Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Πόρνες και κατσαρίδες πάντα πορεύονταν μαζί, καθώς και οι 2 ζουν και κινούνται σε βρωμερά, σκοτεινά και γεμάτα υγρασία μέρη, ενώ φροντίζουν να τρέφονται με άφθονη ποσότητα σπέρματος!
:2funny: :2funny: :2funny:

Τι ειπες τωρα... :grin:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310

...
Στο σαλόνι ανακοινώθηκε και για τις 2 κοπέλες ελ.στοματικό τελειωτικό, φιλιά στο στόμα (χαχα απορώ ποιος καμένος τις φιλά στο στόμα....τώρα που το ξανασκέφτομαι...θα δούμε στη συνέχεια).

...
Όταν με ξάπλωσε άρχισε να μου δίνει φιλιά στο λαιμό, στην κοιλιά και προχωρώντας πιο κάτω με ρώτησε αν ήθελα προφυλακτικό. Επειδή δεν κάνω μαλακίες στα μπουρδέλα, επέλεξα το ακάποτο για να χω το κεφάλι μου ήσυχο.
...

Μετά από λίγο της έδωσα κάποια τρυφερά φιλάκια στο στόμα ανταποδίδοντας κι αυτή με τη σειρά της καθώς με αγκάλιαζε όλο και πιο σφιχτά. Άρχισε να παίρνει πρωτοβουλίες φιλώντας με στο στόμα, στο λαιμό και βάζοντας τη γλώσσα της στο αυτί μου ενώ μου έκανε κι ένα μικρό ρουφηγματάκι.

Αποχαιρετιστήκαμε με ένα χαμόγελο αμοιβαίας συμπάθειας και ένα φιλί.
..

Ομολογώ πως η συγκεκριμένη κριτική με προβλημάτισε...

Υ.Γ δεν βάζω όλη την κριτική για προφανείς λόγους, άλλωστε έβαλα το συνδεσμο που παραπέμπει σε αυτήν!

Επισκέπτης

Ομολογώ πως η συγκεκριμένη κριτική με προβλημάτισε...

Υ.Γ δεν βάζω όλη την κριτική για προφανείς λόγους, άλλωστε έβαλα το συνδεσμο που παραπέμπει σε αυτήν!
Lex δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβληματίζεσαι!
Είναι 100% αυτοσαρκασμός (για κάποιον άλλο βέβαια μπορεί να είναι ηλιθιότητα) και παράλληλα μια εκδήλωση της προσωπικής μου αδυναμίας στο ακάποτο τσιμπούκι και τα φιλιά στο στόμα (επίσης ηλιθιότητα αν προτιμάς).  

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.149
Πόντοι
46.232

Απ ό,τι κατάλαβα αναφέρεται στην Κάρλα την Καύλα.
Έδινε και παλιά κώλο αυτή; :think:
αγαπητε φιλε μου , οπως σου ειπα τα ξημερωματα εκανα επισκεψη στο μεταξουργειο μονο κ μονο
για να πετυχω την καρλα κ φυσικα αν δινει τον κωλο της να περασω μαζι της.....
επισκεψη στις 00.25 η καρλα καταρχην εχει παχυνει κιαλλο....στο σπιτι ειμαστε 4 ατομα μαζι με εμενα
βγαινει η καρλα λεει τα γνωστα γεια σας αγορια ειμαι η καρλα η καυλα ονομα κ πραγμα , οι 3 που ηταν παρεα
κανουν να φυγουν τους  πιανει απο τα μπουφαν κ τους λεει που πατε κανω κ παρτουζα κ οι 3 μαζι αν θελετε...
οι παρεα φευγει κ πλησιαζει εμενα , με χαιδευει στο λαιμο(δεν με γνωρισε ακομα)κ μου λεει εσυ θα περασεις?
της λεω ναι αλλα θελω να σκισω την κωλαρα σου? γινεται εξαλη κ μου λεει εγω δεν κανω τετεια.
της λεω το ξερω απλα ενας φιλος μου σε πηρε παρτουζα κ σε γαμησε απο τον κωλο της λεω.
τι ειναι αυτα που λεει πες του να ερθει εδω να του δειξω ποια ειναι η τρυπα του μουνιου κ ποια η τρυπα του κωλου
μπας κ μαθει να της ξεχωριζει....καγκελο εγω , της λεω καλα θ αερθω μαζι του να σε παρουμε παρτουζα κ αποχωρω....
τα συμπερασματα δικα σας...

• Like
Αντιδράσεις: viator

Επισκέπτης
αγαπητε φιλε μου , οπως σου ειπα τα ξημερωματα εκανα επισκεψη στο μεταξουργειο μονο κ μονο
για να πετυχω την καρλα κ φυσικα αν δινει τον κωλο της να περασω μαζι της.....
επισκεψη στις 00.25 η καρλα καταρχην εχει παχυνει κιαλλο....στο σπιτι ειμαστε 4 ατομα μαζι με εμενα
βγαινει η καρλα λεει τα γνωστα γεια σας αγορια ειμαι η καρλα η καυλα ονομα κ πραγμα , οι 3 που ηταν παρεα
κανουν να φυγουν τους  πιανει απο τα μπουφαν κ τους λεει που πατε κανω κ παρτουζα κ οι 3 μαζι αν θελετε...
οι παρεα φευγει κ πλησιαζει εμενα , με χαιδευει στο λαιμο(δεν με γνωρισε ακομα)κ μου λεει εσυ θα περασεις?
της λεω ναι αλλα θελω να σκισω την κωλαρα σου? γινεται εξαλη κ μου λεει εγω δεν κανω τετεια.
της λεω το ξερω απλα ενας φιλος μου σε πηρε παρτουζα κ σε γαμησε απο τον κωλο της λεω.
τι ειναι αυτα που λεει πες του να ερθει εδω να του δειξω ποια ειναι η τρυπα του μουνιου κ ποια η τρυπα του κωλου
μπας κ μαθει να της ξεχωριζει....καγκελο εγω , της λεω καλα θ αερθω μαζι του να σε παρουμε παρτουζα κ αποχωρω....
τα συμπερασματα δικα σας...
Ίσως επειδή της το ζήτησες με περισσή ευγένεια να αντέδρασε έτσι :2funny:
Απ' ό,τι λέει ο συναγωνιστής βέβαια, τον κώλο τον ανακοίνωσε στο σαλόνι.
Ίσως πάλι να σε είδε ψηλό και να σκέφτηκε ότι αυτός θα τον έχει μεγάλο και θα με ξεσκίσει, αλλά πάλι απ' ό,τι είπε ο συναγωνιστής δεν έβαλε καν κρέμα και δεν τον άφησε να βάλει ούτε σάλιο, άρα ο κώλος της δεν πρέπει να <<μασάει>> :think:
Ποιος ξέρει, καμιά φορά η ψυχή της πουτάνας είναι πιο άβυσσος και από το μουνί της...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.149
Πόντοι
46.232
Ίσως επειδή της το ζήτησες με περισσή ευγένεια να αντέδρασε έτσι :2funny:
Απ' ό,τι λέει ο συναγωνιστής βέβαια, τον κώλο τον ανακοίνωσε στο σαλόνι.
Ίσως πάλι να σε είδε ψηλό και να σκέφτηκε ότι αυτός θα τον έχει μεγάλο και θα με ξεσκίσει, αλλά πάλι απ' ό,τι είπε ο συναγωνιστής δεν έβαλε καν κρέμα και δεν τον άφησε να βάλει ούτε σάλιο, άρα ο κώλος της δεν πρέπει να <<μασάει>> :think:
Ποιος ξέρει, καμιά φορά η ψυχή της πουτάνας είναι πιο άβυσσος και από το μουνί της...
μουφες λεει ο συναγωνηστης...δεν της το ειπε ρε τοσο χυμα οσο το εγραψα....
ελευθερα πιασηματα ,απιστευτη πιπα ισπανικο κ 69 15 ευρω αυτο ανακηνωνει στο μενου....
παντος εγω ειμαι προθυμος αν διαβαζει ο συναγωνηστης να παμε μαζι στην καρλα να της ξαναγαμησει τον κωλο κ θα του πληρωσω το γαμησι....

• Like

Επισκέπτης
παντος εγω ειμαι προθυμος αν διαβαζει ο συναγωνηστης να παμε μαζι στην καρλα να της ξαναγαμησει τον κωλο κ θα του πληρωσω το γαμησι....
Άμα μπείτε μαζί θα τσινίσει πάλι ενδεχομένως. Να περιμένεις έξω από το μπουρδέλο και να σου φέρει πειστήριο. καπότα με μερέντα :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.149
Πόντοι
46.232
  • Like

Επισκέπτης

Συνημμένα

• f104.jpg
    f104.jpg
    167,6 KB · Εμφανίσεις: 48

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Lex δεν υπάρχει κανένας λόγος να προβληματίζεσαι!
Είναι 100% αυτοσαρκασμός (για κάποιον άλλο βέβαια μπορεί να είναι ηλιθιότητα) και παράλληλα μια εκδήλωση της προσωπικής μου αδυναμίας στο ακάποτο τσιμπούκι και τα φιλιά στο στόμα (επίσης ηλιθιότητα αν προτιμάς).  
Ουτε χλεύασα την κριτική σου ούτε σε αποκάλεσα ηλίθιο. Απλά με προβλημάτισε όπως είπα.....
Για αυτό και ρώτησα. Άλλωστε ο γραπτός λόγος δεν αποδίδει στο 100% το νόημα όπως ο προφορικός!  ;)

Επισκέπτης
Ουτε χλεύασα την κριτική σου ούτε σε αποκάλεσα ηλίθιο. Απλά με προβλημάτισε όπως είπα.....
Για αυτό και ρώτησα. Άλλωστε ο γραπτός λόγος δεν αποδίδει στο 100% το νόημα όπως ο προφορικός!  ;)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Φίλε Lex, το ξέρω ότι δεν χλεύασες την κριτική μου, ούτε ότι με είπες ηλίθιο. Η πραγματικότητα είναι ότι ούτε καν μου πέρασε απ’το μυαλό ότι μπορεί να εννοούσες κάτι τέτοιο. Αν το πίστευα δεν θα είχα μπει στη διαδικασία να σου κάνω παράθεση. Η παράθεση στο αρχικό σου ποστ, είχε καθαρά διευκρινιστικό χαρακτήρα όχι μόνο για τα σημεία της κριτικής που είχες επιλέξει, αλλά για το σύνολο της κριτικής.

***************************************************************

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ (δεν αφορά τον Lex)

Τα περί ηλιθιότητας που είπα ήταν για να καλύψω τις περιπτώσεις όπου κάποιος ή κάποιοι (οποιοσδήποτε κι αν είναι) μπορεί να θεωρούν το στυλ ή τις πράξεις μου ηλίθιες, ασχέτως αν ερμήνευσε σωστά ή όχι την κριτική μου (όχι βέβαια ότι έχω ανάγκη να αμυνθώ απέναντι στα λεγόμενα οποιουδήποτε). Αν και χρησιμοποίησα β’ ενικό για να το διατυπώσω ήταν κάτι γενικό και όχι ειδικό. 

:2funny: Jopino είσαι ένας λεξιπλάστης. Πρόσεξε τι δημιούργησες:
dertyliving =  ntertiliving = ντερτιliving = ντέρτι + living

δηλαδή αυτός που ζει με ντέρτι στην καρδιά. Έδωσες ένα εντελώς νέο νόημα στο νικ μου. :2funny: :2funny:

...νοιώθεις ενοχές;
Εάν αναφέρεσαι σ’αυτό που είπα ως «προσωπικές αδυναμίες», η απάντηση είναι όχι. Χρησιμοποίησα τον όρο «αδυναμία» με την έννοια της προτίμησης (π.χ «έχω αδυναμία σε κάτι...») και όχι με την έννοια του «είμαι αδύναμος απέναντι σε κάτι...»

Επισκέπτης
:2funny: Jopino είσαι ένας λεξιπλάστης. Πρόσεξε τι δημιούργησες:
dertyliving =  ntertiliving = ντερτιliving = ντέρτι + living

δηλαδή αυτός που ζει με ντέρτι στην καρδιά. Έδωσες ένα εντελώς νέο νόημα στο νικ μου. :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν το έκανα επίτηδες, αλλά καλό βγήκε!!!
Μπράβο για την παρατηρητικότητα! :thumbsup:

Εάν αναφέρεσαι σ’αυτό που είπα ως «προσωπικές αδυναμίες», η απάντηση είναι όχι. Χρησιμοποίησα τον όρο «αδυναμία» με την έννοια της προτίμησης (π.χ «έχω αδυναμία σε κάτι...») και όχι με την έννοια του «είμαι αδύναμος απέναντι σε κάτι...»

Όχι, όχι σε αυτό. Απλά μου μου δόθηκε (κάποια στιγμή) η εντύπωση απολογίας, ενώ ήταν απλά εξηγήσεις.
Δεν έχει σημασία. Λάθος εντύπωση. Συμβαίνουν αυτά με τα γραφτά, όπου δεν υπάρχει χρωματισμός της φωνής και άλλα συν-παρα-δηλωτικά.
Κeep walking! ;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλύτερα δηλαδή να την ντύνεις και να την ποτίζεις παρά να τις αγοράζεις λιπαντικές κρέμες; :2funny:
Περίεργη φάση τόσο πολύ υλικό διέλασης πάντως :think:

Μια απο τις μπολικες ψευτικες κριτικες.
Δεν θα αναλυσω τωρα τους λογους καθως βαριεμαι.

Αλλα ειναι τουλαχιστον 5 λογοι που σιγουρευουν το οτι γραφει αρλουμπες ο τυπος!

Επισκέπτης
Μια απο τις μπολικες ψευτικες κριτικες.
Δεν θα αναλυσω τωρα τους λογους καθως βαριεμαι.

Αλλα ειναι τουλαχιστον 5 λογοι που σιγουρευουν το οτι γραφει αρλουμπες ο τυπος!
Εεε αφού το λες,γράψτους ρε ψηλέ κιόλας.
Είχε γίνει κουβέντα κάποτε στο θρεντ της Ελβίρας αν θυμάμαι καλά ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom