foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ειμαι μεγαλος φαν τυπε
φερε μια μπυρα!
πωωωω. τρελο βιντεο!
ημουν σιγουρος οτι θα την εχεις δει!
Κι ο μαλάκας ο Τάκης καλός ήτανε
ειμαι μεγαλος φαν τυπε
φερε μια μπυρα!
πωωωω. τρελο βιντεο!
ημουν σιγουρος οτι θα την εχεις δει!
Τωρα το προσεξα αυτο το τελευταιο με αφορμη τον σχολιασμο απο τον πιατσα!
συμφωνω και εγω μαζι του!
εμενα η πενυ μια χαρα μου φαινετε και ωραιο χαμογελο εχει...
δεν μπορω να καταλαβω γιατι το ειπε αυτο ο pathos!
επισης για το 6 στην εμφανιση, αν και η ομορφια ειναι υποκειμενικη εγω πιστευω οτι η πενυ ΔΕΝ ειναι για 6 γιατι πολυ απλα η εμφανιση της ειναι πολυ πανω του μετριου. απο τα κοριτσια που βλεπω τουλαχιστον στα αλλα στουντιο!
οσον αφορα τα υπολοιπα... πολυ μπινελικι ρε αδερφε!
Pathos φιλε μου σοβαρεψου λιγο, δεν εισαι κανενας χτεσινος .......οι μισες και βαλε γκομενες των μαγαζιων το πρωι που ξυπνανε ετσι ακριβως ειναι!!!2)η εμφάνισή της είναι μιάς μέτριας βαμμένης γκόμενας.Σκεφτείτε την άβαφη,μαλλί απεριποίητο και χωρίς το φυτευτό βυζί και μετά τα ξαναλέμε..
σωστος.....Pathos φιλε μου σοβαρεψου λιγο, δεν εισαι κανενας χτεσινος .......οι μισες και βαλε γκομενες των μαγαζιων το πρωι που ξυπνανε ετσι ακριβως ειναι!!!
Και οι Ελεεινιδες ακομα χειροτερες!!!σωστος.....
Καλημερααααααααα.....Pathos φιλε μου σοβαρεψου λιγο, δεν εισαι κανενας χτεσινος .......οι μισες και βαλε γκομενες των μαγαζιων το πρωι που ξυπνανε ετσι ακριβως ειναι!!!
Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!Γυρισες?Καλημερααααααααα.....
Εγω θα συμφωνησω με τον Pathos εν μερη μιας και την συγκεκριμενη την εχω παρει και προ φυτευτων
Εμενα με ψιλοχαλαει και κατι αλλο ......δεν ειναι λιγο copy paste το οτι κανει στο δωματιο? ?
Aπο τωρα να γυρισω?.......Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!Γυρισες?
Ακομα και τα μεγαλυτερα ονοματα του χωρου πριν απο την Πενυ λιγο πολυ copy paste ηταν και ειναι!!!
Και αυτο ισχυει για ολες.......
Υ.Γ. Γενικα μιλαω εγω....δεν υποστηριζω καμια,απλα μια παρατηρηση εκανα!!!
Του χρονου θα με παρεις μαζι σου....εκλεισε!!!Aπο τωρα να γυρισω?.......
Δεν αντιλεγω για αυτα που λες και για αυτο προσεχουμε για το που το βαζουμε ;)
Οποτε θες .......... ;)Του χρονου θα με παρεις μαζι σου....εκλεισε!!!
Οποτε θες .......... ;)
Αντε γιατι τοσες φορες που μου εχεις ρηξει χυλοπιτα στο τελος θα πεσω σε καταθλιψη.......
ok....
Αυτα ειναι τα 2 τα καλα?
Τα χαιρετισματα μου στις κυριες!!!
Εμενα με ψιλοχαλαει και κατι αλλο ......δεν ειναι λιγο copy paste το οτι κανει στο δωματιο? ?
Ακομα και τα μεγαλυτερα ονοματα του χωρου πριν απο την Πενυ λιγο πολυ copy paste ηταν και ειναι!!!
Και αυτο ισχυει για ολες.......