Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 699K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Όλα παίζουν. Εσύ επιλέγεις. Προσωπικά δεν έχω ζητήσει ποτέ χρήματα. Άλλες φορές δεν τόλμησα, άλλες λυπήθηκα, άλλες με έπιασε αηδία.
Ποτέ όμως δεν άρχισα να πιέζω την άλλη να κάνει ό,τι γουστάρω. Αν νομίζετε ότι με 20 (ή 500) ευρώ μπορείτε να κάνετε ό,τι γουστάρετε, χωρίς περιορισμό, είστε εντελώς φάουλ.
ενω αυτες εχουν την δυνατοτητα με 20 (ή 500) να το κανουν???? τωρα εσυ εισαι φαουλ μαλλον.....φιλικα ετσι???

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
γιατι οταν γινετε στραβη παντα θα σκεφτομαστε νταβαδες και αγαπητικους?? στην τελικη ουτε τριχα απο το κεφαλι δεν θα μας αγγιξουν. πολυ κλασιμο εχει πεσει τωρα τελευταια με αυτο το θεμα. δηλαδη ολο προστασιες κτλ θα σκεφτομαστε????
:thumbsup:
Αυτό είναι το δεύτερο. Το πρώτο είναι: ποιος είναι τόσο μαλάκας ώστε να βασανίσει (εντός ή εκτός εισαγωγικών) μια κοπέλα του επαγγέλματος (ακόμα και τη χειρότερη). Ζητήστε τα λεφτά σας πίσω, αν είστε μάγκες.
Καλα βρε ντελικάτε, αν σου κόψω μια τσιμπια και μετα σε πηδήσω θα λέγομαι βασανιστής??? Και απο επάνω και μαλάκας? Τι ειναι αυτά που μας λές? Πάντως θα φερθώ σαν τζέτλεμαν χαλάλι να δόσω και 2ο κοσαράκι όχι να ζητώ το πρώτο πίσω αυτο δε το κάνω με τίποτε να εξευτελιστώ σαν λιγούρι!!!

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Σου παρέχουν υπηρεσίες, τις οποίες πληρώνεις. Αν δεν σου κάνουν, δεν ξαναπατάς και πας στην επόμενη. Κάπως έτσι το βλέπω.
Hotyan, πάρε πίσω το "ντελικάτε". Όπως βλέπεις, ενώ θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έκανες, δεν σε χαρακτήρισα.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Σου παρέχουν υπηρεσίες, τις οποίες πληρώνεις. Αν δεν σου κάνουν, δεν ξαναπατάς και πας στην επόμενη. Κάπως έτσι το βλέπω.
κακος φιλε μου. δεν παρεχουν νομιμες υπηρεσιες αλλα μαυρες. παρανομες. να ξερεις οτι στο παρανομο παντα υπαρχει η χασουρα. για αυτο λεγετε και παρανομο.

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
κακος φιλε μου. δεν παρεχουν νομιμες υπηρεσιες αλλα μαυρες. παρανομες. να ξερεις οτι στο παρανομο παντα υπαρχει η χασουρα. για αυτο λεγετε και παρανομο.

οσο ευθηνη εχει αυτος που παρεχει μαυρες υπηρεσιες οπως λες αλλο τοσο ευθηνη εχει και αυτος που τις αγοραζει και τις πληρωνει 
απλα τα πραγματα, μη γινομαστε και μετα χριστον ηθικολόγοι

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
οσο ευθηνη εχει αυτος που παρεχει μαυρες υπηρεσιες οπως λες αλλο τοσο ευθηνη εχει και αυτος που τις αγοραζει και τις πληρωνει 
απλα τα πραγματα, μη γινομαστε και μετα χριστον ηθικολόγοι
δεν αντιλεγω. αλλα η χασουρα παντα υπαρχει. και απο τη μερια μας και απο τη μερια τους. δεν μπορει μονο η πορνεια να εχει παντα δικιο. και οι πελατες θα εχουν και αυτοι καποια στιγμη δικιο

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
δεν αντιλεγω. αλλα η χασουρα παντα υπαρχει. και απο τη μερια μας και απο τη μερια τους. δεν μπορει μονο η πορνεια να εχει παντα δικιο. και οι πελατες θα εχουν και αυτοι καποια στιγμη δικιο

αυτο ειναι το μονο συγουρο
απαξ και σπασει η ατυπη συμφωνια σεβασμου της κοπέλας προς εμας ή του σεβασμου του δικου μας προς τη κοπέλα η χασουρα για τον  εναν ή και για τους 2 ειναι μονοδρομος :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Χασούρα δεν υπήρξε στην περίπτωσή μου!!!
:think: Πλήρωσα κανονικά !!! :cheesy:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
καλά ξηγήθηκες...

Επισκέπτης
Hotyan, πάρε πίσω το "ντελικάτε". Όπως βλέπεις, ενώ θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έκανες, δεν σε χαρακτήρισα.
Ο ελεύθερος επαγγελματίας πληρώνεται μετά την παροχή της υπηρεσίας του και αφού ελέγξεις οτι την παρείχε σωστά.
Η κοπέλα αυτή αρπαχτές κάνει-κορόϊδα ψάχνει παραπλανώντας στο σαλόνι για να σου κάνει χάλια την ψυχολογία μετά.
Οι περισσότεροι πελάτες βγάζουν τον σκασμό και φεύγουν κι αυτή μαζεύει 20ευρα τζάμπα.Εμπεδώνει το κόλπο,καλομαθαίνει και κάνει τα ίδια σε όλους.
Υπάρχει δόλος από μέρους της.

Προκειμένου να σου χαλάσει εσένα την ψυχολογία σου, χάλασέ της εσύ την δική της για να πάρει ένα μάθημα.Γιατί αν περιμένεις να πάρεις τα λεφτά πίσω... :headbang: Αφού μ'αυτόν τον τρόπο "κονομάει", κοροϊδεύοντας.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Ο ελεύθερος επαγγελματίας πληρώνεται μετά την παροχή της υπηρεσίας του και αφού ελέγξεις οτι την παρείχε σωστά.
Η κοπέλα αυτή αρπαχτές κάνει-κορόϊδα ψάχνει παραπλανώντας στο σαλόνι για να σου κάνει χάλια την ψυχολογία μετά.
Οι περισσότεροι πελάτες βγάζουν τον σκασμό και φεύγουν κι αυτή μαζεύει 20ευρα τζάμπα.Εμπεδώνει το κόλπο,καλομαθαίνει και κάνει τα ίδια σε όλους.

Προκειμένου να σου χαλάσει εσένα την ψυχολογία σου, χάλασέ της εσύ την δική της για να πάρει ένα μάθημα.Γιατί αν περιμένεις να πάρεις τα λεφτά πίσω... :headbang: Αφού μ'αυτόν τον τρόπο "κονομάει", κοροϊδεύοντας.
:thumbsup:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Απόλυτα συμφωνώ.  Δεν γίνεται πχ στον φούρνο να πληρώσεις ψωμί και να σου δώσει χώμα να πεις ευχαριστώ εκεί αντιδράς γιατί όχι και στον οίκο ανοχής? αν δεν αρέσει σε μια κοπέλα η δουλειά του ανοίγματος του βρώμικου μουνιού της (δεν είναι? ξέρεις πολλές που το πλένουν μετά από κάθε πελάτη?) να πάει πωλήτρια 500 ευρώ-κυλιόμενο 8-9-10 ωρο-Δευτέρα ως Σαββάτο ανάλογα που θα πέσει ορθοστασία, ταμείο, κοινό, παρανοχλήσεις από αφεντικά οθόνη H/Y, υπερωρίες απλήρωτες. αλλιώς 20 ευρώ 10 λεπτά (και όχι όπως μου είχε πει η τσατσά στο Ιάσωνος 19 κάτω 6-7 λεπτά μάξιμουμ! στο γιο της και στον αδερφό της να τα κάνουν αυτά.  Τέλος αντιδρούμε πάντα σε κακή συμπεριφορά, φωνάζουμε κράζουμε εγώ την λέω άγρια και με μουρμούρα και φυσικά δίνουμε στο σιτε.  Τα χρήματα πίσω ΔΕΝ έχω δει να τα δίνουν ποτέ αλλά αν επιμείνεις ίσως να γίνει

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
2 στους 9 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

[size=16pt]Ίρις Σπασαρχίδις![/size], Κυριακή 27 Σεπ 2009, στις 20:21

Γράφτηκε από τον hotyan   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 100 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ίρις)
Συνολική βαθμολογία
3.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Πρόσβαση/Parking
2.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
1.0
Ιρις Σπασαρχίδις!

Πέμπτη βράδυ 24-09 αργά γύρω στις 12, ερχόμουνα από Πειραιά και ο διάολος με έβαλε να περάσω για να ΔΩ ΜΟΝΟ στη Φυλής.
Σύντομη τσάρκα με μικροπειράγματα σε κάποιες τσατσάδες:
Μπράβο μπράβο πού ωραία είναι όπως το λές πάω όμως λίγο στο δίπλα να δω και επιστρέφω.
Πισοκολλητό τσιμπουκάκι και από επάνω!! Από κάτω κάνει???
Το κουριτσιάκι μου είναι!!! Και μπροστά στην πουτ : Κόρη σου είναι τελικά μοιάζετε πολύ!!!
Νιε νιέ!!!
Και μόλις απομακρύνθηκε η κόρη σα δε ντριέπεσιε για ποια με πέρασες!!! Χαχαχαχαχα
κλπ κλπ ΄
Ανεβαίνω και στο 84. Με έφτιαξε το πρόστυχο βλέμμα όλο υποσχέσεις του πιπινιού, όνομα Ιρις με καυλωσε που τριβόταν δίπλα μου..
Κάπου στα 25 λεπτή γύρω στα 1.70 με τα τακούνια ,ωραία μπουτάκια, μικρό στητό βυζί, κολαράκι εφηβικό, μακρύ μαλλί καστανό που όπως διαπίστωσα μετά όλο λίγδα και άλουστο κανα δυό μέρες.
Εκ πρώτης όψεως όμως γενικά το πιπίνι που βλέπεις στο δρόμο και λές πως θα γίνει να το δοκιμάσω (γμσω θέλω να πώ)
Δίνω το μπλέ χαρτί και μπαίνω, στο πρώτο δεξιά δωμάτιο.
Γίνομαι και νάσου η νεράϊδα!!
Μετά τις χαζοσυστάσεις, από Ρουμανία είπε, αρχίζει το κλαρίνο. Βγάλε μωρό μου το νεγλιζέ να σου πιάνω και τα βυζάκια.
Τραβιόταν!
Καλααααά…… +@^@++@
Έλα μωρό μου λίγο πιο πάνω να βλέπω και την κωλότρυπά σου να καυλώσω και άλλο !
Ξανατραβιόταν!!!
Καλααααά…… +@^@
Στο λεπτό ξαπλώνει και μου λέει έλα πάνω συ..…
Καλααααά.. ….+@^~*$@
Μπαίνω μέσα !!!
Αλλά!!!
Μη το βυζάκι μη φιλάκι μη και μη και μη και μη, και όλα τραβιόταν προς τα πίσω μην της χαλάσει τελείως η παρθενιά!!!!!
Θυμήθηκα κάποιο συνάδελφο που κάπου είχε γράψει πως είπε σε κάποια να του κάτσει καλά αλλιώς θα βάλει 0 στην κριτική και τα πήρα τρελείως!!! +@--&(%$#@
Όχι δααααααά.
Αρχίζουμε λοιπόν.
Τσιμπιά και ξυλιά στο κωλομέρι, δεύτερη ξυλιά στο άλλο θόλωμα ματιού αγριάδα στο φούλ !!!
Κάτσε κάτω κάνε ότι σου λέω γιατί θα φύγεις απ το παράθυρο!!!
Ψάρωσε !!!
…………………………
Γύρισε το κεφάλι αριστερά και τσιμουδιά! Αντίρρηση ουδεμία!!! Σαν ψόφια προς στιγμή αισθάνθηκα κάτι σαν νεκρόφιλος.Μπρρρρρρ.
Απόλυτη ησυχία!!!!
Δώσε μου φιλάκι τώρα !! Ανοιγόκλεινε το στόμα ματς ματς και ψυθίριζε ρουμάνικες γυφτοβρισιές… η κλαψομούνα! Μπουχααχαχαχα!!!!
Τα βυζάκια τώρα έξω χωρίς καμία αντίρρηση στη διάθεση του κου hoty, που γονατιστός της έσφιγγε δυνατά τα κωλαράκια τραβόντας την σφιχτά ψηλά με πλήρη εισχώρηση και έδειχνε εμπράκτως την αφοσίωση το ρομαντισμό και την αγάπη του στον εφήμερο ολιγόλεπτο ερωτά του.
Φίλα μου μωρό μου εσύ τα βυζιά μου γιατί με στενοχώρησες απόψε!!!
Σήκωνε το κεφάλι έκανε πως έγλυφε και συνέχιζε τα βρισορουμανογυφτομουρμουρητά!!!
Μπουχααχαχαχα!!!!
Σε όλη τη φάση κρατιόμουν μην με πάρουν τα γέλια και χαλάσει το σκηνικό.
Έλα πισοκολλητό τώρα μωρό μου να το μάθουμε και να κάνω γώ το τρέϊλερ πιάσε την κοτσαδούρα μου!!
Κωλαράκι μωρό μου θέλω τώρα να μου φύγει ο καυμός.!! Εκεί υπήρξαν κλαψοαντιρήσεις πάλι με ρουμάνικα νιαουρηχτά και κυρελέησιον στα 0,05db. Καλά στον βάζω εκεί που συμφωνήσαμε με την μαμά σου , κρατάω το λόγο και τη συμφωνία κράταγε μου όμως τα μπαλάκια να μην ξεκαυλώσω και μετανιώσω και ζητάω ξανά πίπα και μετά από πίσω.
Εκανε πως χάιδευε μουρμουρίζοντας και τραγουδόντας το «τι έπαθα εδώ στη ξένη χώρα» στα τσιγκανορουμάνικα!! Στο 1 db
Ο αρχικός ψιλοτσαμπουκάς στης έπεσε στο -100 και μετά το άδειασμα περίμενε να της δώσω το λάκτισμα της εξόδου όπου έφευγε τρέχοντας βάζοντας εν κινήσει βρακί και ντεγκλιζέδες με τα πασούμια στο χέρι ανεβάζοντας στα 2,3 db τις γυφτοβρισιές!!!
Η τσατσά πρέπει να είχε καταλάβει τι γινόταν και παρ όλο που κάποιοι μπαινόβγαιναν ούτε πόρτα χτύπησε και τσιμουδιά .Βγαίνοντας είχαν κρυφτεί και οι δυό στη πορνοκουζίνα μέσα γιατί θα τα άκουγαν.
Εεεμ πώς θές να κονομήσεις κοπέλα μου εκεί που δεν είχες να φας ούτε λιόσπορο, ήλθες εδώ και κοροϊδεύεις τον καθένα μας στο διάδρομο για να μπει και έπειτα μέσα κάθεσαι κομοδίνο? Τι το πέρασες εδώ δεν είμαστε χαϊβάνια κάτσε καλά!!! Άλλος το 20άρι το βγάζει σε μια μέρα με ιδρώτα.
Χαχαχαχαχα ίσα μωρή, αντε από δώ καρακάξα!!! Να το θυμάσαι το μάθημα και να φερθείς καλά στον επόμενο μην πάθεις χειρότερα.
Χαλάλι και το εικοσάράκι την πλάκα που έκανα και τα τριπλά θάδινα!!
Και η κριτική είναι για εσάς προς ενημέρωση τέρψη αποφυγή και προς μίμηση των πεπραγμένων σε όμοια περίπτωση και με την ευχή να περνάτε καλά και να είστε όλοι σας πάντα καλά!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Ίρις
Ημερ/νια επίσκεψης: 24.09.2009

Έτσι ακριβώς είναι η συνέρευση με την Ίρις ...

...και όχι μόνο  ;)

Θα έλεγα χαρακτηριστικά ότι όταν γύρισε στο πισωκω(ο)λητό με κοίταζε παθιάρικα λέγοντας μου ...κάτι ρουμανογύφτικα υπονοούμενα

αλλά πλέον

..."αποφάσισα να τελειώσω"

και όλα ήταν περιττά ... 
  :grin: :grin: :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
χαχα...απιστευτοοοοοοοοοοοοοοοοοο

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
'Ενα μελαχρινό φωτιά και...κάβλα!, Τετάρτη 30 Σεπ 2009, στις 13:11
Γράφτηκε από τον sex4life 

Κυριακή απόγευμα και επειδη είχα πολύ καιρο να επισκεφτώ studio είπα και γω να κάνω μια αλλαγή.Μόλις ειχα γυρίσει και απο διακοπες σε νησί και αυτά που ειχα δει από τουρίστριες και οχι μονο δε περιγραφονταν και δεν ήθελε και πολύ να μου ερθει η διάθεση.Ετσι λοιπον ξεκινάω παιρνω μετρο στάση Κεραμεικός...Δεν είχα ξαναπάει και δυσκολεύτηκα λιγάκι να το βρω αλλα άξιζε τον κόπο και το περπάτημα.Μπαίνω μέσα λοιπόν η τσατσα με καλό τρόπο μου λεει να περασω και να καθίσω και μετά από λίγη ώρα έρχεται μια μελαχρινή με ανάστημα και εμφάνιση που είναι ακριβώς των γούστων μου.Χωρίς δευτερη σκέψη δίνω της τσατσας το [size=17pt]70ευρο[/size](για απλό και 69) και περνάω μέσα σε να καθαρο και με καλή ατμοσφαιρα δωματιο.Μετά γύρω 5 λεπτά ερχεται η Βικτώρια με την οποία συζητήσαμε λίγο πριν απο το ψητό.Μου είπε οτι ήταν από Βουλγαρια και καινουρια στο επαγγελμα και ήξερε καλά ελληνικα.Στο κυρίως θέμα τώρα η κοπέλα πραγματικα τα έδωσε όλα ξεκινώντας με γλυψίματα παντού στο σώμα και δίχως να την ενοχλούν και οι τρίχες...'Εχει ένα σώμα τέλειο με αψογο φυσικό στήθος και πολύ ωραίο κώλο...Δεν αντεξα και της ζήτησα μετά από μια απολαυστική και χωρίς καθόλου βιασύνη πίπα να πάμε 69 και πρόθυμα μου απάντησε θετικά.Μετά από αυτό και απορώντας πως αντεχα ακόμα μετα από 10 λεπτά 69 μου λέει να έρθει από πανω...ευχαρίστως απαντώ..5-6 λεπτά γύρω σ αυτή τη στάση και μετα το ...αποκορύφωμα.Πισωκολλητό και τα είδα όλα...η κοπέλα εκτος απ όλα τ άλλα είχε και κωλάρα!Ε εκεί ήταν φύσει αδύνατον ν αντέξω και τελειωσα στο 7 λεπτο...Γενικά το καταευχαριστήθηκα και εκτός των αλλων με αφησε και γλωσσόφιλο!Η κοπέλα το κατέχει αθλημα!!

μηπως προκειται για λαθος στην τιμη? γιατι αλλιος τον κλεψανε κατα 10 ευρω!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
Για την.. Ελλάδα ρε γαμώτο!!, Τετάρτη 30 Σεπ 2009, στις 06:59

Γράφτηκε από τον scorpioking  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Χριστίνα)
Συνολική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
7.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Έχοντας καιρό αν επισκεφτώ το κοριτσάκι του εν λόγου οίκου.. πέρασε στα ενδότερα αφού κατέθεσα τον οβολόν μου σητν ευγενέστατη τσατσά! "έχουμε κόσμο, να σου φέρω και ένα καφεδάκι μέσα?" με ρώτησε, αρνήθηκα, αλλα σκέφτηκα... "θα γελάσουμε σήμερα¨!" Μετά απο περίπου 20 λετπά έρχεται η ανανεωμένη εκ βύζων Χριστινούλα!
"γειά σου καυλιάρη έλληνα!" αναφωνεί, και ορμάει πάνω μου με γλύφωντας όλο το κορμί.... κατεβαίνει χαμηλά, και μυρίζοντας τον.. π&^$*&@(&$^ μου, μου λέει "Αχ τη μυρωδιά είναι αύτη?Μυρίζει όμορφα! Μου θυμίζει.. πούτσα!" εβαλα τα γέλια! Τι ήθελες να είναι δηλαδή???Της είπα, σκεφτόμενος... α ρε γκουζγκούνης που σου χρειάζεαι για αν πάρεις μαθημα... Εν συνεχεία, σε ανάποδη ιππασία, καβαλάεικαι μου τρίβεται σα σε στριπτιτζάδικο...
φοράει το σκουφί και αρχίζει το γνωστό τρελό και βαθύ τσιμπούκι της..
με καβαλάει και ξεκινάει ο πανικός! Αρχίζει να χτυπιέται και φωνάζει"ετσι! Ετσι τους γαμάω τους έλληνες! μου αρέσει να με ξεσκίζει και να με χύνει ελληικός πούτσος!!¨" Απότομα, τη γυρνάω σε ιεραποστολικό και τη σφυροκοπάω ανελέητα με τα πόδια στον αέρα..."πάρε την ελληνική χωλή μωρή βρώμααα!¨" της φώναξα και εκέινη γούσταρε ακόμα πιο τρελά.."Ετσι δυνατα! Ξεσκισέ με τη πουτάνα! Θέλω να με ξεσκίζουν οι Ελληνες!!!!"" Κάπου εκεί... κατέθεσα και ο καυτό ζωμό... ελληνικής ποιότητας!"Αχ! Χύστεμε έλληνες... όλοι χύστεμε..." συνέχισε να ψελίζει....
Η Επίσκεψη έγινε περίπου 16.00 στις 28/9 (δεν μπορώ να βάλω ημερομηνία στο site) και κινήθηκα με ηλεκτρικό, γι αυ΄το και το 10 στο πάρκινγκ!

καλά να περνάτε...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Sex show
Όνομα κοπέλας: Χριστίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 28.09.2009

αν δεν ηξερα τι εστι χριστινακι θα ελλεγα χοντρη μουφα και κραχτης..αλλα τωρα εχω μπερδευτει..τι να πω....ευγε!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Δεν το περίμενα!!, Πέμπτη 01 Οκτ 2009, στις 01:40
Γράφτηκε από τον grav  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Έφη)

Συνολική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
5.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0

Ότι έχει αναφερθει απο πριν για την Έφη είναι 100% πραγματικότητα...
Πρώτη φορά είδα τέτοια συμπεριφορά , που σε κάνει να ξεχάσεις το που είσαι και να νομίζεις πως είσαι με γκόμενα που γνωρίζεστe καλά
Καθαρή , μυρωδάτη , δεκτική , φιλική
Θα την ξανατιμήσω σίγουρα !!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Έφη
Ημερ/νια επίσκεψης: 29.09.2008

η πιο συντομη αλλα συναμα ουσιαστικη κριτικη που εχω διαβασει απο θεσσαλονικιο συναγωνιστη...μπραβο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom