Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Σορρυ για τωρα σε αυτο δεν απαντω και καταλαβενετε γιατι!!!
Κανένα πρόβλημα
Αγαπητε μπακαλη βλεπω πως ξερετε απο αριθμητικη!

Ναι εχετε δικιο και εμεις διαλεγουμε αυτην την δουλεια λογο οικονομικων.
Πολλες παιρνουν και παραπανω απο αυτα που αναφερετε αλλα πειτε μου μπορειτε να γλυφετε οποιος κα να ερθει? Βρωμιαρης ειναι (ποσες φορες εχετεμπει σε δωματιο που ακομα μυριζει η ιδρωτηλα του προηγουμενου?) εχει τοσες τριχες στον πουτσο οπου δεν βλεπεις πια την πουτσα η σε σκαμπιλονει η σφυροκοπαει η σε φτυνει η βριζει ανελεητα και πολλα αλλα που εσεις δεν ξερετε  αρα ισως και κανει το επαγγελμα μας λιγοτερο γοητευτικο απο την εικονα που μας δεινετε!!!

Παντα η δικια μου αποψη εδω και ειλικρινα εγω σεβομαι τα δικα σας λογια αλλα η ιστορια καθε κοπελας που ειναι σε αυτον τον κυκλο ειναι διαφορετικη και δεν πρεπει ολες ν μπαινουν στο ιδιο καλαθι.

Με Εκτιμηση.
Συμφωνώ και προσθέτω ότι έχω κατ'επανάληψη πει ότι είμαι ενάντιος με τη φράση "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο", σε ΟΛΑ τα επαγγέλματα

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
εχει δικιο η κοπελα μαγκες--απολυτο...-απλα λιγο στην θεση της ρθειτε...

• Like
Αντιδράσεις: Gingos
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Ειλικρινα το μονο που προσπαθω να περασω ειναι ενα μηνυμα μονο.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ναι και απο τις κοπελες φυσικα!!! Κανουμε δουλεια και βγαζουμε καλα λεφτα το ομολογω και πρεπει να ειμαστε σωστες αλλα οχι σε ανθρωπους οπου στο δωματιο νομιζουν οτι ειμαστε ζωα. (Μαλλον νομιζουν και εκτος δωματιου).
Υπαρχει κοπελα που εχει σοβαρο προβλημα με το παιδι της και μαζευει 200 χιλιαδες ευρω για επεμβαση στο εξωτερικο. Για σκεφτητε την το τι νιωθει καθε μερα? Τι αλλη δουλεια να βρει να μαζεψει αυτα τα λευτα χωρις να κλεψει?

Ευχαριστω ολους που διαβαζουν αυτα και ευχομαι να μπορω εκμερους ολων εσας και των κοπελιων να φτιαξουμε εστω και λιγο μια καλυτερη ατμοσφαιρα!!!

Κανένα πρόβλημαΣυμφωνώ και προσθέτω ότι έχω κατ'επανάληψη πει ότι είμαι ενάντιος με τη φράση "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο", σε ΟΛΑ τα επαγγέλματα

• Like

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
ρε παιδια μην τρελλαθουμε κιολας....οκ υπαρχουν ολα αυτα,αλλα θα βγαλει την στραβαδα της με τον στραβο πελατη οχι με τον ενταξει..κανω λαθος? επισης ξερεις κατα 90% οταν κανεις αυτο το επαγγελμα τ αρνητικα αλλα προφανως το κανεις γιατι η γλυκα των ευρω που σου γεμιζουν την τσεπη και σου προσφερουν αλλη ζωη ειναι μεγαλυτερη.η κανω λαθος???εδω αντιμετωπιζουν τα ιδια (μπινελικια,ιδρωτιλες κι ενα σωρο μαλακιες) κι αλλοι συνανθρωποι μας που δουλευουν, η σε τραπεζες η οδγηγοι σε διαφορα μεσα (λεωφορεις,ταξι κτλ) και κινδυνευουν κι αυτοι και δεν παιρνουν και 5 χιλ το μηνα...μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!!και στην τελικη οποια δεν γουσταρει ας κανει βιζιτες να πηγαινει μονο μ οσους γουσταρει,οπως κανουν ενα σωρο μοντελες..πλακα κα νουμε τωρα????

Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
  • Like

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Διαβασα με προσοχη τις προηγουμενες σελιδες πριν τοποθετηθω:

Απο τα 18 μου που ξεκινησα την πορεια μου στους οικους ανοχης, παντα εβλεπα τις ιεροδουλες σαν ανθρωπους και οχι σαν κοματι κρεας.

Τωρα μετα απο εμπειρα 30 χρονων, εχω καταληξει οτι στην πλειοψηφια των περιπτεωσεων οταν οι κοπελες βρισκουν απεναντι τους εναν ανθρωπο που τις σεβεται, αντιδρουν και αυτες αναλογα.

Σαφως υπαρχουν και εξειρεσεις και τις εχω βιωσει και εγω.
Αιτες πιστευω πως οφειλονται ειτε στην κακη νοοτροπια καποιων κοριτσιων, η στην κακη στιγμη που μπορει να βρεθει μια "σωστη" κοπελα εξ΄αιτιας προσωπικων δεδομενων.

Καποιος θα μου πει: "Φιλε πληρωσα και δεν με ενδιαφερει, τοσα λεφτα βγαζουνε"
Ας παραλληλησουμε, οσο αυτο εναι δυνατον, την οποια δουλεια μας, με την δουλεια των κοριτσιων
Υπαρχουν μερες που δεν ειμαστε αποδοτικοι. Δεν νομιζω οτι αυτες τις ημερες το αφεντικο μας μας "κοβει" το μεροκαματο, παρ΄οτι δεν εχουμε αποδωσει αναλογα.

Σχετικα με τα χρηματα που κερδιζει μια ιεροδουλη το αντιτιμο ειναι μεγαλο.
Εχει τυχει αν γνωριζω προσωπικα καποια κοριτσαι και να εχουμε συναντηθει και εκτος δουλειας και αυτα που μου εχουν πει, λιγοι μπορουν να φανταστουν.
Η δουλεια αυτη αφηνει πολλα ψυχικα τραυματα. χαρακτηριστικα μια κοπελα μου εχει πει οτι δεν ειναι σε θεση αν κανει φυσιολογικο sex με τον συντροφο της.
Και παλι υπαρχει ο αντιλογος οτι αυτη το διαλεξε να μη το εκανε...

Σε οσο αφορα τους χαρακτηρισμους στις κριτικες:
Οποιος εχει διαβασει τις κριτικες μου, θα δει οτι δεν χρησιμοποιω λεξεις που μπορει αν θιξουν τις κοπελες.Μπορουμε να εκφρασουμε την δυσαρεσκεια μας , με πολλους τροπους και θεωρω οτι περισσότερο βαρος εχει μια σωστα γραμμενη αρνητικη κριτικη, παρα μια υβριστικη. Μπορουμε να πουμε το ιδιο πραγμα με πολλες λεξεις, μιας και η Ελληνικη γλωσσα ειναι αρκετα πλουσια.

Ελπιζω να μην σας κουρασα.

• Like
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Μα αυτο λεμε!!!!

Και οπως ειπαμε καθε επαγγελμα εχει καλα και κακα.  Απλα προσπαθω να κανω μια μικρη αλλαγη μεσω εδω για αλληλοσεβασμο τιποτα αλλο. Ουτε διαφημιζω τον εαυτο μου ουτε σας λεω ασχημα πραγματα. Για τραπεζες κτλ για ιδρωτες ελλα τωρα μην τρελλενομαστε το ιδιο ειναι να παιρνεις την μποχα αο απλυτο κωλο ????

Τελος παντον σεβαστα αυτα που λες!!!

ρε παιδια μην τρελλαθουμε κιολας....οκ υπαρχουν ολα αυτα,αλλα θα βγαλει την στραβαδα της με τον στραβο πελατη οχι με τον ενταξει..κανω λαθος? επισης ξερεις κατα 90% οταν κανεις αυτο το επαγγελμα τ αρνητικα αλλα προφανως το κανεις γιατι η γλυκα των ευρω που σου γεμιζουν την τσεπη και σου προσφερουν αλλη ζωη ειναι μεγαλυτερη.η κανω λαθος???εδω αντιμετωπιζουν τα ιδια (μπινελικια,ιδρωτιλες κι ενα σωρο μαλακιες) κι αλλοι συνανθρωποι μας που δουλευουν, η σε τραπεζες η οδγηγοι σε διαφορα μεσα (λεωφορεις,ταξι κτλ) και κινδυνευουν κι αυτοι και δεν παιρνουν και 5 χιλ το μηνα...μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!!και στην τελικη οποια δεν γουσταρει ας κανει βιζιτες να πηγαινει μονο μ οσους γουσταρει,οπως κανουν ενα σωρο μοντελες..πλακα κα νουμε τωρα????

• Like

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.066
Πόντοι
42.697
σωστός σε ολα ο CHEYENNE

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Εσείς που δουλεύετε, όταν κάποιος είναι βρωμιάρης φαίνεται από μακριά, παρόλ' αυτά τον δέχεστε στο δωμάτιο ενώ έχετε την επιλογή να μη τον δεχτείτε.
Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε λοιπόν

Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Τι να προσθεσω εγω οταν σε μερικες γραμμες ειπες ολα οσα χρειαζονται!!!

Αμα ολοι ετσι τοτε μπαινουμε σε καινουρια φαση αυτης της δουλειας!!!  

Διαβασα με προσοχη τις προηγουμενες σελιδες πριν τοποθετηθω:

Απο τα 18 μου που ξεκινησα την πορεια μου στους οικους ανοχης, παντα εβλεπα τις ιεροδουλες σαν ανθρωπους και οχι σαν κοματι κρεας.

Τωρα μετα απο εμπειρα 30 χρονων, εχω καταληξει οτι στην πλειοψηφια των περιπτεωσεων οταν οι κοπελες βρισκουν απεναντι τους εναν ανθρωπο που τις σεβεται, αντιδρουν και αυτες αναλογα.

Σαφως υπαρχουν και εξειρεσεις και τις εχω βιωσει και εγω.
Αιτες πιστευω πως οφειλονται ειτε στην κακη νοοτροπια καποιων κοριτσιων, η στην κακη στιγμη που μπορει να βρεθει μια "σωστη" κοπελα εξ΄αιτιας προσωπικων δεδομενων.

Καποιος θα μου πει: "Φιλε πληρωσα και δεν με ενδιαφερει, τοσα λεφτα βγαζουνε"
Ας παραλληλησουμε, οσο αυτο εναι δυνατον, την οποια δουλεια μας, με την δουλεια των κοριτσιων
Υπαρχουν μερες που δεν ειμαστε αποδοτικοι. Δεν νομιζω οτι αυτες τις ημερες το αφεντικο μας μας "κοβει" το μεροκαματο, παρ΄οτι δεν εχουμε αποδωσει αναλογα.

Σχετικα με τα χρηματα που κερδιζει μια ιεροδουλη το αντιτιμο ειναι μεγαλο.
Εχει τυχει αν γνωριζω προσωπικα καποια κοριτσαι και να εχουμε συναντηθει και εκτος δουλειας και αυτα που μου εχουν πει, λιγοι μπορουν να φανταστουν.
Η δουλεια αυτη αφηνει πολλα ψυχικα τραυματα. χαρακτηριστικα μια κοπελα μου εχει πει οτι δεν ειναι σε θεση αν κανει φυσιολογικο sex με τον συντροφο της.
Και παλι υπαρχει ο αντιλογος οτι αυτη το διαλεξε να μη το εκανε...

Σε οσο αφορα τους χαρακτηρισμους στις κριτικες:
Οποιος εχει διαβασει τις κριτικες μου, θα δει οτι δεν χρησιμοποιω λεξεις που μπορει αν θιξουν τις κοπελες.Μπορουμε να εκφρασουμε την δυσαρεσκεια μας , με πολλους τροπους και θεωρω οτι περισσότερο βαρος εχει μια σωστα γραμμενη αρνητικη κριτικη, παρα μια υβριστικη. Μπορουμε να πουμε το ιδιο πραγμα με πολλες λεξεις, μιας και η Ελληνικη γλωσσα ειναι αρκετα πλουσια.

Ελπιζω να μην σας κουρασα.

• Like
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Εχεις δικιο ο πελατης ομως ειδη ειναι μεσα γδυμενος.
Αμα ειναι αφορητο τοτε τα λεφτα πισω και ευγενικα φευγω (παλια ομως λογο ανανγκης δεν το εκανα αυτο).
Οι περισσοτερες δεχονται απο οτι ξερω αφου αμα τους διωξεις ολους τοτε να παμε και εμεις σπιτι μας!!!

Εσείς που δουλεύετε, όταν κάποιος είναι βρωμιάρης φαίνεται από μακριά, παρόλ' αυτά τον δέχεστε στο δωμάτιο ενώ έχετε την επιλογή να μη τον δεχτείτε.
Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε λοιπόν

• Like

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Αμα ειναι αφορητο τοτε τα λεφτα πισω και ευγενικα φευγω (παλια ομως λογο ανανγκης δεν το εκανα αυτο).
Οι περισσοτερες δεχονται απο οτι ξερω αφου αμα τους διωξεις ολους τοτε να παμε και εμεις σπιτι μας!!!
γι αυτο σου λεω κουκλα μου γυρνα το στη βιζιτα..και την επιλογη σου θα χεις και για ντουσακι θα τον στελνεις και σηκωτο.... :2funny:
περα απο την πλακα ομως, γι αυτο κι εχω γραψει προσωπικα οτι ειδικα τα στουντιο θα πρεπει να διαθετουν ΟΛΑ ενα ντους εστω υποτυπωδες....οταν ρε κοπελια μπαινεις σε δωματιο κι αυτο δεν εχει ουτε καν νιπτηρα τι να λεμε τωρα???εγω θελω και το κραβατι καθαρο και την κοπελα να μοσχομυριζει και γι αυτο κι εγω φροντιζω και για μενα.... :sunglasses:

Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Ετσι ακριβως!!!

Μαγαζι χωρις νηπτρα?? Μπραβο υτο δεν το ξερω.

Πιστεψε με ειναι μισοι μισοι εξω η καθαροι!

Καμπανια λοιπον

ΠΛΥΝΤΕ ΤΕΣ!!!!!!!!!!!! :pipa1:
γι αυτο σου λεω κουκλα μου γυρνα το στη βιζιτα..και την επιλογη σου θα χεις και για ντουσακι θα τον στελνεις και σηκωτο.... :2funny:
περα απο την πλακα ομως, γι αυτο κι εχω γραψει προσωπικα οτι ειδικα τα στουντιο θα πρεπει να διαθετουν ΟΛΑ ενα ντους εστω υποτυπωδες....οταν ρε κοπελια μπαινεις σε δωματιο κι αυτο δεν εχει ουτε καν νιπτηρα τι να λεμε τωρα???εγω θελω και το κραβατι καθαρο και την κοπελα να μοσχομυριζει και γι αυτο κι εγω φροντιζω και για μενα.... :sunglasses:

• Like

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

ίσα-ίσα που αμα δείξεις οτι θέλεις την πελατεία σου να είναι καθαρη και περιποιημενη τοτε θα την αποκτήσεις και θα δείς οτι αυτό θα είναι υπέρ σου. Πιστευω οτι οι περισσότεροι απο εδώ, φευγουν όταν βλέπουν την κοπέλα να βάζει μέσα Πακιστανούς και μαυρους, βρωμιάρηδες και μεθυσμένους. Και νομίζω οτι οι κοπέλες που το κάνουν, προσέχουν την υγείηνή τους και έχουν ποιότικες υπηρεσίες δεν έχασαν ποτέ!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Ετσι ακριβως!!!

Μαγαζι χωρις νηπτρα?? Μπραβο υτο δεν το ξερω.

Πιστεψε με ειναι μισοι μισοι εξω η καθαροι!

Καμπανια λοιπον

ΠΛΥΝΤΕ ΤΕΣ!!!!!!!!!!!! :pipa1:
τι δεν ξερεις βρε τωρα??πλακα κανεις?απο τοτε που ανακαλυψαν τα μωρομαντηλα οι τσιπηδες λυσανε τα προβληματα τους....μαυρο σε βρωμικα μαγαζια και βρωμικες υπηρεσιες -κοπελιες...κι αντιαισθητικα ειναι και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!!!

Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Ποτε σε τετια μαγαζια!!!!Μιλατε για αλλη ταξη γυναικων  που δεν γωριζω και δεν θελω..

τι δεν ξερεις βρε τωρα??πλακα κανεις?απο τοτε που ανακαλυψαν τα μωρομαντηλα οι τσιπηδες λυσανε τα προβληματα τους....μαυρο σε βρωμικα μαγαζια και βρωμικες υπηρεσιες -κοπελιες...μι αντιαισθητικα ειναι και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!!!

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
αρα εισαι στουντιοκοριτσο,σωστα??? :rolleyes:

Επισκέπτης
1. σε πολλα απλα να κανετε εντυπωσεις για το τι αντρες ειστε.

2. Ναι να λετε τις γνωμες σας αλλα λιγο σεβασμος δεν κανει κακο σε κανεναν.

3. Εχετε ερωτηθει ποτε το ποσους ανδρες καθε γυναικα παιρναει καθε μερα????  Λετε σφυροκοπητε... 30-40-50 κανουν το ιδιο της θελετε τελειες συνεχεια με χαμογελα και να σας θελουν σαν γκομενους για 10 ευρω?

4. Θελετε να τις γαματε και δαχτυλα στο κωλο και οπου θελετε συνεχεια????

5. Θελετε να σας σεβονται χωρις εσεις να κανετε καμια προσπαθεια???

6.Και βαζετε κακη κριτικη με μια φορα που μια κοπελα μπορει να εχετε συναντησει? Τι ειναι μηχανη που δεν χαλαει ποτε??? Πειτε μου να παρω και εγω μια απο αυτες!

7. Απλα γραφω αυτα για λιγο σεβασμο μην μας λετε ζωα καριολες παλιοπουτανες... αμα ετσι αισθανεστε τοτε γιατι ερχεστε????

8.Παιδια λιγο τρυφεροτητα και πιστεψτε με οι κοπελες θα σας αγαπησουν μετο δικο τουσ τροπο

9.Δεινετε 20 ευρω για 10 λεπτα και θελετε την μεγαλυτερη πουτανα της γης να σας κανει κολοτουμπες και να γαμιετε σκληρα και να χυνετε οπου θελετε ολα μαζι!!!

10. Ελληνιδα ειμαι και συμπατριωτησα σας.

11. Ξερω θα ακουσω πολλα απο εσας αλλα οπως εσεις εκφραζεστε το ιδιο και εγω. Φιλια σε ολους!!!
1. αυτοι οι αντρες σου δινουν το μεροκαματο που οι ιδιοι (οι συντριπτικα περισοτεροι εξ αυτων δεν το βλεπουν, ποσοτικα εννοω, ουτε στον υπνο τους).

2. ο σεβασμος κερδιζεται, δεν απαιτειται. πρωτα σεβεσαι και μετα σε σεβονται. αν αυτο δεν ειναι αμφιδρομο, παιρνεις τα κουβαδακια σου και πας σε αλλη παραλια. σε καμια περιπτωση δεν απαιτεις σεβασμο, διοτι το πιο πολυ που μπορεις να παρεις σε τετοια περιπτωση ειναι κανενα ζευγος αρχιδια.

3. εδω γελαμε και μαλιστα φωναχτα.
κοπελαρα μου, αν νοιωσεις κουρασμενη ή κακοκεφη να πας για υπνο. να μη βαλεις τον πελατη μεσα να του τα παρεις. τα δεκα ευρω που παιρνεις εσυ σε δεκα λεπτα καποιοι τα βγαζουν σε 180 λεπτα.
καταλαβες τι μας λες εδω; οτι αν εισαι κακοκεφη ή κουρασμενη ή ο,τι αλλο, να κανουμε τουμπεκι ψιλοκομμενο, να σε πληρωσουμε τη βιζιτα, να μη σε ενοχλουμε και περαν τουτων να μην πουμε και την αποψη μας σε αλλους.
ασε ρε κοπελια, τον παιζουμε ομορφα και ησυχα στο σπιτι.

4. τι λες;

5. τι ξαναλες;

6. χαλανε οι μηχανες. γι αυτο παιρνουν τετοια μεροκαματα. χαλαρωσε.

7. ελα που δεν ξερεις.

8. ψαχνεις κι εσυ πελατες αγαπουληδες;

9. διαβασε λιγακι για καποιες κοπελες που εχουν περασει και εχουν αφησει ονομα κι αστα αυτα. ρωτα μαθε για παραδειγμα για την ιζαμπελα την πολωνη και τα ξανακουβεντιαζουμε αν θες.
τι θες να πεις δηλαδη; οτι η ιζαμπελα (για παραδειγμα), δεν κουραστηκε ποτε; δεν ειχε προβληματα στη ζωη της; δεν ξενερωσε ποτε και με τιποτα;
χαλαρωσε βρε κοπελια.

10. το οτι εισαι ελληνιδα κανει μπαμ. και ειναι μειονεκτημα.

11. αυτα μονο στο ελλαντα συμβαινουν. κερατας ΚΑΙ δαρμενος. αμ στα ακουμπαω, αμ θα βγω και μαλακας απο πανω αν δεν εισαι σωστη επαγγελματιας και πω τη γνωμη μου.

σεβασμος (που λες και συ) στον πελατη κοπελια μου. καντε ενα φορουμ οι επαγγελματιες να τα λετε μεταξυ σας και οχι να ερχεστε στο bourdela.tv να παρακινειτε για καλυτερες συνθηκες εργασιας οπως η ΓΣΕΕ παει στην ετησια συλλογικη συμβαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom