rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
συμφωνώ με gl , χρειάζεται ένα feedback και ο καθένας ας το εκλάβει και ας το αξιοποιήσει όπως θέλει
+1Κάντε σχόλιο,100 φορές το είπαμε...
τι εκτρωσεις τυπε?θα σου απαντήσω και για της μαλακίες που γραφεις όχι τίποτα άλλο αλλα γιατί διαβάζουν και άνθρωποι που δεν ξέρουν τη μαλάκας είσαι
ότι πήγαινες στα studio και παρακάλαγες για εκτρώσεις και αν δεν σου κάνανε έλεγες εγώ είμαι ο ανεπανάληπτος παιχτουρας από το internet και θα σας θάψω
ότι πήγαινες στα studio και παρακάλαγες για εκτρώσεις και αν δεν σου κάνανε έλεγες εγώ είμαι ο ανεπανάληπτος παιχτουρας από το internet και θα σας θάψω
τι εκτρωσεις τυπε?
τυπε ετσι που το εγραψε ειναι σαν να λεει οτι ο παιχτουρας εμενε εγκυος και πηγαινε στα στουντιο και ζητουσε να του κανουν εκτρωση
Τι εκτρώσεις, ρε μάγκα;;;
Γαμούσε ακάποτα και δεν αναγνώριζε τα παιδιά του;;;
τυπε πως πανε οι κριτικοι φαγητου στα φαγαδικα και τρωνε τζαμπα ετσι ηθελε και ο παιχτουρας να γαμαει τζαμπα?γράψε λάθος τύπε από τα νεύρα μου
εκπτωσεις
τυπε πως πανε οι κριτικοι φαγητου στα φαγαδικα και τρωνε τζαμπα ετσι ηθελε και ο παιχτουρας να γαμαει τζαμπα?
Ντάξει ό,τι αηδία γράφτηκε, γράφτηκε. Ως εδώ.
από ότι είδες εγώ δεν προκάλεσα τίποτα αυτός το ξεκίνησε και του απάντησα
Ειναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει ειλικρινά.Τσεγιεν δεν θελω να σου ευλογησω τα γενια,αλλα ρε μαν με 600 περιπου κριτικες (που εχεις) θα επρεπε να ησουν εδω κ καιρο πορνο-ρεπορτερ...ξερω-ξερω θα μου πεις δεν εχουν σημασια τα αστερια ή δεν με νοιαζει κτλ...,αλλα για να ειμαστε σωστοι,ακριβεις κ τυπικοι ο τιτλος επρεπε να ειχε ηδη αποδωθει.
Αφεντικο δωσε χρισμα στο Κ.Τσεγιεν.Το αξιζει.
Φυσικα ουτε οι δικες μου κριτικες ειναι αξιοπιστες και αυτος ειναι ενας πολυ βασικος λογος που σταματησα να γραφω. 1ον οι περισσοτερες κοπελες στα μπουρδελα πλεον ξερουν οτι γραφω στο ιντερνετ(καποιες εχουν καταλαβει και το νικνειμ μου) και 2ον λογω του οτι ειμαι μικρος σε ηλικια, σχετικα εμφανησιμος και πηγαινω ΠΑΝΤΑ μπανιαρισμενος κλπ κλπ, λαμβανω πολυ καλυτερες υπηρεσιες απο τον μεσο μπουρδελιαρη.
ρε τυπε μπανιο κανουμε μετα το μπουρδελο οχι πρινκαι 2ον λογω του οτι ειμαι μικρος σε ηλικια, σχετικα εμφανησιμος και πηγαινω ΠΑΝΤΑ μπανιαρισμενος κλπ κλπ, λαμβανω πολυ καλυτερες υπηρεσιες απο τον μεσο μπουρδελιαρη.