Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
επιδή φαγωθήκαν κάποιες λέξεις από την κριτική μου  :headbang: την βάζω εδώ όπως την εγραψα

Με την Ελένη συναντήθηκα στις αρχές του χρόνου. Η Ελένη είναι μια χοντρή τρανς , με μεγάλα βυζιά , άσχημη και αυστηρή. <Ελα πιο κοντα > μου ειπε αυστηρα όταν άνοιξε το παραθυράκι της πόρτας. Ηθελε να με δει καλύτερα. Ημουν στο να μπω και να μην μπω , τελικά της είπα πως ενδιαφερόμουν και μου άνοιξε την πόρτα για να με <παίξει > όπως μου είπε. Γι΄αυτό το παίξιμο ήθελε 15 εβραίους. Με έστειλε στο δωμάτιο και μου είπε να γδυθώ και να περιμενω. Ολη την ώρα την ακουγα που καθαριζε τον λαιμο της . Μπαινοντας με ρώτησε τι θα ήθελα να κανουμε. Της είπα πως ήμουν παθητικός. Μου είπε πως μπορούσε να φέρει ένα μικρό δονητή μιας και η ίδια είχε μουνί. Δεν είχα κάνει κλίσμα και προτίμησα να μου βάλει δάχτυλο. Μου πέρασε καπότα και μου έκανε και λίγο τσιμπούκι. <Να ερχεσαι εδώ να σε σκίζω, σήκωσε το πόδι σου ρε!!!! >, με διέταξε. Ανοιξα τα πόδια και εκείνη συνέχιζε να με δαχτυλώνει λέγοντας μου να μαλακίζομαι. Ηθελε να της μιλάω και να της λέω πόσο πουτάνα ήμουν, πόσο ήθελα να με ξεσκίζει. [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Εγώ μαλακιζόμουν και την ώρα που πήγε να  μου φορέσει τη γόβα της έχυσα.[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] Απογοητεύτηκε. Ηθελε λέει να με ξεκωλιάσει κι άλλο.Θα ξαναπάω προετοιμασμένος ,με καθαρό κόλο και το στραπον μου , για να δω τι ψάρια πιάνει.Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχω πάει...........

Τι  θέλει να πει εδώ ο ποιητής  :think:

Που σου την έβαλε την γόβα φίλε ?  :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
ok. Μη βάζεις < και > για εισαγωγικά. Βάζε τα κανονικά " και ".

Guino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Κριτικές
41
Like
597
Πόντοι
990

Guino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Κριτικές
41
Like
597
Πόντοι
990
Κάνε τη ταρζανιά και εδώ ρε μάστορα

Στο μπουρδέλο αυτό εκτός από την Μπέτυ δουλεύει και μια Λίτσα. Η Λίτσα είναι και αυτή τρανς χωρίς πούτσο και παπάρια ,  ξανθιά , μεγάλης ηλικίας, άσχημη και αδύνατη. Της είπα πως είχα φέρει τοδικό μου στραπον για να με γαμήσει. Με έβαλε σε ένα από τα μικρά δωμάτια του μπουρδέλου. Από την αρχή μου είπε πως επειδή δεν με ήξερε ήθελε να της λέω τι θέλω έτσι ώστε να προχωράει ανάλογα. Μου έβαλε τα βυζιά της στη μούρη για να της τα γλύψω , ενώ με χάιδευε στα αρχίδια λέγοντάς μου πως ήμουν η γυναίκα της. 'Οταν της φόρεσα το στραπον μου είπε πως έπρεπε να με παίρνει συνέχεια για να μάθει τα χούγια μου , ενώ με ρώτησε εάν θα την γαμούσα και εγώ μετά. Σε ότι αφορά το γαμήσι , δεν ξέρει να χηρίζεται επαρκώς το στραπον , εγώ αυτό κατάλαβα , τουλάχιστον στην αρχή δεν με γάμαγε όπως ήθελα , μου είπε να βάλω κρέμα στην κωλοτρυπίδα μου και όταν μου τον έχωσε φώναξε < μπήκε καργιόλα > βέβαια αμέσως μετά μου είπε να κουνηθώ μόνος μου κάτι που μου την σπάει γιατί δείχνει πως η γκόμενα δεν το έχει και περιμένει από τον άλλο να κάνει την δουλειά . Ομως μου έλεγε ωραία πράματα , πως δηλαδή ήμουν δικιά της , ότι μόνο εκείνη θα με γαμάει , ότι  μου την χώνει όλη στον κώλο , ότι η πούτσα της ήταν μεγάλη , όλα αυτά κατά την προσπάθειά της να γαμήσει. Μάλιστα μου είπε πως οι περισσότεροι άντρες γαμιούνται γιατί είναι μόδα και πως κάποιος της είχε φέρει ένα αγγούρι και ηθελε να τον γαμήσει με αυτό. Πάντως δυσκολευόταν να με γαμήσει ήταν φανερό , ιδιαίτερα στο ανάσκελα , όλο της έβγαινε σε σημείο που να της πω <δυσκολο πράμα να γαμας έτσι? > Πάντως όταν τελικά κατάφερε να βρει ρυθμό μου έλεγε , ξεσκίσου πουτάνα, τώρα σε γαμάω ωραία , καριόλα ξεφτιλησμένη και άλλα τέτοια ωραία. Εχυσα πανω μου καθώς εκείνη συνέχιζε τις προσπάθειες να με γαμήσει. Πάντως στο τέλος της είπα πως θέλει προπόνηση για να γαμάει καλά. Δεν ξέρω εάν θα ξαναπάω με αυτή. Μου φαίνεται περισσότερο παθητική.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Τώρα το ποιος πρόσβαλε πρώτος τον άλλο , άσε να το κρίνουν αυτοι που διαβάζουν

Εδώ δεν κρίνουμε φίλε.
Το πως σε ξεκωλιασε η Ελένη ο εγχειρισμένος μπετατζής από την κόλαση σχολίασα.
Αλλά χωρίς να κρίνω  :grin:

Guino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Κριτικές
41
Like
597
Πόντοι
990
Εδώ δεν κρίνουμε φίλε.
Το πως σε ξεκωλιασε η Ελένη ο εγχειρισμένος μπετατζής από την κόλαση σχολίασα.
Αλλά χωρίς να κρίνω  :grin:
Αυτή την ασυναρτησία που έγραψες για τα μέλια τα δάχτυλα και τον κώλο μου , ενώ εγώ απλά σου απάντησα στην χαζή σου απορία, πως την λές;  :jerking:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Αυτή την ασυναρτησία που έγραψες για τα μέλια τα δάχτυλα και τον κώλο μου , ενώ εγώ απλά σου απάντησα στην χαζή σου απορία, πως την λές;  :jerking:

Δεν ήταν χαζή η απορία φίλε.
Με ότι είπες ότι έγινε έπαιζε να σου την έβαλε την γόβα στον κώλο.
Αλλά καλύτερα να μην σου βάζω ιδέες ......

Guino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Κριτικές
41
Like
597
Πόντοι
990
Δεν ήταν χαζή η απορία φίλε.
Με ότι είπες ότι έγινε έπαιζε να σου την έβαλε την γόβα στον κώλο.
Αλλά καλύτερα να μην σου βάζω ιδέες ......
Τότε θα έλεγα "μου την έβαλε" δεν θα έλεγα "μου τη φόρεσε" άιντε ,στόκε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom