al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
...πραγματιΡωσοποντια Ουκρανη με μουστακι με 4 γραμματα που δε μιλαει...
Γαματος τιτλος , δε χρειαζετε να διαβασεις περρισοτερα
...πραγματιΡωσοποντια Ουκρανη με μουστακι με 4 γραμματα που δε μιλαει...
Ρωσοποντια Ουκρανη με μουστακι με 4 γραμματα που δε μιλαει...
ΕΓΕΡΘΗΤΟ.!!! ...οχι ολοι.!!! ...μονο οσοι πηγανε με την Αλεξανδρα και τωρα αυτη χτυπαει 200ευραααα.!!
Κ εγώ θα συμφωνήσω σ'αυτό που λες... να έχυσε 3 φορές η γκόμενα κ αυτός καμιά? Και την πλήρωσε κιόλας?!
Όποιος την γάμησε στα μπουρδέλα είναι σαν να πήρε ομόλογο κ τώρα να το εισπράτει!!!
Κ εγώ θα συμφωνήσω σ'αυτό που λες... να έχυσε 3 φορές η γκόμενα κ αυτός καμιά? Και την πλήρωσε κιόλας?!
Όποιος την γάμησε στα μπουρδέλα είναι σαν να πήρε ομόλογο κ τώρα να το εισπράτει!!!
ΕΓΕΡΘΗΤΟ.!!! ...οχι ολοι.!!! ...μονο οσοι εκπεδευσαν την Αλεξανδρα για να χτυπαει τωρα 200ευραααα.!!
[size=8pt]αν και η κριτικη ειναι υποπτη και υποεξερευνηση...
Όνομα: nikakhs kilod
Αξίωμα: Νέος
Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 17:09
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 22:19[/size]
Δεν είναι αυτή βρε καραμάν , την φέρνει κάπως αλλά αυτή έχει πολύ μικρότερα βυζιά.
Δεν είχε μεγάλα βυζία και η Αλεξάνδρα απ'όσο θύμαμαι. Μια φορά είχα φάει μόνο βέβαια.
Δεν είναι αυτή βρε καραμάν , την φέρνει κάπως αλλά αυτή έχει πολύ μικρότερα βυζιά.
Δεν ειχε μεγαλα, ισα ισα χουφτα γεμιζε, και το τατουαζ γιατι το εκανε ετσι νωμιζεις.?? και εχει και σκουλαρικι στον αφαλο...αλλη δικαιολογια δεν βρισκω.!!
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=93178.0;attach=279168;image[/img[/URL]]
[/quote]
Άκυρο είπαμε , εγώ δεν είχα την τιμή. :cool:
Άκυρο, Maanes, νόμιζα ενοούσε την Άλεξ του Λαφάμ
2009;ερημιτου;κομπρεσερ;
ιιιιιιιι....ε'ι'ς ξεφυγειιι.!!???
ΕΓΕΡΘΗΤΟ.!!! ...οχι ολοι.!!! ...μονο οσοι εκπεδευσαν την Αλεξανδρα για να χτυπαει τωρα 200ευραααα.!!
Φύλο:
Τόπος:
Φύλο:
Τόπος:
Kαι εκεί που είχαμε σταματήσει και οι δύο και απολαμβάναμε την ατμόσφαιρα ξαφνικά ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος από πίσω μου. Δεν κατάλαβα, από το κεφαλάρι του κρεβατιού ήταν, από το διπλανό δωμάτιο, δεν είμαι σίγουρος Εγώ δεν έδωσα σημασία, η Λούση όμως τρόμαξε και έβγαλε μια φωνή, και όταν ξεπέρασε την αρχική τρομάρα της και κατάλαβε τι έγινε άρχισε και αυτή να γελάει. Κρίμα γιατί χάλασε η πολύ ωραία ατμόσφαιρα της στιγμής, αλλά δεν πειράζει, έχουμε κάτι αστείο να θυμόμαστε (Jo, αν έχεις διάθεση επιβάλλεται σκιτσάκι! )
Ωραίος ο Cavlactikos και ας μας ταρακούνησε ολόκληρη την πόλη βραδιάτικα…..
ωραίος και ο extramask, μας έφτιαξε με τον αισθησιασμό του γράφοντας ίσως μία από τις πιο αισθησιακά λογοτεχνικές κριτικές που έχω διαβάσει έως τώρα…….
και να συμπληρώσω με την αφεντιά μου……
τα εξής. Μου έχει τύχει έως τώρα μερικές φορές ενώ βρισκόμουν σε αναμονή στο σαλόνι ενός οίκου ανοχής, ένας συναθλητής να παίρνει με την κοπέλα , δεύτερο καπάκι σερί γύρο. Πάντοτε αναρωτιόμουν τι μπορεί να είχε συμβεί σε αυτόν τον άνθρωπο, τι να του είχε κάνει η κοπέλα ή τι λειτούργησε μέσα στο μυαλό του, για να κάνει κάτι τέτοιο. Από προχθές δεν έχω πλέον αυτή την απορία.
Τρεις σαλονικιότικες κριτικές υπάρχουν στις τελευταίες 45 που έχουν δημοσιευτεί, και οι 3 είναι για την Λούση. Τυχαίο δεν νομίζω .