Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
top διαθεση
Το ραντεβού είχε κανονιστεί για εχτρα οργια και τα κάναμε όλα όπως είπαμε. Το κόστος ανέβηκε λίγο αλλά με γαμουσε 40 λεπτά με έχυσε με κατούρησε με ξαναέχυσε αφού με είχε ντύσει πουτανακι με είχε δέσει και με ξεκωλιαζε. Η πουτσα κάτι παραπάνω από 20 και πολύ χοντρή πραγματικά σου γέμιζε την τρύπα χορταστικη να αισθάνεσαι γεμάτη πλήρης είναι πολύ ωραίο συναισθημα και τα χυσια καυτά να κυλάνε στο λαρύγγι μου. Πραγματικά πολύ καλή επιλογή αντέχει πολυ ώρα να γαμαει και να χτυπάει μα με φτυνει ήταν σούπερ. Μπράβο κοριτσαρα μου

ΠΡΟΣΚΥΝΩ!!!!!!!  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :tooth: :tooth: :tooth:

Καὶ τὸν τρώγομεν καὶ πληρώνομεν - 200άρα!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Απο την κριτικη του AssMaster ''Μαρια Γλυκουλα''

''Η Μαρία είναι μια γλυκούλα κοπέλα μελαχρινη με μαυρο καρε μαλι.Εχει σφιχτο σωματάκι,μικρα στητα βυζια και κατι τατου στις ωμοπλατες.Ειναι καθαρη φρεσκια και στενη.Μιλαει καλα ελληνικα''

Μηπως ειναι η Μαρια το ξωτικο? Στην περιγραφη μοιαζει παντως

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Απο την κριτικη του Roumanolagnos1313 για την Ελλη απο Χωματιανου 11α

""μιλάμε λίγο στο έτσι, κάτι μου είπε για κάμερες στο δωμάτιο, έδειχνε αγχωμένη, camera 1 μου έλεγε""
:think:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Απο την κριτικη του Roumanolagnos1313 για την Ελλη απο Χωματιανου 11α

""μιλάμε λίγο στο έτσι, κάτι μου είπε για κάμερες στο δωμάτιο, έδειχνε αγχωμένη, camera 1 μου έλεγε""
:think:

big brother γίναμε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μεγιστε  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
Τοτε δε μου περνουσε καν απ το μυαλο ποσο ρομαντικος εισαι  :kneel: :kneel:
Φανταζομαι και η καποτα που σου εδωσα τοτε που μπηκες καβαντζα με την κυρια Μπιανκα στον Πριγκηπα, χαμενη πηγε...  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Γραψε μια κριτικη για μπουρδελο ρε τυπε, πχ Ελενη, μαρια αλκοολικια, τη μαρια με τη φραντζα  :wanker: :wanker: :wanker: . Με ακα πρωκτικο κατα προτιμηση  :grin: :grin: :wanker: :wanker: :wanker:
Θα το χει μεγαλη αναγκη ο μυστης  :grin:

Μερικες ακα πουτσιες στην κυρια Μπιανκα, ειναι πολυ ρομαντικες... :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε ποτε θα παμε μια μερα να δουμε τι παιζει εκει για χαβαλε;
Για ασφαλεια να μαζευτουμε τουλαχιστον 5-6 μυστες ομως, γιατι τα δροσερα ζομπι, δεν ειναι χορτοφαγα  :S

Oπως στη σαουνα μυστη μου? Μη φοβασαι αν δε τους πειραξεις δε σε πειραζουν :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.800
Πόντοι
41.129
    [size=13pt]    (ΦΟΛ-)Αναμπέλα ALERT[/size]

αντε να γυριζει σιγα σιγα παλι στο 10ρικο γιατι εγω δεν την γαμησα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
bRobS9kKgvw.jpg

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.298
Πόντοι
7.885

Guino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Κριτικές
41
Like
597
Πόντοι
990
επιδή φαγωθήκαν κάποιες λέξεις από την κριτική μου  :headbang: την βάζω εδώ όπως την εγραψα

Με την Ελένη συναντήθηκα στις αρχές του χρόνου. Η Ελένη είναι μια χοντρή τρανς , με μεγάλα βυζιά , άσχημη και αυστηρή. <Ελα πιο κοντα > μου ειπε αυστηρα όταν άνοιξε το παραθυράκι της πόρτας. Ηθελε να με δει καλύτερα. Ημουν στο να μπω και να μην μπω , τελικά της είπα πως ενδιαφερόμουν και μου άνοιξε την πόρτα για να με <παίξει > όπως μου είπε. Γι΄αυτό το παίξιμο ήθελε 15 εβραίους. Με έστειλε στο δωμάτιο και μου είπε να γδυθώ και να περιμενω. Ολη την ώρα την ακουγα που καθαριζε τον λαιμο της . Μπαινοντας με ρώτησε τι θα ήθελα να κανουμε. Της είπα πως ήμουν παθητικός. Μου είπε πως μπορούσε να φέρει ένα μικρό δονητή μιας και η ίδια είχε μουνί. Δεν είχα κάνει κλίσμα και προτίμησα να μου βάλει δάχτυλο. Μου πέρασε καπότα και μου έκανε και λίγο τσιμπούκι. <Να ερχεσαι εδώ να σε σκίζω, σήκωσε το πόδι σου ρε!!!! >, με διέταξε. Ανοιξα τα πόδια και εκείνη συνέχιζε να με δαχτυλώνει λέγοντας μου να μαλακίζομαι. Ηθελε να της μιλάω και να της λέω πόσο πουτάνα ήμουν, πόσο ήθελα να με ξεσκίζει. Εγώ μαλακιζόμουν και την ώρα που πήγε να  μου φορέσει τη γόβα της έχυσα. Απογοητεύτηκε. Ηθελε λέει να με ξεκωλιάσει κι άλλο.Θα ξαναπάω προετοιμασμένος ,με καθαρό κόλο και το στραπον μου , για να δω τι ψάρια πιάνει.Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχω πάει...........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom