epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Νταβας της ΝΑΝΣΥ ειναι και κανει διαφιμηση.Οξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μωρη ΛΟΥΓΚΡΑ
τα κανει τα κανει πηγα σημερα αδερφε καλο το μικρο τσιμπουκι πρωτο και τησ αρεσουν και τα σκαμπιλακια στον αφρατο κωλαρακι τησ.για τσιγγανορουμανακι παντωσ ειναι ομορφουλικο.και οχι μιχαελα. μιρελαγυφτορομουνα πρεπει να ειναι αυτη
κανει ολα αυτα?και δεν της φαινεται τυπε
Νταβας της ΝΑΝΣΥ ειναι και κανει διαφιμηση.Οξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μωρη ΛΟΥΓΚΡΑ
Καλημερα.Μπηκα τωρα και δν βλεπω πουθενα τη κριτικη που ειχα βαλει χθες για Μιλβα απο Μελετιου 37?εχει προβλημα το σαιτ?
Γιατί ανέβασες κριτική για τη Νάνσυ φίλε? Αφού έχει πει ότι δεν θέλει να της ανεβάζουν κριτικές. Θες να σε μαμήσει δηλαδή ? ;)
αφου του σαλιωσει την σουφριτσα πρωτα ομωςΙσως αυτος να ειναι ο σκοπος του......
Ε ναι, ασαλιωτο δεν λέει....αφου του σαλιωσει την σουφριτσα πρωτα ομως
μπηκε μπηκεΚαλημερα.Μπηκα τωρα και δν βλεπω πουθενα τη κριτικη που ειχα βαλει χθες για Μιλβα απο Μελετιου 37?εχει προβλημα το σαιτ?
Εμένα με μπέρδεψε λίγο το καρντάσι.μπηκε μπηκε
Αποσπασες μονο μια προταση ωστε να βγαλεις το δικο σου συμερασμα.Το ετσι μου φανηκε ανααφερεται στο χρονο, πριν το κομμα.Εμένα με μπέρδεψε λίγο το καρντάσι.
.........,ετσι μου φανηκε, κατεθεσα τα υγρα μου στο νιμου της......
Γιατί δεν είναι σίγουρος ?
Για το δεκάλεπτο σφυροκόπημα η αν η μάνικα άδειασε στο νιμού? Και αν νόου που αλλου του φάνηκε πως τα άδειασε?