Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Α δε γινεται λεει γιατι εδω πρεπει να χρεωθει 40ε το απλο
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

οτι τουλαχιστον τα 10ε ειναι παντα αποπειρα να τα τσιμπησει η ιδια.
Δεν εχω καμια αμφιβολια , οπως και με το δωματιο  :jerking:

Τα περι κορασιδος κολοκιθοπιτες ... Mακρυα απ τα γουστα μου τα ,καλογραμενα,  γραφομενα
αν της τον σφυριξω θα ειναι χαρη ονοματος , μια και τις  ποιο πολλες κριτικες χλιαρες τις θυμαμαι
Οχι ομως sto καταστημα με την κλεφτο τσατσα.  ουστ !

Admin-sthenis
Εδω αλλη μια κριτικη της χωρις επιθετο ...

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231

[quote author=Midastouch]
Δεν είχα πολύ όρεξη για τσάρκα αλλά ούτε και πολλή ώρα στη διάθεσή μου αλλά από την άλλη, με έτρωγε ο κώλος μου. [/quote]

προς στιγμην νομισα οτι σε στραπόνιασε  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν ευγενική και το κυριότερο, το μαγαζί, τα δωμάτια και τα σεντόνια είναι καθαρά

δεν ξερω τι βρηκε ο συναδελφος αλλα το συγκεκριμενο μαγαζι γενικα θελει μια βελτιωση και μια ανακαινιση.....λιγο καλυτερο νιπτηρα,φωτισμο στα δωματια,καθαριοτητα κλπ......

τι εγινε ρε παιδια;εχουμε την flower tucci στο λαφαμ και δεν το ξεραμε;πολυ squirt.....

giatre μου γραψε και δυο λογια παραπανω....δεν πληρωνεις ΦΠΑ..εστω και ετσι απο μενα πηρες θετικη ψηφο γιατι πρεπει να ενθαρρυνουμε καθε νεο συγγραφεα κριτικων και καθε νεα προασπαθεια.....οι αλλοι βλεπω σε μαυρισαν....αλλη φορα γραψε και καμια λεπτομερεια,τι δεν σ αρεσε κλπ

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835

πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν ευγενική και το κυριότερο, το μαγαζί, τα δωμάτια και τα σεντόνια είναι καθαρά

δεν ξερω τι βρηκε ο συναδελφος αλλα το συγκεκριμενο μαγαζι γενικα θελει μια βελτιωση και μια ανακαινιση.....λιγο καλυτερο νιπτηρα,φωτισμο στα δωματια,καθαριοτητα κλπ......

τι εγινε ρε παιδια;εχουμε την flower tucci στο λαφαμ και δεν το ξεραμε;πολυ squirt.....

giatre μου γραψε και δυο λογια παραπανω....δεν πληρωνεις ΦΠΑ..εστω και ετσι απο μενα πηρες θετικη ψηφο γιατι πρεπει να ενθαρρυνουμε καθε νεο συγγραφεα κριτικων και καθε νεα προασπαθεια.....οι αλλοι βλεπω σε μαυρισαν....αλλη φορα γραψε και καμια λεπτομερεια,τι δεν σ αρεσε κλπ
Τι σκηνικο παιχτηκε Προεδρε εσυ την ξερεις την Χριστινα που λεει? Μονος του πηγε αραγε η ειχε μαζι συνεργειο και γυρισαν κανενα κλιπακι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
την ξερω αλλα δεν ηξερα οτι ειχε και τετοια κρυφα ταλεντα.....μονο μην το μαθει η elegant angel και μας την παρει για το squirtgangbang 4 :rockon:

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
για σου gl!  οχι δε θα την ευρισκα! :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Σιδεροκέφαλος συναθλητή, δεύτερη κριτική του σε λίγες μόνο μέρες τον καλωσορίζω στην παρέα  του εύχομαι να τις χιλιάσει και του ρίχνω και μία θετική ψήφο για να τον ενθαρρύνω να συνεχίσει.

Θέλω όμως να συμπληρώσω και λίγα πραγματάκια εδώ. Σίγουρα η χημεία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, αλλά ακόμη μεγαλύτερο ρόλο παίζει το πόσο προετοιμασμένος θα είσαι για κάθε μία ξεχωριστά κοπέλα διαβάζοντας τις κριτικές των υπολοίπων.

Κατ΄ αρχήν δεν το λέω για τον συναθλητή αλλά ομιλώ γενικά μιας που έχω το ερέθισμα από αυτόν  ότι είναι πολύ μεγάλο λάθος να θέλουμε να συγκρίνουμε την απόδοση μιας πρωτόβγαλτης κοπέλας  με την απόδοση της Έφης και της Αφροδίτης που και οι διό τους μαζί έχουν υπηρετήσει για 13 χρόνια τα καταστήματα της πόλης μας (8 περίπου η Αφροδίτη και 5 περίπου η Έφη) και ακόμα συνεχίζουν να τα υπηρετούν και θεωρούνται δικαίως από όλους μας οι κορυφαίες σε βάθος χρόνου.
Η Έμμα δουλεύει περίπου 1 μήνα, και πιο πριν έχει λεχθεί ότι έκανε την γκαρσόνα σε καφέ της πόλης μας.

Σε πρωτόβαλτες ειδικά κοπέλες τα προκαταρκτικά τα απαιτούμε με τρόπο, αν δεν τα κάνουν μόνες τους και αν φάμε άκυρο τότε μπορούμε δικαίως να διαμαρτυρόμαστε.

Επίσης είναι πάρα πολύ βασικό να μελετήσουμε όσο μπορούμε καλύτερα το προφίλ της κοπέλας που πρόκειται να επισκεφθούμε ούτως ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε αντιξοότητες.

Και φυσικά κανείς απολύτως δεν πρόκειται να μας εγγυηθεί για την επιτυχία του εγχειρήματος μας, μιας που σε μια συνεύρεση η επιτυχία από την αποτυχία κρέμεται σε μια κλωστή και απέχει όσο το νύχι από το κρέας.

Και κλείνω με τα παρακάτω σχόλια γινόμενος  λίγο πιο συγκεκριμένος τα οποία επαναλαμβάνω ότι κάνω προς γνώση των υπολοίπων και όχι για παρατήρηση στον νέο μας συναθλητή.

Το γκομενάκι δεν το παίζει φίρμα. Φίρμα την κάνει η τσατσά για να πουλήσει πιο εύκολα το προϊόν της. Γράφω στην κριτική μου, προσοχή στην τσατσά  θέλει να σου πουλήσει ακριβότερα προγράμματα.
Επίσης ο συναθλητής karaman σε 2η επίσκεψη του την βρήκε πεσμένη, ήταν και τότε Σαββατοκύριακο και  μια καινούργια κοπέλα δεν είναι εύκολο να ανταποκριθεί σε μεγάλη πίεση δουλειάς, μήπως θα ήταν καλύτερο την ανάλογη να την επισκεπτόμασταν καθημερινή ??
Κάπου στην κριτική μου γράφω ότι πήγε να με αλλάξει μοτίβο, την είπα όμως να συνεχίσει και το δέχθηκε, καινούργια κοπέλα πάντα την καθοδηγούμε.

Αυτά είχα να πω, ευχαριστώ τον συναθλητή που με την κριτική του, μου έδωσε το κίνητρο να τα γράψω.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σεφτε κριτικη , ξανακαλωηρθες αδερφε , καλο βολι στην επομενη ...
λιγα σχολια φωτογραφικα ...

Ωραια νεα απ το κουνελακι μας εφερε ο gameover
κοντευει χρονος απ την τελευταια μας συναντηση στο τσιρκο ( τριτη στην σειρα )
εντος του 2012 και προ της καταστροφης του κοσμου πρεπει και θα ξανατιμηθει

ισως για αυτο σταματησε και αυτη τις τσοντες για τα 30αρια των μπουρδελων...
:tooth:

Καραμαν μας εχεις γαμησει να ουμε ... 40 κιλα θυμιαμα εχω ξοδεψει να σε ξεματιαζω και
δεν εχεις σταυρωσει γκομενα τελευταια ...

Παμε αλλη μια ... μμμμμμμμμμμμμμμ  προσχωμεεεεεεεεεεεεν

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601
Ευχαριστώ τον GAMEOVER και τον jo145 για τα σχόλια τους.
Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι, ενδεχομένως με τη συγκεκριμένη κοπέλα να μην το χειρίστηκα και εγώ καλά το θέμα (δεδομένου ότι είναι καινούρια στη δουλειά, έπρεπε να τη καθοδηγήσω περισσσότερο), αλλά η μπάλα χάθηκε όταν μου μίλησε ότι πέρασε ο χρόνος και πρέπει να τελειώνω.
Άλλοι συναθλητές ίσως δεν πτοούνται από την πίεση του χρόνου και λειτουργούν πιο χαλαρά. Εγώ από την πλευρά μου άμα ακούσω για χρόνο, ε παθαίνω μία ψιλοεμπλοκή και ξενερώνω. Εξού και η αρνητική κριτική στην Έμμα (που είναι απο τις ελάχιστες αρνητικές).
Αλλά πάλι επισημαίνω ότι για μία ακόμη φορά αυτά είναι γούστα για μια φούστα.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγώ από την πλευρά μου άμα ακούσω για χρόνο, ε παθαίνω μία ψιλοεμπλοκή και ξενερώνω..
Ετσι γινετε ... το οτι στο ειπε βασικα δεν ειναι και τοσο κακο ...
απο το να στο ελεγε τελευταια στιγμη ...  :rolleyes:
Και γω καπως ετσι ειμαι παντως , αμα θες φυγε στην τελικη , με το ζορι δε σε κραταω
περασει δε περασει ο χρονος , αμα δεν ενοιξει η κανουλα...  :rolleyes:

Καλα αυτο ενοειτε

Δε ταιριαξατε πιστευω , so simple  :sunglasses:

Κατσε να σε πατησω κι εσενα εναν αγιασμο επ ευκαιριας

91550156236942818684.gif

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ευχαριστώ τον GAMEOVER και τον jo145 για τα σχόλια τους.
Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι, ενδεχομένως με τη συγκεκριμένη κοπέλα να μην το χειρίστηκα και εγώ καλά το θέμα (δεδομένου ότι είναι καινούρια στη δουλειά, έπρεπε να τη καθοδηγήσω περισσσότερο), αλλά η μπάλα χάθηκε όταν μου μίλησε ότι πέρασε ο χρόνος και πρέπει να τελειώνω.
Άλλοι συναθλητές ίσως δεν πτοούνται από την πίεση του χρόνου και λειτουργούν πιο χαλαρά. Εγώ από την πλευρά μου άμα ακούσω για χρόνο, ε παθαίνω μία ψιλοεμπλοκή και ξενερώνω. Εξού και η αρνητική κριτική στην Έμμα (που είναι απο τις ελάχιστες αρνητικές).

Αυτό με τον χρόνο είναι μεγάλο σπάσιμο και σε καταλαβαίνω απόλυτα, παλιά μου την έσπαγε και μένα και είναι ότι χειρότερο μπορεί να ακούσεις, τώρα πια βέβαια έχει σπάσει η χολή μου, και δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Τελευταία φορά που το αντιμετώπισα προ μηνός στη Άντζη, μάλιστα αυτή μου το ξέκοψε από την αρχή με το που μπήκε, μου λέει έχουμε 10 λεπτά οκ?, οκ της λέω και στο 8λέπτο κρατιόμουν να μην της τα δώσω και κάπου στο 10λεπτο την έχυσα, ίσως αν δεν με έβαζε το χρόνο να είχα τελειώσει και γρηγορότερα. Τι έκανα λοιπόν,? το μειονέκτημα το έκανα πλεονέκτημα, και έκανα τη δουλειά μου μια χαρά. Για να μην κάνω όμως τον μάγκα ομολογώ ότι για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο οι φόλες και τα ξενερώματα που έφαγα κατά καιρούς είναι δεκάδες, ειδικά μάλιστα στα παλιά τα χρόνια που σου λέγανε στο 5 λεπτο οι γκόμενες άντε τελείωνε, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα.

Αυτά τα ολίγα λοιπόν περί χρόνου με τις κοπέλες. Να ξέρεται όμως ότι, αν πάτε σε μια κοπέλα καθαρός, χωρίς να έχεις πιει αλκοόλ, ευδιάθετος, την κάνεις να αισθανθεί όμορφα με ένα καλό λόγο ή ένα κομπλιμέντο, και είσαι τρυφερός και γλυκός μαζί της είναι μαθηματικά βέβαιο ότι αν χρειαστείς λίγο χρόνο παραπάνω για να τελειώσεις το έργο σου αυτή ευχαρίστως θα σου τον δώσει.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/katexakh-13/#jr_review_28337]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/katexakh-13/#jr_review_28337[/url]

Kαι οχι τιποτα αλλο...αλλα ο μπαγασας μου'φαγε και τον τιτλο της κριτικης...με την καλη εννοια :2funny:
Ειχα σκοπο να βαλω ακριβως αυτον τον τιτλο οταν θα επαιρνα την Εμμα που την εχω στο προγραμμα ετσι κι αλλιως αλλα τωρα...Αξιζει να τη γαμησω πλεον?Δε θα εχω τιτλο να βαλω...

