Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

πσσσσσσσσσσσσσσσσσσ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ενα εχω να πω......ρεσπεκτ

ιντελεκτουελ κριτικη σαν το αβαταρ του

Ναι ωραιος ο Βασιλης ο Ζαιτσεφ , ξερει και απο καλες βιοτεχνιες  ;)
Αλληθεια αυτη η Εμμα εμμανουελα που βοσκει ?  :think:

Ενω την πρωτη φορά που συνευρέθηκα μαζί της στο μαγαζί της κατεχάκη, είχε πολύ καλή απόδοση ,
την δευτερη φορά ηταν μια απογοήτευση
.

Επιρρεαστηκες απο την πρηγουμενη κριτικη σου και πηγες ε  ? καλα να παθεις αλλη φορα να μη τα παραλες χαχαχαχα !
Το κερασακι στη Τουρτα στην τελευταια εξαρση "ανατροπων" ...

Αμαρτωλοι που πηδατε μεγαλοβδομαδιατικα... μετανοειτε  :birdman:

Καλο Πασχα αδερφε sexydino
thanks for the info  :)

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Αν και καινουριος εγκαινιαζω τις κριτικες για το μπουρδελο με την καταδρομικη που εκανα...Αντζελικα λοιπον...

Αξιος  :dancing:

Παρομοια εμπειρια ειχα και γω προ μηνος ,
αν και ημουν σε ασχημη μερα και καως πηγα γιατι βαριομουν , η Τουμπανιεθ τα καταφερε
Και γω την ιδια αισθηση εχω οτι κατι χρωσταω ... :P

Νεο αιμα βλεπω στην τηλεπαρεα ,  ευχαριστο  :grouphug:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Καθίσαμε λίγο μετά μιλήσαμε για τα φαγητά που τρώει και δεν τρώει και αποχαιρετιστήκαμε.

και;για λεγε ρε μαν τι σου ειπε;να μαθαινουμε κανενα παραλειπομενο.....

εντιτ:πχ εγω δεν τρωω μπαμιες και ρεβιθια.....

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
169
Πόντοι
11

Καθίσαμε λίγο μετά μιλήσαμε για τα φαγητά που τρώει και δεν τρώει και αποχαιρετιστήκαμε.

και;για λεγε ρε μαν τι σου ειπε;να μαθαινουμε κανενα παραλειπομενο.....

εντιτ:πχ εγω δεν τρωω μπαμιες και ρεβιθια.....

Βαρέθηκε λέει τα fast food που την ταίζουν στο μαγαζί και επίσης δεν τρώει με τίποτο τον χαλβά.Επίσης απορεί που τον τρώνε με ψωμί και της λέω στο στρατό το είχαμε για πρωινό :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Βαρέθηκε λέει τα fast food που την ταίζουν στο μαγαζί και επίσης δεν τρώει με τίποτο τον χαλβά.Επίσης απορεί που τον τρώνε με ψωμί και της λέω στο στρατό το είχαμε για πρωινό :P
σε ποια σειρα ρε μαν;εγω ολο κουραμανα με τσαι ετρωγα.....τεσπα λες να της παμε δωρο τσελεμεντε μπας και αρχισει να μαγειρευει στο λαφαμ σπιτικα φαγια; :P

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Συμφωνω, γιατι.?? γιατι η Εμμα δεν ειναι επαγκελματιας, απο την αποψη οτι οταν ξεκινησε να κανει αυτη την δουλεια μια βδομαδα πριν δουλευε γκαρσονα και μια βδομαδα μετα ιεροδουλος, στην αρχη εχει πολυ ορεξη που στην πορεια την χανει...τα ιδια ειχα παθει και εγω σε διαστημα 7 ημερων που την επισκευτηκα 2 φορες, την πρωτη φορα εβγαζε φλογες και την 2η αν και δεν σερνοταν ηταν απλα τυπικη και μετρια...θα ελεγα οτι το κοριτσι κανει καποιες αρπαχτες, και δεν πιστευω να συνεχισει για πολυ ακοκα το επαγκελμα...παρολα αυτα οταν ειναι στα καλα της κανει ιστορικα γαμισια.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

Τωρα ο ''συναθλητης'' katathetis50 ή dimitrios43 γραφτηκε και εγραψε κριτικη για να μας πει οτι γυρησε η θεια Ναντια.?????

Όνομα: dimitrios43
Αξίωμα: Νέος

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 00:07
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 02:44

:headbang: :headbang: :headbang:

και χωρια απο αυτο την βρηκε λεει στο Α.Γεωργιου 24, αλλα εγραψε κριτικη στου Ερημιτη... :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Τωρα ο ''συναθλητης'' katathetis50 ή dimitrios43 γραφτηκε και εγραψε κριτικη για να μας πει οτι γυρησε η θεια Ναντια.?????

Όνομα: dimitrios43
Αξίωμα: Νέος

Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 00:07
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 02:44

:headbang: :headbang: :headbang:

και χωρια απο αυτο την βρηκε λεει στο Α.Γεωργιου 24, αλλα εγραψε κριτικη στου Ερημιτη... :headbang: :headbang: :headbang:

Δε πειραζει ρε  ;), τον katathetis50 ή dimitrios43 περιμενες να σου πει για θεια  :sunglasses:
και μονο η πληροφορια οτι γυρισε φτανει , Για μενα ειναι και η μονη που βρηκα
Δε την  ειδα καπου αλλου γραμμενη , δεν εχει και τηλεφωνο εκει
οποτε katathetis50 ή dimitrios43 οταν μαθεις οτι φευγει ξαναγραψε να ξερουμε ...

Καλυτερα μιας ωρας ψευτικη κριτικη*
Παρα 40 χρονια μουγκα και ΠιΜι  :cheesy:

* Παραδειγμα εφερα δε λεω οτι ειναι ψευτικη ... Θα δειξει

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

extramask , Χρονια και ζαμανια  :cheesy:
Βλεπω τα καταφερες και χωρις γραμματεα  :boobies:
ωραιες  οι κριτικες , ποιο πολυ μαρεσε της Εμμας σαν κειμενο , αν και δεν ηταν τοσο καλη ως εμπειρια
Κακο το Ταιμινγκ για επισκεψη απ οτι καταλαβα ....

Ωστε δε της αρεσε το Τσαρινα της Τσαρινας ε ?  μμμ σαν να εχεις δικιο  .. Μπολτσεβικα την κοβω
Νατασσα Παπαρηγοβα  :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κάνοντας σεξ με μια ιερόδουλη

Ακουραστη Εφουλα  :smitten:
Αξια πρωταγωνιστρια τραγουδιων  :)

19 χρονο πιπινακι....

Σωστος ο φιλος ...

Αυτο με το δεκαρικο καλα εκανες και το ανεφερες  τοσο σε αλλα μαγαζια οσο και εδω εχω την εντυπωση οτι ειναι φρεε το ντουζ
Τωρα πολλες τσατσαδες μιμουμενες τα χαλασμενα πακ μαν της εποχης τους τρωνε δεκαρικα
Φαπα - κλωτσια πατας το κουμπι και στο ξαναβγαζει συνθηθος  :s&m_3:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
με αυτες τις αποτομες ζεστες νωμιζα οτι ηρθε ο ιουνης.!!  ;) :headbang: :2funny:

...γαμαω, πληρωνει το κρατος.!!  ;) :grin:  :rockon:

Δικαιολογημενος τοτε  :cheesy:

Το κρατος ε ?  :think: την κομματικη επιχωρηγηση των γλιτσοεκλογων στα μπουρδελα την εφαγες ρε αχαηρευτε ?  :2funny:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

extramask , Χρονια και ζαμανια   :cheesy:
Βλεπω τα καταφερες και χωρις γραμματεα  :boobies:
ωραιες  οι κριτικες , ποιο πολυ μαρεσε της Εμμας σαν κειμενο , αν και δεν ηταν τοσο καλη ως εμπειρια
Κακο το Ταιμινγκ για επισκεψη απ οτι καταλαβα ....

Ωστε δε της αρεσε το Τσαρινα της Τσαρινας ε ?  μμμ σαν να εχεις δικιο  .. Μπολτσεβικα την κοβω
Νατασσα Παπαρηγοβα   :grin:

ε όχι και Παπαρήγοβα ρε συ, θα το διαβάσει κανένας που δεν την έχει δει και θα τη φαντάζεται κάπως έτσι
Papariga_Young.jpg
 [/URL] :2funny: :2funny:
Νατάσα Μπολσεβίκα θα ήταν επίσης εύστοχο, αλλά τώρα εμείς Τσαρίνα τη μάθαμε, δεν το αλλάζουμε... Που να το ξέραμε άλλωστε; Άλλη φορά πριν τις πηδήξουμε θα τις ρωτάμε και τι ψηφίζουν  :2funny:
Γεια σου Jo  :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Λένα μιλφ...
Λένα η Ουκρανίδα κυρία

Σαν να βλεπω ενα δακρυ στην ακρη των ματιων σας ...
Μαανες και Καραμαν γεματοι θλιψη διαβαζουν αυτες τις κριτικες ...:-
Μιλφ στο  πάλαι ποτέ πιπιναγωγειο ... 

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ΕΦτΗχισμενο απογευμα :)

Χεχε Ρεμαλι ωραια η κριτικη , απο το τον ευστοχο τιτλο , μεχρι τα υστερογραφα
Καλα το τι εντυπωσεις δημιουργει το μυαλο με τις μαλακιες πληροφοριες που διαβαζεις στο φορουμ
και το ποια ειναι η αληθεια εχει μια αρκετα  μεγαλη διαφορα....  :idiot:
Ο χωρος πραγματι ειναι ευχαριστος , τα στρωματα δε τα δοκιμασα ακομη αλλα σχεδιαζω να το κανω ...
και η επιλογη σου να πας πολυ σωστη  Την Καντυ θα την πετυχεις ποιο ευκολα βραδυνη , ενω την Εφη οχι τοσο
Οσο για μενα μη φοβασαι δε θα σε μαρτυρησω , χαχαχα  :P

Στη τσατσα γιατι 6 αληθεια ? εγινε κατι η ειναι τυχαιο ? :think:

Καλα αυτο το τελευταιο με το αμαξι και το χαμογελο του ηλιθιου ασε ... ξερω  :cheesy: :cheesy: :cheesy:
index.php

Συνημμένα

• fanari.gif
    fanari.gif
    75,7 KB · Εμφανίσεις: 75

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
οχι ρε δεν εγινε τιποτα με την τσα2 πολυ καλη ηταν, αν δεν κανω λαθος εβαλα σε ολα το μεγαλυτερο δυνατο που μου επετρεπε το συστημα..

καλα τι μαλακια ειναι αυτη να μην μπορουμε να βαλουμε σε ολα 10... δηλαδη η βαθμολογια μου ηταν αριστα 7  :jerking:

απαιτω να το αλλαξετε αδμινς να μπορουμε να βαζουμε τα 10 εκει που αξιζουν  :birdman:

ΥΓ: πανε ρε μλκ για υπνο την κριτικη μου περιμενες να διαβασεις για να πας να κοιμηθεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
οχι ρε δεν εγινε τιποτα με την τσα2 πολυ καλη ηταν, αν δεν κανω λαθος εβαλα σε ολα το μεγαλυτερο δυνατο που μου επετρεπε το συστημα..

καλα τι μαλακια ειναι αυτη να μην μπορουμε να βαλουμε σε ολα 10... δηλαδη η βαθμολογια μου ηταν αριστα 7  :jerking:

απαιτω να το αλλαξετε αδμινς να μπορουμε να βαζουμε τα 10 εκει που αξιζουν  :birdman:

ΥΓ: πανε ρε μλκ για υπνο την κριτικη μου περιμενες να διαβασεις για να πας να κοιμηθεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αχα ενταξυ ... γιατι συνηθος η εφη εχει δασκαλεμενες και καλες τσατσαδες
μια με γυαλια ηταν ε ?

Το συστημα ναι ειναι λιγο μαλακια , και καλα προστασια απο ψευτοκριτικες και τετοια ομορφα
και στην τελικη κατανταει οι αληθηνες κριτικες να εχουν "ψευτικες" βαθμολογιες  :rolleyes:,
που στην τελικη δεν εχουν και τοση  σημασια ...
πραγματι την κριτικη περιμενα , ετοιμος ημουν να στεινω μελη της Ροζ Αυγης να σε δειρουν αν δε την εγραφες  :s&m_3:
περνω το ασπροκοκκινο αρκουδακι μου   αγγαλια τωρα και την πευτω ... Καλυνυχτα και καλο εγερθητο αυριο  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom