Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αποκλειστικο φωτορεπορταζ απο την βιλα εροτικα και το σαλονι της......
:2funny: :2funny: :2funny: πολυ βλαμενος εισαι

Κανεις που κανεις ρεπορτας καντο πληρες ... και απο μεσα ...

και απο εξω ..

Η Καντυ που εβαλες δεν εχει καδρο ακομη .. και δε θα αποκτησει ποτε !
Αμα βαλει θα παω να το κλεψω για το δωματιο μου  :2funny:

Παρτε και φωτορεπορταζ απο το εστιατοριο που δουλευω  :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
οχι ,στελεχος διαχειρισης κριτικων ειναι σε γερμανικες  μοναδες ξεπετιασης..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
πλακα πλακα τωρα με τις αναδουλειες στα μπουρδελα θα αναγκαστουνε να βγαλουν και κραχτες στα πεζοδρομια για να τραβανε πελατες οπως στις ταβερνες στην Αθωνος.Κοιτα μη τον δουμε να μας τραβαει και απο το μανικι καμια μερα για να μπουμε...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
πλακα πλακα τωρα με τις αναδουλειες στα μπουρδελα θα αναγκαστουνε να βγαλουν και κραχτες στα πεζοδρομια για να τραβανε πελατες οπως στις ταβερνες στην Αθωνος.Κοιτα μη τον δουμε να μας τραβαει και απο το μανικι καμια μερα για να μπουμε...

Πλάκα πλάκα τώρα με τις αναδουλειές στα μπουρδέλα μην τυχόν τα καλά κορίτσια αρχίσουν να την κοπανάνε για τις αγορές της Βόρειας Ευρώπης, και λόγω της οικονομικής κρίσης, ξαναρχίσουν να βγαίνουν στην πιάτσα οι Ελεϊνήδες και ξαναζήσουμε παλιές ιστορικές στιγμές, τότε που σου λέγανε στο 5λεπτο, άντε τελείωνε.. :S :S

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

αχχχχχχχ τι μη κανς.!!???

Παντως πολυ δελεαστικη την βρηκα την κριτικη του πορνο-κομαντο μας...με επισε.!! ...το σκεφτομαι να ξεκρεμασω μια καποτα προσεχως... :grin:

Αυτο θα πει καταδρομη  :rockon: :rockon: :rockon: Αξιος κομαντο !!!

Καλο ακουγεται το πιπινι , κανει και καραμπαλικινγκ  :dancing:

αυτο με την ωρα με ξινησε καπως , καυως και το σπιτι στο οποιο βρισκετε , το οποιο..
ζε μαλεσει
disdain002.gif

Λφου πηρε εκγριση Ι-gen χαρακτηριζετε επισκεψιμο ...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κεφάτη και πολύ καυλιάρα.

Κατάθεση σήμερα σε μια παλιά μου γνώριμη, την Αλεξία. Πολλοί θα την θυμούνται και από τον Βαρδάρη, δούλεψε στα Σαπφούς  και στο 5 και στο 7 κατά καιρούς, έχει αλλάξει αρκετά από τότε, το ξανθό μαλλί της έγινε μεζ με έντονες ανταύγειες, έχει αδυνατίσει και έχει ομορφύνει αρκετά. Είναι petit σε διαστάσεις το βυζί της είναι μικρό και αρκετά πεσμένο για την ηλικία της αλλά το κολαράκι της είναι σκέτη κόλαση, μικρό, τουμπανιστό βελούδινο στην αφή και πάρα πολύ ζουμερό.

Στο δωμάτιο ήταν πολύ άνετη , προκαταρκτικά χάδια στα όρθια είχαμε, και μάλιστα ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας, ξάπλωμα στο κρεβάτι μετά, αρκετά καλή πίπα, έπαιξα και με την πίσω τρυπούλα της βάζοντας μάλιστα μέσα και σχεδόν το μισό από το δάχτυλό μου για το οποίο δεν είχαμε αντιρρήσεις.
Ανέβασμα από πάνω μετά με πολύ καλή συμμετοχή από μέρους της, reverse cow girl μετά, και εκεί το είχε,  και αφού λοιπόν ένοιωσα έτοιμος για απογείωση την γύρισα στα 4, την έπιασα από τα όμορφα χερουλάκια του έρωτα που σχηματίζονται λίγο κάτω από τη μέση της ,και τη σφυροκόπησα δυνατά , έβγαλε και κάποιες αληθινές κραυγούλες καύλας και έτσι ήρθε το  τέλος από μέρους μου μέσα σε κτηνώδεις κραυγές.

Συμπερασματικά ήταν μια πολύ τίμια κατάθεση, η κοπέλα αν και χαμηλών τόνων είχε αρκετά ενεργή συμμετοχή, ήταν  καυλιάρα και τίμησε με το παραπάνω το 30αρι, και μου έδωσε άνεση χρόνου που επηρέασε πολύ θετικά στη ψυχολογία μου. Η μόνη παρατήρηση που θα κάνω είναι το ότι θα μπορούσε να καθίσει και ένα λεπτό παραπάνω μετά το τέλος της συνεύρεσης.

Η μαντάμ έδωσε ρέστα στην παρουσίαση της κοπέλας, ήταν πολύ κεφάτη μιας που δουλεύει στον αγαπημένο της χώρο, και συνέβαλε και αυτή με τον τρόπο της στην επιτυχία της συνεύρεσης.

Συνίσταται.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αυτο θα πει καταδρομη  :rockon: :rockon: :rockon: Αξιος κομαντο !!!

Καλο ακουγεται το πιπινι , κανει και καραμπαλικινγκ  :dancing:

αυτο με την ωρα με ξινησε καπως , καυως και το σπιτι στο οποιο βρισκετε , το οποιο..
ζε μαλεσει
disdain002.gif

Λφου πηρε εκγριση Ι-gen χαρακτηριζετε επισκεψιμο ...

Εμένα πάλι δεν με άρεσε αυτό με το χρόνο. :dunno:

Βέβαια ίσως το παράκανε και λίγο ο Maanes αλλά εμένα να μου θύμισε παλιές στιγμές, τότε που σου λέγανε στο 5λεπτο άντε τελείωνε. :S

Φυσικά μετά από αυτή τη κριτική μπαίνει στα υπ΄ όψιν. :rockon:

Τα σέβη μου πιπινοκυνηγέ. :cheesy:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

:rockon: Καντυ και ξανακαν'τη

Αυτο ομολογω πως δε το εχω κανει . ( δυο σε μια μερα στην ιδια )
πρεπει να το δοκιμασω  :cheesy:
Η αληθεια παντως ειναι πως αν σ αρεσει το μωρο δε το χορταινεις με τιποτα την πρωτη φορα
κανεις δε μπορει να φαει μονο ενα ...  ;)
ωραιος ο baby1974  :rockon:

Μετά από παρότρυνση του Προέδρου GL επισκέφθηκα την Κάντυ.
Γλ εχεις κανταντησει γραφικος , κλεβεις ατακες , κλεβεις ψηφους , κλεβεις κλεβεις ... :tickedoff:
μεχρι και την δουλεια θα μας φας ..

Οριστε κυριοι αλλο ενα σκανδαλο , Ο αληθηνος Γερμανοπρομοτορας που κατηγορει αθωα παιδακια...
σαν εμενα  :rolleyes:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Μια ακόμη πανηγυρική κριτική έρχεται να προστεθεί για τη Λάουρα.

Από τα γραφόμενα του συναθλητή ξεχωρίζω την πολύ καλή διάθεση της κοπέλας που για μένα αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα μιας επιτυχούς συνεύρεσης.

Άξια λοιπόν η Λάουρα και σε συνδυασμό με το νεαρό της ηλικίας της αποτελεί αυτή τη στιγμή μια από τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν στην πόλη μας. :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γλ εχεις κανταντησει γραφικος , κλεβεις ατακες , κλεβεις ψηφους , κλεβεις κλεβεις ... :tickedoff:
μεχρι και την δουλεια θα μας φας ..

Οριστε κυριοι αλλο ενα σκανδαλο , Ο αληθηνος Γερμανοπρομοτορας που κατηγορει αθωα παιδακια...
σαν εμενα  :rolleyes:
ομολογω...... :birdman:αφου να φανταστεις παλιοτερα στα πμ τους ελεγα ολους να πανε να πηδηξουνε την γυναικα σου την τεως την κριστιν :birdman:......σχεδον επιτακτικα το απαιτουσα.... :birdman: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
enas11 με 6 σερι κριτικες στην πρωτη σελιδα...εσπασε το ρεκορ το παλικαρι...μπραβο... :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
enas11 με 6 σερι κριτικες στην πρωτη σελιδα...εσπασε το ρεκορ το παλικαρι...μπραβο... :rockon: :rockon: :rockon:

ναι αυτο κοιτουσα  :rockon: ωραιος

και διαφορετικος ,
Τον προεδρο σας ας πουμε θα τον βοηθησε αρκετα  ;)

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Αμα ολα αυτα γινανε σε μια μερα εντελως φιλικα το παλικαρι πρεπει να εγινε η τρυπα του σαν τις μπελαντονα σε hardcore anal. :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αμα ολα αυτα γινανε σε μια μερα εντελως φιλικα το παλικαρι πρεπει να εγινε η τρυπα του σαν τις μπελαντονα σε hardcore anal. :2funny:

Οχι ρε αφου το λεει σε διαφορτικες ηταν

Κι εσυ τσαχπινουλη το χτυπησες το Λαουραι βλεπεω ε ?
καλα ξυγηθηκες

παντως εγω σαν αγαπουλης εχω μεινει πισω
βλεπω επαναληψεις την επομενη μερα ακομη και την ιδια απο μερικους
Αυτα ειναι ... οπως ειπε και ο γαμεοβερ η επαναληψη δειχνει οτι περασες καλα ..  ;)

Παντα τετοια και μακρυα απο πατατες...

Αμην

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι αυτο κοιτουσα  :rockon: ωραιος

και διαφορετικος ,
Τον προεδρο σας ας πουμε θα τον βοηθησε αρκετα  ;)
μονο για την καντυ δεν εγραψε ακομα βλεπω.....ειπε να σου αφησει ελευθερο το πεδιο να χεις την πρωτια.... :birdman:

παντως λεει οτι οι ημερομηνιες των καταθεσεων ειναι ενδεικτικες και οι καταθεσεις σκορπιες χρονικα... ;)

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
somelie (στελεχος διαχειρισης οινων σε μοναδες εστιασης )εισαι τζο?? :think: :think: :grin:

Οχι ... μανικιουριστ πεντικιουριστ .. κανω και λουσιματα  :grin:

Πριν κανα δυο βδομαδες ειχα γραψει για την τσατσα της εκκλησιας , ειχε βγει να κοψει κινηση
και να προσελκησει πιστους  :priest:

οχι ,στελεχος διαχειρισης κριτικων ειναι σε γερμανικες  μοναδες ξεπετιασης..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και τελευτσαια εχω μια ταση να μεταναστευσω προς Πωλονια μερια ...
χασαμε και το καλο παιδι ... Μαντελαιν ελα πισω σου χροσταω δευτερο γυρο
:tits2: νοιωθω βυζελειψη  :tits2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom