flyingdutchman
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 42
- Like
- 147
- Πόντοι
- 6.040
Οι δυο κριτικές περί Μπέτυς και Μαρίνας μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Λες και τις έγραψε ο ίδιος άνθρωπος με διαφορετικά ψευδώνυμα...
Μηπως η αλλη γραφτηκε απο τον φιλο του Ντρου που λεει στην αρχη?
Οι δυο κριτικές περί Μπέτυς και Μαρίνας μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Λες και τις έγραψε ο ίδιος άνθρωπος με διαφορετικά ψευδώνυμα...
Διδύμου 20-Εύα:
{Εὔα: Ἡ διάδοχος τῆς Βανέσσης;}
Χρόνος πράξης κ.Μπακάλη;
Βιαζόταν η Εύα;
Πολύ καλή η κριτική του συναθλητή αναλυτική περιεκτική και ευκολοδιάβαστη.
Για ένα πραγμα είμαι περίεργος μιας που οι εμπειρίες μου είναι μόνο σε μπουρδέλα και studio.
Είναι δυνατόν να πέρνουν τόσα λεφτά και να βγάζουν τέτοιες συμπεριφορές. Εδώ εμείς δίνουμε 30 ή 40 ευρώ και αν κάτι δεν πάει καλά με την κορασίδα το μαύρισμα πέφτει σύννεφο.
Είναι τόσο πολύ όμορφες που μπορούν να το εκμεταλεύονται σε αυτό το βαθμό.
Αν μου εξηγήσεις τι ακριβώς θέλεις να πεις........Το λες χάρην αστεισμού στο οτι τελικά τα χρώματα ήταν σωστά και έιχα δίκιο αδικώντας τον εαυτό μου;;H επεκτείνεσαι και στην κριτική μου για την κοπέλα;;Φώκαιας 24-Χριστίνα η καινούργια:
{Μία όμορφη κουρασμένη κοπελίτσα!!}
professorx, οφθαλμίατρο δεν χρειάζεσαι σίγουρα.Το ξεκαθαρίσαμε αυτό.
Μήπως αισθάνεσαι ένοχος για κάποια αιτία που δεν κατάλαβες ποτέ;
Tα χρώματα των κοριτσιών είναι σωστά.Αν μου εξηγήσεις τι ακριβώς θέλεις να πεις........Το λες χάρην αστεισμού στο οτι τελικά τα χρώματα ήταν σωστά και έιχα δίκιο αδικώντας τον εαυτό μου;;H επεκτείνεσαι και στην κριτική μου για την κοπέλα;;
γενετησιασμος και η πολις
τι γραφει το ατομο? ;)
;)Φανταζομαι οτι τη συγκεκριμενη ατακα την καταλαβαν το πολυ 5-6 απο ολους εμας, αλλα και μονο γι'αυτο ειναι απιστευτη!!!
Και με την άλλη Χριστίνα στο Διδύμου 25 αν θυμάσαι και πάλι ήμουνα.Ήμούν επιεικέστατος με την δεύτερη γιατί σαν εμπειρία δεν ήταν άσχημη.Θα το σκεφτώ όμως αν τις ξανατιμήσω αμφότερες.Tα χρώματα των κοριτσιών είναι σωστά.
Είσαι επιεικέστατος στην κριτική σου για την Χριστίνα-Φώκαιας 24.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου άρεσε αυτή η κριτική...
Ένοιωσα ότι κατάλαβα αυτόν που την έγραψε.
Φυσικά παίζει ρόλο ότι το "αντικείμενο" της κριτικής είναι η Άννα - Μαρία, η οποία δεν χρειάζεται συστάσεις...
βαλε και 5-6 χρονακια παραπανω και εισαι μεσα,παντως καλη ειναι εμφανισιακα...θυμαμαι παλια οταν δουλευε φωκαιας 27 ηταν τελειως κομοδινο...
Παντως η Αννα Πιτσος ανακοινωνει στο σαλοναρισμα τελειωτικο στο στοματακι της,τωρα αν το τηρει δεν ξερω μιας και εμενα με ειχε βαλει να χυσω στον νιπτηρα!
σιγα μη σου'κανε τελειωτικο χωρις εξτρα χρηματα...ρε δε κοβεται τις μαλακιες λεω γω...