Με το γνωστό απαράμιλλο ύφος του ο κ. Πύραυλος.
Και ναι, αμερόληπτος. Η εμπειρία μου από τη δύστηνο Βαλκανίδα ήταν παρόμοια... (αν και κατωτέρα εις συμβολισμούς εκ μέρους μου)
.... Η εμπειρία μου από τη δύστηνο Βαλκανίδα ήταν παρόμοια... (αν και κατωτέρα εις συμβολισμούς εκ μέρους μου)
... η πρωτοτυπία και η μοναδικότητα του κειμένου ...
Μου κανει εντυπωση που στην αλλη κριτικη(για την Μπριγκιτε... εχει και αλλη κριτικη, στο Φ104) απο τον μοντ "Gastez"....την Μπριγκιτε την αναφερει σαν ενα καλο μουνι....δεν ηταν σε θεση να το διακρινει αυτο το βασικο πραγμα..... για την συγκεκριμενη εργαζομενη του στουντιο Φ104.....φαινεται απο πολλα σημεια!!!!!!!!!!!!!!
Δεν θα διαφωνησω...και το ξερεις οτι προσωπικα εγω δεν εχω προβλημα να παω με τρανς γιατι αμα λαχει κανουν πιο γαματο ερωτα απο τις εκ γενετης γυναικες.....υπαρχουν ομως πολλοι αλλοι που δεν γουσταρουν τις τρανς(γουστα ειναι αυτα)....δεν ειναι καλο να αναφερονται οι τρανς στο site .....ωστε να κανουμε τις επιλογες μας!!!!!!!!!!!!!!τι να διακρινει ματια μου δηλ?
και εγω καλο μουνι ειμαι
μη σου πω και το καλυτερο ;)
Ναι!Τελικά η Μπριγκίτε είναι κοπέλα από αλλαγή φύλου ?
Και βύζους ΑΑΑ!!!τι να διακρινει ματια μου δηλ?
και εγω καλο μουνι ειμαι
μη σου πω και το καλυτερο ;)
Ενα φιλικο σχολιο τωρα [/b] για τον σεβαστο "Ινδιανο" και την καινουργια κριτικη του απο Βριλησσου 60...εξυπνο αυτο που βαζει στο τελος των κριτικων του, οσον αφορα οτι με τις κοπελλες...... τις βρισκει ολες μα ολες καλες....διχως να σημαινει το ιδιο...αν παει ενας αλλος συναγωνιστης οτι θα κανει την ιδια διαπιστωση....οποτε το κλεινει ωραια ο φιλος μας...και παρεχει πληρη καλυψη της "υποκειμενικοτητας"!!!!!!!!
Να προσθεσω κατι ακομα στην κριτική του συναγωνιστη:Πολύ σωστή η κριτική του Αltinho για το στούντιο Ιωαννίνων 3.
Αναφέρομαι σε αυτό που γράφει στο τέλος , γιατί για την κοπέλα δεν έχω άποψη
"Το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι το στούντιο που θα φέρει μία ωραία μαύρη που θα προσφέρει καλές υπηρεσίες θα κάνει τον ιδιοκτήτη του πάμπλουτο…"Πολύ σωστά. Και κυρίως μαύρη λατίνα , και όχι από την Αφρική
Επίσης , πολύ σωστός στο ότι η Πατρίσια δεν είναι μαύρη. Μπορεί το χρώμα της επιδερμίδας της να είναι μαύρο , αλλά είναι μιγάδα (ή ιθαγενής)
Ευχαριστω για το σχολιο σου.
Επιτρεψε μου μια μονο διευνρινηση:
Το σχολιο "Αυτά για την εμπειρία μου με την ...., που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη…. " δεν το βαζω μονο στις κοπελες που περασα καλα, αλλα και με αυτες που ειχα μετρια ή και κακη εμπειρία.
Παραδειγμα η κριτικη μου για Κλαουντια στο Κ4.
Δεν σημαινει οτι επειδη δεν περασα εγω καλα με την καθε Κλουντια, η κοπελα δεν θα εχει και καλες στιγμες στο δωματιο και καποιοι θα περασουν πολυ καλά.
Ξεκινησα να το κανω αυτο απο τοτε που συναγωνιστης με ρωτησε την αποψη μου για κοπελα, γω ειχα περασει καλα, αυτος δεν περασε και με "κατηγορησε" οτι τον παραπλανησα.......
Ετσι λοιπον οταν με ρωτανε απο εδω και περα απαντω " Προσπωπικα εγω περασα καλα/μετρια/ασχημα".
Και η εκάστοτε εμπειρια μου δεν ειναι κανόνας.
Με κινδυνο να γινω κουραστικος επαναλαμβανω οτι οι κοπελες δεν ειναι παντα οι ιδιες στο δωματιο.
ΥΓ: Και δεν βρισκω ολες μα ολες τις κοπελες καλες.
Υπαρχουν και μετριες και αρνητικες κριτικες.
:S :S :S :S :SΗ ΜΠΡΙΚΙΤΕ ειναι Μπρικιταρας
Μπριγκίτε = τρασέξουαλ. Είναι απαράδεκτο να μη λέγονται αυτά
Ενα μικρο σχολιο για την κριτκη του συναγωνιστη Ivanof για την Νελλη (?) στο Βρ. 42
....
Πιστευω οτι ο συναγωνιστς πηγε με την Λινα, που εκεινη την εποχη δουλευε στο 42, και η περιγραφη ολων αυτων των στοιχειων ταιριάζει "γαντι" στην Λινα και οχι στην Νελη.
Προφανως εγινε ......αναγραμματισμος.
Συναγωνιστή έχεις απόλυτο δίκιο. Η κοπέλα λέγονταν Λίνα και ουχί Νέλλη. Υπέπεσα σε Φροϋδικό ολίσθημα! (το πώς και το γιατί είναι μια άλλη ιστορία)
Προφάνως, εύστοχο είναι και του σχόλιο του Πιτσιρίκου1.
Προ ολίγου ζήτησα να αλλάξουν το όνομα της κοπέλας στην κριτική μου.
Ευχαριστώ για τη διόρθωση και sorry για το μπέρδεμα. Mea culpa...
ps: για τιμωρία θα επισκεφτώ τη Λίνα άλλες 3-4 φορές για να μάθω να μην μπερδεύω το όνομά της..