PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται...εαν θελεις να πεις κατι να το λες ανοικτα χωρις υπονοουμενα και να γραφεις οτι ξερεις και οχι οτι φανταζεσαι καληνυκτα
Οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται...εαν θελεις να πεις κατι να το λες ανοικτα χωρις υπονοουμενα και να γραφεις οτι ξερεις και οχι οτι φανταζεσαι καληνυκτα
δεν απαντας στο ζουμι ομωςΟποιος εχει την μυγα μυγιαζεται...
Ποιο ειναι το ζουμι Κυρια Λελα?δεν απαντας στο ζουμι ομως
το ζουμι ειναι αν γνωριζεις κατι να βγεις και να το πεις και να μη κανεις υπονοουμενα.αυτο εινι το σωστοΠοιο ειναι το ζουμι Κυρια Λελα?
απλο μελος ειμαι και οι κριτικες μου ανεβαινουν απο την αρχη που γραφτηκα,εστω και αν αργουν καμια φορα λιγες ωρες.μονο μια φορα δεν ανεβηκε και ηταν απο λαθος μου κατω στο code και με κατι refresh τα μπερδεψα μαλλον.Ουτε εγω καταλαβαινω φιλε μου τι γινεται εδω περα.Αλλες κριτικες περνανε και αλλες οχι.Μηπως το site δεν εχει μελη αλλα μονο φιλους?Αλλιως δεν εξηγηται μια τετοια συμπεριφορα
Βαριεμαι να αφηνω υπονοουμενα!το ζουμι ειναι αν γνωριζεις κατι να βγεις και να το πεις και να μη κανεις υπονοουμενα.αυτο εινι το σωστο
εκανες λαθος δεν παιζω παιγνιδια σεβομαι και εκτιμω το κοσμο που μου δινει ψωμι.επισης ας μη σταματησουμε τιποτα εδω αν εχεις κατι πες το ξεκαθαραΒαριεμαι να αφηνω υπονοουμενα!
Εσυ και ο mounomagnitis ειστε ενα και το αυτο!Σου φτανει η απαντηση μου ή θελεις να ψαξω και για αλλους κλωνους σου μιας και μπηκαμε στο παιχνιδι?
Μαλλον δεν το θελεις οποτε ας το σταματησουμε εδω
Owned!!!, Πέμπτη 24 Σεπ 2009, στις 21:58
Γράφτηκε από τον OwnedByNancy - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
...
Παλικαρι,με το συμπαθειο. Εισαι γκει με σμαρτακι ή νταβας του μαγαζιου?
Σας δίνουμε και ψωμί και ψω....ή!!!εκανες λαθος δεν παιζω παιγνιδια σεβομαι και εκτιμω το κοσμο που μου δινει ψωμι.επισης ας μη σταματησουμε τιποτα εδω αν εχεις κατι πες το ξεκαθαρα
Άρα το σωστό είναι "Την συνιστώ ανεπιφύλακτα".Δηλαδή την προτείνω ανεπιφύλακτα.
Ας το προσέξουν οι συναγωνιστές.
Όπως και γενικότερα την διατύπωση της Ελληνικής γλώσσας γιατί
μας θέλουν και μας έχουν καταντήσει απαίδευτους και προσπαθούν να μας κάνουν ανελλήνιστους!
Τουλάχιστον όσοι από τους συναγωνιστές έχουν την βασική υποδομή από τα μαθητικά τους χρόνια.
Αλλά και όσοι δεν την έχουν, που νιώθουν όμως μια φλόγα να σιγοκαίει μέσα τους εκτός από σεξ, φαί, λεφτά και ύπνος.Βέβαια και τα τέσσερα τελευταία είναι απαραίτητα!
Ο πνευματικός λήθαργος (ύπνος) είναι ταφόπλακα για έναν λαό!
Προσωπικά δεν την έχω συναντήσει την συγκεκριμένη και δεν έχω άποψη.
Νομίζω όμως ότι ίσως θα έπρεπε κάποια απο τις 3 αυτές κριτικές να μην έμπαινε καθόλου λόγω αντιφάσεων.... ;)
Ακριβώς, αγαπητή ντάρια την 2η κριτική την θεωρώ ψιλομούφα.....hotyan,αν εχεις διαβασει προσεκτικα την δευτερη κριτικη, λεει οτι δεν δινει γλωσσοφιλα... ναι δεν δινει και καμια σε μας δεν δινει γιατι ειναι πολυ προσωπικο θεμα... το οτι λεει ειναι ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ηλικια- γουστα ειναι αυτα, ετσι δεν ειναι, δλδ δεν κρυβεται απο κανεναν οτι ειναι για τα ΜΙΛΦ γουστα...
Αγαπητε Hotyan
Μην σου κανει εντυπωση η διασταση αποψεων επισκεπτων στη ιδια κοπελα,
Οπως εχω επανειλημενα γραψει, μεγαλο ρολο παιζει και η διαθεση της κοπελας την συγκεκριμενη στιγμη, τα προβληματα που ενδεχομενως την απασχολουν, η "χημεια" τολμω να πω με τον εκαστοτε πελατη.
Χωρις κανενα ιχνος μομφης στον φιλο που δεν εμεινε ευχαριστημενος, μεγαλο ρολο παιζει και η συμπεριφορα μας στην εκαστοτε κοπελα.
Εμενα προσωπικα μου εχει τυχει να περασω με την ιδια κοπελα (Δεν εννοω την Κατερινα) την μια φορα χαλια και την αλλη super.
Παντως σε γενικες γραμμες οι κριτικες της Κατερινας ειναι πολυ επανω απο τον μεσο ορο.
Το πιθανοτερο ειναι ο φιλος μας να την πετυχε σε ασχημη στιγμη.
Δυστυχως ειναι και αυτα μεσα στο προγραμμα.
Ακριβώς, αγαπητή ντάρια την 2η κριτική την θεωρώ ψιλομούφα.....
Φίλε και αγαπητέ CHEYENNE ποτέ δεν αμφέβαλα για τις κριτικές που γράφεις. Ίσα ίσα είσαι παλιό και έμπειρο μέλος, εκτιμώ τη στάση και τις εν γένει τοποθετήσεις σου εδώ και θα ήταν αδιανόητο και αδύνατο για μένα εσύ να γράψεις ποτέ κάτι το οποίο δεν ισχύει. Απλα μου έκανε εντύπωση η 2η κριτική του μέλους papacrest την οποία προσωπικά την θεωρώ αναξιόπιστη η τουλάχιστον ατυχή χωρίς να θέλω να προσβάλω τον γράψαντα. Ίσως επειδή είναι νέο μέλος εδώ δεν έχει γράψει ούτε μισό μύνημα παρα μόνο αυτή την κριτική.
Δέν μπορεί να λέει την μία ότι η κοπέλα ήταν ευδιάθετη και την άλλη ότι θα ξαναπάει αν είναι περισσότερο κεφάτη... πως να πιστέψεις για τα υπόλοιπα που γράφει αν και κατα πόσο ισχύουν???
Επαναλαμβάνω δεν την γνωρίζω καν την συγκεκριμένη κοπέλα αλλα αισθάνθηκα ότι αδικείται.