You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 690K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
isideratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
Προς τουα παλιοτερους και το διαχειριστη αν θελει. Λοιπον οι κριτικες δε γινονται για να βοηθαμε συναγωνιστες? Η πρεπει να λεμε μονο καλα λογια να μη χαλασουμε μια ενδεχομενη διαφημιση? Ρωταω για να ξερω μηπως υπαρχουν κανονες που αγνοω διοτι εκανα μια κριτικη για να μη πεσουν κιαλοι στην παγιδα για μια κοπελα που διαφημιζεται και ειναι απατη και εφαγα τρελη λογοκρισια. Αν ειναι διαφημιστικο το φορουμ καλως , αρκει να ξερουμε την αληθεια. Ειμαι ανοιχτος σε καθε απαντηση ομορφα και πολιτισμενα
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.111
- Πόντοι
- 17.085
Για ποιά κοπέλα που διαφημίζεται και τί λογοκρισία έφαγες;
Επισκέπτης
Λογοκρισία θα 'ταν ρε τύπε αν κάποιος συντονιστής ή διαχειριστής έσβηνε, απγόρευε ή παραποιούσε το post σου.Προς τουα παλιοτερους και το διαχειριστη αν θελει. Λοιπον οι κριτικες δε γινονται για να βοηθαμε συναγωνιστες? Η πρεπει να λεμε μονο καλα λογια να μη χαλασουμε μια ενδεχομενη διαφημιση? Ρωταω για να ξερω μηπως υπαρχουν κανονες που αγνοω διοτι εκανα μια κριτικη για να μη πεσουν κιαλοι στην παγιδα για μια κοπελα που διαφημιζεται και ειναι απατη και εφαγα τρελη λογοκρισια. Αν ειναι διαφημιστικο το φορουμ καλως , αρκει να ξερουμε την αληθεια. Ειμαι ανοιχτος σε καθε απαντηση ομορφα και πολιτισμενα
Στην κριτική σου απλά κάποιος διαφώνησε με άσχημο τρόπο. Ε, ανθρώπινα είναι αυτά
Επισκέπτης
Δεν είναι πραγματικός, μακέτα είναι και τα ανθρωπάκια και τα αμαξάκια γύρω είναι μικρά και ψεύτικα...Να κι ένας παραγματικός πύραυλος.
Πραγματικός είσαι εσύ
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Δεν είναι πραγματικός, μακέτα είναι και τα ανθρωπάκια και τα αμαξάκια γύρω είναι μικρά και ψεύτικα...
Πραγματικός είσαι εσύ
Μου ανεβάζετε το ηθικό.
Ελπίζω να αρέσω στην Εύα σήμερα.
Επισκέπτης
Θα αρέσετε, είμαι βέβαιος ότι κι εκείνη είναι βέβαιη γι' αυτό...Μου ανεβάζετε το ηθικό.
Προσοχή όμως, ο Picker ζητά εκδίκηση που τον παρασύρατε...
Επισκέπτης
Με τη χονδροπατάτα που διαθέτετε νομίζω θα γαμήσετε σίγουρα!Ελπίζω να αρέσω στην Εύα σήμερα.
Αλήθεια, πως καταφέρατε να την εμβολίσετε με τέτοιο εργαλείο; Δεν έσκουζε καθόλου;
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Με τη χονδροπατάτα που διαθέτετε νομίζω θα γαμήσετε σίγουρα!
Αλήθεια, πως καταφέρατε να την εμβολίσετε με τέτοιο εργαλείο; Δεν έσκουζε καθόλου;
Έχει ανοχές. Της κάνουν ρεκτιφιέ διάφοροι με ψωλές-ημιαξόνια.
Επισκέπτης
Έχει ανοχές. Της κάνουν ρεκτιφιέ διάφοροι με ψωλές-ημιαξόνια.
Επισκέπτης
Να κι ένας παραγματικός πύραυλος.
Συνημμένα
Επισκέπτης
Μου ανεβάζετε το ηθικό.
Nα είστε βέβαιος. Εσάς σκέφτεται:
Συνημμένα
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
www.bourdela.com/stountio/athina/sweet-angels/#jr_review_27680]http://www.bourdela.com/stountio/athina/sweet-angels/#jr_review_27680[/url]
Καλησπερα! Αυτη το καυλοραπανο ειναι trans???
Επισκέπτης
Ούτε κατά διάννοια κι ας μη με λένε Πιάτσαwww.bourdela.com/stountio/athina/sweet-angels/#jr_review_27680]http://www.bourdela.com/stountio/athina/sweet-angels/#jr_review_27680[/url]
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Οπως κ να χει θα το ελεγξω! Ειναι γαμευσιμο!Ούτε κατά διάννοια κι ας μη με λένε Πιάτσα
Επισκέπτης
Άσε φίλε, το καινούριο section του site είναι το στοιχείο του.ρε νεα σμυρνη
μια μια η κριτικες ρε φιλε
Βίρα n.smirni76
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις