stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Eμ τι πολυεργαλειορε μλκ σταματη μοιρογνωμονιο ειναι ο πουτσος σου
Eμ τι πολυεργαλειορε μλκ σταματη μοιρογνωμονιο ειναι ο πουτσος σου
Καλα εκανες κιολας.... Τα κονομησε καλα η ξεπετανα σημερα ...
Τώρα διάβασα την κριτική σου. Ευτυχώς τελευταία στιγμή διάλεξα να μην περάσω. Στο σαλόνι πάντως δεν έδειχνε άνεση...
αυτό δε ήταν τίποτα όμως ακόμα και αν το παιδί που έγραψε τη κρητική είναι γνωστός τους τον πιάσανε και αυτόν κορόηδο εκεί. όπως είπε και ο ίδιος αααα και κατι αλλο...ειδα στα σχολια του φορουμ οτι η g-lykoula που απο οτι καταλαβα ειναι και η ιδιοκτητρια του οικου στις 08-09-2010 ανερτησε μια φωτο της ειρηνης στα σχολια του φορουμ για το συγκεκριμενο στουντιο και ειπε τοτε οτι ...εμενα η τσατσα μου ειπε 100 ευρω.παρακαλω την g-lykoula να απαντησει γιατι η εμενα δουλεψε στο στουντιο η τσατσα,η η g-lykoula ειπε αλλα-νταλλων,η αλλαξανε οι τιμες τοσο γρηγορα σε διαστημα ενος μηνα πραγμα δυσκολο.... όταν τάλεγα εγώ οτι αυτή κοροηδε΄βει το κόσμο πέσανε να με φάνε τώρα του άλλου του φάγανε ενα 20άρικο και κανει ότι δε τρέχει μια. Στην υγήα του κορόηδου πήγε αφτό μάγκα και μη με παρεξηγής που σου τα λέω έτσι αλλά είναι μαλακία να μας δουλεβουνε και να γελάνε με τη πάρτη μας οι πουτάνες. Και δώ θέλω να πώ κάτι άλλο που διάβασα, λέει οτι η τιμή είναι 50 αλλά σε μερικά μαγαζιά άμα το ζητήσεις λεει ευγενικά σου το κάνουνε λέει 40.Και γιατί δε το έχουνε απο την αρχή 40 δηλαδή για να καταλάβω? Τί πρέπει να ξεφτιλιζόμαστε και να παρακαλάμε της τσατσάδες για να μας κάνουνε έκπτοση? Γιαφτό΄λέω εγώ πρίν να βάλουνε κατάλογο στα στούντιο γιατί τόσο χύμα που είναι τα πράματα ότι θέλη ζητάη όποια θέλει ανάλογα τι κέφια έχει και άλλα λέει στο σάητ και άλλα σου λέει άμα πάς εκεί. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράματα λεω εγώ και εγώ δε έχω μάθει ούτε να με δουλέβουνε ούτε να μου τρώνε λεφτά αυτές που νομίζουνε ότι θα με πιάσουνε κότσο πάνω στη κάβλα μου. Έτσι λέω εγώ.Αποστπασμα απο τη κριτικη του συναγωνιστη οπισθομπηχτης για την Ειρηνη στο Χαλκιδικης 83:
[size=9pt]γεια σε ολα τα καυλοπαιδα του bourdela...λοιπον ξεκινησα την τριτη 05/10 με ξημερωματα τεταρτης 06/10 για το κασανδρας 4 πανω που ηταν η [size=20pt]βανεσσα[/size].τελικα κατεληξα στο χαλκιδικης 83 ωρα 4.το συγκεκριμενο καταστημα ειναι ενας παλιος χωρος αλλα παρα πολυ καθαρος[/size]
Ποια ειναι η Βανεσσα στα Κασσανδρας βρε παιδια και δεν την ξερω ?
Και δώ θέλω να πώ κάτι άλλο που διάβασα, λέει οτι η τιμή είναι 50 αλλά σε μερικά μαγαζιά άμα το ζητήσεις λεει ευγενικά σου το κάνουνε λέει 40.Και γιατί δε το έχουνε απο την αρχή 40 δηλαδή για να καταλάβω?
Προσκύνημα στη Μέκκα
foot_employer καλυτερο τιτλο δεν θα μπορούσες να φανταστείς!
Αληθεια η Ταμαρα ειναι η Μέκκα κάθε ποδολάγνου που σεβεται τον ευατο του!
Με προβληματισε θετικα η κριτικη του συναγωνιστη.Προσκύνημα στη Μέκκα
foot_employer καλυτερο τιτλο δεν θα μπορούσες να φανταστείς!
Αληθεια η Ταμαρα ειναι η Μέκκα κάθε ποδολάγνου που σεβεται τον ευατο του!
Ουτε εμενα! Μακρια απο τα στανταρ γυναικων που μου αρεσει!Με προβληματισε θετικα η κριτικη του συναγωνιστη.
Την εχω δει την Ταμαρα, αλλα δεν μπορω να πω οτι με εχει ενθουσιασει εμφανησιακα και δεν εχει γινει test drive....
Ουτως ή αλλως ειχα ακουσει καλα λογια γι΄αυτην.
Μετα την κριτικη του φιλου μας, αρχισα να το (ξανα)σκεφτομαι
Με προβληματισε θετικα η κριτικη του συναγωνιστη.
Την εχω δει την Ταμαρα, αλλα δεν μπορω να πω οτι με εχει ενθουσιασει εμφανησιακα και δεν εχει γινει test drive....
Ουτως ή αλλως ειχα ακουσει καλα λογια γι΄αυτην.
Μετα την κριτικη του φιλου μας, αρχισα να το (ξανα)σκεφτομαι
Άνκα-Πιπίνου 65:
Στα 10 λεπτά κτυπούν την πόρτα επίμονα.
Τόσο μυαλό έχουν...Αλήθεια? Εχουν κανει τετοιο πραγμα στο Πιπίνου?