Απλα πιστευω οτι ηθελε να μας δηξει το ποσο ξενερωσε ...........Μπορεις ομως να της βαλεις 1 σε εμφανιση ?
Εγραψε ομως σαν τιτλο οτι ειναι ομορφη......
Καλημερα .........ολα καλα? ;)
Απλα πιστευω οτι ηθελε να μας δηξει το ποσο ξενερωσε ...........Μπορεις ομως να της βαλεις 1 σε εμφανιση ?
Aμα εχει τοσο χαλια εμφανιση γιατι να την παρεις;ΕΕγω δεν την εχω "συναντησει" και δεν εχω αποψη για τις υπηρεσιες της.
Μπορεις ομως να της βαλεις 1 σε εμφανιση ?
Μα ακριβως εκει κολησα.Απλα πιστευω οτι ηθελε να μας δηξει το ποσο ξενερωσε ...........
Εγραψε ομως σαν τιτλο οτι ειναι ομορφη......
Καλημερα .........ολα καλα? ;)
Εδω γυρισα και βαριεμαι............Μια χαρα, εσυ ?
Σε αυτο ναι,και -10 αν γινοτανε, και να μην ξαναπαει.
Πρεπει ομως να βαλει 1 στην εμφανιση ενω ειναι για 7-8-9 ?
Ειναι αξιοπιστη μια τετοια κριτικη?
Οπως σαφως και το αντιθετο.
Δεν μπορεις να βαλεις 10 σε εμφανιση σε μια μετρια κοπελα, επειδη ηταν super στις υπηρεσιες και στο δωματιο γενικα.
Ειναι δυο διαφορετιακ πραγματα....
Ετσι τουλαχιστον πιστευω εγω........
Καλά κάνει και βάζει μηδενικά!!!! Δεν θα έχει κόσμο και θα περνάμε ζάχαρη εμείς που γουστάρουμε!!!
"de gustibus et de coloribus non est disputandum"px75…κατάλαβες τώρα γιατί βγήκε ο Μητσοτάκης ???
"de gustibus et de coloribus non est disputandum"
Υπάρχουν και πιο ξυνές αν ενδιαφέρεσαι φίλτατε... ;) ;) ;)Σαφώς και κολοκυθόπιτα. Αλλά [size=16pt]ΞΥΝΗ [/size]κολοκυθόπιτα φίλτατε.
Υπάρχουν και πιο ξυνές αν ενδιαφέρεσαι φίλτατε... ;) ;) ;)
Eλεγα και εγω που εισαι και δεν απαντας.... ;)........Καλά κάνει και βάζει μηδενικά!!!! Δεν θα έχει κόσμο και θα περνάμε ζάχαρη εμείς που γουστάρουμε!!!
Για να τα λέμε όλα, πρώην συνάδελφος της που δούλευε στην ίδια αλυσίδα μου εξήγησε πως η εν λόγω κορασίδα έχει μικρό αλλά φανατικό κοινό. ;)
πρεπει να ηταν πριν κανα χρονο και κατι ψιλα,παρασυρομενος απο σουπερ κριτικη κλωνου απο οσο εμαθα επειτα,συναντηση στο στουντιο της φραντζη,οτι επαθε ο σφεντονας επαθα και εγω.μετα απο 2 βδομαδες,ξανακανω το πειραμα να πεταξω ενα 50αρι μηπως και ηταν κακη μερα ,ξαναμανα τα ιδια η κυρια. δεν μπορω να πω για....παλιοχαρακτηρα,αλλα θα εβαζα τιτλο "μα ποια νομιζεις πως εισαι?".αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια μαζι της.Ρε φιλαράκια
γι αυτή που ο σφεντόνας λέει παλιοχαρακτήρα, να πω κι εγώ τα ακριβώς ανάποδα !!!
Εχω περάσει μαζί της, μιά απίθανη ώρα με
σεξάκι , κουβεντούλα, πλακίτσα, αγκαλίτσες, φιλάκια, χαδάκια, πειραγματάκια και άλλα πολλά !
Δεν είναι σωστό νομίζω,να την χαρακτηρίζουμε έτσι ! Δεν της ταιριάζει !
Για μένα, εκτός απο όμορφη, είναι και γλυκιά, με τα πιό εκφραστικά μάτια της πιάτσας !
Και πλάκα-πλάκα επειδή μου έλειψε, θα περάσω εντός των ημερών να την δώ απο κοντά !
Αυτη ειναι μια πολυ - μα παρα πολυ - λογικη εξηγηση......Μηπως...λεω μηπως εστειλε την κριτικη του και ξεχασε να βαλει βαθμολογια?
Δεν ειμαι σιγουρος αν γινεται αυτο αλλα και δεν διαβασα προσεκτικα τα προηγουμε ποστ.....ίσως να αναφερθηκε νωριτερα!!!