Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265

Την συγκεκριμενη την ειχα αναφερει σε προσφατη νυχτερινη τσαρκα οπου ηταν η μοναδικη που μου ειχε κανει κλικ απο εμφανιση καθως ειναι αρκετα ομορφη
τελικα τοτε προτιμησα την σταθερη αξια λαουρα

απο οτι διαβασα καλα εκανα και με γλιτωσε ο αγαπητος κριτικογραφος απο αδικα εξοδα :rockon:

και κριμα γιατι αυτη παιρνει την θεση τις ιονελας που οχι οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο σε θεμα αποδοσης αλλα θα τις τον ξανα :pipa3: ανετα μια φορα ακομα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585

Eχω γραψει δυο πολυ καλες κριτικες για την Αντριαννα -οι οποιες καταμαυριστηκαν και οι δυο-
Η κοπελα ειναι με τις ωρες τις. Αυτες τις δυο φορες ειχα περασει πολυ ομορφα.
Μια αλλη φορα αισθανθηκα οτι κοιμοταν, να μην πω οτι ηταν μαστουρωμενη.
Η αισθηση της επιδερμιδας της και το σχημα του κορμιου της, σε καθε περιπτωση ειναι το κατι αλλο.

Οσο για τον Karaman, τι να πει κανεις. Jo, το θυμιατηρι!
Και ειχε και μια καλη κριτικη το κοριτσι, απο σοβαροτατο μελος.

#jr_review_27664
Οντως πολλα κοινα που τωρα την διαβαζω την κριτικη του apollo, απλα σε εμενα ελεγε ολο ντομπρε-ντομπρε.!!  :2funny:
αρα εχει πανω απο 2 μηνες που θα ξεγενησε ή θα μου ελεγε μπαρουφες για να μην δω τα μικρα βυζακια της...

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Καλησπερα καταρχας,θελω και εγω να παραθεσω κατι οσων αφορα το θεμα του μαυρισματος των κριτικων που παρακολουθω εδω και ενα διαστημα,επειδει ουτε και εγω ειμαι ενας απο τους ''top κριτικογραφους'' εδω μεσα εχω να πω οτι παρατηρησα και εγω καποιο μαυρισμα στις 3 τελευταιες κριτικες μου με μεγαλη διαφορα ως προς τις αρνητικες ψηφους εναντι των θετικων που εγραψα τωρα προσφατα,και κατανοω οτι ολοι δεν μπορουν να συμφωνουν με ολους και οι αποψεις διιστανται,δεν ξερω αυτος που παταει τα ακυρα ειναι ενας η πολλοι....προφανως καποια πηγαδακια δεν χονευουν καποιον συγκεκριμενο ατομο και τον βαρανε αλυπητα και αυτος τους ανταποδιδει,η συγκρουονται πηγαδακια με πηγαδακια η οτι αλλο γινετε τελος παντων δεν ξερω ''υποθεσεις κανω''......με εχει ενοχληση και μενα αυτο το θεμα και εχω παραπονο γιατι ολο αυτο κρυβει καποιες αντιπαθεις,απωθημενα,κρυφα μισοι.... αλλα δεν αποκλειεται ομως και μια μεγαλοι ομαδα ατομων να μην συμφωνει με καποιες κριτικες απο εδω μεσα,παντως ολο αυτο που γινετε το τελευτεο διαστημα ειναι κατι σαν καρκινωμα του site.Και τελος ειναι σιγουρο οτι θα αποθαρρυνει πολλα ατομα στο να ξαναγραψουν κριτικες,σκεπτομενοι στο οτι θα τους ξαναμαυρισουν τι να πω αυτη ειναι η γνωμη μου,και ειναι λυπηρο αυτο που γινετε για το thread της θεσσαλονικης.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
.Και τελος ειναι σιγουρο οτι θα αποθαρρυνει πολλα ατομα στο να ξαναγραψουν κριτικες,σκεπτομενοι στο οτι θα τους ξαναμαυρισουν τι να πω αυτη ειναι η γνωμη μου,και ειναι λυπηρο αυτο που γινετε για το thread της θεσσαλονικης.
οσο  για αυτο μην ανησυχεις....αν ακουγε ο θεος τα κορακια θα ψοφαγαν ολα τα γαιδουρια λενε......κανενας δεν αποθαρρυνεται απο μικροψυχιες.... :grin:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
οσο  για αυτο μην ανησυχεις....αν ακουγε ο θεος τα κορακια θα ψοφαγαν ολα τα γαιδουρια λενε......κανενας δεν αποθαρρυνεται απο μικροψυχιες.... :grin:
Τι να πω???? :think: :think:μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες ρε προεδρε :-....

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Χαρακτηριστικο παραδειγμα της σημασιας μια κριτικης οσο λιγα και να λεει
ακομη και οταν δεν γαμησες εσυ ο ιδιος ...

Στο καπακι εσκασε κι αλλη που ξεκινανει ...
Διαβάζοντας για την έλευση νέας κοπέλας, είπα κι εγώ να δοκιμάσω την τύχη μου.

τελικα ενταξυ το εφαγε  το μαυρισμα του και  ο κινιτος  :rockon:
ειχε αρχησει να νιωθει οτι τον σνομπαρουν  :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/tantalou-9/#jr_review_28902]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/tantalou-9/#jr_review_28902[/url]

Ωωωωα αρχισαν τα οργανα...Καλες οι ανακαινισεις,τα πλακακια και τα λαμπακια αλλα το προσωπικο μαλλον ειναι για τον πουτσο απο την γενικη εικονα που βλεπω να επικρατει

Ειναι αυτο που λενε τα μεταξωτα βρακια δεν κανουν τους επιδεξιους κωλους...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Όχι δεν μας άρεσε το νέο στυλ γραφής σου, γιατί είναι πάρα πολύ λακωνικό, αφού μας ζητάς να σου πούμε τη γνώμη μας, αγαπητέ φίλε και συναθλητή gl. Μας έχεις συνηθίσει σε κριτικές ζωντανές, που βγάζουν πάθος και σασπένς, έξυπνες ατάκες και πέρα από ευχάριστες είναι και ευκολοδιάβαστες. :( :(

Και αυτά τα γράφω με το θάρρος που παίρνω, μιας που υπήρξες για μένα προσωπικά ο μέντορας μου, που από τα δικά σου γραφόμενα εμπνεύστηκα, γράφτηκα στο site, ξεκίνησα να γράφω δειλά δειλά στην αρχή και αφού απέκτησα κάποιον αέρα το χέρι μου άρχισε να κυλά πιο στρωτά στο πληκτρολόγιο. :grin:

Κατά την γνώμη μου μια κριτική δεν βοηθά μόνο όταν πληροφορείς το κοινό αν μια κοπέλα είναι καθαρή, ξυρισμένη, δεκτική, ωραιοπαθής, λάγνη, ξεπετατζού ή οτιδήποτε άλλο. Γνωρίζεις και εσύ πάρα πολύ καλά ότι αυτό που κάνει μια κριτική να έχει αξία είναι να διεγείρεις και την φαντασία του καθενός με τα γραφόμενα σου και εν μέρει του βάζεις στο μυαλό διάφορες ιδέες. :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Και αν πάλι δεν είναι πανηγυρική με χιούμορ και καυστικό τρόπο να τον προστατεύεις από τις μπανανόφλουδες. :P

Πολύ φιλικά και συναδελφικά……………. :grin:

Θα σου θυμίσω και παράγραφο  από κριτική σου για να θαυμάσουν και αυτοί που δεν σε ξέρουν τόσο καλά, και ίσως να απορούν με την λακωνικότητα σου, και να αναρωτιούνται, είναι ο ίδιος άνθρωπος που έγραψε αυτές τις γραμμές ????? ……..

....εγλειψε και ρουφηξε αρχιδια,καυλωσε απιστευτα με το γλειφομουνι που της εκανα,λογω κοντου μαλλιου ειχα την ευκαιρια να την δω με ανεση να καταπινει βαθια τον πουτσο μου με μανια,αφησε οσο ηθελα να γλειφω τις βυζαρες της που ειναι πραγματικα υπεροχες,εδωσα φιλακια στον αρωματισμενο λαιμο της και στα αυτακια με τους μεγαλους κρικους,ανταπαεδωσε και αυτη...καναμε για πρωτη φορα και 69 κανονικο και στα πλαγια και με αναστροφη πανω μου και με την γλωσσα να γλιστρα μεσα στην μουναρα της και στην κωλοτρυπιδα της και τελικα κατεθεσα με αγρια βογγητα και δικα μου και δικα της στα τεσσερα σε μια σταση που δεν την ειχα παρει ποτε....την γαμησα σαν πουτανα οπως της αξιζε αλλα και οπως και η ιδια φανηκε να θελει και οχι σαν κυρια οπως αλλες φορες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
....εγλειψε και ρουφηξε αρχιδια,καυλωσε απιστευτα με το γλειφομουνι που της εκανα,λογω κοντου μαλλιου ειχα την ευκαιρια να την δω με ανεση να καταπινει βαθια τον πουτσο μου με μανια,αφησε οσο ηθελα να γλειφω τις βυζαρες της που ειναι πραγματικα υπεροχες,εδωσα φιλακια στον αρωματισμενο λαιμο της και στα αυτακια με τους μεγαλους κρικους,ανταπαεδωσε και αυτη...καναμε για πρωτη φορα και 69 κανονικο και στα πλαγια και με αναστροφη πανω μου και με την γλωσσα να γλιστρα μεσα στην μουναρα της και στην κωλοτρυπιδα της και τελικα κατεθεσα με αγρια βογγητα και δικα μου και δικα της στα τεσσερα σε μια σταση που δεν την ειχα παρει ποτε....την γαμησα σαν πουτανα οπως της αξιζε αλλα και οπως και η ιδια φανηκε να θελει και οχι σαν κυρια οπως αλλες φορες...
καλα αυτο δεν ηταν γαμησι αλλα τσοντα με την σαμπρινα....και ηταν αληθινο ολωσδιολου

Όχι δεν μας άρεσε το νέο στυλ γραφής σου, γιατί είναι πάρα πολύ λακωνικό, αφού μας ζητάς να σου πούμε τη γνώμη μας, αγαπητέ φίλε και συναθλητή gl. Μας έχεις συνηθίσει σε κριτικές ζωντανές, που βγάζουν πάθος και σασπένς, έξυπνες ατάκες και πέρα από ευχάριστες είναι και ευκολοδιάβαστες. :( :(
δεν πειραζει ,ετσι λεω να γραφω απο δω και μπρος.....μπορει και σε καθαρευουσα μπας και δεν βγαζει κανενας νοημα και γλιτωσω απο τους νταβαδες και τις πουτανες και το να ζηταν καλες κριτικες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
επι της ουσιας ομως πιστευω  οτι ειναι μια αρκετα χρησιμη και με ζουμι κριτικη για εναν που θα βρεθει τυχαια στο συγκεκριμενο μαγαζι,εχει σμαρτφον και θελει μια γρηγορη επισκοπηση του τι προσφερει η κοπελα σε καθε τομεα

εγω πιστευω σε ενα νεο μπου με μια εφαρμογη για σμαρτφονς,και σε ενα νεο ειδος κριτικων με σημεια που θα κανεις τικ και θα βγαινει ενα απλο,συντομο,λιτο και περιεκτικο κειμενο για ταχεια ,αμεση προσβαση απο ταμπλετα ή κινητο καθοδον απο τους συναγωνιστες......

απο κατω οπως ειχε πει και παλια ο αντισθενης μπορει να μπαινει το διηγημα του καθενος και το σχετικο αρλεκιν

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γλιτσ , για το στυλ σου , εχω να πω τι εγινες ρομποτ  :birdman:

πληροφοριακη αλλα αγευστη η κριτικη σου
προτεινω να κρατησεις την λιστα , και την αλλη φορα να γραψεις οπως εγραφες ,
οπως σου βγαινει εν τελη και οπως εσυ θελεις να θυμασαι την εμπειρια σου
και ασε τους δημοσιογραφισμους 

απο κατω μπορεις να βαλεις την λιστα και να την στυμπληρωσεις ρομποτικα ...

σε καλυψα ? 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γλιτσ , για το στυλ σου , εχω να πω τι εγινες ρομποτ   :birdman:

πληροφοριακη αλλα αγευστη η κριτικη σου
προτεινω να κρατησεις την λιστα , και την αλλη φορα να γραψεις οπως εγραφες ,
οπως σου βγαινει εν τελη και οπως εσυ θελεις να θυμασαι την εμπειρια σου
και ασε τους δημοσιογραφισμους  

απο κατω μπορεις να βαλεις την λιστα και να την στυμπληρωσεις ρομποτικα ...

σε καλυψα ?  
να στην βαλω απο πανω επειδη ειμαι πνευμα αντιλογιας; :zfuck: :birdman:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Να και μια κριτική που δεν έπεσε στο μένος του μαυριστή.

Ίσως γιατί ήταν μαύρη ?? Του ξέφυγε ???? Και μάλιστα με πολλές ψήφους 11 τον αριθμό παρακαλώ. Για την ιστορία και πριν προλάβει να κάνει κάτι αυτό το τέρας ο χούλιγκαν, αποθανάτισα σε φωτό την στιγμή. :2funny: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Αυτή ναι, μπορεί να είναι στο δικό σου το στυλ αλλά είναι πιό περιεκτική χωρίς να γίνεται τηλεγραφική και έχει και σημεία με ουσιαστικές λεπτομέρειες.

Δεν είναι άσχημο το στυλ τελικά, ο appolo το βελτίωσε κιόλας. :rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Να και μια κριτική που δεν έπεσε στο μένος του μαυριστή.

Ίσως γιατί ήταν μαύρη ?? Του ξέφυγε ???? Και μάλιστα με πολλές ψήφους 11 τον αριθμό παρακαλώ. Για την ιστορία και πριν προλάβει να κάνει κάτι αυτό το τέρας ο χούλιγκαν, αποθανάτισα σε φωτό την στιγμή. :2funny: :2funny:

Αυτή πάλι η κριτική το άκρο αντίθετο, ούτε μία θετική ψήφο, δεν πήρε ούτε την ψήφο του συγγραφέα της. Οι λόγοι προφανείς. :o

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ωραία κριτική :rockon: :rockon:

Άξιος Στέλιος... :grin:

Έπρεπε να την αφιερώσεις στον jo την κριτική. :grin:

jo το στοιχείο σου….όρμα….. :grin:

Όχι πως δεν ψήνομαι και εγώ, και υπ΄ όψιν δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα. :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom