Συναγωνιστη saras καλημερα
Κατ΄αρχην να σε ευχαριστησω που "παρακολουθησες" τοσο πολυ την παρεια μου, και ξερεις τοσα πολλα για τις κριτικες μου.
Απο την φυση μου ειμαι γεναιοδωρος ανθρωπος. Σε ολες τις φασεις της ζωης μου δεν ειμαι αυστηρος και δινω παντα το "κατι παραπανω".Ετσι λοιπον και στις κριτικες μου δεν "τσιγκουνευομαι".
Το συνολο του βαθμου της κριτικης ειναι αποτλεσμα πολλων "υποσυνολων".
Ετσι με μια μετρια η κακη εμπειρια, στην περιπτωση που εμφανησιακα η κοπελα ειναι ομορφη, ή το δωματιο ειναι καθαρο, η το παρκινγκ που ευκολο, λογικο ειναι ο μεσος ορος να ανεβει.
Ο χαμηλοτερος βαθμος που βαζω στην εμφανιση ειναι το 7, διοτι δεν θεωρω οτι ειναι δυνατον να περασω με μια κοπελα που η εμφανιση της (για τα γουστα μου παντα) ειναι κατω απο 7.
Απο τις ενημερωσεις μου, φαινεται οτι κανω πολλες τσαρκες. Ως εκ τουτου η φυσιογνωμια μου ειναι "γνωστη" και οι κοπελες εχουν οικιοτητα μαζι μου.
Διχνω σεβασμο στις κοπελες και εισπρατω την αναλογη αντιμετωπιση.
Αρκετες κριτικες μου ειναι για ιδιες κοπελες. Αυτο σημαινει οτι ειμαι "πελατης τους" και συμπεριφεονται οποως θα συμεπριφεροταν ο καθενας μας στην δουλεια του σε "καλους πελατες".
Δεν ειμαι ιδιεταιρα απαιτητικος, και δεν ζηταω τα απιστευτα, οποτε με αυτα που μου προσφερουν οι κοπελες περναω (τις περισσοτερες φορες) καλα.
Τελος "μελεταω"πολυ πριν περασω με καποιοα κοπελα, και μεχρι τωρα, μου εχει βγει σε καλο.
Μερικα παραγειγματα αυτων που αναφερω:
Ειμαι και εγω ενας απλος συναγωνιστης, που δεν εχει κανενα κερδος, οπως οι πρισσοτεροι, εαν υπονοειται κατι.
Ελπιζω να σε καλυψα.