Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αλκιβιάδου 16Γ:
Καλό μεν..αλλα..., Παρασκευή 27 Νοε 2009, στις 12:32
Γράφτηκε από τον alpanala  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές
(Σόνια) 
Σορρυ για την αργοπορημένη κριτική...
Σονια λοιπόν κύριοι, όλοι τη ξέρετε...ναι μεν αλλά
μου πε κάτι στο τέλος με ξενέρωσα.
.Έχυσα λοιπόν σβέλτα και για να με παρηγορήσει μου'πε έλα βρε εδώ έρχονται κάθε μέρα 10-15 γέροι και χύνουν στο 5λεπτο..Φανταστείτε ακάποτο σε γεράκους και μετά εσύ...έχουν βέβαι από την άλλη όλοι δικαίωμα στην ΚΑΥΛΑ-ΣΟΝΙΑ αλλά..............
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Σόνια
Ημερ/νια επίσκεψης: 13.11.2009

Σου είπε στο πεντάλεπτο οτι πρέπει να χύσεις;
Τα κάνει αυτά η Σόνια! :tickedoff:

Και μετά για να σε κάνει να πιστέψεις οτι "έτσι πρέπει", σού πέταξε και ένα:"έλα βρε εδώ έρχονται κάθε μέρα 10-15 γέροι και χύνουν στο 5λεπτο.."
Κατάλαβες η πονήρω;.Οι γέροι και χύνουν στο 5λεπτο και συ θες παραπάνω;

Κρατήστε αδέρφια γερά στον χρόνο και μην μασάτε γιατί άμα συνηθίζεται στις πουτάνες να χύνεται στο 5λεπτο, μετά, το ίδιο θα κάνετε και με τις γκόμενες!!! :2funny: :2funny: :2funny:Πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετα το χούι.
Και η γκόμενα απαιτεί να κρατήσεις πολύ ώρα και να την ξεσκίσεις!!! :fuck2:

"Φανταστείτε ακάποτο σε γεράκους και μετά εσύ..."
Η Σόνια όταν δεν κάνει ελ.στοματικό και απλά ρουφάει @@ δεν κάνει πλύση στόματος με LISTERIN.Βέβαια με την φόρα που έχει πάρει δεν ξέρω αν κάνει πλύση στόματος μετά από ελ.στοματικό...Πάντως σίγουρα στο τέλος της βάρδιας κάνει!

Επισκέπτης
Χαζοβιόλα πιτσιρίκα..., Παρασκευή 27 Νοε 2009, στις 18:48
Γράφτηκε από τον 210BILLARAS   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές
(Ελινα) 

Είπα και εγώ να κινηθώ μια φορα στους χώρους του Μεταξουργίου. Πλάκα είχε αν και κυκλοφορούν πολλοί ξένοι.
Τωρα στο θέμα μας. Το μπουρδέλο φοβερο, ανακαινισμένο και πεντακάθαρο. Καλύτερο απο στούντιο. Η κοπέλα πιτισρίκα κουκλί σκέτο, ωραίος κώλος, μικρό και πεταχο βυζάκι. Όμως στο δωμάτιο μαλακιζότανε και έπαιζε, μου έβγαζε τη γλώσσα της, έκανε οτι χασμουριέτε για πλάκα και γενικά μου έσπασε τα νεύρα. Δεν είναι έτσι κοριτάσκι μου. Τώρα αν σας αρέσυν αυτά τα χαζά θα περάσετε καλά αν απάλι οχι μην σας παραπλανήσει η εμφάνιση....

Την γάμησες;
Η τό'παιζε τρελίτσα με χασμουρητά-γλωσσίτσα για να λουφάρει;
Κάνε μια αναφορά...

Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Μηνες τωρα ακολουθω σχολια σας παιδια!!!

Σε πολλα θα εχετε δικιο σε πολλα ισως υπερβολες σε πολλα απλα να κανετε εντυπωσεις για το τι αντρες ειστε.

Εγω ειμαι του επγγελματος (ναι πουτανα στο λεξιλογιο των πολλων).

Ναι να λετε τις γνωμες σας αλλα λιγο σεβασμος δεν κανει κακο σε κανεναν.

Εχετε ερωτηθει ποτε το ποσους ανδρες καθε γυναικα παιρναει καθε μερα????  Λετε σφυροκοπητε... 30-40-50 κανουν το ιδιο της θελετε τελειες συνεχεια με χαμογελα και να σας θελουν σαν γκομενους για 10 ευρω?

Θελετε να τις γαματε και δαχτυλα στο κωλο και οπου θελετε συνεχεια????
Θελετε να σας σεβονται χωρις εσεις να κανετε καμια προσπαθεια???
Και βαζετε κακη κριτικη με μια φορα που μια κοπελα μπορει να εχετε συναντησει? Τι ειναι μηχανη που δεν χαλαει ποτε??? Πειτε μου να παρω και εγω μια απο αυτες!

Απλα γραφω αυτα για λιγο σεβασμο μην μας λετε ζωα καριολες παλιοπουτανες... αμα ετσι αισθανεστε τοτε γιατι ερχεστε????

Παιδια λιγο τρυφεροτητα και πιστεψτε με οι κοπελες θα σας αγαπησουν μετο δικο τουσ τροπο
Δεινετε 20 ευρω για 10 λεπτα και θελετε την μεγαλυτερη πουτανα της γης να σας κανει κολοτουμπες και να γαμιετε σκληρα και να χυνετε οπου θελετε ολα μαζι!!!

Σας λεω λιγο κουλτουρα και θα ειστε εσεις κερδισμενοι σεβαστητε τες και θα δειτε πως και αυτες θα ειναι μαζι σας.
Κριμα δεν ειναι ζωα και δεν ξερετε τι εχουν τραβηξει αρα σκεφτητε πριν τις καταδικασετε.

Με μεγαλη εκτιμηση για την πελατεια σας και σε ορισμενους μεχρι και φιλια για πολλες κοπελες!!!

Ελληνιδα ειμαι και συμπατριωτησα σας. Ξερω θα ακουσω πολλα απο εσας αλλα οπως εσεις εκφραζεστε το  ιδιο και εγω. Φιλια σε ολους!!!

Χαζοβιόλα πιτσιρίκα..., Παρασκευή 27 Νοε 2009, στις 18:48
Γράφτηκε από τον 210BILLARAS   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές
(Ελινα) 

Είπα και εγώ να κινηθώ μια φορα στους χώρους του Μεταξουργίου. Πλάκα είχε αν και κυκλοφορούν πολλοί ξένοι.
Τωρα στο θέμα μας. Το μπουρδέλο φοβερο, ανακαινισμένο και πεντακάθαρο. Καλύτερο απο στούντιο. Η κοπέλα πιτισρίκα κουκλί σκέτο, ωραίος κώλος, μικρό και πεταχο βυζάκι. Όμως στο δωμάτιο μαλακιζότανε και έπαιζε, μου έβγαζε τη γλώσσα της, έκανε οτι χασμουριέτε για πλάκα και γενικά μου έσπασε τα νεύρα. Δεν είναι έτσι κοριτάσκι μου. Τώρα αν σας αρέσυν αυτά τα χαζά θα περάσετε καλά αν απάλι οχι μην σας παραπλανήσει η εμφάνιση....

Την γάμησες;
Η τό'παιζε τρελίτσα με χασμουρητά-γλωσσίτσα για να λουφάρει;
Κάνε μια αναφορά...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Σε πολλα θα εχετε δικιο σε πολλα ισως υπερβολες σε πολλα απλα να κανετε εντυπωσεις για το τι αντρες ειστε.

Εχετε ερωτηθει ποτε το ποσους ανδρες καθε γυναικα παιρναει καθε μερα????  Λετε σφυροκοπητε... 30-40-50 κανουν το ιδιο της θελετε τελειες συνεχεια με χαμογελα και να σας θελουν σαν γκομενους για 10 ευρω?

Και βαζετε κακη κριτικη με μια φορα που μια κοπελα μπορει να εχετε συναντησει? Τι ειναι μηχανη που δεν χαλαει ποτε??? Πειτε μου να παρω και εγω μια απο αυτες!

Απλα γραφω αυτα για λιγο σεβασμο μην μας λετε ζωα καριολες παλιοπουτανες... αμα ετσι αισθανεστε τοτε γιατι ερχεστε????

Παιδια λιγο τρυφεροτητα και πιστεψτε με οι κοπελες θα σας αγαπησουν μετο δικο τουσ τροπο
Δεινετε 20 ευρω για 10 λεπτα και θελετε την μεγαλυτερη πουτανα της γης να σας κανει κολοτουμπες και να γαμιετε σκληρα και να χυνετε οπου θελετε ολα μαζι!!!

Σας λεω λιγο κουλτουρα και θα ειστε εσεις κερδισμενοι σεβαστητε τες και θα δειτε πως και αυτες θα ειναι μαζι σας.
Κριμα δεν ειναι ζωα και δεν ξερετε τι εχουν τραβηξει αρα σκεφτητε πριν τις καταδικασετε.

Με μεγαλη εκτιμηση για την πελατεια σας και σε ορισμενους μεχρι και φιλια για πολλες κοπελες!!!

Ελληνιδα ειμαι και συμπατριωτησα σας. Ξερω θα ακουσω πολλα απο εσας αλλα οπως εσεις εκφραζεστε το  ιδιο και εγω. Φιλια σε ολους!!!
θετεις τοσα ζητηματα μαζεμενα που πρεπει να ανοιχτει ολοκληρο αλλο θρεντ για να αναλυθουν....και πολλα ποστ να γραφτουν....σε μερικα εχεις δικιο,σε αλλα εισαι απλα υπερβολικη....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Εγω ειμαι του επαγγελματος...

Kατ΄ αρχήν, καλώς ήρθες στο Forum! :)
Σαν νέο μέλος, δες κι εδώ...

Οσον αφορά τα σχόλιά σου, αν προσέξεις στους Κανόνες Λειτουργίας μας, γίνεται σχετική αναφορά...
"Περιμένουμε ειδικά απ' τα μέλη μας να επιδεικνύουν σεβασμό προς τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τη δουλειά τους".

Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Για αυτο ειμαστε εδω ολοι να λεμε γνωμες οπως εσεις μπορειτε και εκφραζεστε το ιδιο και εγω για το μερος των συναδελφων μου.
Απλα πειτε που υπερβαλο?

Οπως παντα με εκτιμηση προς ολους!

θετεις τοσα ζητηματα μαζεμενα που πρεπει να ανοιχτει ολοκληρο αλλο θρεντ για να αναλυθουν....και πολλα ποστ να γραφτουν....σε μερικα εχεις δικιο,σε αλλα εισαι απλα υπερβολικη....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για αυτο ειμαστε εδω ολοι να λεμε γνωμες οπως εσεις μπορειτε και εκφραζεστε το ιδιο και εγω για το μερος των συναδελφων μου.
Απλα πειτε που υπερβαλο?

Οπως παντα με εκτιμηση προς ολους!
στο οτι απαιτουν ολοι συμπεριφορα gfe με ενα εικοσαρικο ή οτι ολοι ειμαστε καφροι που θελουμε με λιγα λεφτα να βαλουμε κωλοδαχτυλο στα κοριτσια ή δεν σεβομαστε οτι δουλευουν και αυτες....και ζηταμε τα μυρια οσα....

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16

Και βαζετε κακη κριτικη με μια φορα που μια κοπελα μπορει να εχετε συναντησει?
Τι ειναι μηχανη που δεν χαλαει ποτε??? Πειτε μου να παρω και εγω μια απο αυτες!

εγώ προσωπικά ακριβώς αυτά θέλω και βάζω και βάζω και κακή κριτική με μια φορα :coffee:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τωρα το θεμα των κριτικων ειναι τεραστιο...πολλες ειναι στημενες απο μαγαζατορες και τις ιδιες τις κοπελες και πολλες ειναι στημενες απο ανταγωνιστες οταν ειναι πολυ αρνητικες...
καποιες σιγουρα εχουν υποκειμενικα στοιχεια αναλογα τα κεφια του καθε συναγωνιστη αλλα και της κοπελας και σιγουρα μπορει να επηρεασουν αρνητικα ή θετικα.δυστυχως ομως δεν μπορει να γινει κατι γιαυτο...εχεις εσυ καμια προταση; :think:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
[...]

[...]
και εννοείται και αυτό :coffee:

Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Το καταλαβα την πρωτη φορα οπως ειπαμε εκτιμουμε καλα και κακα σχολια απλα δεν ειπαρχει λογος να βριζουμε με αυτους τους τροπυς!!! Τιποτα αλλο

Φιλια!!!

όχι... δε σε ρώτησα για το αν θα γράφω η όχι...
απλά είπα τι θέλω και τι γράφω :coffee:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το καταλαβα την πρωτη φορα οπως ειπαμε εκτιμουμε καλα και κακα σχολια απλα δεν ειπαρχει λογος να βριζουμε με αυτους τους τροπυς!!! Τιποτα αλλο

Φιλια!!!
να σε ρωτησω κατι ομως....με καλη διαθεση....την συγκεκριμενη συναδελφο σου που κοροιδευε τον συναγωνιστη,με χασμουρητα κλπ,αν φυσικα ισχυουν αυτα που εγραψε (και δεν βλεπω να την εβρισε και αισχρα στην τελικη) πως την σχολιαζεις;

Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Δεν αμφιβαλω καθολου!!!!

Οχι δεν την γνωριζω!!!
Αλλα ακουω και βλεπω!!!

να σε ρωτησω κατι ομως....με καλη διαθεση....την συγκεκριμενη συναδελφο σου που κοροιδευε τον συναγωνιστη,με χασμουρητα κλπ,αν φυσικα ισχυουν αυτα που εγραψε (και δεν βλεπω να την εβρισε και αισχρα στην τελικη) πως την σχολιαζεις;

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί ενοχλούν μόνο τα κακά σχόλια και όχι και οι ύμνοι που γράφονται κατά καιρούς για κοπέλες;Όταν μια κοπέλα δεχτεί αρνητική κριτική από 2-3 άτομα τότε δεν μπορεί και οι 2-3 να κάνουν λάθος ή να έπεσαν στην κακή στιγμή της.Κάποιες έχουν βρει τον "εύκολο" τρόπο να βγάλουν λεφτά,αλλά πίστεψε με,τα 20€ εμείς δεν τα βγάζουμε στα 5 λεπτά.Κάνουμε 2-3 ώρες να τα βγάλουμε,και πρέπει να τα δαπανούμε με προσοχή.Έχει τύχει να έχω πάει σε κοπέλα συνεχόμενα 10 φορές.Μέσα στις 10 φορές έτυχε 1-2 να μην είναι όπως οι προηγούμενες.Οκ,δεν τρέχει τίποτα.Όταν όμως πας την πρώτη και είναι κακή,πάει και κάποιος άλλος την επόμενη ημέρα και είναι κακή  γιατί να πας και δεύτερη φορά;Γιατί να μη γράψεις ότι δεν πέρασες καλά;

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
τωρα το θεμα των κριτικων ειναι τεραστιο...πολλες ειναι στημενες απο μαγαζατορες και τις ιδιες τις κοπελες και πολλες ειναι στημενες απο ανταγωνιστες οταν ειναι πολυ αρνητικες...
καποιες σιγουρα εχουν υποκειμενικα στοιχεια αναλογα τα κεφια του καθε συναγωνιστη αλλα και της κοπελας και σιγουρα μπορει να επηρεασουν αρνητικα ή θετικα.δυστυχως ομως δεν μπορει να γινει κατι γιαυτο...εχεις εσυ καμια προταση; :think:

Μίλησες πολύ εύστοχα !!!  ;)

...και κατα την δική μου (ταπεινή) γνώμη έτσι είναι τα πράγματα

Προσωπικά δεν έχω κάποια πρακτική ή νομοτελειακή πρόταση λειτουργίας...  :dunno:

Θα σημείωνα, όμως ότι η "λύση" ...και "σωτηρία" στην παρέα μας είναι η διάχυση/τροφοδότηση των πληροφοριών καθώς και η αέναη/συναδελφική ..."καθοδήγηδη και συμβουλή"

Εγγρ.
27 Νοε 2009
Like
38
Πόντοι
0
Ναι συμφονω αλλα εγω ειπα οχι να μην λεμε τα κακα αλλα πως τα λεμε!!! Γιατι τα βρισιδεια γιατι να λεμε καριολα και ζωα??? Αυτα καταδικαζω.
Αμα ειναι κακια ειναι κακια!!! Δεν αμφιβαλω? Εσεις ομως δεν σκεφτεστε οτι δεν ειναι η μια μερα μετα την αλλη εγω βλεπω πολλες κριτικες να ειναι 5 καλες μια η 2 κακες  σε αυτες εχω καχυποψια.

Παιδες εγω ειμαι σοβαρη και ξερω την δουλεια μου καλα πολυ καλυτερα απο τους περισσοτερους απο εδω και με ενοχλη μονο τα κακα λογια και τροπος οχι η κακια αλλα σωστα γραμμενη κριτικη!!!

Φιλια παω για υπνο!!!!

Γιατί ενοχλούν μόνο τα κακά σχόλια και όχι και οι ύμνοι που γράφονται κατά καιρούς για κοπέλες;Όταν μια κοπέλα δεχτεί αρνητική κριτική από 2-3 άτομα τότε δεν μπορεί και οι 2-3 να κάνουν λάθος ή να έπεσαν στην κακή στιγμή της.Κάποιες έχουν βρει τον "εύκολο" τρόπο να βγάλουν λεφτά,αλλά πίστεψε με,τα 20€ εμείς δεν τα βγάζουμε στα 5 λεπτά.Κάνουμε 2-3 ώρες να τα βγάλουμε,και πρέπει να τα δαπανούμε με προσοχή.Έχει τύχει να έχω πάει σε κοπέλα συνεχόμενα 10 φορές.Μέσα στις 10 φορές έτυχε 1-2 να μην είναι όπως οι προηγούμενες.Οκ,δεν τρέχει τίποτα.Όταν όμως πας την πρώτη και είναι κακή,πάει και κάποιος άλλος την επόμενη ημέρα και είναι κακή  γιατί να πας και δεύτερη φορά;Γιατί να μη γράψεις ότι δεν πέρασες καλά;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μίλησες πολύ εύστοχα !!!  ;)

...και κατα την δική μου (ταπεινή) γνώμη έτσι είναι τα πράγματα

Προσωπικά δεν έχω κάποια πρακτική ή νομοτελειακή πρόταση λειτουργίας...  :dunno:

Θα σημείωνα, όμως ότι η "λύση" ...και "σωτηρία" στην παρέα μας είναι η διάχυση/τροφοδότηση των πληροφοριών καθώς και η αέναη/συναδελφική ..."καθοδήγηδη και συμβουλή"
συμφωνω απολυτα...εγω συνηθως παντως γραφω θετικα διακειμενος και δεν προσβαλλω με τα γραφομενα μου το κοριτσια...αλλα το λαθος ή το κακο θα το επισημανω...τωρα υπερβολες και βλακειες απο συναγωνιστες δεν θα λειπουν ποτε,οπως και εκ του αντιθετου επιχειρηματα απο τα κοριτσια που δεν μπορουν να διασταυρωθουν για την αληθεια τους....πχ ο πελατης που ηταν βρωμιαρης ή μεθυσμενος ή υπερβολικα απαιτητικος με τον χρονο.... φυσικα η μονη λυση ειναι ακριβως η πληροφορηση απο πολλες πηγες και η προσωπικη γνωμη/δοκιμη εν τελει....εγω αν δεν δοκιμασω μονος μου να σας πω την αληθεια δεν πιστευω τιποτα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι συμφονω αλλα εγω ειπα οχι να μην λεμε τα κακα αλλα πως τα λεμε!!! Γιατι τα βρισιδεια γιατι να λεμε καριολα και ζωα??? Αυτα καταδικαζω.
Αμα ειναι κακια ειναι κακια!!! Δεν αμφιβαλω? Εσεις ομως δεν σκεφτεστε οτι δεν ειναι η μια μερα μετα την αλλη εγω βλεπω πολλες κριτικες να ειναι 5 καλες μια η 2 κακες  σε αυτες εχω καχυποψια.

Παιδες εγω ειμαι σοβαρη και ξερω την δουλεια μου καλα πολυ καλυτερα απο τους περισσοτερους απο εδω και με ενοχλη μονο τα κακα λογια και τροπος οχι η κακια αλλα σωστα γραμμενη κριτικη!!!

Φιλια παω για υπνο!!!!
μια φορα εκανα παρατηρηση σε συναγωνιστη που χρησιμοποιησε αυτην την λεξη σε κριτικη του για κοπελα της θεσσαλονικης,την αντριαννα....δεν εγκρινω κι εγω τετοιες λεξεις....αλλα κομοδινο θα την πω αν ειναι....και ας προσεχε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom