Σιδεροκέφαλος συναθλητή, δεύτερη κριτική του σε λίγες μόνο μέρες τον καλωσορίζω στην παρέα του εύχομαι να τις χιλιάσει και του ρίχνω και μία θετική ψήφο για να τον ενθαρρύνω να συνεχίσει.
Θέλω όμως να συμπληρώσω και λίγα πραγματάκια εδώ. Σίγουρα η χημεία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, αλλά ακόμη μεγαλύτερο ρόλο παίζει το πόσο προετοιμασμένος θα είσαι για κάθε μία ξεχωριστά κοπέλα διαβάζοντας τις κριτικές των υπολοίπων.
Κατ΄ αρχήν δεν το λέω για τον συναθλητή αλλά ομιλώ γενικά μιας που έχω το ερέθισμα από αυτόν ότι είναι πολύ μεγάλο λάθος να θέλουμε να συγκρίνουμε την απόδοση μιας πρωτόβγαλτης κοπέλας με την απόδοση της Έφης και της Αφροδίτης που και οι διό τους μαζί έχουν υπηρετήσει για 13 χρόνια τα καταστήματα της πόλης μας (8 περίπου η Αφροδίτη και 5 περίπου η Έφη) και ακόμα συνεχίζουν να τα υπηρετούν και θεωρούνται δικαίως από όλους μας οι κορυφαίες σε βάθος χρόνου.
Η Έμμα δουλεύει περίπου 1 μήνα, και πιο πριν έχει λεχθεί ότι έκανε την γκαρσόνα σε καφέ της πόλης μας.
Σε πρωτόβαλτες ειδικά κοπέλες τα προκαταρκτικά τα απαιτούμε με τρόπο, αν δεν τα κάνουν μόνες τους και αν φάμε άκυρο τότε μπορούμε δικαίως να διαμαρτυρόμαστε.
Επίσης είναι πάρα πολύ βασικό να μελετήσουμε όσο μπορούμε καλύτερα το προφίλ της κοπέλας που πρόκειται να επισκεφθούμε ούτως ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε αντιξοότητες.
Και φυσικά κανείς απολύτως δεν πρόκειται να μας εγγυηθεί για την επιτυχία του εγχειρήματος μας, μιας που σε μια συνεύρεση η επιτυχία από την αποτυχία κρέμεται σε μια κλωστή και απέχει όσο το νύχι από το κρέας.
Και κλείνω με τα παρακάτω σχόλια γινόμενος λίγο πιο συγκεκριμένος τα οποία επαναλαμβάνω ότι κάνω προς γνώση των υπολοίπων και όχι για παρατήρηση στον νέο μας συναθλητή.
Το γκομενάκι δεν το παίζει φίρμα. Φίρμα την κάνει η τσατσά για να πουλήσει πιο εύκολα το προϊόν της. Γράφω στην κριτική μου, προσοχή στην τσατσά θέλει να σου πουλήσει ακριβότερα προγράμματα.
Επίσης ο συναθλητής karaman σε 2η επίσκεψη του την βρήκε πεσμένη, ήταν και τότε Σαββατοκύριακο και μια καινούργια κοπέλα δεν είναι εύκολο να ανταποκριθεί σε μεγάλη πίεση δουλειάς, μήπως θα ήταν καλύτερο την ανάλογη να την επισκεπτόμασταν καθημερινή ??
Κάπου στην κριτική μου γράφω ότι πήγε να με αλλάξει μοτίβο, την είπα όμως να συνεχίσει και το δέχθηκε, καινούργια κοπέλα πάντα την καθοδηγούμε.
Αυτά είχα να πω, ευχαριστώ τον συναθλητή που με την κριτική του, μου έδωσε το κίνητρο να τα γράψω.