Θέλω να πω κάτι προς τους συντονιστές , διαχειριστές του φόρουμ. Νομίζω βέβαια ότι έχει ξανασυζητηθεί αλλά τέλος πάντων . Καταρχάς δεν έχω πάει ποτέ (εν γνώσει μου) με κοπέλα από αλλαγή φύλου. Παρατηρείται όμως στο φόρουμ μια πρωτοφανής υποτίμηση για αυτές τις κοπέλες με απαράδεκτα σχόλια, που μου κάνει απίστευτη εντύπωση πως τα επιτρέπουν. Ο όρος ρατσιστικά είναι αρκετά light για να χαρακτηρίσει αυτά τα σχόλια. "Τράβελος, Βίκος, Μπριγκιταράς, σειρά μου στο στρατό" κλπ . Δεν νομίζω ότι είναι δείγμα πολιτισμού αυτά τα σχόλια, δεδομένου ότι σε αυτό το σάιτ μπαίνουν τέτοιες κοπέλες από αλλαγή φύλου. Τόσο δύσκολο πια είναι να χρησιμοποιείται ο όρος "κοπέλα από αλλαγή φύλου"? Η στοιχειώδης αγωγή επιτάσσει την ευγένεια στον συνάνθρωπο και στην διαφορετικότητά του, ειδικά όταν μοιραζόμαστε τον ίδιο "διαδικτυακό" χώρο.
Θα παρακαλούσα λοιπόν, να επιληφθούν του θέματος οι αρμόδιοι. Ας μην ξεχνάμε ότι ειδικά στον αγοραίο έρωτα(που είναι το θέμα αυτού του σάιτ) , οι κοπέλες από αλλαγή φύλου αποτελούν έναν ξεχωριστό κεφάλαιο με αρκετούς φαν