Σε πολλες κοπελες τους τιτλους τους εχω ετοιμους πριν ακομα τις γαμησω γιατι βοηθαει ειτε το ονομα τους,ειτε καποιο αλλο χαρακτηριστικο τους.Για την Αντριαννα την Ισπανιδα ας πουμε τον εχω ηδη ετοιμο :rolleyes: :rolleyes:...αλλα δε τον λεω :cheesy:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/katexakh-13/#jr_review_28337]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/katexakh-13/#jr_review_28337[/url]

Kαι οχι τιποτα αλλο...αλλα ο μπαγασας μου'φαγε και τον τιτλο της κριτικης...με την καλη εννοια :2funny:
Ειχα σκοπο να βαλω ακριβως αυτον τον τιτλο οταν θα επαιρνα την Εμμα που την εχω στο προγραμμα ετσι κι αλλιως αλλα τωρα...Αξιζει να τη γαμησω πλεον?Δε θα εχω τιτλο να βαλω...

Σε πολλες κοπελες τους τιτλους τους εχω ετοιμους πριν ακομα τις γαμησω γιατι βοηθαει ειτε το ονομα τους,ειτε καποιο αλλο χαρακτηριστικο τους.Για την Αντριαννα την Ισπανιδα ας πουμε τον εχω ηδη ετοιμο :rolleyes: :rolleyes:...αλλα δε τον λεω :cheesy:

Εσύ ειδικά την Έμμα δεν πρέπει να την αφήσεις. Τουλάχιστον από αυτά που ξέρω για σένα, εκτιμώ ότι η γκόμενα σου πηγαίνει γάντι, εμένα ίσως όχι τόσο, αλλά παρόλα αυτά πέρασα εκπληκτικά.

Μια συμβουλή μόνο, φρόντισε να πας καθημερινή και όχι πάρα πολύ αργά, να την πετύχεις ξεκούραστη, καθότι η κοπέλα δεν έχει μάθει ακόμα να δουλεύει σε βαριούς ρυθμούς και είναι λογικό. Είναι όμως πολύ καυλιάρα και την φαντάζομαι να σπαρταράει όταν την  κάνεις γλυφομούνι. :grin: :grin: :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Ωραίος ο Μίδας, ωραίες και οι κριτικές του, λεπτομερείς, περιεκτικές και ευκολοδιάβαστες. Μας έφερε και καλά νέα από την Εβελίνα, την έκανε και να χύσει, από μένα πήρε μια θετική ψήφο. Η έως τώρα συνεισφορά του στις κριτικές της πόλης μας πολύ ουσιαστική.

Ένα ακόμη κάστρο έπεσε, μπράβο και από μένα Μάανες, :rockon: ο αγώνας σου δικαιώνεται, το πίστεψες και το πέτυχες, όπως το είχες πετύχει και στο Φρίξου 14 και μας άνοιξες τον δρόμο και μετά ακολούθησε και η Κατεχάκη, το Λαφάμ και άλλα.

Εάλω το σαρανταράκι λοιπόν…. :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Εχοντας ακουσει οτι κανει βαθυ αρχιδογλειψιμο πηγα προετοιμασμενος εγω,ξ
υρισμενη κωλοτρυπιδα και μετα το μπανιο πασαλειφτηκα εκει γυρω με body lotion Calvin Klein One
αααα καλα εσυ εχει φυγει μπροστα...

'Αυτο ειναι δωρο να ξερεις'
Αν ηταν δωρο το προπληρωμενο γλυφομουνι
το γλυψιμο στον ξυρισμενο κωλο τι ηταν ?

'
Πρεπει να τελειωνεις σιγα σιγα'.(Στο 10λεπτο τωρα μιλαμε)
Ποιο κουμπι παταμε για κατι τετοιο σου ειπε ? ολο το ξεχναω...

Εάν και το τόνισα στην τσατσά, πρέπει οπωσδήποτε να επιμεληθούν τη καθαριότητα του χώρου.
Τόσα φράγκα βγάζουν μαύρα, ένα σπρέι χώρου δεν μπορούν να βάλουν ?
Τωρα σωθηκες ... καλα τα λες αλλα ,, μια ζωη βρομιαρηδες ηταν εκει
τωρα θα αλλαξουν που μετρανε λιγοτερο απο 300 μερες ?

Λιγο αδικημενη, σαν δευτερη επισκεψη η νεαρα ,
ομως απο τα γραφομενα στο ιδιο τελικο συμπερασμα καταληγω
40 Γιουρια με ανιδεικευτο προσωπικο ...
Δε νομιζω Τακη

gabetsos μπηκες δυναμικα βλεπω  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom