Επιτέλους καθόλου ψήφοι....πολύ καλύτερο το σάιτ...
Πες τα ρε λαγέ............
Επιτέλους καθόλου ψήφοι....πολύ καλύτερο το σάιτ...
εεε μας είχαν πρήξει τα αρχίδια...δεν προλάβαινε να ανέβει η κριτική μου και κατευθείαν είχα 0/4 ψήφους...αμφθβάλλω αν προλάβαιναν να την διαβάσουν...Πες τα ρε λαγέ............
Μόνο τα στατιστικά των ψήφων φεύγουν. Όσοι τα βλέπετε ακόμα είναι θέμα χρόνου να φύγουν. Τα άλλα μένουν.Τα στατιστικά των θετικών ή αρνητικών ψήφων ή όλα τα στατιστικά? Δεν θα υπάρχει πλέον αξιολόγηση και κατάταξη του nickname που γράφει την κριτική?
τωρα πως θα μαυριζουμε τους συναγωνιστες μας;πρεπει να γραφουμε σχολιο,να απανταει ο αλλος,να τσακωνομαστε κλπ κλπ;Επιτέλους καθόλου ψήφοι....πολύ καλύτερο το σάιτ...
εεε μας είχαν πρήξει τα αρχίδια...δεν προλάβαινε να ανέβει η κριτική μου και κατευθείαν είχα 0/4 ψήφους...αμφθβάλλω αν προλάβαιναν να την διαβάσουν...
τωρα πως θα μαυριζουμε τους συναγωνιστες μας;πρεπει να γραφουμε σχολιο,να απανταει ο αλλος,να τσακωνομαστε κλπ κλπ;
καθολου δεν μ αρεσε :S
θα συμφωνησω απολυτα.πολύ καλή κίνηση κατα την γνώμη μου
ΕτσιΜε το σχόλιο τουλάχιστον εξασφαλίζεται ένα μίνιμουμ "επωνυμίας". Θα πάψει δηλαδή να υπάρχει το φαινόμενο να μπαίνει ο άλλος ανώνυμα, μέσω "κλώνων" του και να μαυρίζει είκοσι φορές όποιον είχε στο μάτι μη...του φάει τη θέση στους "αξιολογητές" ή όποια κοπέλα ήθελε (ως...αντίπαλος νταβάς μάλλον) να της ρίξει τη βαθμολογία.
για τη Βαλέρια θα συμφωνήσω...είχα την ίδια εμπειρία....Ανέβηκαν δύο καινούριες κριτικές μου:
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-54v/#jr_review_43932]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-54v/#jr_review_43932[/url]
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-80/#jr_review_43931]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-80/#jr_review_43931[/url]
Τσεγιεν δεν θελω να σου ευλογησω τα γενια,αλλα ρε μαν με 600 περιπου κριτικες (που εχεις) θα επρεπε να ησουν εδω κ καιρο πορνο-ρεπορτερ...ξερω-ξερω θα μου πεις δεν εχουν σημασια τα αστερια ή δεν με νοιαζει κτλ...,αλλα για να ειμαστε σωστοι,ακριβεις κ τυπικοι ο τιτλος επρεπε να ειχε ηδη αποδωθει.
Αφεντικο δωσε χρισμα στο Κ.Τσεγιεν.Το αξιζει.
Σωστά...να λέμε αυτό που πρέπει... ;)
Σου έχω κάνει θετικό σχόλιο.... ;)ΤΣΕΓΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ
ΨΗΦΙΣΑ ΘΕΤΙΚΑ.............
Σου έχω κάνει θετικό σχόλιο.... ;)
Τό πρωί κατα τίσ 10 θα είμαι ........ στό καφέ ;) ;)........ κερνάωωωω
δε χρειάζεται βρε να μας το λες....τις βλέπουμε...
ναι αλλα πως τις μαυριζουμε τωρα ;και πως θα καταλαβεις εσυ αν τις διαβασαμε,αν μας αρεσαν.ποσοι τις διαβασαν;κλπ.....για να μην ακούσω δικαιολογίες ότι σου ξέφυγαν!