KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
επιδή φαγωθήκαν κάποιες λέξεις από την κριτική μου την βάζω εδώ όπως την εγραψα
Με την Ελένη συναντήθηκα στις αρχές του χρόνου. Η Ελένη είναι μια χοντρή τρανς , με μεγάλα βυζιά , άσχημη και αυστηρή. <Ελα πιο κοντα > μου ειπε αυστηρα όταν άνοιξε το παραθυράκι της πόρτας. Ηθελε να με δει καλύτερα. Ημουν στο να μπω και να μην μπω , τελικά της είπα πως ενδιαφερόμουν και μου άνοιξε την πόρτα για να με <παίξει > όπως μου είπε. Γι΄αυτό το παίξιμο ήθελε 15 εβραίους. Με έστειλε στο δωμάτιο και μου είπε να γδυθώ και να περιμενω. Ολη την ώρα την ακουγα που καθαριζε τον λαιμο της . Μπαινοντας με ρώτησε τι θα ήθελα να κανουμε. Της είπα πως ήμουν παθητικός. Μου είπε πως μπορούσε να φέρει ένα μικρό δονητή μιας και η ίδια είχε μουνί. Δεν είχα κάνει κλίσμα και προτίμησα να μου βάλει δάχτυλο. Μου πέρασε καπότα και μου έκανε και λίγο τσιμπούκι. <Να ερχεσαι εδώ να σε σκίζω, σήκωσε το πόδι σου ρε!!!! >, με διέταξε. Ανοιξα τα πόδια και εκείνη συνέχιζε να με δαχτυλώνει λέγοντας μου να μαλακίζομαι. Ηθελε να της μιλάω και να της λέω πόσο πουτάνα ήμουν, πόσο ήθελα να με ξεσκίζει. [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Εγώ μαλακιζόμουν και την ώρα που πήγε να μου φορέσει τη γόβα της έχυσα.[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] Απογοητεύτηκε. Ηθελε λέει να με ξεκωλιάσει κι άλλο.Θα ξαναπάω προετοιμασμένος ,με καθαρό κόλο και το στραπον μου , για να δω τι ψάρια πιάνει.Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχω πάει...........
Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής
Που σου την έβαλε την γόβα φίλε ?