Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
  Ρε Καραμαν!!!  Φλεβολαγνος εισαι???? παντως σκιζει απο βυζι το μωρο φαινεται!

εχομαι αδυναμιες τι να κανομαι.!!  :grin:

tumblr_ldc44z3GoV1qcs2woo1_500.jpg

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
48
Πόντοι
1
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!    :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits: :tits: :tits: :tits:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
  Ρε Καραμαν!!!  Φλεβολαγνος εισαι???? παντως σκιζει απο βυζι το μωρο φαινεται!

Γιαυτο εγινε υδραυλικος :2funny: παντα του αρεσαν οι σωληνες μεταφορας υγρων  :grin:

εχομαι αδυναμιες τι να κανομαι.!!  :grin:

Κοριτσια , αμα δειτε τον καραμαν παρτε ενα στυλο και καντε 5-6 γραμμες στα βυζια σας  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ΜΑΝΤΥ απο αλλο πλανητη

Μετα απο μια περιοδο ελειψης κορασιδων που (λογο κουρασης υποθετω) οι αναφορες ηταν αρνητικες
φαινετε οτι επεστρεψε δυναμικα η Φροινλαιν

Βλεπω επαναλειτουργησε και το πουτσοπλυντηριο ! χαχαχα
d9992oo

Θελω κι εγω  ενα πεο-γυαλισμα  :dancing:, οπως και να κανω κανα γκραφιτι εδω πανω  :tits2: :cum:
ch5zroj

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Σε σενα δε θα κανει ουτε με 130  :birdman:
να μαθεις αλλη φορα να κατουρας μουμιες απο το μπαλκονι

:think: :think:

εεεε...βεβαια να παρει 130, δεν κανει προκαταρτικα, τουμπες θα κανει.!!!  :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

εεεε...βεβαια να παρει 130, δεν κανει προκαταρτικα, τουμπες θα κανει.!!!  :2funny:

Μπορει αν μη γραφτηκε απλα ρε .. σε αλλες κριτικες κατι ειδα
βεβαια δεν ειδα τιμη  :think:

Πανε εσυ κι αν δε σου κανει προκαταρκτικα , ανοιξε την πορτα και πες στην τσατσα να παρει τηλεφωνο να ρθει να σου κανει η Αννα  :cheesy:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Μπορει αν μη γραφτηκε απλα ρε .. σε αλλες κριτικες κατι ειδα
βεβαια δεν ειδα τιμη  :think:

Πανε εσυ κι αν δε σου κανει προκαταρκτικα , ανοιξε την πορτα και πες στην τσατσα να παρει τηλεφωνο να ρθει να σου κανει η Αννα  :cheesy:

αν ερθει η αννα θα προσφερει...  :s&m_1: :s&m_2: ...αφου με εχει αχτι.!!

:2funny: :2funny:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

Al, απολυτα σεβαστη φυσικα η κριτικη σου.
Ευτυχως, δεν αρεσουν σε ολους μας τα ιδια πραγματα και δεν εχουμε τα ιδια γουστα.
Αλλιως θα πηγαιναμε ολοι στην ιδια και μαλλον θα υπηρχε καποιο προβλημα τοτε.  :grin:

Εχω περασει υπεροχα με την Εβελινα πολλες φορες, και θα ξαναπερασω, αλλα αυτο δεν διασφαλιζει οτι
θα περασει καλα κανενας αλλος.

Δες τι γινεται τις τελευταιες μερες με την καινουρια. Κριτικες απ΄τον πατο
μεχρι την κορυφη. Θα την δοκιμασεις? Μαλλον ναι, οπως κι εγω.
Μην απορεις για τιποτα λοιπον.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

Al, απολυτα σεβαστη φυσικα η κριτικη σου.
Ευτυχως, δεν αρεσουν σε ολους μας τα ιδια πραγματα και δεν εχουμε τα ιδια γουστα.
Αλλιως θα πηγαιναμε ολοι στην ιδια και μαλλον θα υπηρχε καποιο προβλημα τοτε.  :grin:

Εχω περασει υπεροχα με την Εβελινα πολλες φορες, και θα ξαναπερασω, αλλα αυτο δεν διασφαλιζει οτι
θα περασει καλα κανενας αλλος.

Δες τι γινεται τις τελευταιες μερες με την καινουρια. Κριτικες απ΄τον πατο
μεχρι την κορυφη. Θα την δοκιμασεις? Μαλλον ναι, οπως κι εγω.
Μην απορεις για τιποτα λοιπον.
Η κοπελα αυτη δεν εδειξε καμια απολυτως διαθεση για τιποτα,μπηκε για αγγαρεια,δε σεβαστηκε τα χρηματα που πηρε.
Υπαρχουν κοπελες που απλα δε το κατεχουν το θεμα αλλα δειχνουν εστω μια τυπικη διαθεση να σε ευχαριστησουν.Την Καρμεν που ολοι την βριζουν,εγω οταν την πηρα πριν 15 μηνες που ηταν και πιο αγουρη και πιο καινουρια ναι μεν ηταν εντελως ασχετη με το θεμα αλλα τουλαχιστον εδειξε μια υποτυπωδη προθυμια.Μπροστα σ'αυτο το παρταλι την Εβελινα η Καρμεν ειναι μια οαση.

Την Αννιτα την Ιταλιδα που εγω την βριζω,η κοπελα ουτε σε προσβαλλει ουτε ειναι επιθετικη και προκλητικη και εχει τουλαχιστον κι ενα ψευτικο χαμογελο καρφωμενο στο προσωπο.Απλα πεφτει σαν το κρεας στο κρεβατι και δεν εχει ιδεα απο σεξ.Αλλο το ενα αλλο το αλλο...

Η Εβελινα ειναι απλα απαραδεκτη και την κατατασσω σε αθλιοτητα μαζι με τη Δωρα την Ελληνιδα για οσους θυμουνται,με την Τζουλια τη Γερμανιδα με τα τεραστια βυζια πριν 5 χρονια στο Προμηθεως 11 που σηκωθηκε στα 5 λεπτα και εφυγε απ'το δωματιο,με την προσφατη τη Λαουρα στο Σαπφους 8 και δε θυμαμαι κι εγω ποια αλλη σ'αυτο το στυλ...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Aπολυτα σεβαστα τα οσα λες.
Αλλα, διπλα γραφουν οτι πληρωνονται οσοι γραφουν καλες κριτικες.
Ε, μην τρελαθουμε κιολας!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Aπολυτα σεβαστα τα οσα λες.
Αλλα, διπλα γραφουν οτι πληρωνονται οσοι γραφουν καλες κριτικες.
Ε, μην τρελαθουμε κιολας!
Δε το'πα εγω αυτο...Ενας ασχετος που εμφανιστηκε πρωτη φορα στο θεμα.
Τι το λες σε μενα?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
διαβαζω κριτικες για την Αλεξ κ μιλαμε μερα με την νυχτα...απο το απολυτο εκθειασμα,στην απολυτη αποκαθηλωση...κ επειδη παντα ημουνα κ ειμαι καχυποπτος κ σπασικλας κ συνηθως δεν εμπιστευομαι τους διθυραμβους θα πω το εξης:καποια μελη ΄΄καιγονται΄΄ μονοι τους κ θα αρχισουν καποια στιγμη να ψαχνουν την χαμενη τους αξιοπιστια στον κυκεωνα των ενημερωσεων ή κριτικών τους...ας προσεξουν...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η κοπελα αυτη δεν εδειξε καμια απολυτως διαθεση για τιποτα,μπηκε για αγγαρεια,δε σεβαστηκε τα χρηματα που πηρε.
Υπαρχουν κοπελες που απλα δε το κατεχουν το θεμα αλλα δειχνουν εστω μια τυπικη διαθεση να σε ευχαριστησουν.Την Καρμεν που ολοι την βριζουν,εγω οταν την πηρα πριν 15 μηνες που ηταν και πιο αγουρη και πιο καινουρια ναι μεν ηταν εντελως ασχετη με το θεμα αλλα τουλαχιστον εδειξε μια υποτυπωδη προθυμια.Μπροστα σ'αυτο το παρταλι την Εβελινα η Καρμεν ειναι μια οαση.

Την Αννιτα την Ιταλιδα που εγω την βριζω,η κοπελα ουτε σε προσβαλλει ουτε ειναι επιθετικη και προκλητικη και εχει τουλαχιστον κι ενα ψευτικο χαμογελο καρφωμενο στο προσωπο.Απλα πεφτει σαν το κρεας στο κρεβατι και δεν εχει ιδεα απο σεξ.Αλλο το ενα αλλο το αλλο...

Η Εβελινα ειναι απλα απαραδεκτη και την κατατασσω σε αθλιοτητα μαζι με τη Δωρα την Ελληνιδα για οσους θυμουνται,με την Τζουλια τη Γερμανιδα με τα τεραστια βυζια πριν 5 χρονια στο Προμηθεως 11 που σηκωθηκε στα 5 λεπτα και εφυγε απ'το δωματιο,με την προσφατη τη Λαουρα στο Σαπφους 8 και δε θυμαμαι κι εγω ποια αλλη σ'αυτο το στυλ...

Δυστυχώς δεν πιάσανε τόπο οι ευχές μου στον φίλο al pacino που του έδωσα λίγες ώρες πριν την βόλτα του, και θλίβομαι ιδιαίτερα από αυτή του την περιπέτεια μιας που προήλθε από κοπέλα την οποία κατά καιρούς έχω συστήσει για την απόδοση της και που εμένα προσωπικά με έκανε να περάσω πολύ καλά και τις 4 φορές που την είχα επισκεφθεί.

Για μένα η Εβελίνα ήταν μία πολύ αποδοτική κοπέλα, εξακολουθώ να το λέω με το θάρρος της ειλικρινούς και αντικειμενικής γνώμης μου, και του βάρους που μου δίνει το nick name μου,  αλλά επίσης λέω και θεωρώ τον al pacino πολύ έγκριτο,  και δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να μην πιστέψω τα λεγόμενα του.

Δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να έχει συμβεί στην κοπέλα σε αυτό το διάστημα των 4 μηνών που έχω να την συναντήσω που να δικαιολογεί αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά της, αλλά πιστεύω ότι ο αλληλοσεβασμός του πελάτη και της Ιερόδουλης πρέπει να είναι τουλάχιστον στοιχειωδώς αμοιβαίος.

Από μένα +1 στην κριτική.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μπορεί το καινούργιο μωρό η Άλεξ να μην έχει κατορθώσει να συγκεντρώσει από όλους εμάς θετικά σχόλια, αλλά έχει κατορθώσει το ακατόρθωτο.

Σε λιγότερο από μια βδομάδα τη κοπέλα μάζεψε 10 κριτικές, όταν η Λούνα στην πολύμηνη παρουσία της είχε 9 όσες και η Σιμόνα στους δύο περίπου μήνες που κάθισε στο κατάστημα.

Σίγουρα είναι ρεκόρ αυτό, όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη αλλά και πανελλήνιο μιας που μία στις 10 κριτικές που γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες σε όλη την Ελλάδα ήταν για αυτήν.

Επειδή εγώ ήμουν αυτός που έτυχε να ανοίξει αυτό τον φρενήρη αριθμό των κριτικών, εύχομαι να λειτουργήσουν όλα αυτά υπέρ της κοπέλας και να εξελιχθεί σε μια σωστή επαγγελματία.

Είναι εξάλλου μόλις μια βδομάδα στην πόλη μας και όσο και αν οι απαιτήσεις όλων μας είναι μεγάλες είναι πραγματικά δύσκολο να ανταποκριθεί με τη μία πλήρως σε όλες.

Το μέλλον θα δείξει. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom