Διέκρινα για ένα δευτερόλεπτο μια κάποιου είδους δυσανασχέτηση αλλά
Βελτιωμενη πραγματικα , εχει ριξει πολυ τους χρονους
παλια η δυσανασχέτηση κρατουσε πανω απο 5 λεπτα τωρα μονο 2 sec
Αν κανει και καραμπαλικινκγ θα το θεωρησω πραγματι βελτιωση
Όταν πήγε να με αποχαιρετίσει με ένα φιλί στο στόμα, ένα κύμα στατικού ηλεκτρισμού μας τίναξε και τους διό μας,
εκείνη τρόμαξε λίγο αλλά εγώ την πήρα και πάλι τρυφερά στην αγκαλιά μου και της έδωσα το φιλί του αποχαιρετισμού.
Χαχαχα , και γω το εχω παθει ... δειχνει χαζο στην αρχη ειναι , ωραιο σαν σκηνινο παντως
Μετά από όλα αυτά που έζησα σήμερα με την κοπέλα, που εύχομαι να μην ήταν κάτι το περιστασιακό αλλά μια εμφανής αλλαγή προς το πολύ καλύτερο στην απόδοση της,
προτείνω την μετονομασία του προσωνύμιου της από Αντριάνα.com σε Aντριάνα.hot
Γιαυτο θα χρειαστει συνυπογραφη απο αρκετους ... δεν ηταν και λιγες οι ξεπετο - πατατες που ειχε μοιρασει
Κάποια στιγμή το κουτάλι της τσατσάς έπεσε με δύναμη πάνω στην σούπα που έτρωγε στην διπλανή κουζίνα και ακούστηκε δυνατά μέσα στο δωμάτιο,
αλλά η Αντριάννα έχοντας κλεισμένα τα μάτια της είχε κλείσει ταυτόχρονα και τα αυτιά της και δεν άκουγε τίποτα.
Στο σαλόνι λίγο πιο πριν μου είχε πει η τσατσά ότι δεν χτυπάει πόρτες και πράγματι τον λόγο της τον κράτησε.
Δεν είπε δεν χτυπάω κουτάλια στα πιάτα.
χαχαχαχαχαχα
Αγαπημενες μου παλιοτσατσαδες , θα σας πω ενα κολπο για να μη παιδευστε
Εχετε εξαντλησει ολα τα μεσα , ομως παλι σας καταλαβαινουν οι αλητες ...
Πορτες - ραδιοφωνα ,αλλαγη σταθμου , αλλαγη εντασης , βηχας , κλανιες
κουταλια πιρουνια , οτιδηποτε κανει θορυβο εχει δοκιμαστει και απετυχε
οπτικα σηματα επισης εχουν αποτυχει , με λαμπες κλτ
Η τεχνολογια εχει προχωρησει .. βαλτε μια τηλεχειρηζομενη αεροκορνα εκτος ντελου
και δε θα μπορει κανεις να σας κατηγορησει πια ...
δε φταιτε εχεις που περαστικοι νταλικιερηδες , ικανοποιημενοι πελατες της κοπελας οι περρισοτεροι
κορναρουν περνοντας θελοντας να την χαιρετησουν
Αντε ξυπνηστε ;)