Είναι παράξενο κορίτσι η Ιονέλα και κρίμα που δεν την ευχαριστήθηκε ο Midas, ο οποίος μπορεί μεν να μην συμμετέχει καθόλου στις κουβέντες μας αλλά είναι καιρό που τον παρακολουθώ και ομολογώ ότι γράφει καλές και ακριβείς κριτικές.
Εγώ εστιάζω σε δύο πράγματα την αποτυχημένη συνεύρεση του Mida. Αφ΄ ενός στην παντελή έλλειψη προκαταρκτικών και αφ΄ εταίρου στο ξενέρωμα με τα δάχτυλα, όπου γράφει
………. Ξάπλωσε στο κρεβάτι με τη μία….Προκαταρτικά, ούτε λόγος να γίνεται…………
Εγώ πάλι είχα γράψει …….Πήγε να μου κάνει τρίπλα και
ξάπλωσε στο κρεβάτι αμέσως, αλλά γρήγορα την σήκωσα για όρθια προκαταρκτικά που ομολογώ ότι δεν αρνήθηκε……….
Επίσης στο τέλος της κριτικής μου αναφέρω………..το μόνο που έχω να πω για εσάς που διαβάσατε αυτές τις γραμμές είναι ότι
αξίζει να πετάξετε 30 ευρώ για να τη δοκιμάσετε έχοντα όμως υπ΄ όψιν σας ότι παρόλο που είναι έμπειρη κοπέλα θα πρέπει να την καθοδηγήσετε για να περάσετε καλά………….
Ίσως αν θυμόταν αυτές τις δύο παραγράφους μου να ήταν διαφορετική η εξέλιξη της συνεύρεσης.
Οι κοπέλες μπορεί να θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους, όμως είναι και δικό μας δικαίωμα να κάνουμε τη δική μας δουλειά και να απαιτούμε από αυτές τα λογικά και αυτονόητα, προκαταρκτικά οπωσδήποτε.
Και φυσικά δεν γράφω αυτές τις γραμμές ούτε για να απολογηθώ στον Mida αλλά ούτε για να υποστηρίξω την ορθότητα της κρίσης μου απέναντι του. Απλά σε Ιδιαίτερες κοπέλες όπως είναι η Ιονέλλα, θα είναι καλό να πηγαίνουμε όλοι μας πιο προσεκτικά διαβασμένοι.
Και είναι Ιδιαίτερη η Ιονέλλα μιας που ενώ δίνει με μανία τα γλωσσόφιλα, σε εμένα έκανε τη δύσκολη, (ίσως γιατί ήταν κραγιοναρισμένη) και μου τα έδωσε όταν είχε ζεσταθεί.
Στον Mida πάλι δεν άφησε δάχτυλα ενώ σε μένα άφησε να της βάλω μόνο κωλοδάχτυλο, (μόνο πίσω μου είπε),ενώ τον kklld τον παρότρυνε να την δαχτυλιάσει.
Φίλε Mida σε παρακαλώ να εκλάβεις ως καλοπροαίρετα τα σχόλια μου, τα κάνω για να δείξω πρώτα στον εαυτό μου και μετά στους άλλους το πόσο πρέπει να εμβαθύνουμε στις κριτικές ειδικά όταν πάμε στοχευόμενα, για μένα είσαι δυνατή πένα, και αν θέλεις να μπεις και στην παρέα μας είσαι καλοδεχούμενος. Και εγώ σαν και εσένα ξεκίνησα, μόνον ως συντάκτης κριτικών και αργότερα καθοδηγούμενος από τον καλό μου φίλο jo145, μπήκα και στο forum.
Από εμένα έχεις μια θετική ψήφο στην κριτική σου μιας που πιστεύω ότι με βοήθησε να γράψω τις παραπάνω γραμμές.