βρε ουστ απο εδω !!!!
Πληροφορίες Συνάντησης Citytour
Ημερ/νία συνάντησης: 07.02.2009
Διάρκεια συνάντησης: 4 ώρες
Κόστος συνάντησης: 720 Ευρώ
Incall-Outcall: Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης: Πράγα (Τσεχία)
Συμπεριφορά πρακτορείου: Κακή
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;: Με τίποτα!

Υπηρεσίες Κοπέλας Citytour
Τήρηση αναφερόμενων υπηρεσιών: ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
A-level (πρωκτικό): Όχι
Πεολειχία: ΜΕ προφυλακτικό

πραγματικα συγκινηθηκα κ εξοργιστηκα.
Δεν τη ειδες οτι ειναι ενα ΄΄σπασμενο''πουτανι?κριμα να ξενερωσεις ετσι ασχημα φιλε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γυφτοβουλγαρακι η λεγαμενη
το σπιτι αυτο κανει φιλοτιμες προσπαθειες να αντιγραψει το σπιτι στην κωλο-κυνθους,εχουν παιξει και μεταγραφες απο εκει ή κοπελες που βαλαν δοντια οποτε αναγκαστηκαν να φυγουν απο το σπιτι στην κωλο-κυνθους :2funny:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Νέα σούπερ κριτική στη Μαριλένα. Κι αυτή από άτομο που γράφει την πρώτη του κριτική.
Ρε, θα μας τρελάνουν αυτοί...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Σάσα λέω και κλαίω..., Τετάρτη 23 Σεπ 2009, στις 03:15
Γράφτηκε από τον gathanasopoulos   

Συνολική βαθμολογία  7.3
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

...πιστευω πως δεν ειναι τοιχαιο εδω και ενα χρονο να εχω στανταρ πελατες στο ταχι που εβδομαδιεος απολαμβανουν μια ωρα με το μωρο που ακουει στο ονομα ΣΑΣΑ......... Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show
Όνομα κοπέλας: Σάσα
Ημερ/νια επίσκεψης: 22.09.2009

-Για πε ρε Αθανασόπουλε πως γίνεται αυτό ? Δηλαδή το εβδομαδιαίως και το μια ώρα ?
Μήπως δηλαδή χρειαστεί να σε προσλάβω για προσωπικό μου ταξιτζή, γιατί εμένα μία ώρα δε μου έχει κάτσει μέχρι τώρα με καμμία και πουθενά!

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μάλλον θα εννοεί ότι ξεκινάει ο άλλος από Κηφισιά στις 22.05, παίρνει τηλέφωνο τον gathanasopoulos, φτάνει αυτός στις 22.20 (επειδή είναι κοντά), φτάνουν στη Βούρβαχη στις 22.55, είναι ο πρώτος στη βάρδια της Σάσας, πληρώνει, έρχεται η Σάσα στο δωμάτιο στις 23.01, φεύγει στις 23.04 αφήνοντάς τον σύξυλο (μα με 50 ευρώ, μουρό μου, πόσο θες να κάτσεις;) και στις 23.05 είναι πάλι μέσα στο ταξί, για το δρόμο της επιστροφής. Ρε τι άλλο θ' ακούσουμε...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μάλλον θα εννοεί ότι ξεκινάει ο άλλος από Κηφισιά στις 22.05, παίρνει τηλέφωνο τον gathanasopoulos, φτάνει αυτός στις 22.20 (επειδή είναι κοντά), φτάνουν στη Βούρβαχη στις 22.55, είναι ο πρώτος στη βάρδια της Σάσας, πληρώνει, έρχεται η Σάσα στο δωμάτιο στις 23.01, φεύγει στις 23.04 αφήνοντάς τον σύξυλο (μα με 50 ευρώ, μουρό μου, πόσο θες να κάτσεις;) και στις 23.05 είναι πάλι μέσα στο ταξί, για το δρόμο της επιστροφής. Ρε τι άλλο θ' ακούσουμε...

:2funny: :2funny: :2funny:  δεν εξηγείται αλλιώς,.... :2funny: :2funny: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τώρα περί Σάσσας, εχω μια πληροφορία οτι όπου νάναι απολελέ και τρελλελέ ,....και ίσως κάνει τα τελευταία της κονέ (καβάτζες) ;)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Σάσα λέω και κλαίω..., Τετάρτη 23 Σεπ 2009, στις 03:15
Γράφτηκε από τον gathanasopoulos   

Συνολική βαθμολογία  7.3
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Πρόσβαση/Parking  8.0

...πιστευω πως δεν ειναι τοιχαιο εδω και ενα χρονο να εχω στανταρ πελατες στο ταχι που εβδομαδιεος απολαμβανουν μια ωρα με το μωρο που ακουει στο ονομα ΣΑΣΑ......... Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show
Όνομα κοπέλας: Σάσα
Ημερ/νια επίσκεψης: 22.09.2009

-Για πε ρε Αθανασόπουλε πως γίνεται αυτό ? Δηλαδή το εβδομαδιαίως και το μια ώρα ?
Μήπως δηλαδή χρειαστεί να σε προσλάβω για προσωπικό μου ταξιτζή, γιατί εμένα μία ώρα δε μου έχει κάτσει μέχρι τώρα με καμμία και πουθενά!
ουτε εμενα τοσα χρονια.τελικα αποδεικνυεται πως παμε με λαθος μεταφορικα μεσα στα ιδρυματα.και ελεγα τι φταιει...τι φταιει ρε γμτ :headbang: αν μπορει καποιος να μου πει ποια εταιρεια ραδιοταξι να διαλεξω για καλυτερη περιποιηση-πακετο θα του ειμουν ευγνωμων :helpplea:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
ουτε εμενα τοσα χρονια.τελικα αποδεικνυεται πως παμε με λαθος μεταφορικα μεσα στα ιδρυματα.και ελεγα τι φταιει...τι φταιει ρε γμτ :headbang: αν μπορει καποιος να μου πει ποια εταιρεια ραδιοταξι να διαλεξω για καλυτερη περιποιηση-πακετο θα του ειμουν ευγνωμων :helpplea:

χαχαχαχαχα. μου δινεις ιδεα να ανοιξω εταιρια.

εεεεεεε ρε τι αλλο θα ακουσουμε εδω περα. μετα τους διαφημιστες κοριτσιων τωρα μπαινουν στο παιχνιδι και οι ταξιτζιδες?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αφήστε τους άλλους να βλέπουν μπάσκετ !!, Κυριακή 20 Σεπ 2009, στις 08:50
Γράφτηκε από τον άρχοντα Πουτανγαμών

Και φυσικά το πορνο-ΣΚ συνεχίστηκε με απογευματινή κατάθεση. Βλέπω ότι χθες είχε το απόγευμα ημιτελικό Eurobasket και έπαιζε και η Ελλάδα. Ο σωστός πουτανιάρης δεν αφήνει κάτι τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Τώρα είναι κατάλληλη ώρα, όταν οι άλλοι βλέπουν μπάσκετ , για κατάθεση. Σχεδίαζα να πάω στη Σαμπρίνα στο Βριλησσού, αλλά σκέφτηκα ότι τώρα είναι ευκαιρία για να χαρώ καλύτερα την Άννα τη Σέρβα. Και όντως , δεν είχε μεγάλη αναμονή . Στο δωμάτιο η κοπέλα έδωσε άλλο ένα ρεσιτάλ .Τί να λέμε . Τα πάντα όλα . Απίστευτο γλείψιμο, συμμετοχή με βογγητά. Ευτυχώς που είχα κάνει και πρωινή κατάθεση και έτσι την χάρηκα πιο πολύ. Τσόντα!!!!! Τα λόγια είναι περιττά. Πριν φύγει μου πέταξε και μια σπόντα επειδή είχα καιρό να πάω.
Πάντως πρόσεξα κάτι αρνητικό. Τα δωμάτια ψιλομύριζαν . Και φυσικά , δεν έχουν καλή μόνωση. Αν δεν βαριόμουνα θα ανέβαζα κριτική και για τον δίπλα. Άκουγα τα πάντα Αχαχαχα
Υ.Γ. Ένα τεράστιο respect στον σουβλατζή στη γωνία Κασσάνδρας και Κωνσταντινουπόλεως.  :zfuck:

Σκίζεις ρε μεγάλε.
Όχι μόνο κριτική για την συγκεκριμένη αλλά και για τον σουβλατζή και παρ όλιγο και για τον διπλανό!!! :rockon:

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236

Αυτο ειναι ρε μεγαλε! Πηγα με το δικο μου. Πως να κατσει ετσι η δουλεια? Λαθος μεγα. Παρακαλω τον εντεταλμενο ταξιτζη να μου στειλει το νουμερο του κινητου του, ωστε πληρωνοντας την κουρσα, να εξασφαλισω και το υπολοιπο πακετο.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295

Owned!!!, Πέμπτη 24 Σεπ 2009, στις 21:58
Γράφτηκε από τον OwnedByNancy   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Νάνσυ) 
Συνολική βαθμολογία  7.7
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Πρόσβαση/Parking  10.0

Αν και με καθυστερηση 3 ημερων γραφω σημερα την κριτικη μου.
Λοιπον πηγα την Δευτερα το μεσημερακι,ανεβηκα πανω και περιμενα στο σαλονι οση ωρα περιμενα μπαινει ακομα ενας ο οποιος ομως ηξερε την Νανσυ και περασε κατευεθειαν μεσα.
Οταν βγηκε επιτελους ομολογω οτι δεν περιμενα να δω αυτο που ειδα...
Παρολο το νεαρο της ηλικιας της και την ομορφια της η παρουσια της ηταν ακρως επιβλητικη.
Πληρωνω το προστιμο των 100 και εισερχομαι.
Το δωματιο πεντακαθαρο μεν αλλα χωρις νιπτηρα δε,ετσι αναγκαστικα να βγω και να ζητησω να παω τουαλετα να πλυθω.
Οταν γυρισα χαλαρωσα και περιμενα.Εκανα το δευτερο τσιγαρο οταν μπηκε μεσα.
Με καλησπερισε χαμογελαστη και με ρωτησε τι ακριβως θελω,οταν της ειπα οτι θελω αυταρχικο αλλα δεν το ειχα ξανακανει με ρωτησε αν ειμαι σιγουρος οτι το θελω.
Της ειπα οτι μου αρεσει η ιδεα της επιβλητικης και αυταρχικης κορασιδας και πως θα τα καταφερω.
Μιλησαμε αρκετη ωρα καθως μου εξηγουσε τι ακριβως ειναι τι μπορουσαμε να κανουμε και τι θα μπορουσα να κανω εγω.
Το λοιπον να μην τα πολυλογω αλλιως το περιμενα και αλλιως μου βγηκε.
Περιμενα να ξενερωσω με την ζωη μου και πως θα εφευγα τρεχοντας αλλα συνεβη ακριβως το αντιθετο.
Καυλωσα οσο δεν ειχα ξανακαυλωσει ποτε στη ζωη μου.
Εχει το τροπο της φαινεται να σε κανει να το θελεις,δεν ξερω πως να το εξηγησω.
Απιστευτη εμπειρια με μια απιστευτη κοπελαρα!
Αυτα απο εμενα,περαστικα μου!!!
Ειχα το σμαρτ σημερα για αυτο και το δεκαρι στο παρκιγκ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Αυταρχικό
Όνομα κοπέλας: Νάνσυ
Ημερ/νια επίσκεψης: 24.09.2009

Παλικαρι,με το συμπαθειο.Εισαι γκει με σμαρτακι ή νταβας του μαγαζιου? :idiot:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Δηλαδή η Νάνσυ, γαμάει και δέρνει ... αμα λάχει !
Τέλεια κριτική και ενημερωτική για τη Νανσάρα!
Δε λέω μετά απο τέτοια ενημέρωση τρέχω να προλάβω, μη τις φάει κανας άλλος πρώτος ! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom