Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ειναι ξανασυζητημενο ,.. απορω τι το αφηνουν ετσι ...

μπορουν να ψηφηζουν και επισκεπτες οποτε αν δεν ειναι ο γνωστος που
τραβαει μαλακια με υποβοηθηση κριτικων και μαυριζει οποια δε τον καυλωνει
μπορει να ειναι και κανας παπας που θελεει να μας βαλει στον ισιο δρομο  :cheesy:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ναι τα βλεπω και τα δικα σου...
Και δε μου τις ριχνει μια και εξω να τελειωνουμε αλλα λιγο λιγο ανα καποιες μερες :jerking: :jerking:
Τελοσπαντων στ'αρχιδια μας...
Στο κατω κατω γνωριζομαστε εδω μεσα :sunglasses: :sunglasses:

Ναι στα αρχίδια μας, εμένα εξάλλου αυτό το γεγονός δεν μου προκαλέι πλεόν θυμό αλλά οίκτο. :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Με τη ευκαιρεία να σημειώσω ότι για την πρωτοτυπία των ενημερώσεων, παρακολουθώ ιδιαίτερα και εντατικά μαθήματα με τον Μπαμπινιώτη για να μην επαναλαμβάνω την λέξη πορνο- ως σύνθετο σε κάθε πρόταση

:2funny: :2funny: :2funny:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Να υπολογίσω ότι δεν αναφέρεσαι σε εμένα ή θα κάνω λάθος καυλο-κολασμένε ;  :cheesy:

Όχι φίλε.Δεν αναφέρομαι σε κανέναν συγκεκριμένα γιατί δεν ξέρω ποιός είναι.....όχι πως με ενδιαφέρει να μάθω ποιός είναι.....ας κλαίει τη μοίρα του μόνος.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.085
Πόντοι
13.755
Τώρα που μου το θύμησες εγώ το πρώτο καθολικό μου μαύρισμα το έφαγα στην 23η κριτική μου. :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Gamεοver σε σενα πλεον φταιει και κατι αλλο πιστευω...Επειδη το παρατηρω εδω και καποιο καιρο απο τοτε που αρχισες να μαυριζεσαι...
O υπερβολικος αριθμος κριτικων σου ειναι λογικο να δημιουργει και αντιπαθειες αλλα και υποψιες.

Κατι αντιστοιχο με προβληματισε και στις δικες μου αλλα ως προς το περιεχομενο καποιες φορες.Πχ εχυσα στο στομα της Μαρτινας :pipa2:...να το γραψω ή να μη το γραψω?
Μου'γλειψε τον κωλο η Εμμα :o :o...να το γραψω ή να μη το γραψω?
Γαμαω τον κωλο της Ειρηνης και της Νικολ με 50ε :fuck1: :fuck1:....να το γραψω ή να μη το γραψω?
Οσο να'ναι ακουγονται υπερβολικα και ειναι λογικο να δημιουργουν υποψιες.Οποτε ειναι λογικο καποιες φορες η κριτικη να μαυριστει.

Αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση φαινεται ολοφανερα οτι το μαλακισμενο μαυριζει τα παντα απλα για την πλακα του

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ο Φαρκελης τις μαυριζει  :s&m_3:
με σκοπο αν ισοβαθμηει με καποιον να ειναι ποιο ψηλα στην λιστα

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μάλλον κάνεις καλαμπούρι ...  :sunglasses:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
επ......σεβασμος στον στρατηγο λεμεεεεεεε :sunglasses:
εσυ γιατι αλλαξες τρακτερ σημερα ? to Gl DEER  εμεινε απο πετρελαιο ? :cheesy:

:sunglasses:

Πηγα ειδα την λιστα ... με φαγαν μπαμπεσικα , ειμαι εκτος 50δας (52)
να βγει νομος οσοι ειναι στην 50 δα να μη γραφουνκριτικες για να τους φτασω  :sunglasses:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
εσυ γιατι αλλαξες τρακτερ σημερα ? to Gl DEER  εμεινε απο πετρελαιο ? :cheesy:
ο γλ ειπαμε αποχωρησε αηδιασμενος....αλλα του χρονου τετοιο καιρο θα ειναι νο1 αξιολογητης......και δεν ειναι υποσχεση ειναι απειλη για τους καψουροαγαπουληδες..... :birdman:
ειμαι καλαμπουρτζης τι να κανομεν; :grin:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:thumbsup:

Έτσι είναι ...

:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ο γλ ειπαμε αποχωρησε αηδιασμενος....αλλα του χρονου τετοιο καιρο θα ειναι νο1 αξιολογητης......και δεν ειναι υποσχεση ειναι απειλη για τους καψουροαγαπουληδες..... :birdman:ειμαι καλαμπουρτζης τι να κανομεν; :grin:

εχασα επισοδεια ?  :think:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Gamεοver σε σενα πλεον φταιει και κατι αλλο πιστευω...Επειδη το παρατηρω εδω και καποιο καιρο απο τοτε που αρχισες να μαυριζεσαι...
O υπερβολικος αριθμος κριτικων σου ειναι λογικο να δημιουργει και αντιπαθειες αλλα και υποψιες.

Κατι αντιστοιχο με προβληματισε και στις δικες μου αλλα ως προς το περιεχομενο καποιες φορες.Πχ εχυσα στο στομα της Μαρτινας :pipa2:...να το γραψω ή να μη το γραψω?
Μου'γλειψε τον κωλο η Εμμα :o :o...να το γραψω ή να μη το γραψω?
Γαμαω τον κωλο της Ειρηνης και της Νικολ με 50ε :fuck1: :fuck1:....να το γραψω ή να μη το γραψω?
Οσο να'ναι ακουγονται υπερβολικα και ειναι λογικο να δημιουργουν υποψιες.Οποτε ειναι λογικο καποιες φορες η κριτικη να μαυριστει.

Αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση φαινεται ολοφανερα οτι το μαλακισμενο μαυριζει τα παντα απλα για την πλακα του

Ίσως να είναι υπερβολικός ο αριθμός των κρητικών αλλά πέρα από πραγματικές είναι και ζωντανές περιγράφοντας με πολύ μεγάλη ακρίβεια τα όσα έχω ζήσει μέσα στο δωμάτιο του πόθου. Ποτέ μου δεν μπήκα στον πειρασμό να κρύψω κάτι καλό ή κακό, ούτε καν και κάποια υπερβολικά αισθήματα που έχω νιώσει, λέγοντας πάντοτε την αλήθεια αδιαφορώντας για τα τυχόν δυσμενή σχόλια που μπορεί να μου προσάψουν. Και για να είμαι ειλικρινής περίμενα αρκετά δυσμενή που ανάλογα δεν ήταν τόσα. :)

Το κίνητρο μου για να  τις γράφω μπορεί να είναι αφ΄ ενός το γεγονός ότι μου αρέσει να εξιστορώ τις μπουρδελοπεριπέτειες μου αλλά στην πορεία διαπίστωσα ότι είναι και ένα πρώτης τάξεως ημερολόγιο.

Έτσι ξεκίνησα  να γράφω κριτικές για όλες ανεξαιρέτως τις καταθέσεις μου και το όφελος για μένα όπως περιγράφω παραπάνω ήταν διπλό.

Αν θα καθιερωθεί το σύστημα των 2 κριτικών ανά κοπέλα, για μένα θα είναι ένα πλήγμα μιας που θα αναγκαστώ είτε να έχω ελλιπές ημερολόγιο είτε να βάλω μια ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία στις επιλογές μου.

Βέβαια αυτό στην πόλη μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Εξαλλού την έχω την ποιλικία. Όπως είχα ποστάρει και στο σχετικό θρεντ, 81 καταθέσεις, 81 κριτικές, 51 διαφορετικές κοπέλες, και μόνο 5 πάνω από 2 φορές ήταν το σερί μου το 2011. :)

Επίσης δεν σου κρύβω ότι καμιά φορά και εγώ ο ίδιος κάθομαι και διαβάζω τις κριτικές μου, γιατί είναι αδύνατον μέσα σε τόσες φορές να θυμάμαι λεπτομέρειες. :sunglasses:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αν θα καθιερωθεί το σύστημα των 2 κριτικών ανά κοπέλα, για μένα θα είναι ένα πλήγμα μιας που θα αναγκαστώ είτε να έχω ελλιπές ημερολόγιο είτε να βάλω μια ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία στις επιλογές μου.

Βέβαια αυτό στην πόλη μας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Εξαλλού την έχω την ποιλικία. Όπως είχα ποστάρει και στο σχετικό θρεντ, 81 καταθέσεις, 81 κριτικές, 51 διαφορετικές κοπέλες, και μόνο 5 πάνω από 2 φορές ήταν το σερί μου το 2011. :)

Επίσης δεν σου κρύβω ότι καμιά φορά και εγώ ο ίδιος κάθομαι και διαβάζω τις κριτικές μου, γιατί είναι αδύνατον μέσα σε τόσες φορές να θυμάμαι λεπτομέρειες. :sunglasses:

Ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα αλλα πουτανα ειναι  :rockon: (για το γνωστο θεμα λεω)
Δε μας πιανουν τρονομομοι εδω .. 10 γκομενες εχουμε αναγκαστικα τις ιδιες πηδαμε

Στην τελικη υπαρχει και εναλλακτικη  :dancing:
μη στεναχωριεσαι "μικρε "  :cheesy:

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Αν και δεν ανηκω στους "υψηλα υσταμενους κριτικογραφους " να σημειωσω εδω, διαβαζοντας τα παραπανω,
οτι πριν δυο βδομαδες περιπου καποιος  σ΄ενα βραδυ περασε ενα "χερακι" ολες τις κριτικες μου,
ακομα και μια προ 14 μηνων που μεχρι τοτε ειχε 7/7 για μια κοπελα που δεν ξαναφανηκε.

Μηπως ομως δινουμε παραπανω σημασια απ΄οτι πρεπει?

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Διέκρινα για ένα δευτερόλεπτο μια κάποιου είδους δυσανασχέτηση αλλά
Βελτιωμενη πραγματικα , εχει ριξει πολυ τους χρονους
παλια η δυσανασχέτηση κρατουσε πανω απο 5 λεπτα τωρα μονο 2 sec
Αν κανει και καραμπαλικινκγ θα το θεωρησω πραγματι βελτιωση  :rolleyes:

Όταν πήγε να με αποχαιρετίσει με ένα φιλί στο στόμα, ένα κύμα στατικού ηλεκτρισμού μας τίναξε και τους διό μας,
εκείνη τρόμαξε λίγο αλλά εγώ την πήρα και πάλι τρυφερά στην αγκαλιά μου και της έδωσα το φιλί του αποχαιρετισμού.
Χαχαχα , και γω το εχω παθει ... δειχνει χαζο στην αρχη ειναι ,  ωραιο σαν σκηνινο παντως  :grin:

Μετά από όλα αυτά που έζησα σήμερα με την κοπέλα, που εύχομαι να μην ήταν κάτι το περιστασιακό αλλά μια εμφανής αλλαγή προς το πολύ καλύτερο στην απόδοση της,
προτείνω την μετονομασία του προσωνύμιου της από Αντριάνα.com σε Aντριάνα.hot
Γιαυτο θα χρειαστει συνυπογραφη απο αρκετους ... δεν ηταν και λιγες οι ξεπετο - πατατες που ειχε μοιρασει

Κάποια στιγμή το κουτάλι της τσατσάς έπεσε με δύναμη πάνω στην σούπα που έτρωγε στην διπλανή κουζίνα και ακούστηκε δυνατά μέσα στο δωμάτιο,
αλλά η Αντριάννα έχοντας κλεισμένα τα μάτια της είχε κλείσει ταυτόχρονα και τα αυτιά της και δεν άκουγε τίποτα.
Στο σαλόνι λίγο πιο πριν μου είχε πει η τσατσά ότι δεν χτυπάει πόρτες και πράγματι τον λόγο της τον κράτησε.
Δεν είπε δεν χτυπάω κουτάλια στα πιάτα.

χαχαχαχαχαχα

Αγαπημενες μου παλιοτσατσαδες , θα σας πω ενα κολπο για να μη παιδευστε
Εχετε εξαντλησει ολα τα μεσα , ομως παλι σας καταλαβαινουν οι αλητες ...
Πορτες - ραδιοφωνα ,αλλαγη σταθμου , αλλαγη εντασης , βηχας , κλανιες
κουταλια πιρουνια , οτιδηποτε κανει θορυβο εχει δοκιμαστει και απετυχε
οπτικα σηματα επισης εχουν αποτυχει , με λαμπες κλτ
Η τεχνολογια εχει προχωρησει .. βαλτε μια τηλεχειρηζομενη αεροκορνα εκτος ντελου
και δε θα μπορει κανεις να σας κατηγορησει πια ...
δε φταιτε εχεις που περαστικοι νταλικιερηδες , ικανοποιημενοι πελατες της κοπελας οι περρισοτεροι
κορναρουν περνοντας θελοντας να την χαιρετησουν

Αντε ξυπνηστε ;)

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015

Eχω γραψει δυο πολυ καλες κριτικες για την Αντριαννα -οι οποιες καταμαυριστηκαν και οι δυο-
Η κοπελα ειναι με τις ωρες τις. Αυτες τις δυο φορες ειχα περασει πολυ ομορφα.
Μια αλλη φορα αισθανθηκα οτι κοιμοταν, να μην πω οτι ηταν μαστουρωμενη.
Η αισθηση της επιδερμιδας της και το σχημα του κορμιου της, σε καθε περιπτωση ειναι το κατι αλλο.

Οσο για τον Karaman, τι να πει κανεις. Jo, το θυμιατηρι!
Και ειχε και μια καλη κριτικη το κοριτσι, απο σοβαροτατο μελος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom