You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 690K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
4 κριτικες με το καλημερα σε μασαζ ο ζεροτολερανς ν...
...
Όσον αφορά τον πρόσφατο καταιγισμό συνουσιών του κ. ZeroTolerance, οφείλεται στην ανάπτυξη του μορίου του, φωτογραφία του οποίου παραθέτω.
Συνημμένα
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Λέγεται και προμοτορινγκ αλλα δεν με αφορα βεβαίως βεβαίως.....Όσον αφορά τον πρόσφατο καταιγισμό συνουσιών του κ. ZeroTolerance, οφείλεται στην ανάπτυξη του μορίου του, φωτογραφία του οποίου παραθέτω.
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν απευθύνομαι στον ζερο αλλα μιλάω γενικώς.....
Όμως καλο θα ήταν οι κριτικές για να μην τραβάνε την προσοχη να γίνονται με διάφορα νικ........ ;)
Όταν κανείς μια δουλειά τουλάχιστον καντην σωστά.....
Μια απλή επισυμμανση κάνω μόνο ........
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Διαβάζοντας την κριτική του κ. dirtyliving, φαίνεται να έχει μόριο σαν ημιαξόνιο φορτηγού.
Επισκέπτης
Λέγεται και προμοτορινγκ αλλα δεν με αφορα βεβαίως βεβαίως.....
Ἐσεῖς πολλὰ γνωρίζετε καὶ ὀλίγα γράφετε. Διὰ τὴν ἀκρίβειαν 1/2 κριτικῆς ἐτησίως.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Ειμαι μονοποντος ρε .... γιαυτοἘσεῖς πολλὰ γνωρίζετε καὶ ὀλίγα γράφετε. Διὰ τὴν ἀκρίβειαν 1/2 κριτικῆς ἐτησίως.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Για την ακρίβεια μιλάς ασαφώς.Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν απευθύνομαι στον ζερο αλλα μιλάω γενικώς.....
Επισκέπτης
Eρώτηση άσχετου:
Πόσο χρεώνουν οι μασαζερί;
Ἐσεῖς πολλὰ γνωρίζετε καὶ ὀλίγα γράφετε. Διὰ τὴν ἀκρίβειαν 1/2 κριτικῆς ἐτησίως.
ανοικει στην ευρύτερη κατηγορια των συμμετεχοντων σε ολα εδω μεσα εχοντας σαν εμπειριες/εικονες τις διηγησεις των αλλων. ενδιαφερουσα, ψυχοκλινικα, ομαδα συνεχως διευρουμενη εδω. το σαιτ στον κοινωνικο του ρολο.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
τα περισσότερα χρεώνουν 80Ε το 45λεπτο (πολύ λίγα χρεώνουν 70Ε και άλλα 100Ε για τον ίδιο χρόνο και κάποια 60Ε το μισάωρο)Eρώτηση άσχετου:
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
ΔΕΝ χρειαζεται .....Για την ακρίβεια μιλάς ασαφώς.
Επισκέπτης
ανοικει στην ευρύτερη κατηγορια των συμμετεχοντων σε ολα εδω μεσα εχοντας σαν εμπειριες/εικονες τις διηγησεις των αλλων. ενδιαφερουσα, ψυχοκλινικα, ομαδα συνεχως διευρουμενη εδω. το σαιτ στον κοινωνικο του ρολο.
Η ΟΤΕΝΕΤ,με τις διαφημίσεις της, προτρέπει στην προσχώρηση σε αυτή την ομάδα εμφανίζοντας σαχλά άτομα να διαλαλούν την δια της οθόνης εμπειρίας τους (με το Μέσι με καρχαρίες, υδροβιότοπους, μουνάρες κλπ)
(Την ύπαρξη της ομάδας μου την είχε επισημάνει και ο δρ. Σουγκράνιες)
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
για μενα παντως δεν εχει νοημα μια κριτικη αν δε γραφεται εγκαιρως
Προφανώς ο Zero και οι υπόλοιποι δεν πήγαν σε 3-4 μασατζίδικα σε μια μέρα. Απλώς τώρα που έχουν τη δυνατότητα να ποστάρουν μασαζοκριτικές, δημοσίευσαν κάποιες που είχαν μαζεμένες από τους προηγούμενους μήνες.
εγκαιρως=μεσα σε μια βδομαδα το πολυ
οι λογοι ευκολως εννοουμενοι...
Επισκέπτης
Διαβάζοντας την κριτική του κ. dirtyliving, φαίνεται να έχει μόριο σαν ημιαξόνιο φορτηγού.
Κ. Πύραυλε, αρέσκεσθε, νομίζω, σε φροϋδικούς –φαλικούς– συμβολισμούς.
Ιδιαίτερα τα appachi... (αλλά και το «ΠΥΡΑΥΛΟΣ»)
για μενα παντως δεν εχει νοημα μια κριτικη αν δε γραφεται εγκαιρως
εγκαιρως=μεσα σε μια βδομαδα το πολυ
οι λογοι ευκολως εννοουμενοι...
μη ξεχνας οτι η αμεση κριτικη -κυρια σε μασατζιδικα ή cg/ct - ουσιαστικα καφρεφτιζουν και τον συγγραφεα στις εκδιδομενες που τα διαβαζουν. Δεν το επιθυμουν ολοι αυτο.
αντιθετως, υπαρχουν συναδεφλοι που θεωρουν την συμμετοχη τους στο σαιτ κατι σαν τους εργαζομενους του Αθηνοραμαρτος όταν επισκεπτονται ενα εστιατοριο - την δηλώνουν άμεσα στις εκδιδομενες προσδοκοντας καλυτερες υπηρεσιες. Η ανωτερω συμπεριιφορα ειναι - κατα την γνωμη μου- pathetic.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
αν γινεται μετα απο 5 μερες η κριτικη δε φωτογραφιζεται κανενας...μπορει ακομα να βαλει και αλλη μερα συναντησης ,αν φοβαται τοσο...μη ξεχνας οτι η αμεση κριτικη -κυρια σε μασατζιδικα ή cg/ct - ουσιαστικα καφρεφτιζουν και τον συγγραφεα στις εκδιδομενες που τα διαβαζουν. Δεν το επιθυμουν ολοι αυτο.
αντιθετως, υπαρχουν συναδεφλοι που θεωρουν την συμμετοχη τους στο σαιτ κατι σαν τους εργαζομενους του Αθηνοραμαρτος όταν επισκεπτονται ενα εστιατοριο - την δηλώνουν άμεσα στις εκδιδομενες προσδοκοντας καλυτερες υπηρεσιες. Η ανωτερω συμπεριιφορα ειναι - κατα την γνωμη μου- pathetic.
αλλα να κατσω εγω και να γραψω κριτικη για μια πουτανα που γαμησα το καλοκαιρι,δε βρισκω νοημα,αφου μπορει να χει αλλαξει αρκετα τις υπηρεσιες της...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
αν γινεται μετα απο 5 μερες η κριτικη δε φωτογραφιζεται κανενας...μπορει ακομα να βαλει και αλλη μερα συναντησης ,αν φοβαται τοσο...
αλλα να κατσω εγω και να γραψω κριτικη για μια πουτανα που γαμησα το καλοκαιρι,δε βρισκω νοημα,αφου μπορει να χει αλλαξει αρκετα τις υπηρεσιες της...
Γιαυτο κι εγω τωρα λεω να ξεκινησω να γραφω κριτικες απο το 1986 μεχρι το 2003
περιπου 1500 +
Λετε να με βγαλουν προμοτορα ?
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Κ. Πύραυλε, αρέσκεσθε, νομίζω, σε φροϋδικούς –φαλικούς– συμβολισμούς.
Ιδιαίτερα τα appachi... (αλλά και το «ΠΥΡΑΥΛΟΣ»)
Πραγματικά, παραδέχομαι ότι είμαι και φαλοκράτης.
Από μικρός στη ζωή ακολουθώ τον ίσιο δρόμο. Το δρόμο της πούτσας.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Μόνο τις τσουγκράνες ξέρω. :-(Την ύπαρξη της ομάδας μου την είχε επισημάνει και ο δρ. Σουγκράνιες)
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Καλες ειναι κι αυτες........Μόνο τις τσουγκράνες ξέρω. :-
Παρόμοια θέματα