Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 691K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.985
Πόντοι
46.232
τι παει να πει ποιητικη κριτικη;τι παει να πει χρησιμη και αχρηστη;τουλαχιστον τα μεγαλα και αναγνωρισμενα μελη δικαιουνται και καμιας παρεκτροπης.....αδικως αποκαθηλωθηκε η κριτικη του αμζικ....

αν γινοταν επαναλαμβανομενο φαινομενο συμφωνω μπορει να υπαρξει καποια προειδοποιηση.....στην τελικη οταν μιλαμε για πολυ γνωστες ιεροδουλες τι εχει να προσφερει μια ακομη κριτικη αν οχι και το προσωπικο υφος γραφης του καθε συγγραφεα;τα χαρακτηριστικα εμφανισης και τα προγραμματα κλπ ειναι ετσι κι αλλιως γνωστα σε πολλους ακομη και μη αθηναιους πχ

ακομα και γω χωρις να την εχω παρει μπορω να γραψω μια κριτικη φεικ πχ για την αμαντα που θα εχει ολα τα αληθοφανη στοιχεια αλλα δεν θα ειναι αληθινη..... :idiot:αρα δεν εχει νοημα να λεμε οτι χρησιμη ειναι μια κριτικη μονο και μονο επειδη εχει τα στοιχειωδη στοιχεια περιγραφης ορθα....

τωρα υπερβολες καταλαβαινω κουραζουν αλλα ενταξει οποιος δεν θελει δεν διαβαζει και μαυριζει στην τελικη....γιαυτο εχει και ψηφο....

αν κουρασε ο αμζικ με μια κριτικη ο τζο που ειχε γραψει την χριστινιαδα(κατα το ιλιαδα) σε συνεχειες μαλιστα(ξεπερασε σε επεισοδια και πλοκη ακομα και το λοστ  :grin: ) τι να πει;επρεπε να εχει φαει γουορν...

ή ας πουμε κριτικες τυπου πυραυλος και μπακαλης δεν ειναι κατεξοχην φιλολογικες;μπορουν να βοηθησουν ενα μελος του σαιτ μας πχ που ειναι ρωσοποντιος ή αλβανος;οχι....μπορουν να βοηθησουν εναν λαικο συναγωνιστη που δεν πηγε λυκειο;οχι.....αρα;τι;θα επρεπε να διαγραφονται ή να μεταφραζονται απο την μεταφραστικη υπηρεσια του ΥΠΕΞ; :grin:

κι ομως κι αυτες εχουν την αξια τους....

εγω πιστευω οτι αναφορα πρεπει να τρωνε μονο εμφανεις νταβατζοκριτικες και τιποτα αλλο.....
θα συμφωνησω απολητα με τα γραφομμενα σου.....

• Like
Αντιδράσεις: viator

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.985
Πόντοι
46.232
  • Like
Αντιδράσεις: viator

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ζητάω συγνώμη απ' όλους σας για την καθυστερημένη παρέμβαση μου, αλλά τώρα πήρα γραμμή το θέμα αυτό.

Καταρχάς δεν έχω καταλάβει/προσέξει πως προέκυψε το ζήτημα με τις ποιητικές κριτικές και ποιους ακριβώς "ενοχλούν".

Κατά την ταπεινή μου άποψη, η απόφαση αυτή κι ο αποκλεισμός την ποιητικών κριτικών (προσωπικά θα τις χαρακτήριζα ως [size=14pt]ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ[/size]) είναι εμπόδιο στην ελευθερία της έκφρασης των μελών/συναγωνιστών.

Από την στιγμή που ο συγγραφέας συμπληρώσει τα υποχρεωτικά πεδία (όνομα κοπέλας, βάρδια κλπ) θεωρώ ότι η κριτική του πρέπει να δημοσιευθεί γιατί παρέχει πληροφορίες (έστω τις μίνιμουμ).

Από κει και πέρα ακόμη και το "άξιον εστί" να μεταφέρει αυτούσιο στο κείμενο του, προσωπικά θα θεωρήσω ότι είναι εντός θέματος (κι η κοπέλα που τον έφερε σ' αυτό το σημείο, είναι θεά και άξια συγχαρητηρίων!!!)

Αν εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιοι που ενοχλούνται από τις ποιητικές κριτικές, η πρόταση μου είναι η εξής: η σήμανση.
Να μπαίνει μέσα σε παρένθεση δίπλα στον τίτλο της κριτικής, ένα γράμμα που θα χαρακτηρίζει την κριτική που ακολουθεί. Πχ [Κ] αν η κριτική είναι κατάλληλη, [Π] αν η κριτική είναι ποιητική, [Α] αν το λεξιλόγιο της είναι ακατάλληλο κ.ο.κ

Κι έτσι ο αναγνώστης που θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα, θα ξέρει το περιεχόμενο της κριτικής, πριν κάνει τον "κόπο" να τη διαβάσει.

Υ.Γ. "Διαφωνώ μ' αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαιώμα σου να το λες" ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ

Ειμαι εντελως αντιθετος στο θεμα αυτο.
Και το εχω δηλωσει και προσωπικα σε εσας.

Ριξε μια ματια τι γραφει εδω:

65475078.png

Βλεπεις λοιπον γιατι κοπηκε η κριτικη του φιλτατου?
Για μενα πολυ καλα και κοπηκε.

Αυτο που προτεινα στον αγαπητο Amjik ηταν να αφησει το κειμενο ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ.... ΑΛΛΑ....
στο τελος να προσθετε και ενα δευτερο μερος
με τις υπηρεσιες/χαρακτηριστικα κοπελας/αποδοση.......

Ειναι βασικα πραματα.

Βεβαια ο Αmjikιος παρερμηνευσε τα λεγομενα ολων και εγραψε εντελως αλλη κριτικη μετα.
Κριμα για το συγγραφικο του ταλεντο.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πολυ ωραιες οι πνευματωδεις και συγγραφικες κριτικες,
αλλωστε κι εγω προσπαθω καμια φορα να χρωματισω τα κειμενα μου,
ομως πρεπει να υπαρχει και μια ουσια σε ολα αυτα.......!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
τι παει να πει ποιητικη κριτικη;τι παει να πει χρησιμη και αχρηστη;τουλαχιστον τα μεγαλα και αναγνωρισμενα μελη δικαιουνται και καμιας παρεκτροπης.....αδικως αποκαθηλωθηκε η κριτικη του αμζικ....

αν γινοταν επαναλαμβανομενο φαινομενο συμφωνω μπορει να υπαρξει καποια προειδοποιηση.....στην τελικη οταν μιλαμε για πολυ γνωστες ιεροδουλες τι εχει να προσφερει μια ακομη κριτικη αν οχι και το προσωπικο υφος γραφης του καθε συγγραφεα;τα χαρακτηριστικα εμφανισης και τα προγραμματα κλπ ειναι ετσι κι αλλιως γνωστα σε πολλους ακομη και μη αθηναιους πχ

ακομα και γω χωρις να την εχω παρει μπορω να γραψω μια κριτικη φεικ πχ για την αμαντα που θα εχει ολα τα αληθοφανη στοιχεια αλλα δεν θα ειναι αληθινη..... :idiot:αρα δεν εχει νοημα να λεμε οτι χρησιμη ειναι μια κριτικη μονο και μονο επειδη εχει τα στοιχειωδη στοιχεια περιγραφης ορθα....

τωρα υπερβολες καταλαβαινω κουραζουν αλλα ενταξει οποιος δεν θελει δεν διαβαζει και μαυριζει στην τελικη....γιαυτο εχει και ψηφο....

αν κουρασε ο αμζικ με μια κριτικη ο τζο που ειχε γραψει την χριστινιαδα(κατα το ιλιαδα) σε συνεχειες μαλιστα(ξεπερασε σε επεισοδια και πλοκη ακομα και το λοστ  :grin: ) τι να πει;επρεπε να εχει φαει γουορν...

ή ας πουμε κριτικες τυπου πυραυλος και μπακαλης δεν ειναι κατεξοχην φιλολογικες;μπορουν να βοηθησουν ενα μελος του σαιτ μας πχ που ειναι ρωσοποντιος ή αλβανος;οχι....μπορουν να βοηθησουν εναν λαικο συναγωνιστη που δεν πηγε λυκειο;οχι.....αρα;τι;θα επρεπε να διαγραφονται ή να μεταφραζονται απο την μεταφραστικη υπηρεσια του ΥΠΕΞ; :grin:

κι ομως κι αυτες εχουν την αξια τους....

εγω πιστευω οτι αναφορα πρεπει να τρωνε μονο εμφανεις νταβατζοκριτικες και τιποτα αλλο.....

Σε καποια απο αυτα που λες συμφωνω.
Σε καποια αλλα οχι.

Διαφωνω στο θεμα των ποιοτικων κριτικων.
Τι σημαινει αναγνωσισμενα μελη? Μ@λ@κιες.

ΟΛΟΙ μα ολοι εχουμε υποχρεωση να μενουμε μεσα στο θεμα.
Αν ξεφευγουμε γιατι ερωτευτηκαμε/ εχουμε εμπνευση/ μας ηρθε φλασια,
τοτε να το κανουμε αλλα να αναφερουμε και τα βασικα στην τελικη ρε γαμωτο!

Του πουστη δηλαδη.

Για κριτικες οπως του Bakalhs (διοτι ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ γραφει πιο κατανοητα)
πρεπει να κοπουν ολες ή πρεπει να τις μεταφραζει
και στα νεα ελληνικα για τους αμορφωτους.

Λογικοτατο?

Οι 2 συναγωνιστες ομως συνηθως βαζουν στοιχεια συναντησης.
Ασχετα αν γραφουν οπως γραφουν
Απο τα συνφραζομενα ομως ολοι καταλαβαινουν.

Αυτο εχει σημασια λοιπον.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ρε σεις δεν ειναι και τοσο γιαγια η Ευα!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ναι εχει δικιο...δεν ειναι γκρανι...50αρα την κανω...

ισως και λιγοτερο...47...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ναι εχει δικιο...δεν ειναι γκρανι...50αρα την κανω...

ισως και λιγοτερο...47...

Την εχω πευχει κι εξω τυπε, ειναι ωραια γκομενα η Ευα  :tits2:  παντως μου κανει εντυπωση που ενας μιλφακιας σαν εσενα δεν την ειχε δοκιμασει τοσον καιρο, η τυπισσα ειναι γνωστη φυσιογνωμια στον μπουρδελοχωρο  :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Την εχω πευχει κι εξω τυπε, ειναι ωραια γκομενα η Ευα  :tits2:  παντως μου κανει εντυπωση που ενας μιλφακιας σαν εσενα δεν την ειχε δοκιμασει τοσον καιρο, η τυπισσα ειναι γνωστη φυσιογνωμια στον μπουρδελοχωρο  :grin:
ναι οντως ειναι ωραια...οταν εμφανιζεται στα σκοτεινα δεν της φαινεται...

τυπε το καλοκαιρι την ειδα πρωτη φορα...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πιστευω πως οι κριτικες του λουστ ειναι πολυ καλες..

εαν εγραφε και για στουντιο θα βοηθουσε περισσότερο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom