Προς έκπληξη μου μου αποκάλυψε πως πρόκειται για τον ν.σμυρνη ο οποίος είχε περάσει ένα βράδι γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα και είχε φερθεί πολύ απαξιωτικά,ενώ εκείνη μου είπε πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο μιας και δούλευε διπλοβάρδια από το απόγευμα.Μετά μου είπε πως διάβασε γενικά τα σχόλια του ν.σμυρνη για διάφορες κοπέλες και πιστεύει πως σε πολλές περιπτώσεις είναι άδικος και έχει την απαίτηση όλες να του συμπεριφερόνται σαν να ναι γκόμενες του.Δεν ήθελα ούτε και θέλω να πάρω θέση στο συγκεκριμένο επεισόδιο αλλά της υποσχέθηκα ότι θα γράψω σε κριτική την γνώμη μου γι αυτήν.Αφού λοιπόν συνέχισε με καποια μπινελίκια στα ρώσικα
Λοιπον!!!
επειδη ειναι αργα για να πιω καφε
και επειδη δεν μπορω να φαω αλλα ποπ κορν
να πω μονο οτι αδικα κατηγορουνε τον Σμυρνη!!! >
Ο σμυρνη ειναι ενας σκληρος πορνος που απαξιωνει ολες τις κορασιδες!!!!
Ειναι σκληρος, brutal, τις ξεσκιζει ολες (δεν το λεω εγω αυτος το λεει
), τις σηκωνει στο δωματιο, τις παει δεξια, τις παει αριστερα, τις απαξιωνει ωσαν αλλος Ροκο Σιφρεντι!
Ενα μεγαλο ρισπεκτ λοιπον
στον μεγάλο αυτον μπουρδελιαρη που τα χει κάνει ολα στάχτη και μπουρεμπερι στο περασμα του! :o
Εχει καταφερει και ολες οι κορασιδες μιλανε για αυτον (βλεπε ρωσικα μπινελικια πιο πανω στην κριτικη
)!!!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΧΥΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ !!!!
ΣΜΥΡΝΗ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΟΠΩς ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ!!!!