Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
όπως λέει και ο Λάσκος η δυσ-φήμηση είναι δύο φορές φήμηση οπότε μας συμφέρει αυτό , και η διά-φήμηση είναι του Δία η φήμηση  :grin:

τέλοσπάντων , προσωπικά δε με νοιάζει τόσο το μαύρισμα σε μια κριτική , όσο το περιεχόμενο και η ποιότητά της και πιο συγκεκριμένα , αν περιγράφεται μια τέλεια πορνική σκηνή απο κάποιον μαίτρ του είδους , ακόμα και αν κάποιοι την μαυρίζουν λόγω ζήλειας , μαλακίας κτλ κτλ , αυτοί που πρέπει έστω και λίγοι θα την εκτιμήσουν.
βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποιος φανερά να προωθεί μπάζα , ή να περιγράφει τη σκηνή μονολεκτικά , οπότε δικαίως μαυρίζεται.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι κάτι τέτοιο θα γίνει. Ή ακόμα καλύτερα δε θα υπάρχουν αρνητικές ψήφοι αλλά μόνο θετικές.
και πως θα μαυριζουμε μετα τον μπιλυ; :grin:

παντως περα απο την πλακα εγω λεω να μεινει ως εχει για να προσπαθουμε να γινομαστε καλυτεροι καθε φορα και να μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα.....ενα μαυρισματακι ολοι το χρειαζομαστε που και που για να λειτουργει για την βελτιωση των κριτικων μας

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

παντως περα απο την πλακα εγω λεω να μεινει ως εχει για να προσπαθουμε να γινομαστε καλυτεροι καθε φορα και να μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα.....ενα μαυρισματακι ολοι το χρειαζομαστε που και που για να λειτουργει για την βελτιωση των κριτικων μας

Δεν έχει σχέση με αυτό που λες...είναι στοχευμένα τα - .....ας μείνουν και έτσι δε με νοιάζει :-* :-* :-* :-* :-* :-*.........

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

να προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερος που ρε μεγάλε που όταν στην τελευταία μου κριτική προειδοποιούσα για μια φόλα που αλλα λέει και αλλα κάνει και
επειδή έχω κόντρα με κάποιον από εδώ με τσάκισε στης αρνητικές με τους κλώνους του εντελώς τυχαία

αν δεν σε βοηθησε η κριτική γράψε ένα σχόλιο και πες τι ήταν αυτό έτσι απλά

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε μυστη το προβλημα του μαυριματος ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ.

Οτι και να γινει, αν καποιος θελει να σε μαυρισει, θα σε μαυρισει.

Ακομα και με αυτο που προτεινεις, θα μπαινουν με κλωναρια και θα σε βριζουν στα σχολια, δεν λυνεται το προβλημα
κλωναρια στο σαιτ μας μαν;αυτα ειναι μυθοι
να προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερος που ρε μεγάλε
στις δημοσιες σχεσεις με αλλα μελη μαν.....

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

Ακομα και με αυτο που προτεινεις, θα μπαινουν με κλωναρια και θα σε βριζουν στα σχολια, δεν λυνεται το προβλημα

αλλιώς είναι να μπει κάποιος με το νικ του και να σου πει τι δεν του άρεσε και αλλιώς να πέφτουν η αρνητικές βροχή

εσύ γιατί έχεις σταματήσει να γραφεις κριτικές ;;;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

Είναι γεγονός ότι με άρρωστους δύσκολα ξεμπερδεύεις, αλλά όχι ότι δε λύνεται κιόλας. Μια χαρά θα λυθεί.

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
κλωναρια στο σαιτ μας μαν;αυτα ειναι μυθοιστις δημοσιες σχεσεις με αλλα μελη μαν.....

χέστηκα για της δημόσιες σχέσεις site για πουτάνες και μπουρδέλα είναι και μονο για αυτά δεν μιλάτε
ειδικά κάποια νικ είναι λίγοι πλέων αυτοί που ασχολούνται με την ουσία και όχι με της σάλτσες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι χωρις πλακα, απλα βαριεμαι

καποια στιγμη οταν μου ξανακανει κεφι θα αρχισω να γραφω, δεν εγινε τιποτα
Αμα θες να μου λες να στις γραφω εγω αμα βαριεσαι....10 ευρω το κομματι θα παιρνω ,να περασεις και τον νεα σμιρνι να γινεις πορνορεπορτερ να φαμε τα αρνια στην λαρισα που λεγαμε

Επισκέπτης
οχι χωρις πλακα, απλα βαριεμαι

καποια στιγμη οταν μου ξανακανει κεφι θα αρχισω να γραφω, δεν εγινε τιποτα

Φίλε, εσύ που την ξέρεις καλύτερα, μπορείς να την παρακαλέσεις να με ξαναδεχτεί? Χωρίς πλάκα... Θα σου χρωστάω μεγάλη χάρη.

Επισκέπτης

Ευχαριστώ φίλε. Η μαλακία έγινε γιατί μου έλεγε πολλά και γιατί μου είχε δώσει το ok να της γράφω μηνύματα. Της έχω ήδη ζητήσει συγνώμη. Εγώ δεν θέλω τίποτε ούτε και θα της ξαναστείλω ποτέ, το μόνο που θέλω είναι να με δέχεται όπως πριν. Τίποτε άλλο!

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ευχαριστώ φίλε. Η μαλακία έγινε γιατί μου έλεγε πολλά και γιατί μου είχε δώσει το ok να της γράφω μηνύματα. Της έχω ήδη ζητήσει συγνώμη. Εγώ δεν θέλω τίποτε ούτε και θα της ξαναστείλω ποτέ, το μόνο που θέλω είναι να με δέχεται όπως πριν. Τίποτε άλλο!

Και να της γλείφεις τα πατουσάκια ρε φιλε.
Μην ξεχνιόμαστε.
Είσαι περήφανο αρσενικό εσύ είπαμε.
Σε πλακώνουν στις σφαλιάρες οι πουτάνες και τις παρακαλάς να τους γλείψεις τις πατούσες.
  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Οι περισσότεροι θέλουν να φύγουν εντελώς οι ψήφοι λοιπόν. Ούτε καν μόνο θετικές. Περισσότερες γνώμες ευπρόσδεκτες.
να φυγουν Αφεντικο,να ξελαφρωσει κ το συστημα.. :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Περιμένω κι από άλλους κριτικογράφους τη γνώμη τους. Μέχρι στιγμής υπερισχύει η ιδέα να βγουν τελείως οι ψήφοι στις κριτικές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom