kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.298
- Πόντοι
- 7.885
Τι έγραψε η τύπισσα ,έχω λιώσει
top διαθεση
Το ραντεβού είχε κανονιστεί για εχτρα οργια και τα κάναμε όλα όπως είπαμε. Το κόστος ανέβηκε λίγο αλλά με γαμουσε 40 λεπτά με έχυσε με κατούρησε με ξαναέχυσε αφού με είχε ντύσει πουτανακι με είχε δέσει και με ξεκωλιαζε. Η πουτσα κάτι παραπάνω από 20 και πολύ χοντρή πραγματικά σου γέμιζε την τρύπα χορταστικη να αισθάνεσαι γεμάτη πλήρης είναι πολύ ωραίο συναισθημα και τα χυσια καυτά να κυλάνε στο λαρύγγι μου. Πραγματικά πολύ καλή επιλογή αντέχει πολυ ώρα να γαμαει και να χτυπάει μα με φτυνει ήταν σούπερ. Μπράβο κοριτσαρα μου
ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!
ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!
Αφού τον απαξίωσε...Η αλβανιαρα θα στρωσει μονο αν της ριξει ενα ρομαντικο ακα τελειωτικο γαμησι ο FORMET
Δε γνωριζοντουσαν ρε τυπε...
Τωρα που γνωριστηκαν, ειμαι σιγουρος οτι θα αφεθει στο ρομαντισμο
Απο την κριτικη του Roumanolagnos1313 για την Ελλη απο Χωματιανου 11α
""μιλάμε λίγο στο έτσι, κάτι μου είπε για κάμερες στο δωμάτιο, έδειχνε αγχωμένη, camera 1 μου έλεγε""
Μεγιστε
Τοτε δε μου περνουσε καν απ το μυαλο ποσο ρομαντικος εισαι
Φανταζομαι και η καποτα που σου εδωσα τοτε που μπηκες καβαντζα με την κυρια Μπιανκα στον Πριγκηπα, χαμενη πηγε...
Γραψε μια κριτικη για μπουρδελο ρε τυπε, πχ Ελενη, μαρια αλκοολικια, τη μαρια με τη φραντζα . Με ακα πρωκτικο κατα προτιμηση
Θα το χει μεγαλη αναγκη ο μυστης
:SΜερικες ακα πουτσιες στην κυρια Μπιανκα, ειναι πολυ ρομαντικες...
Ρε ποτε θα παμε μια μερα να δουμε τι παιζει εκει για χαβαλε;
Για ασφαλεια να μαζευτουμε τουλαχιστον 5-6 μυστες ομως, γιατι τα δροσερα ζομπι, δεν ειναι χορτοφαγα :S
Θελουμε αναλυτικη περιγραφη στα Παρανομα Εξτρακια τυπε
Θα ανεβεις πολυ στην εκτιμηση του Στρατηλατη
έχουμε ανάγκη την τζακουζο/φαση - αν και εγω τα ξερω -Πες τα αλλιως θα τα ξερασω ολα εγω
Θα γραψω και για το δροσερο τζακουζι
Πες τα αλλιως θα τα ξερασω ολα εγω
Θα γραψω και για το δροσερο τζακουζι
Έκανες δροσιές μύστη μου? :o :oKα κα κα κααααλτ! Τυπε ειναι παραπληροφορηση αυτο με το τζακουζι
Kα κα κα κααααλτ! Τυπε ειναι παραπληροφορηση αυτο με το τζακουζι