Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.049
Πόντοι
13.755
:coffee: :coffee: :coffee:
Σσσσσσσ....Ο μαυριστης του Βορρα λειπει μαλλον.
3 καθαρες κριτικες εδω και 24 ωρες.
Αρα πρεπει να αρχισουμε να ψαχνουμε ποιος εχει χωριο :knuppel: :knuppel:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:coffee: :coffee: :coffee:
Σσσσσσσ....Ο μαυριστης του Βορρα λειπει μαλλον.
3 καθαρες κριτικες εδω και 24 ωρες.
Αρα πρεπει να αρχισουμε να ψαχνουμε ποιος εχει χωριο :knuppel: :knuppel:

o gl δεν εχει ιντερνετ στην στανη  :cheesy:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Καιρο ειχαμε να δουμε new entry σ΄αυτο το μαγαζι, και μας ενημερωνει ενας απο "αλλη ομαδα"

Κομαντος? Ακουει κανεις??

Αξιος  :rockon:

Ωραιος και ο φιλος gabetsos που συνεχιζει ορεξατος :) παντα ετσι να ειναι του ευχομαι
Με κανει να αισθανομαι γκαντεμης για αλλη μια φορα , αχτι το εχω αυτο το καραμπαλικινγκ της Μαριας....

:rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

προφανως ο συναγωνιστης αναφερεται στην παρθενικη για το μαγαζι κριτικη στην βικτωρια λοιπον ,γνωστη και μη εξαιρετα στους παλιους μπουρδελιαρηδες απο την θητεια της στον βαρδαρη και σε καποια στουντιο....

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
…………………………..Προλαβε να μου αραδιασει και καμια 10αρια ακυρες ιστοριες αλλα πραγματικα δε θυμαμαι καμια απο αυτές…………………………..

Απόσπασμα από την πολύ καλή κριτική του σκιερού για την θεία Νάντια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε αυτό το κορίτσι πάρλα που την έχει, λύθηκα στο γέλιο, πάντως μετά από τόσο καιρό το ευχάριστο είναι ότι παρά τα χρονάκια της αποτελεί ακόμη μια αξιόλογη επιλογή και βάζει κάτω αρκετές κοπέλες με τα μισά της χρόνια.

+1 από μένα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

τελικα την μαντυ μονο σε τζακουζι την γλειφεις;γιατι απλο προγραμμα με γλειφομουνι δεν ειχε στην κοροβαγκου οταν την ειχα παρει....εκτος αν δουλευει με το γνωστο  ταμπον και το χει με τις μερες της ενα θεμα με το γλειψιμο......μερικες το κανουν κι αυτο..... :headbang:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Απ οτι θυμαμαι κι απ οτι λενε τα κιτάπια μου  κανει και σκετο , μπορει να επεσες στην περιπτωση
μπορει να ειναι και αυτο που λες  :rolleyes:...
Καλα κι εσυ δε κρατας τις μερες των κοριτσων ? ετσι πας ? Ααααα αδιαβαστος !  :birdman:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.049
Πόντοι
13.755

τελικα την μαντυ μονο σε τζακουζι την γλειφεις;γιατι απλο προγραμμα με γλειφομουνι δεν ειχε στην κοροβαγκου οταν την ειχα παρει....εκτος αν δουλευει με το γνωστο  ταμπον και το χει με τις μερες της ενα θεμα με το γλειψιμο......μερικες το κανουν κι αυτο..... :headbang:
Κανει...εγω την ειχα γλειψει και το'χα πληρωσει 70ε αν θυμαμαι καλα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015

" η κοπέλα είναι αρκετά ευφυής και πάρα πολύ έμπειρη, κατέχει το άθλημα πάρα πολύ καλά, δεν χειραγωγείτε με τίποτα, και δεν υπάρχει περίπτωση σε νορμάλ κατάσταση να σε αφήσει ανικανοποίητο."

Αυτη η προταση περιγραφει πληρως την Αμαλια, αυτο ειχα τονισει κι εγω.
Ακομα κι αν δεν σε εντυπωσιασει εμφανισιακα -που κι αυτο μπορει να το κανει σε πολλους -
δεν υπαρχει περιπτωση να σ΄αφησει ανικανοποιητο.  Αξια, και αξιος ο ρεπορτερ  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
δεν υπαρχει περιπτωση να σ΄αφησει ανικανοποιητο.  Αξια, και αξιος ο ρεπορτερ  :rockon: :rockon: :rockon:

Κατσε ακομη δε περασαν τα "δυσκολα" αγορια    :rolleyes: Στελιος , Καραμαν...
ισως και γω  :rolleyes:

Αμαλια Αμαλια , τραβα μας μια μαλακια  :cheesy:
θα τραγουδαμε μετα  :P

Ωραια η κριτικη του gameover Ελπιζω το καραμπαλικιγκ να απουσιαζε λογο εκπτωσης

Παντως στην ουσια δε  "μπηκες με 30" μπηκε σε αλλο  προγραμμα .. φοιτητικο  :cheesy:
το οποιο διευκρινιζεται πολυ ευστοχα  :boobies:

Απορω γιατι γιατι δε το λενε απο μονοι τους βασικα απ την στιγμη που το δεχονται :think:
φανταζομαι ενα ποσοστο οσων φευγουν το κανουν λογο 40ριου και μη ορεξης για παζαρια
Δε το βλεπουν ? .. μπορει να μη τους ενδιαφερει πολυ
Οσο γεμιζει το ταμειο οι τιμες κρατιουνται , οταν δε θα γεμιζει θα δεις τσατσαδες στο δρομο με ταμπελακια ...
απο 25 ξεκιναμε παιδια  περαστε   :rolleyes:

η κοπέλα είναι αρκετά ευφυής
Θα παρω και το σκακι μαζι μου τοτε ,
αν δε ταιριαξει η χημεια και δεν εχουμε αχ βαχ
τουλαχιστον να εχουμε  Σαχ Ματ  :cheesy:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.064
Πόντοι
11.585
Κατσε ακομη δε περασαν τα "δυσκολα" αγορια   :rolleyes: Στελιος , Καραμαν...
ισως και γω  :rolleyes:

Αμαλια Αμαλια , τραβα μας μια μαλακια  :cheesy:
θα τραγουδαμε μετα  :P

Ωραια η κριτικη του gameover Ελπιζω το καραμπαλικιγκ να απουσιαζε λογο εκπτωσης

Παντως στην ουσια δε  "μπηκες με 30" μπηκε σε αλλο  προγραμμα .. φοιτητικο  :cheesy:
το οποιο διευκρινιζεται πολυ ευστοχα  :boobies:

Απορω γιατι γιατι δε το λενε απο μονοι τους βασικα απ την στιγμη που το δεχονται :think:
φανταζομαι ενα ποσοστο οσων φευγουν το κανουν λογο 40ριου και μη ορεξης για παζαρια
Δε το βλεπουν ? .. μπορει να μη τους ενδιαφερει πολυ
Οσο γεμιζει το ταμειο οι τιμες κρατιουνται , οταν δε θα γεμιζει θα δεις τσατσαδες στο δρομο με ταμπελακια ...
απο 25 ξεκιναμε παιδια  περαστε  :rolleyes:

Θα παρω και το σκακι μαζι μου τοτε ,
αν δε ταιριαξει η χημεια και δεν εχουμε αχ βαχ
τουλαχιστον να εχουμε  Σαχ Ματ  :cheesy:

Λες.???  :think: ...Κυριακη Αμαλια.??  :think: ...στα 4αρα.???  :think:  ...κριμα δεν ειναι το κοριτσι.???  :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Πήγα 13.00 το πρωί, διότι είχα βάλει στο μάτι το προηγούμενο βράδι την Βερίνικα της Πρ.11 αλλά ήταν κλειστό.. Οπότε ήρθα εδώ, βρηκα την τσατσά να κοιμάται και μετά, μόλις με κατάλαβε ξύπνησε και ήταν πολύ φιλική, μου μιλούσε για το κρύο κτλ.. Μετά μου έλεγε για την άντζελα, ότι είναι 19 και πολύ καλή και τέτοια. Βγαίνει έξω και φαινόταν πού γλυκιά αλλά πάρα πολυ λεπτη. Λεω στην τσατσα δεν θελω να γαμησω, μονο καμια μαλακια να μου τραβηξει ενω πιανω εγω μουνι, βυζια κτλ... Σκάω 30 ευρώ. Όσο για γαμήσι απλό δηλαδή.
Όπως κι αν έχει, μπήκα στο δωμάτιο και μετα απο λιγο μπηκε και η αντζελα. Βγαζει το φουστανακι της, παει στο κρεβατι μου δινει την καποτα. Λεω δεν θα την χρειαστω. Ημουν ετοιμος να χυσω απο την μ*υναρα που ειχε (ειμαι 17 και το εχω κανει 1 φορα).. Αρχισα να τριβω το μουνι της, να ρουφάω τα βυζια της, αλλα αυτη τιποτα, μουτρωμένη ως κατω. Σε καποια φαση παω να βαλω το χερι μου μεσα στην τρυπα της (την μπροστινη) και μου κανει, οοχι οχι, οχι μεσα.. Εγω λιγο τα παιρνω της δινω το πουλι μου, λεω παιξτο.. Αρχιζει το παιζει, μετα απο 2 λεπτα σταματαει, αρχιζω της χαιδευω τον κωλο, το μουνι, λιγο σαν να τραβιεται.. Εγω συνεχιζω. Μετα, μου ηρθε να τελειώσω ενω την εαπιζα, οποτε την αφηνω λιγο την πουτσα να ασχοληθω με αυτη. Παει να μου τον παιξει, της λεω, σε μισο λεπτο και μου κανει, ειναι πολυ μεγαλος, τον θελω τωρα και εγω αμεσως τελειωνω, και ενω ειχαμε συμφωνησει πανω της, τελειωσα στο παπλωμα. Δεν θα ξαναπηγαινα στν Αντζελα, με τίποτα. Απο αύριο θα παμε γι αλλα...Κριμα γιατι η τσατσα πολυ καλη γυναικα..

τι ειναι αυτα ρε αντι;μπαν εδω και τωρα...... :grin: :grin: :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Λες.???  :think: ...Κυριακη Αμαλια.??  :think: ...στα 4αρα.???  :think:  ...κριμα δεν ειναι το κοριτσι.???  :2funny: :2funny:

Μην την λυπάσαι, εξάλλου είναι τόσο πολύ έμπειρη που δεν πρόκειται να σε αφήσει ανικανοποίητο. Να ξέρεις ότι αν πας χαλαρός το πιθανότερο είναι να φύγεις από το κατάστημα από αρκετά έως πολύ ικανοποιημένος αρκεί να την αφήσεις εκείνη να σου κάνει παιχνίδι.

Χωρίς να είναι δύσκολη κοπέλα, δεν χειραγωγείτε, και  έχει τον τρόπο και την εμπειρία να σου κάνει τα κέφια και να μένεις ευχαριστημένος στον μικρότερο δυνατό χρόνο που αυτό μπορεί να συμβεί.

Έχω πολλά χρόνια να πετύχω κοπέλα με τον ανάλογο χαρακτήρα και εμπειρία. :) 

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η κριτική δεν είναι από τα μέρη μας αλλά αξίζει να την διαβάσεται μιας που το σκηνικό που περιγράφει ο συναθλητής στο τέλος της, είναι απίθανο, εγώ ακόμη κρατάω τη κοιλιά μου από τα γέλια μου, πρωϊνιάτικα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

μια ακομη αποδειξη αυτων που δυστυχως καποτε εγραφα οτι καλη η μειωση τιμων στα στουντιο και ο αγωνας για αυτην αλλα δυστυχως πιθανοτατα θα αυξηθουν και οι ξεπετοσυμπεριφορες.....σημειωτεον οτι και τα τριαντα ευρω για εναν μεσο εργαζομενο βεβαια δεν ειναι καθολου λιγα και στο μεταξι οι αθηναιοι γαμανε κωλο με 15 και 20....

απλα αλλο να τρως φολα τριαντα ευρω και αλλο 15.....νομιζω;

Επισκέπτης

μια ακομη αποδειξη αυτων που δυστυχως καποτε εγραφα οτι καλη η μειωση τιμων στα στουντιο και ο αγωνας για αυτην αλλα δυστυχως πιθανοτατα θα αυξηθουν και οι ξεπετοσυμπεριφορες.....σημειωτεον οτι και τα τριαντα ευρω για εναν μεσο εργαζομενο βεβαια δεν ειναι καθολου λιγα και στο μεταξι οι αθηναιοι γαμανε κωλο με 15 και 20....

απλα αλλο να τρως φολα τριαντα ευρω και αλλο 15.....νομιζω;

Αθήνα κ τα μυαλά στο μπλέντερ!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

δεν κανουν ρε φιλε αυτου του τυπου οι κοπελες(λιγο μπιμπιμπο,λιγο ψυχροψευτοσεμνες κλπ) για πρωταρη....ο πρωταρης και δεν εννοω πρωταρης καταναγκην στο σεξ αλλα στην φαση μπουρδελο θελει μια εμεπιρη μιλφ να τον μπασει στο νοημα πχ την παλια χριστινα,μια ναντια κλπ......

αυτες οι 25αρες-τριανταρες ομορφες και λιγο ψωνισμενες με υφος φαμ φαταλ ειναι για αλλους μπουρδελιαρηδες πιο εμπειρους.....ασε που παλι θα φας φολα δλδ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom