emeis-pou-douleuoume
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Σορρυ για τωρα σε αυτο δεν απαντω και καταλαβενετε γιατι!!!
Εσύ δουλεύεις αυτον τον καιρό ? Πού ?
Εσύ δουλεύεις αυτον τον καιρό ? Πού ?
Κανένα πρόβλημαΣορρυ για τωρα σε αυτο δεν απαντω και καταλαβενετε γιατι!!!
Συμφωνώ και προσθέτω ότι έχω κατ'επανάληψη πει ότι είμαι ενάντιος με τη φράση "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο", σε ΟΛΑ τα επαγγέλματαΑγαπητε μπακαλη βλεπω πως ξερετε απο αριθμητικη!
Ναι εχετε δικιο και εμεις διαλεγουμε αυτην την δουλεια λογο οικονομικων.
Πολλες παιρνουν και παραπανω απο αυτα που αναφερετε αλλα πειτε μου μπορειτε να γλυφετε οποιος κα να ερθει? Βρωμιαρης ειναι (ποσες φορες εχετεμπει σε δωματιο που ακομα μυριζει η ιδρωτηλα του προηγουμενου?) εχει τοσες τριχες στον πουτσο οπου δεν βλεπεις πια την πουτσα η σε σκαμπιλονει η σφυροκοπαει η σε φτυνει η βριζει ανελεητα και πολλα αλλα που εσεις δεν ξερετε αρα ισως και κανει το επαγγελμα μας λιγοτερο γοητευτικο απο την εικονα που μας δεινετε!!!
Παντα η δικια μου αποψη εδω και ειλικρινα εγω σεβομαι τα δικα σας λογια αλλα η ιστορια καθε κοπελας που ειναι σε αυτον τον κυκλο ειναι διαφορετικη και δεν πρεπει ολες ν μπαινουν στο ιδιο καλαθι.
Με Εκτιμηση.
Κανένα πρόβλημαΣυμφωνώ και προσθέτω ότι έχω κατ'επανάληψη πει ότι είμαι ενάντιος με τη φράση "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο", σε ΟΛΑ τα επαγγέλματα
εχει δικιο η κοπελα μαγκες--απολυτο...-απλα λιγο στην θεση της ρθειτε...
ρε παιδια μην τρελλαθουμε κιολας....οκ υπαρχουν ολα αυτα,αλλα θα βγαλει την στραβαδα της με τον στραβο πελατη οχι με τον ενταξει..κανω λαθος? επισης ξερεις κατα 90% οταν κανεις αυτο το επαγγελμα τ αρνητικα αλλα προφανως το κανεις γιατι η γλυκα των ευρω που σου γεμιζουν την τσεπη και σου προσφερουν αλλη ζωη ειναι μεγαλυτερη.η κανω λαθος???εδω αντιμετωπιζουν τα ιδια (μπινελικια,ιδρωτιλες κι ενα σωρο μαλακιες) κι αλλοι συνανθρωποι μας που δουλευουν, η σε τραπεζες η οδγηγοι σε διαφορα μεσα (λεωφορεις,ταξι κτλ) και κινδυνευουν κι αυτοι και δεν παιρνουν και 5 χιλ το μηνα...μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!!και στην τελικη οποια δεν γουσταρει ας κανει βιζιτες να πηγαινει μονο μ οσους γουσταρει,οπως κανουν ενα σωρο μοντελες..πλακα κα νουμε τωρα????
Διαβασα με προσοχη τις προηγουμενες σελιδες πριν τοποθετηθω:
Απο τα 18 μου που ξεκινησα την πορεια μου στους οικους ανοχης, παντα εβλεπα τις ιεροδουλες σαν ανθρωπους και οχι σαν κοματι κρεας.
Τωρα μετα απο εμπειρα 30 χρονων, εχω καταληξει οτι στην πλειοψηφια των περιπτεωσεων οταν οι κοπελες βρισκουν απεναντι τους εναν ανθρωπο που τις σεβεται, αντιδρουν και αυτες αναλογα.
Σαφως υπαρχουν και εξειρεσεις και τις εχω βιωσει και εγω.
Αιτες πιστευω πως οφειλονται ειτε στην κακη νοοτροπια καποιων κοριτσιων, η στην κακη στιγμη που μπορει να βρεθει μια "σωστη" κοπελα εξ΄αιτιας προσωπικων δεδομενων.
Καποιος θα μου πει: "Φιλε πληρωσα και δεν με ενδιαφερει, τοσα λεφτα βγαζουνε"
Ας παραλληλησουμε, οσο αυτο εναι δυνατον, την οποια δουλεια μας, με την δουλεια των κοριτσιων
Υπαρχουν μερες που δεν ειμαστε αποδοτικοι. Δεν νομιζω οτι αυτες τις ημερες το αφεντικο μας μας "κοβει" το μεροκαματο, παρ΄οτι δεν εχουμε αποδωσει αναλογα.
Σχετικα με τα χρηματα που κερδιζει μια ιεροδουλη το αντιτιμο ειναι μεγαλο.
Εχει τυχει αν γνωριζω προσωπικα καποια κοριτσαι και να εχουμε συναντηθει και εκτος δουλειας και αυτα που μου εχουν πει, λιγοι μπορουν να φανταστουν.
Η δουλεια αυτη αφηνει πολλα ψυχικα τραυματα. χαρακτηριστικα μια κοπελα μου εχει πει οτι δεν ειναι σε θεση αν κανει φυσιολογικο sex με τον συντροφο της.
Και παλι υπαρχει ο αντιλογος οτι αυτη το διαλεξε να μη το εκανε...
Σε οσο αφορα τους χαρακτηρισμους στις κριτικες:
Οποιος εχει διαβασει τις κριτικες μου, θα δει οτι δεν χρησιμοποιω λεξεις που μπορει αν θιξουν τις κοπελες.Μπορουμε να εκφρασουμε την δυσαρεσκεια μας , με πολλους τροπους και θεωρω οτι περισσότερο βαρος εχει μια σωστα γραμμενη αρνητικη κριτικη, παρα μια υβριστικη. Μπορουμε να πουμε το ιδιο πραγμα με πολλες λεξεις, μιας και η Ελληνικη γλωσσα ειναι αρκετα πλουσια.
Ελπιζω να μην σας κουρασα.
Εσείς που δουλεύετε, όταν κάποιος είναι βρωμιάρης φαίνεται από μακριά, παρόλ' αυτά τον δέχεστε στο δωμάτιο ενώ έχετε την επιλογή να μη τον δεχτείτε.
Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε λοιπόν
γι αυτο σου λεω κουκλα μου γυρνα το στη βιζιτα..και την επιλογη σου θα χεις και για ντουσακι θα τον στελνεις και σηκωτο....Εχεις δικιο ο πελατης ομως ειδη ειναι μεσα γδυμενος.
Αμα ειναι αφορητο τοτε τα λεφτα πισω και ευγενικα φευγω (παλια ομως λογο ανανγκης δεν το εκανα αυτο).
Οι περισσοτερες δεχονται απο οτι ξερω αφου αμα τους διωξεις ολους τοτε να παμε και εμεις σπιτι μας!!!
γι αυτο σου λεω κουκλα μου γυρνα το στη βιζιτα..και την επιλογη σου θα χεις και για ντουσακι θα τον στελνεις και σηκωτο....
περα απο την πλακα ομως, γι αυτο κι εχω γραψει προσωπικα οτι ειδικα τα στουντιο θα πρεπει να διαθετουν ΟΛΑ ενα ντους εστω υποτυπωδες....οταν ρε κοπελια μπαινεις σε δωματιο κι αυτο δεν εχει ουτε καν νιπτηρα τι να λεμε τωρα???εγω θελω και το κραβατι καθαρο και την κοπελα να μοσχομυριζει και γι αυτο κι εγω φροντιζω και για μενα....
Εχεις δικιο ο πελατης ομως ειδη ειναι μεσα γδυμενος.
Αμα ειναι αφορητο τοτε τα λεφτα πισω και ευγενικα φευγω (παλια ομως λογο ανανγκης δεν το εκανα αυτο).
Οι περισσοτερες δεχονται απο οτι ξερω αφου αμα τους διωξεις ολους τοτε να παμε και εμεις σπιτι μας!!!
τι δεν ξερεις βρε τωρα??πλακα κανεις?απο τοτε που ανακαλυψαν τα μωρομαντηλα οι τσιπηδες λυσανε τα προβληματα τους....μαυρο σε βρωμικα μαγαζια και βρωμικες υπηρεσιες -κοπελιες...κι αντιαισθητικα ειναι και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!!!Ετσι ακριβως!!!
Μαγαζι χωρις νηπτρα?? Μπραβο υτο δεν το ξερω.
Πιστεψε με ειναι μισοι μισοι εξω η καθαροι!
Καμπανια λοιπον
ΠΛΥΝΤΕ ΤΕΣ!!!!!!!!!!!!
τι δεν ξερεις βρε τωρα??πλακα κανεις?απο τοτε που ανακαλυψαν τα μωρομαντηλα οι τσιπηδες λυσανε τα προβληματα τους....μαυρο σε βρωμικα μαγαζια και βρωμικες υπηρεσιες -κοπελιες...μι αντιαισθητικα ειναι και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!!!
Ποτε σε τετια μαγαζια!!!!Μιλατε για αλλη ταξη γυναικων που δεν γωριζω και δεν θελω..
1. αυτοι οι αντρες σου δινουν το μεροκαματο που οι ιδιοι (οι συντριπτικα περισοτεροι εξ αυτων δεν το βλεπουν, ποσοτικα εννοω, ουτε στον υπνο τους).1. σε πολλα απλα να κανετε εντυπωσεις για το τι αντρες ειστε.
2. Ναι να λετε τις γνωμες σας αλλα λιγο σεβασμος δεν κανει κακο σε κανεναν.
3. Εχετε ερωτηθει ποτε το ποσους ανδρες καθε γυναικα παιρναει καθε μερα???? Λετε σφυροκοπητε... 30-40-50 κανουν το ιδιο της θελετε τελειες συνεχεια με χαμογελα και να σας θελουν σαν γκομενους για 10 ευρω?
4. Θελετε να τις γαματε και δαχτυλα στο κωλο και οπου θελετε συνεχεια????
5. Θελετε να σας σεβονται χωρις εσεις να κανετε καμια προσπαθεια???
6.Και βαζετε κακη κριτικη με μια φορα που μια κοπελα μπορει να εχετε συναντησει? Τι ειναι μηχανη που δεν χαλαει ποτε??? Πειτε μου να παρω και εγω μια απο αυτες!
7. Απλα γραφω αυτα για λιγο σεβασμο μην μας λετε ζωα καριολες παλιοπουτανες... αμα ετσι αισθανεστε τοτε γιατι ερχεστε????
8.Παιδια λιγο τρυφεροτητα και πιστεψτε με οι κοπελες θα σας αγαπησουν μετο δικο τουσ τροπο
9.Δεινετε 20 ευρω για 10 λεπτα και θελετε την μεγαλυτερη πουτανα της γης να σας κανει κολοτουμπες και να γαμιετε σκληρα και να χυνετε οπου θελετε ολα μαζι!!!
10. Ελληνιδα ειμαι και συμπατριωτησα σας.
11. Ξερω θα ακουσω πολλα απο εσας αλλα οπως εσεις εκφραζεστε το ιδιο και εγω. Φιλια σε ολους!!!