Επισκέπτης
Αλκιβιάδου 16Γ:
Καλό μεν..αλλα..., Παρασκευή 27 Νοε 2009, στις 12:32
Γράφτηκε από τον alpanala - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
(Σόνια)
Σορρυ για την αργοπορημένη κριτική...
Σονια λοιπόν κύριοι, όλοι τη ξέρετε...ναι μεν αλλά
μου πε κάτι στο τέλος με ξενέρωσα..Έχυσα λοιπόν σβέλτα και για να με παρηγορήσει μου'πε έλα βρε εδώ έρχονται κάθε μέρα 10-15 γέροι και χύνουν στο 5λεπτο..Φανταστείτε ακάποτο σε γεράκους και μετά εσύ...έχουν βέβαι από την άλλη όλοι δικαίωμα στην ΚΑΥΛΑ-ΣΟΝΙΑ αλλά..............
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Σόνια
Ημερ/νια επίσκεψης: 13.11.2009
Σου είπε στο πεντάλεπτο οτι πρέπει να χύσεις;
Τα κάνει αυτά η Σόνια!
Και μετά για να σε κάνει να πιστέψεις οτι "έτσι πρέπει", σού πέταξε και ένα:"έλα βρε εδώ έρχονται κάθε μέρα 10-15 γέροι και χύνουν στο 5λεπτο.."
Κατάλαβες η πονήρω;.Οι γέροι και χύνουν στο 5λεπτο και συ θες παραπάνω;
Κρατήστε αδέρφια γερά στον χρόνο και μην μασάτε γιατί άμα συνηθίζεται στις πουτάνες να χύνεται στο 5λεπτο, μετά, το ίδιο θα κάνετε και με τις γκόμενες!!! Πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετα το χούι.
Και η γκόμενα απαιτεί να κρατήσεις πολύ ώρα και να την ξεσκίσεις!!!
"Φανταστείτε ακάποτο σε γεράκους και μετά εσύ..."
Η Σόνια όταν δεν κάνει ελ.στοματικό και απλά ρουφάει @@ δεν κάνει πλύση στόματος με LISTERIN.Βέβαια με την φόρα που έχει πάρει δεν ξέρω αν κάνει πλύση στόματος μετά από ελ.στοματικό...Πάντως σίγουρα στο τέλος της βάρδιας κάνει!
Καλό μεν..αλλα..., Παρασκευή 27 Νοε 2009, στις 12:32
Γράφτηκε από τον alpanala - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
(Σόνια)
Σορρυ για την αργοπορημένη κριτική...
Σονια λοιπόν κύριοι, όλοι τη ξέρετε...ναι μεν αλλά
μου πε κάτι στο τέλος με ξενέρωσα..Έχυσα λοιπόν σβέλτα και για να με παρηγορήσει μου'πε έλα βρε εδώ έρχονται κάθε μέρα 10-15 γέροι και χύνουν στο 5λεπτο..Φανταστείτε ακάποτο σε γεράκους και μετά εσύ...έχουν βέβαι από την άλλη όλοι δικαίωμα στην ΚΑΥΛΑ-ΣΟΝΙΑ αλλά..............
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Σόνια
Ημερ/νια επίσκεψης: 13.11.2009
Σου είπε στο πεντάλεπτο οτι πρέπει να χύσεις;
Τα κάνει αυτά η Σόνια!
Και μετά για να σε κάνει να πιστέψεις οτι "έτσι πρέπει", σού πέταξε και ένα:"έλα βρε εδώ έρχονται κάθε μέρα 10-15 γέροι και χύνουν στο 5λεπτο.."
Κατάλαβες η πονήρω;.Οι γέροι και χύνουν στο 5λεπτο και συ θες παραπάνω;
Κρατήστε αδέρφια γερά στον χρόνο και μην μασάτε γιατί άμα συνηθίζεται στις πουτάνες να χύνεται στο 5λεπτο, μετά, το ίδιο θα κάνετε και με τις γκόμενες!!! Πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετα το χούι.
Και η γκόμενα απαιτεί να κρατήσεις πολύ ώρα και να την ξεσκίσεις!!!
"Φανταστείτε ακάποτο σε γεράκους και μετά εσύ..."
Η Σόνια όταν δεν κάνει ελ.στοματικό και απλά ρουφάει @@ δεν κάνει πλύση στόματος με LISTERIN.Βέβαια με την φόρα που έχει πάρει δεν ξέρω αν κάνει πλύση στόματος μετά από ελ.στοματικό...Πάντως σίγουρα στο τέλος της βάρδιας κάνει!