Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
4 κριτικες με το καλημερα σε μασαζ ο ζεροτολερανς ντιμιτ κτλ κτλ   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχετε βιονικα εργαλεια φαινεται  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποτε τις προλαβατε ρε σεις ολες αυτες ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
4 κριτικες με το καλημερα σε μασαζ ο ζεροτολερανς ν...
...

Όσον αφορά τον πρόσφατο καταιγισμό συνουσιών του κ. ZeroTolerance, οφείλεται στην ανάπτυξη του μορίου του, φωτογραφία του οποίου παραθέτω.

Συνημμένα

• Apache_30_mm_M230_cannon.GIF
    Apache_30_mm_M230_cannon.GIF
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 31

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Όσον αφορά τον πρόσφατο καταιγισμό συνουσιών του κ. ZeroTolerance, οφείλεται στην ανάπτυξη του μορίου του, φωτογραφία του οποίου παραθέτω.
Λέγεται και προμοτορινγκ αλλα δεν με αφορα βεβαίως βεβαίως.....

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν απευθύνομαι στον ζερο αλλα μιλάω γενικώς..... :sunglasses:

Όμως καλο θα ήταν οι κριτικές για να μην τραβάνε την προσοχη να γίνονται με διάφορα νικ........ ;)

Όταν κανείς μια δουλειά τουλάχιστον καντην σωστά..... :uglystupid:

Μια απλή επισυμμανση κάνω μόνο ........ :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Eρώτηση άσχετου:
Πόσο χρεώνουν οι μασαζερί;

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ἐσεῖς πολλὰ γνωρίζετε καὶ ὀλίγα γράφετε. Διὰ τὴν ἀκρίβειαν 1/2 κριτικῆς ἐτησίως.

ανοικει στην ευρύτερη κατηγορια των συμμετεχοντων σε ολα εδω μεσα εχοντας σαν εμπειριες/εικονες τις διηγησεις των αλλων. ενδιαφερουσα, ψυχοκλινικα, ομαδα συνεχως διευρουμενη εδω. το σαιτ στον κοινωνικο του ρολο.

Επισκέπτης
ανοικει στην ευρύτερη κατηγορια των συμμετεχοντων σε ολα εδω μεσα εχοντας σαν εμπειριες/εικονες τις διηγησεις των αλλων. ενδιαφερουσα, ψυχοκλινικα, ομαδα συνεχως διευρουμενη εδω. το σαιτ στον κοινωνικο του ρολο.

Η ΟΤΕΝΕΤ,με τις διαφημίσεις της, προτρέπει στην προσχώρηση σε αυτή την ομάδα εμφανίζοντας σαχλά άτομα να διαλαλούν την δια της οθόνης εμπειρίας τους (με το Μέσι με καρχαρίες, υδροβιότοπους, μουνάρες κλπ):2funny: :2funny:

(Την ύπαρξη της ομάδας μου την είχε επισημάνει και ο δρ. Σουγκράνιες) :)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:jerking: :jerking: :jerking:

Προφανώς ο Zero και οι υπόλοιποι δεν πήγαν σε 3-4 μασατζίδικα σε μια μέρα. Απλώς τώρα που έχουν τη δυνατότητα να ποστάρουν μασαζοκριτικές, δημοσίευσαν κάποιες που είχαν μαζεμένες από τους προηγούμενους μήνες.
για μενα παντως δεν εχει νοημα μια κριτικη αν δε γραφεται εγκαιρως

εγκαιρως=μεσα σε μια βδομαδα το πολυ

οι λογοι ευκολως εννοουμενοι...

Επισκέπτης

Διαβάζοντας την κριτική του κ. dirtyliving, φαίνεται να έχει μόριο σαν ημιαξόνιο φορτηγού.

Κ. Πύραυλε, αρέσκεσθε, νομίζω, σε φροϋδικούς –φαλικούς– συμβολισμούς.
Ιδιαίτερα τα appachi... (αλλά και το «ΠΥΡΑΥΛΟΣ») :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
για μενα παντως δεν εχει νοημα μια κριτικη αν δε γραφεται εγκαιρως

εγκαιρως=μεσα σε μια βδομαδα το πολυ

οι λογοι ευκολως εννοουμενοι...

μη ξεχνας οτι η αμεση κριτικη -κυρια σε μασατζιδικα ή cg/ct -  ουσιαστικα καφρεφτιζουν και τον συγγραφεα στις εκδιδομενες που τα διαβαζουν. Δεν το επιθυμουν ολοι αυτο.

αντιθετως, υπαρχουν συναδεφλοι που θεωρουν την συμμετοχη τους στο σαιτ κατι σαν τους εργαζομενους του Αθηνοραμαρτος όταν επισκεπτονται ενα εστιατοριο - την δηλώνουν άμεσα στις εκδιδομενες προσδοκοντας καλυτερες υπηρεσιες. Η ανωτερω συμπεριιφορα ειναι - κατα την γνωμη μου- pathetic.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μη ξεχνας οτι η αμεση κριτικη -κυρια σε μασατζιδικα ή cg/ct -  ουσιαστικα καφρεφτιζουν και τον συγγραφεα στις εκδιδομενες που τα διαβαζουν. Δεν το επιθυμουν ολοι αυτο.

αντιθετως, υπαρχουν συναδεφλοι που θεωρουν την συμμετοχη τους στο σαιτ κατι σαν τους εργαζομενους του Αθηνοραμαρτος όταν επισκεπτονται ενα εστιατοριο - την δηλώνουν άμεσα στις εκδιδομενες προσδοκοντας καλυτερες υπηρεσιες. Η ανωτερω συμπεριιφορα ειναι - κατα την γνωμη μου- pathetic.
αν γινεται μετα απο 5 μερες η κριτικη δε φωτογραφιζεται κανενας...μπορει ακομα να βαλει και αλλη μερα συναντησης ,αν φοβαται τοσο...

αλλα να κατσω εγω και να γραψω κριτικη για μια πουτανα που γαμησα το καλοκαιρι,δε βρισκω νοημα,αφου μπορει να χει αλλαξει αρκετα τις υπηρεσιες της...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αν γινεται μετα απο 5 μερες η κριτικη δε φωτογραφιζεται κανενας...μπορει ακομα να βαλει και αλλη μερα συναντησης ,αν φοβαται τοσο...

αλλα να κατσω εγω και να γραψω κριτικη για μια πουτανα που γαμησα το καλοκαιρι,δε βρισκω νοημα,αφου μπορει να χει αλλαξει αρκετα τις υπηρεσιες της...
:thumbsup: :cool2:

Γιαυτο κι εγω τωρα λεω να ξεκινησω να γραφω κριτικες απο το 1986 μεχρι το 2003  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

περιπου 1500 +  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λετε να με βγαλουν προμοτορα ?  :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κ. Πύραυλε, αρέσκεσθε, νομίζω, σε φροϋδικούς –φαλικούς– συμβολισμούς.
Ιδιαίτερα τα appachi... (αλλά και το «ΠΥΡΑΥΛΟΣ») :2funny:

Πραγματικά, παραδέχομαι ότι είμαι και φαλοκράτης.

Από μικρός στη ζωή ακολουθώ τον ίσιο δρόμο. Το δρόμο της πούτσας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom