Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
ωχχχχ παναγια μου.!!! ...αν κρατηθω μεχρι την αλλη βδομαδα θα ειναι θαααααυμα.!!
Ρε Καραμαν!!! Φλεβολαγνος εισαι???? παντως σκιζει απο βυζι το μωρο φαινεται!
ωχχχχ παναγια μου.!!! ...αν κρατηθω μεχρι την αλλη βδομαδα θα ειναι θαααααυμα.!!
εχομαι αδυναμιες τι να κανομαι.!!
Γιαυτο εγινε υδραυλικος παντα του αρεσαν οι σωληνες μεταφορας υγρων
Κοριτσια , αμα δειτε τον καραμαν παρτε ενα στυλο και καντε 5-6 γραμμες στα βυζια σας
να υποθεσω με 30€ απλο ποργραμμα η κοπελα δεν κανει προκαταρτικα...
Σε σενα δε θα κανει ουτε με 130
να μαθεις αλλη φορα να κατουρας μουμιες απο το μπαλκονι
εεεε...βεβαια να παρει 130, δεν κανει προκαταρτικα, τουμπες θα κανει.!!!
Μπορει αν μη γραφτηκε απλα ρε .. σε αλλες κριτικες κατι ειδα
βεβαια δεν ειδα τιμη
Πανε εσυ κι αν δε σου κανει προκαταρκτικα , ανοιξε την πορτα και πες στην τσατσα να παρει τηλεφωνο να ρθει να σου κανει η Αννα
Η κοπελα αυτη δεν εδειξε καμια απολυτως διαθεση για τιποτα,μπηκε για αγγαρεια,δε σεβαστηκε τα χρηματα που πηρε.
Al, απολυτα σεβαστη φυσικα η κριτικη σου.
Ευτυχως, δεν αρεσουν σε ολους μας τα ιδια πραγματα και δεν εχουμε τα ιδια γουστα.
Αλλιως θα πηγαιναμε ολοι στην ιδια και μαλλον θα υπηρχε καποιο προβλημα τοτε.
Εχω περασει υπεροχα με την Εβελινα πολλες φορες, και θα ξαναπερασω, αλλα αυτο δεν διασφαλιζει οτι
θα περασει καλα κανενας αλλος.
Δες τι γινεται τις τελευταιες μερες με την καινουρια. Κριτικες απ΄τον πατο
μεχρι την κορυφη. Θα την δοκιμασεις? Μαλλον ναι, οπως κι εγω.
Μην απορεις για τιποτα λοιπον.
Δε το'πα εγω αυτο...Ενας ασχετος που εμφανιστηκε πρωτη φορα στο θεμα.Aπολυτα σεβαστα τα οσα λες.
Αλλα, διπλα γραφουν οτι πληρωνονται οσοι γραφουν καλες κριτικες.
Ε, μην τρελαθουμε κιολας!
Δεν το λεω βρε σ΄εσενα, αλλα ηθελα να το σχολιασεις.Δε το'πα εγω αυτο...Ενας ασχετος που εμφανιστηκε πρωτη φορα στο θεμα.
Τι το λες σε μενα?
Η κοπελα αυτη δεν εδειξε καμια απολυτως διαθεση για τιποτα,μπηκε για αγγαρεια,δε σεβαστηκε τα χρηματα που πηρε.
Υπαρχουν κοπελες που απλα δε το κατεχουν το θεμα αλλα δειχνουν εστω μια τυπικη διαθεση να σε ευχαριστησουν.Την Καρμεν που ολοι την βριζουν,εγω οταν την πηρα πριν 15 μηνες που ηταν και πιο αγουρη και πιο καινουρια ναι μεν ηταν εντελως ασχετη με το θεμα αλλα τουλαχιστον εδειξε μια υποτυπωδη προθυμια.Μπροστα σ'αυτο το παρταλι την Εβελινα η Καρμεν ειναι μια οαση.
Την Αννιτα την Ιταλιδα που εγω την βριζω,η κοπελα ουτε σε προσβαλλει ουτε ειναι επιθετικη και προκλητικη και εχει τουλαχιστον κι ενα ψευτικο χαμογελο καρφωμενο στο προσωπο.Απλα πεφτει σαν το κρεας στο κρεβατι και δεν εχει ιδεα απο σεξ.Αλλο το ενα αλλο το αλλο...
Η Εβελινα ειναι απλα απαραδεκτη και την κατατασσω σε αθλιοτητα μαζι με τη Δωρα την Ελληνιδα για οσους θυμουνται,με την Τζουλια τη Γερμανιδα με τα τεραστια βυζια πριν 5 χρονια στο Προμηθεως 11 που σηκωθηκε στα 5 λεπτα και εφυγε απ'το δωματιο,με την προσφατη τη Λαουρα στο Σαπφους 8 και δε θυμαμαι κι εγω ποια αλλη σ'αυτο το στυλ...