Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σκέφτομαι να φτιάξω
(με την άδεια του διαχειριστή  :grin: :grin: :grin:)
ένα κλώνο με nick "εμάς που μας δουλεύουνε"  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

πλάκα κάνω

αλλά (ειλικρινά)

εύχομαι να μην αποδειχθεί 100% αλήθεια  :S

Είμαι πελάτης τουλάχιστον 25 χρόνια στα μπουρδέλα και όπως λένε αρκετές υπηρεσίες και κοπέλες
...αρκετά καλός πελάτης

Ειδικά αυτή την χρονιά πηγαίνω στα μπουρδέλα με πολύ βαριά καρδιά...

Σε αυτό έχει συμβάλλει κυρίως η απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων υπηρεσιών και δευτερευόντως η συμπεριφορά εντός και εκτός δωματίου ορισμένων κοριτσιών  :headbang: :headbang: :headbang:

αυτά προς το παρόν ...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Το καταλαβα την πρωτη φορα οπως ειπαμε εκτιμουμε καλα και κακα σχολια απλα δεν ειπαρχει λογος να βριζουμε με αυτους τους τροπυς!!! Τιποτα αλλο

Φιλια!!!
εγω παλι γιατι ειμαι σιγουρος οτι εισαι καποια που εχει φαει πολλες αρνητικες κριτικες,η που τα ''κοριτσια'' της εχουν φαει αρνητικες??? :think:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω παλι πιστευω οτι τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα τωρα
απο τα πετρινα χρονια 80-90'ς...σιγα να μην ειχαμε και απαιτησεις
τοτε...τωρα ειναι πιο ελευθερα ολα...βρισκεις οτι θελεις...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
εγω παλι πιστευω οτι τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα τωρα
απο τα πετρινα χρονια 80-90'ς...σιγα να μην ειχαμε και απαιτησεις
τοτε...τωρα ειναι πιο ελευθερα ολα...βρισκεις οτι θελεις...
σωστο κι αυτο.... :sunglasses:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ξεχασατε που 3 στα 5 σπιτια στη φυλης τοτε ειχαν τραβεστι αντι για γυναικες...χωρις να θελω να γινω κακος με τα παιδια ετσι...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
νικολα 90 και μετα αρχιαν να εισαγουν ρωσσια κι αλβανια κι αφθονουσαν τοτε στην φυλης..κι ειδικα κωλαρακια με 2 χιλ να σας θυμισω... :sunglasses:
θυμαμαι φιλε.καπου το 90 ξεκινησα και εγω να πηγαινω φυλης.πολλες ρωσσιδες βασικα που της αλλαζαν και γρηγορα,ομορφες γυναικες αυτες...τωρα πολυ τσιγγανοβουλγαρορουμανια εχει πεσει.
πρωκτικο και παρτουζες ομως ηταν σπανιοτατο,σαν απαγορευμενη λεξη για φυλης.φιλοι μου που γουσταραν κωλο πηγαιναν σε κατι γριουλες στη λιοσιων κλπ αν θυμαμαι καλα,σε κατι τελευταια εντελως... :think:

• Like
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Οτι και να σου πω εγω εσυ θα πιστευεις οτι θες!!!
Αρα δεν νομιζω να αξιζει να απολογιθω.

Παντως κανεις λαθος. Οπως ειπα η κακη κριτικη κανει την κοπελα (αυτη που δινει σημασια φυσικα) να γινει καλυτερη αλλα εγω λεω γιατι να τις καταξιονουμε με κακολογα και βρισιδια σκεφτητε πριν τις βριζετε.
Τοσο δυσκολο??????

εγω παλι γιατι ειμαι σιγουρος οτι εισαι καποια που εχει φαει πολλες αρνητικες κριτικες,η που τα ''κοριτσια'' της εχουν φαει αρνητικες??? :think:

• Like
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Απλα να βαλω και εγω την συμφωνια μου εδω.
Οπως παντου σε ολα τα επαγγελματα δυστηχως υπαρχει και η εσωτερικη φαγουρα και αντι να φτιαξουν καλυτερα μαγαζια πολυ πολεμανε ο ενας τον αλλον και με κακες κριτικες!!
Απλα σας βρισκω (δυστιχως ) συμφωνη.

Μίλησες πολύ εύστοχα !!!  ;)

...και κατα την δική μου (ταπεινή) γνώμη έτσι είναι τα πράγματα

Προσωπικά δεν έχω κάποια πρακτική ή νομοτελειακή πρόταση λειτουργίας...  :dunno:

Θα σημείωνα, όμως ότι η "λύση" ...και "σωτηρία" στην παρέα μας είναι η διάχυση/τροφοδότηση των πληροφοριών καθώς και η αέναη/συναδελφική ..."καθοδήγηδη και συμβουλή"

• Like
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Κομοδινο οπισμος μου αρεσε παντα  :2funny: !!!
Ευτυχως οπου εγω μονο επιπλο δεν ειμαι!!! :tits:

μια φορα εκανα παρατηρηση σε συναγωνιστη που χρησιμοποιησε αυτην την λεξη σε κριτικη του για κοπελα της θεσσαλονικης,την αντριαννα....δεν εγκρινω κι εγω τετοιες λεξεις....αλλα κομοδινο θα την πω αν ειναι....και ας προσεχε....

• Like

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εγώ η γνώμη που έχω σχηματίσει μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας είναι ότι μια κοπέλα κατά μεγάλο ποσοστό θα σου φερθεί όπως θα της φερθείς. Προφανώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις (διάφορες κυκλοθυμικές που κατά καιρούς σκάνε μύτη και αρπάζονται με το παραμικρό) αλλά κατά κανόνα ισχύει αυτό που είπα. Και όταν λέω "θα σου φερθεί όπως θα της φερθείς", δεν εννοώ προφανώς να της πας λουλούδια . Στην πλειοψηφία τους οι κοπέλες θα ακολουθήσουν τη διάθεση του πελάτη. Είναι μια δύσκολη δουλειά αυτή και με πολλές ιδιαιτερότητες. Πρέπει να δημιουργηθεί χημεία και κλίμα μεταξύ κοπέλας και πελάτη, οι οποίοι καλούνται να κάνουν σεξ.
Και στη δημιουργία κλίματος συμβάλλουν και οι δύο. Και ο πελάτης! Καθαριότητα πελάτη, χιούμορ , συνεργασιμότητα, σεβασμός στο ότι ενδέχεται μια κοπέλα να μην προσφέρει κάποια υπηρεσία (π.χ. γλείψιμο στις μπάλες) είναι κάποιες από τις υποχρεώσεις του πελάτη.
Υ.Γ. Βέβαια να τονίσω ότι αυτά που λέω ισχύουν για τα στούντιο , στα οποία πηγαίνω πιο συχνά. Για τα μπουρδέλα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Ίσως εκεί επειδή οι πελάτες είναι πολλοί , να ισχύουν άλλα...

• Like
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Απλα να πω πως μου αρεσει τι λες και αυτο το νοημα προσπαθω να περασω.
Εχω δουλεψει και στα 2 και τα στουντιο η δουλεια ειναι πιο ευκολη αφου φυσικα δεν βλεπεις τοσα ατομα.
Παντως ο αλληλοσεβασμος ερχετε ευκολα αμα ο πελατης ειναι το ιδιο.

Φυσικα και μερικες κοπελες δυστυχως δεν προσεχουν αρα καλα τρωνε και τις κριτικες αλλα μην βριζουμε!!!

Εγώ η γνώμη που έχω σχηματίσει μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας είναι ότι μια κοπέλα κατά μεγάλο ποσοστό θα σου φερθεί όπως θα της φερθείς. Προφανώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις (διάφορες κυκλοθυμικές που κατά καιρούς σκάνε μύτη και αρπάζονται με το παραμικρό) αλλά κατά κανόνα ισχύει αυτό που είπα. Και όταν λέω "θα σου φερθεί όπως θα της φερθείς", δεν εννοώ προφανώς να της πας λουλούδια . Στην πλειοψηφία τους οι κοπέλες θα ακολουθήσουν τη διάθεση του πελάτη. Είναι μια δύσκολη δουλειά αυτή και με πολλές ιδιαιτερότητες. Πρέπει να δημιουργηθεί χημεία και κλίμα μεταξύ κοπέλας και πελάτη, οι οποίοι καλούνται να κάνουν σεξ.
Και στη δημιουργία κλίματος συμβάλλουν και οι δύο. Και ο πελάτης! Καθαριότητα πελάτη, χιούμορ , συνεργασιμότητα, σεβασμός στο ότι ενδέχεται μια κοπέλα να μην προσφέρει κάποια υπηρεσία (π.χ. γλείψιμο στις μπάλες) είναι κάποιες από τις υποχρεώσεις του πελάτη.
Υ.Γ. Βέβαια να τονίσω ότι αυτά που λέω ισχύουν για τα στούντιο , στα οποία πηγαίνω πιο συχνά. Για τα μπουρδέλα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Ίσως εκεί επειδή οι πελάτες είναι πολλοί , να ισχύουν άλλα...

• Like

Επισκέπτης
Μηνες τωρα ακολουθω σχολια σας παιδια!!!

Σε πολλα θα εχετε δικιο σε πολλα ισως υπερβολες σε πολλα απλα να κανετε εντυπωσεις για το τι αντρες ειστε.

Εγω ειμαι του επγγελματος (ναι πουτανα στο λεξιλογιο των πολλων).

Ναι να λετε τις γνωμες σας αλλα λιγο σεβασμος δεν κανει κακο σε κανεναν.

Εχετε ερωτηθει ποτε το ποσους ανδρες καθε γυναικα παιρναει καθε μερα????  Λετε σφυροκοπητε... 30-40-50 κανουν το ιδιο της θελετε τελειες συνεχεια με χαμογελα και να σας θελουν σαν γκομενους για 10 ευρω?

Θελετε να τις γαματε και δαχτυλα στο κωλο και οπου θελετε συνεχεια????
Θελετε να σας σεβονται χωρις εσεις να κανετε καμια προσπαθεια???
Και βαζετε κακη κριτικη με μια φορα που μια κοπελα μπορει να εχετε συναντησει? Τι ειναι μηχανη που δεν χαλαει ποτε??? Πειτε μου να παρω και εγω μια απο αυτες!

Απλα γραφω αυτα για λιγο σεβασμο μην μας λετε ζωα καριολες παλιοπουτανες... αμα ετσι αισθανεστε τοτε γιατι ερχεστε????

Παιδια λιγο τρυφεροτητα και πιστεψτε με οι κοπελες θα σας αγαπησουν μετο δικο τουσ τροπο
Δεινετε 20 ευρω για 10 λεπτα και θελετε την μεγαλυτερη πουτανα της γης να σας κανει κολοτουμπες και να γαμιετε σκληρα και να χυνετε οπου θελετε ολα μαζι!!!

Σας λεω λιγο κουλτουρα και θα ειστε εσεις κερδισμενοι σεβαστητε τες και θα δειτε πως και αυτες θα ειναι μαζι σας.
Κριμα δεν ειναι ζωα και δεν ξερετε τι εχουν τραβηξει αρα σκεφτητε πριν τις καταδικασετε.

Με μεγαλη εκτιμηση για την πελατεια σας και σε ορισμενους μεχρι και φιλια για πολλες κοπελες!!!

Ελληνιδα ειμαι και συμπατριωτησα σας. Ξερω θα ακουσω πολλα απο εσας αλλα οπως εσεις εκφραζεστε το  ιδιο και εγω. Φιλια σε ολους!!!

Ἁγαπητὴ κυρία:

Τὰ 4.800 μηνιαίως τὰ ὁποῖα ἐνθυλακώνετε κατὰ μέσον ὅρον, καὶ τὰ ὁποία ἰσοῦνται μὲ τὸν μισθὸν γενικοῦ διευθυντοῦ ἐργοστασίου, ἀρκοῦν διὰ νὰ σᾶς ἀποζημιώσουν δι' ὅλας τὰς πικρίας αύτοῦ τοῦ ὡμολογουμένως σκληροῦ καὶ ἀναλγήτου βίου.

Ἐὰν ἐσεῖς πιστεύετε τὸ ἀντίθετον ἡμπορεῖτε νὰ ἀλλάξητε ἐπάγγελμα καὶ νὰ διαβιώσητε λιτῶς μὲ τὰς ἀποδοχὰς τῶν 299 ἐκ τῶν 300 γυνῶν 18 -40 ἐτῶν αἱ ὁποῖαι ΔΕΝ εἶναι πόρναι.

Μετὰ φιλικῶν χαιρετισμῶν

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Αυτό που λες φίλε μου Μπακάλη δεν αναιρεί αυτό που λέει η κοπέλα που , θεωρώ ότι , έχει κάποιο δίκιο

Επισκέπτης
Μὴν ὑποτιμᾶτε τὸ ψυχικὸν σθένος τῶν ἐργαζομένων τοῦ χώρου, τὸ ὁποῖον εἶναι πόρρῳ ἀνώτερον τοῦ τῶν πλείστων ἐξ ἡμῶν

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Αρχαιόθεν ο αντρας πάει στο Ναό και γυμνώνεται.Η Ιέρεια τον ξαλαφρώνει,αλλα πρωτίστως τον κοιτάει βαθιά,γιαυτο γυμνώνεται άλλωστε,για να της δωσει αυτη τη δυνατότητα.Ο πελάτης είναι ανοιχτός σα μωρό χωρις τα ρούχα του μπροστα στην ιέρεια που φοράει τη γυμνή στολη της.Εχει εμπιστοσύνη στο Ναό.Ετσι γίνεται αυτη η συναλλαγή.Αν κι εφόσον και τα δυο μερη αντιλαμβάνονται γιατι βρίσκονται εκει που βρίσκονται κι αν οι προδιαγραφές και η εκπαίδευση της Ιέρειας εναρμονίζονται με την... ψυχοϋδραυλική αναγκη του πελάτη,τότε ο πελατης φευγει ξαλαφρωμενος κι η Ιέρεια ζεί μεσα σ εκεινο το απροσδιόριστα χαρουμενο "κατι" που μοιαζει με την ευχαρίστηση,οταν περνας απέναντι μια ανήμπορη γριουλα.
Ομως συχνά,ο πελάτης είναι βρωμιάρης και αγριεμενος κι η Ιέρεια μισεί συλλήβδην την πελατεία της και τότε...γάμησε τα.Συμβαίνει επίσης η Ιέρεια καθόλου να μην εχει σκεφτει το ρόλο της και να αισθάνεται οτι κωπηλατεί στο κατεργο,αλλα καθόλου να μη θέλει να κανει καλα τη δουλεια της.Τέτοιες υποθεσεις εργασιας μπορει να κανει κανεις πολλές.Το αποτέλεσμα είναι παντα φάλτσο.Γιαυτο η εκφραση "καλη πουτάνα" εμπεριεχει υπέροχες δυνατότητες και δυναμική πυρηνικού αντιδραστήρα.Και όποιος συναντησε αυτο το σπάνιο είδος,μια δυο αντε τρείς φορες σε μια γεματη πουτανοζωή,δεν ξεχναει κι αναπολεί.

Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Αγαπητε μπακαλη βλεπω πως ξερετε απο αριθμητικη!

Ναι εχετε δικιο και εμεις διαλεγουμε αυτην την δουλεια λογο οικονομικων.
Πολλες παιρνουν και παραπανω απο αυτα που αναφερετε αλλα πειτε μου μπορειτε να γλυφετε οποιος κα να ερθει? Βρωμιαρης ειναι (ποσες φορες εχετεμπει σε δωματιο που ακομα μυριζει η ιδρωτηλα του προηγουμενου?) εχει τοσες τριχες στον πουτσο οπου δεν βλεπεις πια την πουτσα η σε σκαμπιλονει η σφυροκοπαει η σε φτυνει η βριζει ανελεητα και πολλα αλλα που εσεις δεν ξερετε  αρα ισως και κανει το επαγγελμα μας λιγοτερο γοητευτικο απο την εικονα που μας δεινετε!!!

Παντα η δικια μου αποψη εδω και ειλικρινα εγω σεβομαι τα δικα σας λογια αλλα η ιστορια καθε κοπελας που ειναι σε αυτον τον κυκλο ειναι διαφορετικη και δεν πρεπει ολες ν μπαινουν στο ιδιο καλαθι.

Με Εκτιμηση.

Ἁγαπητὴ κυρία:

Τὰ 4.800 μηνιαίως τὰ ὁποῖα ἐνθυλακώνετε κατὰ μέσον ὅρον, καὶ τὰ ὁποία ἰσοῦνται μὲ τὸν μισθὸν γενικοῦ διευθυντοῦ ἐργοστασίου, ἀρκοῦν διὰ νὰ σᾶς ἀποζημιώσουν δι' ὅλας τὰς πικρίας αύτοῦ τοῦ ὡμολογουμένως σκληροῦ καὶ ἀναλγήτου βίου.

Ἐὰν ἐσεῖς πιστεύετε τὸ ἀντίθετον ἡμπορεῖτε νὰ ἀλλάξητε ἐπάγγελμα καὶ νὰ διαβιώσητε λιτῶς μὲ τὰς ἀποδοχὰς τῶν 299 ἐκ τῶν 300 γυνῶν 18 -40 ἐτῶν αἱ ὁποῖαι ΔΕΝ εἶναι πόρναι.

Μετὰ φιλικῶν χαιρετισμῶν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom