Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
"κι αφου μου φυσηξε τον πουτσοκεφαλο(αλλο και τουτο )"
Θα είχε φάει τίποτα καυτερό προηγουμένως και ,ως γνωστόν ,όποια καεί στο χυλό φυσάει και το παπάρι
"κι αφου μου φυσηξε τον πουτσοκεφαλο(αλλο και τουτο )"
Θα είχε φάει τίποτα καυτερό προηγουμένως και ,ως γνωστόν ,όποια καεί στο χυλό φυσάει και το παπάρι
Εγώ ήθελα να δοκιμάσω το διπλό Klitschko-ντιρέκτ σε μια κοπέλα αλλά έφαγα άκυρο
Φίλε κύριε προσέξατε πῶς ἐκφράζεσθε διὰ τὰς Ὑπερόχους Νεαρὰς Κυρίας τῶν πορνείων. Θὰ κατηγορηθῆτε ἐπὶ διαδόσει μίσους καὶ θὰ ἐξοστρακισθῆτε.Πεταξα τα 50€, Τι Φραντζη τι Φυλης.
Μέσος όρος: 4.5
Εμφάνιση κοπέλας: 7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας: 3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου: 5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου: 3.0
Πρόσβαση/Parking: 8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής: 3.0
Σας βοήθησε αυτή η κριτική;
από luky
July 31, 2010
Στους top 1000 Αξιολογητές
Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Σάρα
Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή
2 στους 2 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Σαββατο απογευμα 7.30. Στο μαγαζι δεν υπηρχε ψυχη. Ο τσατσος μου ειπε οτι η Σαρα καθετε 20 λεπτα. Ειπα να περασω, η Σαρα ηρθε μετα απο λιγο. Προκαταρτικα για ενα λεπτο!!!! Αμεσως το σκουφακι. Ηταν ετσι στημενη ωστε να μην αγγιζω τιποτα. Φυσικα το πραγμα ειχε ξενερωσει. Σε ελαχιστο χρονο ειχα τελειωσει. Οταν της ειπα, οτι θα μπορουσες να ησουν ποιο υπομονετικη μου απαντησε οτι θα μπορουσε να ηταν χειροτερα!!!!! Αχαριστη και αγενης. Η εποχη της Παολα περασε οριστικα. Συναγωνιστες, υπαρχουν πολλα ερωτηματικα για τις υπερβολικα θετικες γνωμες για τη Σαρα. Οταν θα πεινασουν θα το καταλαβουν.
Πολυ σωστα.www.bourdela.com/stountio/athina/vrilhssou-42-studio-star/#jr_review_16435]http://www.bourdela.com/stountio/athina/vrilhssou-42-studio-star/#jr_review_16435[/url]
Κοπέλα της βαρδιάς η Λόλα, 99% καταγωγής Αλβανίας, αλλά πάνω από όλα Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Α-Ρ-Α.
Ρουμανικο ειναι αυτο το ξανθο υπερκαυλο ξεκωλο!!!!
Tι ηθελες να κανω συναγωνηστη?Να πω για αυτα που δεν εκανε?Για να πω για αυτα που εκανε και ηταν σαν να μην εκανε τιποτα?Περισσοτερο μου εκανε για ημερησια ενημερωση για μπουρδελα παρα για κριτικη, το κειμενο του συναγωνιστη.
[size=15pt]Διθιραμβους απο τους υπολοιπους αλλα οχι απο μενα [/size]
17:10 βγηκε η κοπελα οσοι την ειδανε εγω και αλλοι 2 φυγανε εγω μπηκα τι ητανε γεματο?επισης μου κανει εντυπωση το οτι το σπιτι ηταν λεει αδειο...
τα καλα της φυλης,του μεταξιου & γενικα ολων των καλτ περιοχων..Ρε τι γίνεται στον κόσμο!!!!!
τα καλα της φυλης,του μεταξιου & γενικα ολων των καλτ περιοχων..
γι αυτα ζουμε ρε..
να πεθανουν τα φλωροπουστακια που γαμανε μονο σε αποστειρωμενα δωματια..
αααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
εγω παλι δεν γαμαω αν δεν κυκλοφορανε στα περιξ κατσαριδες..χωρίς αιρ κοντίσιον δεν γαμάμε.
χωρίς αιρ κοντίσιον δεν γαμάμε.
τα καλα της φυλης,του μεταξιου & γενικα ολων των καλτ περιοχων..
γι αυτα ζουμε ρε..
να πεθανουν τα φλωροπουστακια που γαμανε μονο σε αποστειρωμενα δωματια..
αααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
χωρίς αιρ κοντίσιον δεν γαμάμε.
ο απολυτος ειναι τιτανιτεραστιος τυπε μου..Θέλω να μπει ο απόλυτος να τη δει.... Θα του πέσει η κοίλη του τύπου!!
ο απολυτος ειναι τιτανιτεραστιος τυπε μου..
εχει τον πληρη σεβασμο μου..
Ελένη. Ποιά Ελένη? Η πούτσα μου η μισοκαυλωμένη
Τι κανεις αληθεια όταν το κοριτσι δεν τα καταφερνει?
Αναρωτιεσαι μεσα σου, μηπως δεν μπορω?
Η ριχνεις ολη την ευθυνη πανω στο μωρο?
Με την Ελενη κυριοι τα περασα κι εγω.
Δεν εγραψα, αλλα τα ειδα όλα εδώ!
Περα βρεχει, να γυρισω? Θελω διακοπες,
για την καυλα μας, τιποτα, μονο πες, πες, πες
ε δεν σηκωνεται ετσι η γαμημενη…
σερνεται μιζερη και μισοκαυλωμενη…
(μια πρωτολυα προσπαθεια λογοτεχνικης αντιμετωπισης του φαινομενου κανω πως δουλευω, μεχρι να καβαντζωσω το 50ρι, μετα εχω αλλα σοβαροτερα να σκεφτομαι)
(υπογραφη)
Μουνελανος ο απολυτος γαμιας του ποιηματος!
(κακαβια, όλα μεσα που ελεγε κι ενας φιλος)