gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
οι δυο ειναι δικες μου ρε μαπα....και μια δικη σου τρεις....Ο κινιντος 4 στα 4 ... και εχει και σχολιο
φοβερη κριτικη
οι δυο ειναι δικες μου ρε μαπα....και μια δικη σου τρεις....Ο κινιντος 4 στα 4 ... και εχει και σχολιο
φοβερη κριτικη
οι δυο ειναι δικες μου ρε μαπα....και μια δικη σου τρεις....
το β.....
Eντελως απαραδεκτα τα στρωματα και στα τρια δωματια.Aυτο που πρεπει να κρατησεις απο αυτη την κριτικη κι εσυ και οι υπολοιποι ειναι η αναφορα στο στρωμα.Μιλαμε για αισχος δηλαδη...
Και υποτιθεται οτι εκει δουλευει και η Βασιλισσα του Βαρδαρη που διαθετει μουνι χρυσωρυχειο και επι τοσα χρονια τους εχει γεμισει στο χρημα.
Και την τελευταια φορα μαζι της στο ιδιο δωματιο μπηκα .
Μιλαμε το στρωμα ειναι λιωμενο...δεν υπαρχει αλλη λεξη να το περιγραψεις
Το φανταστηκα ... Gameover στο ειχα πει αν θυμασαι καποτε ;)
Σκευτικα να κανουμε ενα τεστ , να τον βαζαμε να (αντι) γραψει μια για θεσσαλονικη
αλλα τελικα τι νοημα εχει ?, το θεμα ειναι προαπαντημενο ...
τωρα δεν καταλαβαινεις ποιος ειναι;δεν κραταν ουτε τα προσχηματα πια......Nα το παλι το ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΤΟΥ....
μπηκε και μου μαυρισε ολες τις προσφατες κριτικες και επιλεκτικα αρκετες απο τις παλιοτερες.
Τι μαλακας ειναι αυτος τωρα δε μπορω να καταλαβω
ποιος??....ο μαλακας??τωρα δεν καταλαβαινεις ποιος ειναι;δεν κραταν ουτε τα προσχηματα πια......
και ο ακολουθος..... ;)ποιος??....ο μαλακας??
Nα το παλι το ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΤΟΥ....
μπηκε και μου μαυρισε ολες τις προσφατες κριτικες και επιλεκτικα αρκετες απο τις παλιοτερες.
Τι μαλακας ειναι αυτος τωρα δε μπορω να καταλαβω
Ελάτε ρε παιδιά!
Μην μου πείτε ότι έχετε τα ίδια προβλήματα με εμάς εδώ (χάμου) στην Αθήνα ...
Ελάτε ρε παιδιά!
Μην μου πείτε ότι έχετε τα ίδια προβλήματα με εμάς εδώ (χάμου) στην Αθήνα ...
ναι τα βλεπω και τα δικα σου...Ε….. καλά δεν είσαι και ο μόνος, εμένα μου έριξε αυτό το παιδί από χθες μέχρι σήμερα 25 αρνητικές ψήφους, είναι όμως η 4η φορά που μου το κάνουν, ίσως να μην είναι ο ίδιος με παλαιότερα, κάποτε τσατιζόμουν και εγώ, τα είχα πει και στον gl προσωπικά τώρα πια έχει πλέον παγώσει το αίμα μου.
Ευτηχος οχι , εμεις ειμαστε αγαπορεαλιστικοκρατουμενη πολη
απλα απο οτι φαινετε καποιος μαυριζει τους υψηλα υσταμενους κριτικογραφους
( αυτους με τις περρισοτερες δηλαδι )
εγω οσο ημουν εκτος 50δας δεν ειχα μαυρη ψηφο
Να υπολογίσω ότι δεν αναφέρεσαι σε εμένα ή θα κάνω λάθος καυλο-κολασμένε ;Κάθεστε και ασχολείστε μ'αυτόν (αυτούς?) που μαυρίζει όλες τις κριτικές.
Αν νομίζει πως κάνει καλύτερη,ας ποστάρει τη δικιά του και να τη σχολιάσουμε μετά.
Μάλλον θα τον διώχνουν από όπου κι αν πάει και τρελένεται όταν βλέπει τους άλλους να γαμάνε.
Αφήστε τον να μαυρίζει αφού δεν μπορεί να ......