Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
K ομως εχω βγει με τη mila στην αγκαλια μου(βεργας 3)(γυμνος κ με το παπαρι εξω να κρεμεται) μεχρι το σαλονι...πωτα τον τσατσο αν δε πιστευεις....
κ γω βγηκα αγκαλια με Μπαρμπορα απο το δωμα στο Αδανων...μπροστα στον κοσμο που περιμενε...αλλα το παπαρι μου το ειχα ντυμενο κ σενιο. :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Εγώ πάλι μια φορά δεν είχα βγει καθόλου. Μου άρεσε το δωμάτιο και το κράτησα για όλο το βράδυ.  :sleeping:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
τοτε ρωτα την ιδια..θα θυμαται τον τυπα ολο τατου.....την επομενη θα βγαλω σελφι για παρτη σου!!! ;)

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656
Εγώ πάλι μια φορά δεν είχα βγει καθόλου. Μου άρεσε το δωμάτιο και το κράτησα για όλο το βράδυ.  :sleeping:

τυπε τουλαχιστον ενημερωσες κανενα τυπο να μην σε ψαχνουνε ολο το βραδυ;  :S

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Η Ελλη για την οποια εγραψε κριτικη ο bartattack ξερουμε αν δουλευει ακομη στη μοντελοαλυσιδα?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

@kostakis27...τι εννοεί η κορασίδα:

-"Προς έκπληξη μου μου αποκάλυψε πως πρόκειται για τον ν.σμυρνη ο οποίος είχε περάσει ένα βράδι γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα και είχε φερθεί πολύ απαξιωτικά"...;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

-"Προς έκπληξη μου μου αποκάλυψε πως πρόκειται για τον ν.σμυρνη ο οποίος είχε περάσει ένα βράδι γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα και είχε φερθεί πολύ απαξιωτικά"...;
τα εγραφα εγω χρονια πολλα πριν.....γινατε γνωστοι ολοι με τα  νικς σας και τωρα δεν τολματε ουτε αρνητικη κριτικη να βαλετε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τα εγραφα εγω χρονια πολλα πριν.....γινατε γνωστοι ολοι με τα  νικς σας και τωρα δεν τολματε ουτε αρνητικη κριτικη να βαλετε

Διάβασε λίγο @billy13,να πάρεις τα ίσια σου αδερφέ... :-* :-* :-* :hi: :hi: :hi:

lazic23

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1

εγω καταλαβα απ την περιγραφη του κωστα οτι ο αλλος(σε αυτον που ανφεροταν η κοπελα) δεν περασε καν στο δωματιο,παρα μονο της μειλησε ασχημα στο σαλονι

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.148
Πόντοι
42.697

Προς έκπληξη μου μου αποκάλυψε πως πρόκειται για τον ν.σμυρνη ο οποίος είχε περάσει ένα βράδι γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα και είχε φερθεί πολύ απαξιωτικά,ενώ εκείνη μου είπε πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο μιας και δούλευε διπλοβάρδια από το απόγευμα.Μετά μου είπε πως διάβασε γενικά τα σχόλια του ν.σμυρνη για διάφορες κοπέλες και πιστεύει πως σε πολλές περιπτώσεις είναι άδικος και έχει την απαίτηση όλες να του συμπεριφερόνται σαν να ναι γκόμενες του.Δεν ήθελα ούτε και θέλω να πάρω θέση στο συγκεκριμένο επεισόδιο αλλά της υποσχέθηκα ότι θα γράψω σε κριτική την γνώμη μου γι αυτήν.Αφού λοιπόν συνέχισε με καποια μπινελίκια στα ρώσικα  :tooth:

Λοιπον!!! :hi:
επειδη ειναι αργα για να πιω καφε  :( και επειδη δεν μπορω να φαω αλλα ποπ κορν  :P να πω μονο οτι αδικα κατηγορουνε τον Σμυρνη!!!  >:(
Ο σμυρνη ειναι ενας σκληρος πορνος που απαξιωνει ολες τις κορασιδες!!!! :s&m_3:

Ειναι σκληρος, brutal, τις ξεσκιζει ολες (δεν το λεω εγω αυτος το λεει  :grin:), τις σηκωνει στο δωματιο, τις παει δεξια, τις παει αριστερα, τις απαξιωνει ωσαν αλλος Ροκο Σιφρεντι! :rockon:

Ενα μεγαλο ρισπεκτ λοιπον :kneel: στον μεγάλο αυτον μπουρδελιαρη που τα χει κάνει ολα στάχτη και μπουρεμπερι στο περασμα του!  :o

Εχει καταφερει και ολες οι κορασιδες μιλανε για αυτον (βλεπε ρωσικα μπινελικια πιο πανω στην κριτικη  :dancing:)!!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΧΥΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ !!!! :rockon: :rockon: :rockon:
giphy.gif

ΣΜΥΡΝΗ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΟΠΩς ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ!!!! :s&m_1:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.298
Πόντοι
7.885

Μπίλυ δεν ξέρω τι έγινε εκείνη την φορά με τον ν.σμυρνη πάντως απ'ότι κατάλαβα μου φάνηκε ότι είναι ο μόνος που μέχρι τώρα έχει γράψει αρνητικά για αυτήν  :rolleyes: :uglystupid:.Μπορεί να ναι έτσι όπως τα λέει ο ζερο,τι να σου πω  :S :S,εγώ πάντως έκανα αυτό που της υποσχέθηκα μιας και η συγκεκριμένη είναι από τα στανταράκια μου.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπίλυ δεν ξέρω τι έγινε εκείνη την φορά με τον ν.σμυρνη πάντως απ'ότι κατάλαβα μου φάνηκε ότι είναι ο μόνος που μέχρι τώρα έχει γράψει αρνητικά για αυτήν  :rolleyes: :uglystupid:.Μπορεί να ναι έτσι όπως τα λέει ο ζερο,τι να σου πω  :S :S,εγώ πάντως έκανα αυτό που της υποσχέθηκα μιας και η συγκεκριμένη είναι από τα στανταράκια μου.
:hi:

antonisg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2010
Κριτικές
17
Like
372
Πόντοι
881
Γεια χαρά... διαβάζω σε κάποιες κριτικές οτι κάποιοι μέσα στην ζάλη της στιγμής δεν θα είχαν πρόβλημα να γαμήουν χωρίς προφυλακτικό... και αν οι κοπέλες το επέτρεπαν ευχαρίστως θα το έκαναν. Ελπίζω εγώ να μην έχω καταλάβει σωστά. Διαφορετικά δεν καταλαβαίνω τι σόι παιχνίδι είναι αυτό. Ελπίζω τίποτα να μην ισχύει απο αυτα γιατί σε πολους απο εμας μας αρέσει αυτό το σπορ και σε κανέναν δεν αρέσει να μπλέκει σε περιπέτειες... Αυτα και λίγη προσοχή και λογική  δεν βλαπτει.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.298
Πόντοι
7.885
Γεια χαρά... διαβάζω σε κάποιες κριτικές οτι κάποιοι μέσα στην ζάλη της στιγμής δεν θα είχαν πρόβλημα να γαμήουν χωρίς προφυλακτικό... και αν οι κοπέλες το επέτρεπαν ευχαρίστως θα το έκαναν. Ελπίζω εγώ να μην έχω καταλάβει σωστά. Διαφορετικά δεν καταλαβαίνω τι σόι παιχνίδι είναι αυτό. Ελπίζω τίποτα να μην ισχύει απο αυτα γιατί σε πολους απο εμας μας αρέσει αυτό το σπορ και σε κανέναν δεν αρέσει να μπλέκει σε περιπέτειες... Αυτα και λίγη προσοχή και λογική  δεν βλαπτει.

Μύστη μην ανησυχείς γι αυτούς τους χύστες,σε διαβεβαιώνω ότι έχουν πάρει τα μέτρα τους  ;) ;) :rockon: :rockon:.Εσύ συνέχισε με προσοχή το υπεραπλό προγραμματάκι και φόρα και διπλή καπότα  :2funny: :2funny: :2funny:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.795
Πόντοι
7.195
προμότορες του ακάποτου εξτραδακιού
πρέπει να γίνονται μπάν
και τα μηνύματα τους να σβήνονται

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.298
Πόντοι
7.885
προμότορες του ακάποτου εξτραδακιού
πρέπει να γίνονται μπάν
και τα μηνύματα τους να σβήνονται

Δεν υπάρχουν προμότορες στα παράνομα εξτραδάκια μύστη  :rockon: :rockon:,έχει ξεκαθαριστεί στο αντίστοιχο θρεντ,ξεστραβώσου πριν πετάξεις την μαλακία σου  :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom