Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πολύ ωραία και άκρως περιγραφική η κριτική, αλλά μια περιγραφή της κορασίδας εγώ περίμενα να κάνεις, μιας που οι φωτογραφίες μάλλον απέχουν λίγο από την πραγματικότητα ( για μένα προς το καλύτερο εεεε..).

Τελικά είναι όντως λίγο πιο γεματούλα από ότι δείχνουν οι Φώτο ???

Ο al εδώ,  έδωσε ρέστα στην κριτική του δείχνοντας πως στον έρωτα ταμπού δεν υπάρχουν και έχοντας την τόλμη να τα γράψει.
+1 από μένα.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι τολμηρος και ξεκαθαρος ο αλ .. Οριστε και ενα σκιτσακι δωρο :tooth:

Οσο και να απεχουν οι φωτο η περιγραφη μου θα ηταν λιγοτερο σαφης  :birdman:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.085
Πόντοι
13.755
Ναι τολμηρος και ξεκαθαρος ο αλ .. Οριστε και ενα σκιτσακι δωρο :tooth:

Οσο και να απεχουν οι φωτο η περιγραφη μου θα ηταν λιγοτερο σαφης  :birdman:
Καλη η προσπαθεια αλλα δε το πετυχες γιατι ημουν καθισμενος στο κρεβατι και αυτη καθισμενη διπλα μου απο τα δεξια.Ξανακαντο αν μπορεις :birdman:
Τι θα θελατε δηλαδη?Να γραψω οτι η κοπελα εχει 2 βυζια 2 ματια,μια κωλοτρυπιδα και ειναι πολυ καλη μεσα αλλα η τσατσα χτυπαει την πορτα? :jerking: :jerking:Και να μην γραψω ουτε περιγραφη κοπελας ουτε σε τι τιμη την πηρα...Ή τα λεμε ή δε τα λεμε
Αυτα ειναι κριτικες  κονσερβα.

Ξεχασα να γραψω για το αθλιο κρεβατι στο πρωτο δωματιο οπου την ωρα που ημουν στα γονατα και για τη γλυφαδα αλλα και για το πισωκολλητο κοντευαν να μου χωθουν στο αριστερο γονατο ελατηρια να το πω?Συρματα να το πω?Τελοσπαντων κατι σκατα που αν εριχνα λιγο βαρος ακομα θα μου καρφωνονταν.Απαραδεκτο...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Καραμαν .. ο γκαντεμης της χρονιας
δε σε ηθελε απ ενα σημειο και μετα δε τρεβουσε
η Σε λαθος ωρα ηα πηγαινες ή με λαθος διαθεση
ακομη και οταν τα ειχες ολα σωστα , συνεβαιναν αλλα κι αλλα
τι πω δε ξερω πια πανω απο 3 τσουβαλια θυμιαμα ξοδεψα
δε σε πιανει τιποτα , θα σε στειλω σε εναν φιλο μου εξορκιστη.
Ευχομαι με την ληξη του 2011 να ληξει και ατυχια σου

Παντως για τον βρομοπουτσα συναθλητη εγινε και αλλη αναφορα
λες να γαμησε κανα κουναβι πριν παει ?
Φτου φτου μακρυα απο μας

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Την τιμητική του είχε το κατάστημα της Κοροβάγκου τις τελευταίες 48 ώρες όπου μάνι μάνι μάζεψε 4 κριτικές  (η πρώτη δικιά μου). :grin:

Θέλω να σταθώ μοναχά σε ένα σημείο, άσχετα με την βαθμολόγηση των κρητικών όλοι τους έχουν να κάνουν με παρατήρηση που αφορά κάποιας μορφής καθαριότητα.

Τέτοιο σερί ούτε γνωστά πρώην βρωμομάγαζα του Βαρδάρη δεν έχουν κάνει. :badair: Προσοχή λοιπόν κύριοι , το κατάστημα μπορεί να διαθέτει μοντέλα και να έχει γενικά καλή φήμη, αλλά κοιτάξτε λίγο και τις λεπτομέρειες, ειδικά σε θέματα καθαριότητας. Το λέω με καλή αίρεση και τελείως καλοπροαίρετα.

Και επίσης αποχωρώντας καλό θα ήταν όλοι σας να κάνατε και μία παρατήρηση στην μαντάμ, πάντοτε όμως με ευγενικό τρόπο και καλοπροαίρετα, ώστε να πιάσει τόπο. 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
και καντε και κανα μπανιο ρε μακακες πριν πατε στα μπουρδελα.....νταξ χειμωνας ειναι αλλα δεν θα πεθανετε κιολας......

παρτε παραδειγμα εμενα που ειμαι λοκατζης και κανω χειμωνα καλοκαιρι με κρυο νερο ,στην τελικη αν ειστε τσιγκουνηδες και δεν θελετε να αναβετε θερμοσιφωνο.....

δεν με βλεπετε που σφυζω απο υγεια; :birdman:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Την τιμητική του είχε το κατάστημα της Κοροβάγκου τις τελευταίες 48 ώρες όπου μάνι μάνι μάζεψε 4 κριτικές  (η πρώτη δικιά μου). :grin:

Θέλω να σταθώ μοναχά σε ένα σημείο, άσχετα με την βαθμολόγηση των κρητικών όλοι τους έχουν να κάνουν με παρατήρηση που αφορά κάποιας μορφής καθαριότητα.

Τέτοιο σερί ούτε γνωστά πρώην βρωμομάγαζα του Βαρδάρη δεν έχουν κάνει. :badair: Προσοχή λοιπόν κύριοι , το κατάστημα μπορεί να διαθέτει μοντέλα και να έχει γενικά καλή φήμη, αλλά κοιτάξτε λίγο και τις λεπτομέρειες, ειδικά σε θέματα καθαριότητας. Το λέω με καλή αίρεση και τελείως καλοπροαίρετα.

Και επίσης αποχωρώντας καλό θα ήταν όλοι σας να κάνατε και μία παρατήρηση στην μαντάμ, πάντοτε όμως με ευγενικό τρόπο και καλοπροαίρετα, ώστε να πιάσει τόπο.  
δεν ειναι καθολου λεπτομερειες
ειναι η αρχη κ το τελος φιλε κ καλα κανεις κ το θηγεις το θεμα
πηγαινουμε στον μυλο στα στουντιο για να αποφυγουμε κατα μεγαλο ποσοστο την βρωμα του βαρδαρη
αν κ στα στουντιο που πληρωνεις 40αρι το απλο ακατεβατο δεν το ευχαριστιεσαι κ ξενερωνεις με πραγματα τα οποια ειναι αυτονοητα
τοτε τι στο διαολο κανουμε
μπορει να μην φταιει το μαγαζι αλλα η κοπελα γιατι μπορει να ειναι βρωμιαρα κ να μην προσεχει
αλλα μεσα απο δω θα πρεπει να υποδειξουμε τι μας ενοχλει ετσι ωστε η εκαστοτε υπηρεσια να ειναι πιο προσεκτικη με τις κοπελες
κ να τις βαζει χερι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
και καντε και κανα μπανιο ρε μακακες πριν πατε στα μπουρδελα.....νταξ χειμωνας ειναι αλλα δεν θα πεθανετε κιολας......

παρτε παραδειγμα εμενα που ειμαι λοκατζης και κανω χειμωνα καλοκαιρι με κρυο νερο ,στην τελικη αν ειστε τσιγκουνηδες και δεν θελετε να αναβετε θερμοσιφωνο.....

φυσικα το ιδιο ισχυει και για μερικες βρωμιτσες πουτανες επισης να εξηγουμαστε

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Εγω θειο εκανα προχθες εκει επιτοπου θα μου παρεις καραμελες ?  :grin:

μπορει να μην φταιει το μαγαζι αλλα η κοπελα γιατι μπορει να ειναι βρωμιαρα κ να μην προσεχει
Η κοπελα ειναι υπαυθηνη για τον εαυτο της , για το μαγαζια συνηθος φταινες οι τεμπελοτσατσαδες
ή και τα αφεντικα αν δεν παρεχουν "υλικο" σεντονια - πλυντηρια απορυπαντικα κλτ

Στο Λαφαμ πχ εχει πληντυριο εντος του καταστηματος
Και στην Βιλλα εχει ομωςενω  περισι η μαζι την φιλη την κυρα ριτσα αλαζαμε σεντονια  φετος εμφανιστηκαν στρωματωθηκες  :rolleyes:
ποιος φταει τωρα ?  :rolleyes:

Αμα εχουν προβλημα ας το πουνε , να ριξουν και καμια τιμη και ας κουβαλαμε σεντονια απο το σπιτι δε πειραζει
αρκει να το ξερουμε  :rolleyes:

συμφαιρει .. ειδικα τον γλ ,που ριχνει 3 - 3 τα μπαλακια  :grin:
με ενα προσωπικο σεντνι θα την κανει την δουλεια , αλλιως θεωρητικα θελει 3  :cheesy:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585

Καραμαν .. ο γκαντεμης της χρονιας
δε σε ηθελε απ ενα σημειο και μετα δε τρεβουσε
η Σε λαθος ωρα ηα πηγαινες ή με λαθος διαθεση
ακομη και οταν τα ειχες ολα σωστα , συνεβαιναν αλλα κι αλλα
τι πω δε ξερω πια πανω απο 3 τσουβαλια θυμιαμα ξοδεψα
δε σε πιανει τιποτα , θα σε στειλω σε εναν φιλο μου εξορκιστη.
Ευχομαι με την ληξη του 2011 να ληξει και ατυχια σου

Παντως για τον βρομοπουτσα συναθλητη εγινε και αλλη αναφορα
λες να γαμησε κανα κουναβι πριν παει ?
Φτου φτου μακρυα απο μας

Παντως η τελευταια κριτικη που ανεβηκε για Ελιζα αν και λεει οτι η επισκεψη εγινε στις 22/12 εμενα μου φενετε ΄΄συμαζεματα΄΄ απο τις υπολοιπες 3 που εχουν γραφτει για αυτην...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παντως η τελευταια κριτικη που ανεβηκε για Ελιζα αν και λεει οτι η επισκεψη εγινε στις 22/12 εμενα μου φενετε ΄΄συμαζεματα΄΄ απο τις υπολοιπες 3 που εχουν γραφτει για αυτην...

μμμ τωρα που το λες
Αν ειναι σωστη ημερομηνια τοτε ισως να μην ειναι σωστα αλλα πραγματα
δεν ειχα δει , νομιζα ηταν ιδια μερα με σενα  :think:

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Σιγουρα ειναι υποπτο να λεει τα ιδια πραγματα για αλλη ημερομηνια.
Παντως ενω ειχα σκοπο να την δοκιμασω, η δοκιμη θα καθυστερησει μεχρι να
"διερευνηθει" το θεμα.
Κριμα και φαινοταν τοσο ζουμερη  :P στις φωτογραφιες

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236

Κάτι κομάντα που δεν μασάνε,δεν,δεν,δεν.......πλάκα τα κάναμε στο ποτάμι και στο Τριεθνές!
Για όλους τους υπόλοιπους που αναφέρεις.....
[size=30pt]ΟΥΣΤ ΜΠΙΧΛΕΣ!!!!!!!!![/size]
battle219.gif

battle107.gif

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εχεις πμ

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Σιγουρα ειναι υποπτο να λεει τα ιδια πραγματα για αλλη ημερομηνια.
Παντως ενω ειχα σκοπο να την δοκιμασω, η δοκιμη θα καθυστερησει μεχρι να
"διερευνηθει" το θεμα.
Κριμα και φαινοταν τοσο ζουμερη   :P στις φωτογραφιες

Αν θες να την δοκιμασεις πανε αξιζει, ειναι ποιο ζουμερη απο οτι στις φωτος, αλλα πανε ασε κανα 5-6 μερες μεχρι να φυγουν τα 2 σπυρακια που εχει ενα στο χειλος και ενα στο κωλομερι και πηγαινε, εκτος και αν δεν σε πτοουνε κατι τετοια, οσο για την μυρωδια απο την βρωμοπουτσα του αλλου κανε ενα τεστ με την μυτη σου πριν πεσεις με τα μουτρα στις βυζαρες... :2funny:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
προεδρε! τωρα που ειδα κ αυτο κ το τσεκαρα κ σε παλια πμ που εσβηνα τωρα γιατι γεμισαν(ειμαι κ δημοφιλης  ο πουστης :2funny: :2funny:)
ειχαμε υπηρετησει στο ιδιο φυλακιο
τιμη μου!!

ελα θα με κανεις γενικο γαμμα-τεα στην επομενη κυβερνηση εχω βυσμα τωρα!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
προεδρε! τωρα που ειδα κ αυτο κ το τσεκαρα κ σε παλια πμ που εσβηνα τωρα γιατι γεμισαν(ειμαι κ δημοφιλης  ο πουστης :2funny: :2funny:)
ειχαμε υπηρετησει στο ιδιο φυλακιο
τιμη μου!!

ελα θα με κανεις γενικο γαμμα-τεα στην επομενη κυβερνηση εχω βυσμα τωρα!!
κατι θα κανω με την περιπτωση σου.....αλλα πρεπει να ρωτησω και τον συμπροεδρο γιατι εχουμε αναστολη προσληψεων βασει μνημονιου

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Επππ… Αννούλα, τι?? τσιγγουνιές αρχίσαμε, κρύο κάνει, είπαμε λιτότητα αλλά όχι και έτσι. :2funny: :2funny: :2funny:

Θα μου πεις που να ζεστάνεις αυτό το γήπεδο, άσε που ο al (που το αίμα του βράζει :grin: :grin:) αν πήγαινε εκεί μπορεί και να στα έκλεινε τελείως τα καλοριφέρ. :cheesy: :cheesy:

Ευχαριστούμε τον hagem για την όμορφη κριτική του, την πρώτη για το καινούργιο μωρό την Πάολα, μάλλον θα είναι και η τελευταία τούτης της χρονιάς, από αυτά που διάβασα το μικρό ήδη μπήκε στη λίστα του 2012 από μένα, και κάποια στιγμή, ίσως και μέσα στο Γενάρη θα δοκιμαστεί.

+1 στην κριτική από μένα, πέρα από τη θετική ψήφο.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωραιος ο hagem , το ξεπαρθενιασε το πιπινι (κριτικογραφικα)
το εχω στην λιστα να περασω να το δω κι εγω  ;)

Απ τις κριτικες που δικαιολογουν την υπαρξη αλλων κριτικων ασχετα με το τι γραφουν
ο συναγωνιστης βρηκε αυτο που ηθελε απο χιλιομετρα μακρυα
ασχετα με το τι ελεγαν οι κριτικες αυτος θα πηγαινε πιστευω
Αξιος ,  :rockon: Τρελος οπως ειπε και η κοπελιτσα  , ομως αξιος τρελος  :rockon:

Απ τις κριτικες που με κανουν να αισθανομαι χαρουμενος που δεν ειμαι βυζομανης :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom