Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195

δεν κανουν ρε φιλε αυτου του τυπου οι κοπελες(λιγο μπιμπιμπο,λιγο ψυχροψευτοσεμνες κλπ) για πρωταρη....ο πρωταρης και δεν εννοω πρωταρης καταναγκην στο σεξ αλλα στην φαση μπουρδελο θελει μια εμεπιρη μιλφ να τον μπασει στο νοημα πχ την παλια χριστινα,μια ναντια κλπ......

αυτες οι 25αρες-τριανταρες ομορφες και λιγο ψωνισμενες με υφος φαμ φαταλ ειναι για αλλους μπουρδελιαρηδες πιο εμπειρους.....ασε που παλι θα φας φολα δλδ

H φάση είναι πως η Γιάννα δεν ειναι έτσι.. δεν είναι ψωνισμένη απλά αν πας ψαρωμένος δεν θα κάνεις τίποτα....Για αυτό πολύ σωστά είπες δεν ειναι για νέους μπουρδελιάρηδες....

Ξέρεις ακουω πολλές φορές..." αυτή ηταν φόλα και δεν έκανε το ενα δεν έκανε το αλλο κτλ"....Πολλές φορές εξαρτάται απο τον τρόπο που ζητάς να σου κάνει κατι....απο τα φράγκα που θα δώσεις και απο την "μαγκιά" σου .Η οποία μαγκιά δεν είναι απαραίτητα να είσαι θρασύς και απαιτητικός...

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Ασχετο:

Μεσα σε δυο βραδια, εφαγα 15 αρνητικες ψηφους, σε 15 απ΄τις 21 κριτικες μου!
Ακομα και σε πολυ παλιες! Προφανως απ΄τον ιδιο.
Θα ηθελε να πει ισως το γιατι?

Ημουνα πολλα χρονια leecher, μπορω πολυ ευκολα να ξαναγινω αν ενοχλω.

Θα μου πειτε, με τι μαλακιες ασχολεισαι πρωι-πρωι? Δικιο θα εχετε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ασχετο:

Μεσα σε δυο βραδια, εφαγα 15 αρνητικες ψηφους, σε 15 απ΄τις 21 κριτικες μου!
Ακομα και σε πολυ παλιες! Προφανως απ΄τον ιδιο.
Θα ηθελε να πει ισως το γιατι?

Ημουνα πολλα χρονια leecher, μπορω πολυ ευκολα να ξαναγινω αν ενοχλω.

Θα μου πειτε, με τι μαλακιες ασχολεισαι πρωι-πρωι? Δικιο θα εχετε.
εγω τρωω μαυρισμα μεχρι και σε κριτικες των τρικαλων.....λες και πηδαει κανενας τρικαλα και ξερει αν ειναι καλη η οχι η πουτανα.....μην ασχολεισαι....ριξε κανα βρισιδι στα σχολια να στανιαρεις.... :2funny:

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
εγω τρωω μαυρισμα μεχρι και σε κριτικες των τρικαλων.....λες και πηδαει κανενας τρικαλα και ξερει αν ειναι καλη η οχι η πουτανα.....μην ασχολεισαι....ριξε κανα βρισιδι στα σχολια να στανιαρεις.... :2funny:
Λες ε ? :think: :think: :think:
Σαν να ΄χεις δικιο.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Δεν ξέρω αν σου φάνταζε για όνειρο το όλο σκηνικό, πάντως η κριτική σου ήταν ονειρεμένη, εγώ προσωπικά την διάβασα όλη, πολύ προσεκτικά γραμμή γραμμή, απολαμβάνοντας κάθε παράγραφό της.

Ίσως η καλύτερη ever που έχω διαβάσει σε τούτο εδώ το site. Τα σέβη μου μεγαλειότατε, άργησες λιγουλάκι αλλά την έκανες την ζημιά σου πονηρούλη.

Πάντα τέτοια και στα δικά μας οι λεύτεροι………………… :rockon: :rockon: :rockon:

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015

Μια αλλιωτικη κριτικη, για μια αλλιωτικη γυναικα, οπως ειναι η Εφη.
Μαζι της, πρωτη φορα, πριν πολλα χρονια, εμαθα οτι μια ιεροδουλη, δεν ειναι αναγκαστικα και πορνη!

Μετα ακολουθησαν και αλλες, που ισως με σημαδεψαν και περισσοτερο, αλλα η Εφη δεν αντιγραφεται.
Ειναι σαν την πρωτη αγαπη...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=30308.0;attach=401419;image[/img[/URL]]
[QUOTE="gl, post: 3598928"]
εδω τι κανεις απεξω;κατουρας σαν τα σκυλια να οριοθετησεις την περιοχη σου; :birdman: ;D
[/quote]
[QUOTE="jo145, post: 3598940"]
Χαχα , δεν ειμαι εγω ρε , εγω βγαζ φωτογραφια αφου, ο Καραμαν ο κατουρλης ειναι  :D
[/quote]

Χαχαχα Το πετυχα ! ... ο Καραμαν ηταν  :2funny:

[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/mantzarou-1a/#jr_review_30227[/URL]

Καραμανεισιον , ωραια η κριτικη σου αλλα εχασα 2 φορες την σειρα μου ,
θα σου προτεινω εκτος απο ζελε στο μαλλι να βαζεις και κανα δυο πραγραφους  :zfuck:
Απ οτι ειδα το σκευτοσουν και για αλλου μετα .. σ αφησε κενα η Οντρι ?
( το ονομα εγω Σαν οντρε το Ξερω , Οντγε , με το Ν να μη τονιζετε ιδιεταιρα . ειδες αμα ξερεις Γαλλικά βρε παιδι μου ... )
Καλα εκανς και δε πηγες ... αλλη φορα με ποιο πολυ ορεξη

Κανα ταβλακι ποτε θα σε κανω ?  :cool2:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
την οντρι χολαντερ ξεκωλαντερ δεν την ξερεις μποι; :birdman:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ο Καλος ο μυλος ολα τα αλεθει , και ο gameover ειναι απο τους καλυτερους . Δε κολαει πουθενα ! Το 4χ4 των ντελων  :rockon:
ανεβαινει και στα ποιο μεγαλα κωλομερια  :grin:

Παραθετω μια κολεξιον με Αβαταρ που εχω να σου πρωτεινω για να διαλεξεις φιλε μου gameover  :cheesy:
14568683_240x240_Front.jpg
:cheesy:
9978498_240x240_Front.jpg
:grin:
35627506_240x240_Front.jpg

85254291_240x240_Front.jpg
;)
16210568_240x240_Front.jpg
:rolleyes:
104416099_240x240_Front.jpg

Σατυριζοντς λιγο την τελευταια κριτικη :tooth:
με καθε σεβασμο στις κοπελες παντα και πρωτα απ ολα  :boobies:

Απλα να τονισω οτι εχοντας το ονομα του "στρουμπουλολατρη" ο χαρακτηρισμος σου ως bbw ( η πως το λετε )
εχει μεγαλυτερη βαρυτητα , προσεχε μη χαντακωσεις καμια αντι να την αναδειξεις (οπως πρεπει να γινετε )
την Μαρα πχ την περιμενα ποιο μπουλα λογο της τοτε περιγραφης σου ενω ηταν καλη ( βεβαια ειχε χασει ολιγον )

Μπαι δε γουει , πολυ ωραια η κριτικη περιγραφη της εμπριριας σου , ζουμερη ζουμερη  :dancing:
και με πολλα στοιχεια για τους επομενους  :boobies:

την οντρι χολαντερ ξεκωλαντερ δεν την ξερεις μποι; :birdman:
Οχι
Τι ειναι η κυρια  ? πεζογραφος ?  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ο Καλος ο μυλος ολα τα αλεθει , και ο gameover ειναι απο τους καλυτερους . Δε κολαει πουθενα ! Το 4χ4 των ντελων  :rockon:
ανεβαινει και στα ποιο μεγαλα κωλομερια  :grin:

Παραθετω μια κολεξιον με Αβαταρ που εχω να σου πρωτεινω για να διαλεξεις φιλε μου gameover  :cheesy:
14568683_240x240_Front.jpg
:cheesy:
9978498_240x240_Front.jpg
:grin:
35627506_240x240_Front.jpg

85254291_240x240_Front.jpg
;)
16210568_240x240_Front.jpg
:rolleyes:
104416099_240x240_Front.jpg

Σατυριζοντς λιγο την τελευταια κριτικη :tooth:
με καθε σεβασμο στις κοπελες παντα και πρωτα απ ολα  :boobies:

Απλα να τονισω οτι εχοντας το ονομα του "στρουμπουλολατρη" ο χαρακτηρισμος σου ως bbw ( η πως το λετε )
εχει μεγαλυτερη βαρυτητα , προσεχε μη χαντακωσεις καμια αντι να την αναδειξεις (οπως πρεπει να γινετε )
την Μαρα πχ την περιμενα ποιο μπουλα λογο της τοτε περιγραφης σου ενω ηταν καλη ( βεβαια ειχε χασει ολιγον )

Μπαι δε γουει , πολυ ωραια η κριτικη περιγραφη της εμπριριας σου , ζουμερη ζουμερη  :dancing:
και με πολλα στοιχεια για τους επομενους  :boobies:

Τσσσσσς, υπερβολές, anyway το γνωμικό είναι. Ο Καλός ο μύλος όλα τα αλέθει και ο καλός ο σκύλος όλα τα γαμάει, αλλά δεν ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση. :cheesy:

Ευχαριστώ πολύ για την ωραία συλλογή αλλά θα προτιμήσω να μείνω στο τορινό άβαταρ που στο κάτω κάτω εσύ το έφτιαξες και αυτό, με πάρα πολύ μεράκι, μιας που μου θυμίζει ίσως την συγκλονιστικότερη εμπειρία που είχα ποτέ σε οίκο ανοχής.
Ξέρεις εσύ, μιλάμε για εμπειρία, όλα τα άλλα είναι απλώς γαμήσια αλλά καλά και άλλα όχι.

Αυτή η κοπέλα όμως δεν έχει καμιά σχέση με την Μάρα, μιλάμε για κυβικά τώρα και μάλιστα πολλά και  ωραία, και θέλω πολύ να την αναδείξω, και θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν τα γραφόμενα μου για αυτήν δώσουν ικανοποίηση σε συναθλητές και δουλειά στην κοπέλα.

Αρκεί να μην θελήσει να γίνει μοντέλο και αυτή. :grin: :grin: :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.064
Πόντοι
11.585
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=30308.0;attach=401419;image[/img[/URL]]
Χαχαχα Το πετυχα ! ... ο Καραμαν ηταν   :2funny:

[URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/mantzarou-1a/#jr_review_30227[/URL]

[color=red]Καραμανεισιον , ωραια η κριτικη σου αλλα εχασα 2 φορες την σειρα μου ,
θα σου προτεινω εκτος απο ζελε στο μαλλι να βαζεις και κανα δυο πραγραφους[/color]  :zfuck:
Απ οτι ειδα το σκευτοσουν και για αλλου μετα .. σ αφησε κενα η Οντρι ?
( το ονομα εγω Σαν οντρε το Ξερω , Οντγε , με το Ν να μη τονιζετε ιδιεταιρα . ειδες αμα ξερεις Γαλλικά βρε παιδι μου ... )
Καλα εκανς και δε πηγες ... αλλη φορα με ποιο πολυ ορεξη

Κανα ταβλακι ποτε θα σε κανω ?  :cool2:
[/quote]

Οντως βαζω ζελε στο μαλι.!!  :dancing:  :thumbsup:  :2funny:

οσο για τις παραγραφους δεν νωμιζω να φταει αυτο, αλλα πιστευω ακραδατα οτι ισως να φτενε τα πολωνεζικα γλυκακια.???  :think:
:2funny: :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ένα σετ κριτικών από τον al pacino που πέρα από την όποια ενημέρωση μπορούν να προσφέρουν σε φαν του είδους είναι απολαυστικότατες στο διάβασμα τους, λεπτομερείς και πάρα πολύ ζωντανές. Ειδικά η δεύτερη.

+1000 από εμένα. :rockon:

Respect al. :thumbsup:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ωραίος ο παίκτης, :rockon: κελάηδησες πολύ δυνατά και μας το μετέφερες πάρα πολύ ζωντανά. Ήσουν τόσο πολύ περιγραφικός, που όταν διάβαζα τα γραφόμενα σου νόμιζα ότι γαμούσα εγώ.

Πολύ ερωτική και η Νικόλ μπράβο της, φαίνεται πολύ ιδανικός ο συνδυασμός Λαφάμ-Νικόλ, έχουν και από μένα τις ευχές για την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία. :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Το τραίνο θα σφυρίξει τρεις φορές.

"Αντι να κανω αναστροφη εκανα μπουρδελοτσαρκα"
Χαχαχα φοβερη ατακα ! φοβερη σαν κι εσενα χαχα , χαρα στην ορεξη σου

"  εξηγώντας την μάλιστα τον λόγο της απρογραμμάτιστης επίσκεψής μου"
Γεια σας τι κανετε ?
Ε να μωρε με σταματησε το τρενο και λεω δε παω να ριξω ενα πουτσο μεχρι να φυγει
Χαχαχαχα Βλαμενε !

Το πρωτο τραγουδακι που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ενα του Πουλοπουλου
Το Δευτερο ηταν το Τρενο φαντασμα απο τα ξυλινα σπαθια
Το Τριτο το Τρενο απο Τρυπες ...
Επιδη ομως μιλαμε για ακρως Shalalala καταθεση .... :dancing:
Stop that Train !

Τσιμπα και το Σκιτσακι που σου υποσχεθηκα ...
Το Τρενο περιμενει τον Gameover να γαμησει
c7ts6ua

Μηχανοδηγε μη κορναρεις ρε , πανε καμια μπουρδελοτσαρκα ... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Το τραίνο θα σφυρίξει τρεις φορές.

"Αντι να κανω αναστροφη εκανα μπουρδελοτσαρκα"
Χαχαχα φοβερη ατακα ! φοβερη σαν κι εσενα χαχα , χαρα στην ορεξη σου

"  εξηγώντας την μάλιστα τον λόγο της απρογραμμάτιστης επίσκεψής μου"
Γεια σας τι κανετε ?
Ε να μωρε με σταματησε το τρενο και λεω δε παω να ριξω ενα πουτσο μεχρι να φυγει
Χαχαχαχα Βλαμενε !

Το πρωτο τραγουδακι που μου ηρθε στο μυαλο ηταν ενα του Πουλοπουλου
Το Δευτερο ηταν το Τρενο φαντασμα απο τα ξυλινα σπαθια
Το Τριτο το Τρενο απο Τρυπες ...
Επιδη ομως μιλαμε για ακρως Shalalala καταθεση .... :dancing:
Stop that Train !

Τσιμπα και το Σκιτσακι που σου υποσχεθηκα ...
Το Τρενο περιμενει τον Gameover να γαμησει
c7ts6ua

Μηχανοδηγε μη κορναρεις ρε , πανε καμια μπουρδελοτσαρκα ... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Κορυφαίο το σκιτσάκι, κορυφαίο και το τραγουδάκι. :rockon: :rockon: :rockon:

Respect. :)

Ίσως το πιο απρόβλεπτο γαμήσι που έχω ρίξει ever. :sunglasses:

Έχουμε ξεφύγει τελείως μιλάμε….. :P
:grin: :grin: :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.064
Πόντοι
11.585
Συν τοις άλλοις το μωρό έχει και κάτι που σου αρέσει ιδιαίτερα. :grin:

Στις βυζάρες του φαίνονται πεντακάθαρα οι φλέβες του. :tits: :grin: :grin: :tits:

ωχχχχ παναγια μου.!!! ...αν κρατηθω μεχρι την αλλη βδομαδα θα ειναι θαααααυμα.!!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom