Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αξιος ναι ... Εχυσε κιολας
ενα χειροκροτημα  :grin:

η συνεχεια ηταν ακομα καλυτερη καθως ειχαμε ενα απιστευτο "καραμπαλικινγκ!"
κυριολεκτικα τα ρουφηξε ηταν απο τις καλυτερες στιγμες της συνευρεσης
:rockon: εοεοεεεε vivaaaaa

Περι γλωσοφιλων . δε θυμαμαι να εχω ξαναδιαβασει  :think:
εκτος αν εστιαζω αλλου και δε βλεπω καλα  :cheesy:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585

καλα ρε ποιος κομπλεξικος μαυριζει την κριτικη του νεου συναθλητη;μια χαρα τα εγραψε ο ανθρωπος :birdman:

καποιος που ξερει ισως...???  :think:

Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Όνομα: ΤΑΝ
Αξίωμα: Νέος

Φύλο:
Τόπος:
[size=15pt]Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 14:49[/size]
Τελευταία σύνδεση: Ποτέ

καπου ειχα ενα θεμα με κριτικες του δευτερολεπτου... :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κάποιος που δεν του σηκώνεται και τρελένεται όταν βλέπει άλλους να γαμάνε..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Ναι κάπως έτσι θα πρέπει να είναι το προφίλ αυτουνού του βραωμιάρη, μια που στην μαύρη κριτική του ντεπορτιβίστα έδρασε μόνο όταν η κριτική είχε πάρει 14 στα 14 θετικά.

καποιος που ξερει ισως...???  :think:

Φύλο:
Τόπος:

Φαίνεται για κριτική του δευτερολέπτου και ίσως να είναι αλλά πιστεύω ότι δεν την έχει ανάγκη η Κάντυ, δεν υπάρχει κίνητρο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Ναι κάπως έτσι θα πρέπει να είναι το προφίλ αυτουνού του βραωμιάρη, μια που στην μαύρη κριτική του ντεπορτιβίστα έδρασε μόνο όταν η κριτική είχε πάρει 14 στα 14 θετικά.

Φαίνεται για κριτική του δευτερολέπτου και ίσως να είναι αλλά πιστεύω ότι δεν την έχει ανάγκη η Κάντυ, δεν υπάρχει κίνητρο.

Ειναι πολλα τα λεφτα Αρ...Gameover.!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755

αυτος την εφαγε πρωινιατικη οπως και ο deathzone και οπως κι εγω 3 μαζεμενες απο νωρις και αλλες 2 οπως βλεπω τωρα :huh: :huh:.Των αλλων ετυχε να το δω τη νυχτα πριν κλεισω και ειχαν απο μια λιγοτερη με του deportivista καθαρη ως και τις 4 τα ξημερωματα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ποια πουτανα με ματιαξε ... μη την γαμησω  >:(
( και δε παρει φραγκο)

Με τα μαυρισματα δε βγαινει ακρη , καιρο τωρα
πατε δετιε περσινες κριτικες Ελνας που τις εγραφε μονη  40 θετικες ψηφους ειχαν  :grin:
το συστημα ειναι τρυπιο , τζαμπα σκατε , οταν ψηφηζουν φανερα θα εχει νοημα ισως...

για ΤΑΝ, θα μας πει μονος του τι ρολο βαραει δε βιαζομαι να καταδικασω
αλλωστε δε περιμενα τον  ταν
Το ιδιο και για τον αλλον ... γλ που λεγαμε προχθες

αψουουουουου ...

στα διαλα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καποιος που ξερει ισως...???  :think:

Φύλο:
Τόπος:

εσυ την μαυρισες ρε;αχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
Ποια πουτανα με ματιαξε ... μη την γαμησω  >:(
( και δε παρει φραγκο)

Με τα μαυρισματα δε βγαινει ακρη , καιρο τωρα
πατε δετιε περσινες κριτικες Ελνας που τις εγραφε μονη  40 θετικες ψηφους ειχαν  :grin:
το συστημα ειναι τρυπιο , τζαμπα σκατε , οταν ψηφηζουν φανερα θα εχει νοημα ισως...

για ΤΑΝ, θα μας πει μονος του τι ρολο βαραει δε βιαζομαι να καταδικασω
αλλωστε δε περιμενα τον  ταν
Το ιδιο και για τον αλλον ... γλ που λεγαμε προχθες

αψουουουουου ...

στα διαλα
περαστικα .....που την αρπαξες την ιωση;σε κανα τζακουζι;

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
αυτος την εφαγε πρωινιατικη οπως και ο deathzone και οπως κι εγω 3 μαζεμενες απο νωρις και αλλες 2 οπως βλεπω τωρα :huh: :huh:.Των αλλων ετυχε να το δω τη νυχτα πριν κλεισω και ειχαν απο μια λιγοτερη με του deportivista καθαρη ως και τις 4 τα ξημερωματα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Και εσυ τρως απανωτο μαυρισμα στις κριτικες σου pacino???? :think: :think:βασικα εχεις πολλες αρνητικες εναντι των θετικων ψηφων και εσυ???? :think: :think: τι διαολο γινετε ρε >:(....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Και εσυ τρως απανωτο μαυρισμα στις κριτικες σου pacino???? :think: :think:βασικα εχεις πολλες αρνητικες εναντι των θετικων ψηφων και εσυ???? :think: :think: τι διαολο γινετε ρε >:(....
Καποιος τσογλανακος απο δω το κανει επιτηδες ή αλλιως πεφτει γραμμη απ'τα κωλοσπιτα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καποιος τσογλανακος απο δω το κανει επιτηδες ή αλλιως πεφτει γραμμη απ'τα κωλοσπιτα
κοιταξε εγω τι εχω παρατηρησει....

στις κριτικες μου στην λαρισα οταν ειναι θετικες και πανηγυρικες ομοφωνα παιρνω ολο θετικες ψηφους.....οταν δεν ειναι παιρνω και δυο τρεις αρνητικες μαλλον απο τους εκει μαγαζατορες υποθετω :grin:

τωρα στις θεσσαλονικιωτικες παιρνω αρνητικες και σε καλες κριτικες αρα εδω παιζει δαχτυλος τσογλανακιων αλλα κλαιν μαιν μωρε....σ οποιον αρεσουμε.....εξαλλου ουτε σε μενα τον ιδιο μπορει να μην αρεσω ωρες ωρες......δεν περιμενω να αρεσω πολλω δε μαλλον σε αγνωστους του διαδικτυου.....

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11

στις κριτικες μου στην λαρισα οταν ειναι θετικες και πανηγυρικες ομοφωνα παιρνω ολο θετικες ψηφους.....οταν δεν ειναι παιρνω και δυο τρεις αρνητικες μαλλον απο τους εκει μαγαζατορες υποθετω :grin:

τωρα στις θεσσαλονικιωτικες παιρνω αρνητικες και σε καλες κριτικες αρα εδω παιζει δαχτυλος τσογλανακιων αλλα κλαιν μαιν μωρε....σ οποιον αρεσουμε.....εξαλλου ουτε σε μενα τον ιδιο μπορει να μην αρεσω ωρες ωρες......δεν περιμενω να αρεσω πολλω δε μαλλον σε αγνωστους του διαδικτυου.....
Σωστος ο president :thumbsup: :thumbsup:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755

αυτο ειναι κανονας εδω...Αμα μια κριτικη ειναι πολυ καλη μαυριζεται συνηθως.Αν ομως κατηγορεις μια κοπελα οι αρνητικες ειναι ελαχιστες.
Κι ακομα ενα παραξενο ειναι οτι παντα οι κριτικες της Ηρας μαζευαν πολλες αρνητικες ψηφους.Ανταγωνισμος μεταξυ μαγαζιων?...μεταξυ κοριτσιων?Ολα ειναι πιθανα

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Eνταξει απο την στιγμη που "μαυριζονται"¨μεχρι και οι γαματες κριτικες μου τοτε.. :2funny: :2funny:

επισης θελω να καταγγειλω δημοσια οτι ο tzo εκτος απο προμοτορας της βιλοαλυσιδας τα παιρνει και απο την Sony!
ρεμαλι!πρακτορα!ομολογησε ποσα ξενα συμφεροντα εξυπηρετεις πλεον! :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
που την αρπαξες την ιωση;σε κανα τζακουζι;
Οχι ρε ... ισα ισα λεω να παω να ριξω ενα να στρωσω  :grin:
μαλλον προχθες που την ειδα ατιθασο νιατο και επαιξα μπασκετ  :S

Ολες τρωνε  , ειδικα αν παει καποιος και δε περασει καλα εκει που περασες εσυ ...
Εξαλου μπορει πραγματι να μην βοηθησε καποιον , ας πει γιατι ...
Τζαμπα χαλιεσαι στη τελικη

αυτο ειναι κανονας εδω...Αμα μια κριτικη ειναι πολυ καλη μαυριζεται συνηθως.Αν ομως κατηγορεις μια κοπελα οι αρνητικες ειναι ελαχιστες.
Ανταγωνισμος μεταξυ μαγαζιων?...μεταξυ κοριτσιων?Ολα ειναι πιθανα

Ε ναι αμα λες καλα λογια για την αλλη την μαυριζουν οι 5-6 γειτονισσες
αμα κραζεις καμια την μυριζει μονο αυτη ... δειχνει λογικο
Ειχα σκευτει ενα κολπο για να δουμε τι παιζει αλλα ειναι ανουσιο τελικα...
Μαγαζια - κοριτσια αντι να ρθουν να δειξουν κανα βυζι , καθονται και "μαυριζουν" κριτικες  :jerking:

Eνταξει απο την στιγμη που "μαυριζονται"¨μεχρι και οι γαματες κριτικες μου τοτε.. :2funny: :2funny:

επισης θελω να καταγγειλω δημοσια οτι ο tzo εκτος απο προμοτορας της βιλοαλυσιδας τα παιρνει και απο την Sony!
ρεμαλι!πρακτορα!ομολογησε ποσα ξενα συμφεροντα εξυπηρετεις πλεον! :2funny:

χαχαχαχαχα
εκλεισα συμφωνια με σοφτεξ και λιπτον , τωρα ετοιμαζω καμπανια  :cheesy:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Ολες τρωνε  , ειδικα αν παει καποιος και δε περασει καλα εκει που περασες εσυ ...
Εξαλου μπορει πραγματι να μην βοηθησε καποιον , ας πει γιατι ...
Τζαμπα χαλιεσαι στη τελικη
Ειναι καποιες στιγμες που την ψωνιζεις στη τελικη ομως,γιατι λες πως τοσο κοπο εκανα να ψαξω,να δω,να φαω φολα κλπ,κλπ και μετα να ερθω να γραψω κριτικη για να ενημερωσω και τους αλλους εδω μεσα,και τι βλεπεις???? ενα περιποιημενο μαυρισμα και σου γυριζουν τα μυαλα και μετα δεν σου κανει αισθηση να ξαναγραψεις η να πεις κατι εστω και να ενημερωσεις,ελπιζω να μην σταματησει η ενημερωση και οι κριτικες απο ολους μας και να το παρουμε στο λαου ολο αυτο που γινετε,γιατι αλλιως ολο τα ιδια θα λεμε και δεν θα γινει δουλεια ετσι οπως παει το πραγμα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom