Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.879
- Πόντοι
- 11.585
ε περυσι ειχαμε την βιλμα,φετος θα υποστηριξουμε ηθικα εσενα....τι κατευθυνση δινεις;
Πουτανολογια.??? ...ή Μανατζμεντ και μελοντικη δοιηκηση.!!
ε περυσι ειχαμε την βιλμα,φετος θα υποστηριξουμε ηθικα εσενα....τι κατευθυνση δινεις;
Μανατζμεντ μπουρδελου;Πουτανολογια.??? ...ή Μανατζμεντ και μελοντικη δοιηκηση.!!
Φιλαρακι..Προβλημα σου αν πληρωσες για 69 και δεν την εγλειψες..καλο Κοροιδο εισαι!!!χαχα.Για πρωκτικο το ανεφερε η τσατσα, δεν πηρα το προγραμμα,αρα δεν ειπα πουθενα οτι μου εδωσε κωλο.Γιο τις ηλικιες σου εβαλα στοιχηματακι..οποιος χασει πληρωνει..εισοδο!!!αλλα...Λουης α.ε.Για την χριστινα που λες τωρα που θες να μου κανεισ και τον εξυπνακια..δουλευε στην προμηθεους σε ενα κλειστο μαγαζι που ειναι εδω και χρονια διπλα απο το κωλομπαρο εκει που ειναι μια θεια που σε φωναζει οταν περνας..ψιτ ψιτ ψηλε;;εχουμε ωραια κοριτσακια ελα εδω να γαμησεις!!!καλα τωρα κατουρηθηκα :o :o :o
Μην τρελενεσαι δε υπαρχει λογος....την Καρμεν την πηρα κι εγω 2 φορες.Εκτος οτι δε μου ειπε τιποτα για κωλο,πανω στο 69 δε με αφησε να την γλειψω απο πισω γιατι οπως ειπε δεν κανει τιποτα απο κει.Επισης πανω στο πουτσοτριψιμο οπως κανω παντα πηγα να της τον τριψω και και απο πισω και αντεδρασε απολυτα αν και δεν θελει να σου πει οχι σε τιποτα αυτο το κοριτσι.Επισης ειδα δε την μπερδευεις με τη Βιολετα γιατι διαβασα τις κριτικες σου και την ξερεις καλα.
Επισης διαβασα σε κριτικη σου και για τη Ναντια οτι κανει πρωκτκο ενω δεν κανει...Γι'αυτο σου λεω μηπως καπου μπερδευεσαι
Ως προς την ηλικια εκει περα εχω ενσταση ρε φιλε...Βεβαια κι εγω την Καμελια την εκανα 40 χρονων και υπηρξαν αντιδρασεις αλλα για την Καρμεν μου φαινεται εντελως απιθανο.Δηλαδη αμα ειναι αυτη 35 η Ευα απο Αν.Γεωργιου 4 την οποια γνωριζεις ποσο μπορει να ειναι??
Επισης οταν η Αντριανα απο Βιλα λεει οτι ειναι 27 και η Αννα απο Ερημιτη 28 πως εσυ εισαι τοσο σιγουρος οτι η Καρμεν θα στο πει κιολας οτι ειναι 35??
Και κατι ακομα πληροφοριακα...Την Χριστινα την Αλβανιδα που την εχεις παρει στο Βαρδαρη??
Ετσι κι αλλιως 50ε ειχα δωσει που ηταν η τιμη για το γυμνο...χαχαΦιλαρακι..Προβλημα σου αν πληρωσες για 69 και δεν την εγλειψες..καλο Κοροιδο εισαι!!!χαχα.
ναι αλλα το γραψες στις υπηρεσιες της και δειχνεις οτι την ξερεις καλα αρα δε δικαιολογεισαι.Το ιδιο γραφεις και για τη Ναντια η οποια επισης δε δινει κωλο.Αρα καλα ειπα οτι καπου εχεις καποιες ανακριβειες με την εννοια οτι μπορει να παει ο αλλος που διαβασε την κριτικη σου και να ζηταει τον κωλο της Ναντιας.Για πρωκτικο το ανεφερε η τσατσα, δεν πηρα το προγραμμα,αρα δεν ειπα πουθενα οτι μου εδωσε κωλο.
Τωρα με εκανες αλοιφη...Νομιζεις τραβαω κανα προσωπικο ζορι??Αλλα το 40 μου φανηκε εξωφρενικο δηλαδη για τη συγκεκριμενη κοπελα γι'αυτο εκανα την ενσταση μου...Γιο τις ηλικιες σου εβαλα στοιχηματακι..οποιος χασει πληρωνει..εισοδο!!!αλλα...Λουης α.ε.
Ξεκολλα ρε..δεν ειναι θεμα εξυπνακια.Απλα δε θυμαμαι ποτε να την ειδα στο Βαρδαρη,δε θυμαμαι ποτε να αναφερθηκε απο αλλον για Βαρδαρη και μου'κανε εντυπωσηΓια την χριστινα που λες τωρα που θες να μου κανεισ και τον εξυπνακια..δουλευε στην προμηθεους σε ενα κλειστο μαγαζι που ειναι εδω και χρονια διπλα απο το κωλομπαρο εκει που ειναι μια θεια που σε φωναζει οταν περνας..ψιτ ψιτ ψηλε;;εχουμε ωραια κοριτσακια ελα εδω να γαμησεις!!!
Το ληγω εδω το θεματακι...Απλως στο ξαναπα οτι απο το 1999 παω αδιακοπτα στα Μπουρδελα της πολης μας και ξερω πολλα για πολλες...για τσατσαδες,νταβαδες και απιστευτα σκηνικα!!!και εδω και 4 χρονια κατεβαινω στην Αθηνα και κανω το ιδιο Σπορ!!!Την τριτη Πεταω για Αθηνα για 5 μερονυχτα θα λιωσω τη σολα μου στην Ιστορικη και Θρυλικη Φυλης..και την Ψολα μου στις κοριτσαρες των 20 ευρω και και κατω.....Ετσι κι αλλιως 50ε ειχα δωσει που ηταν η τιμη για το γυμνο...χαχα
Ειδικα την πρωτη φορα ομως ο κωλος της δεν πλησιαζονταν καλη κοπελα αλλα με την καθαριοτητα μαλλον εχει ενα θεμα.
ναι αλλα το γραψες στις υπηρεσιες της και δειχνεις οτι την ξερεις καλα αρα δε δικαιολογεισαι.Το ιδιο γραφεις και για τη Ναντια η οποια επισης δε δινει κωλο.Αρα καλα ειπα οτι καπου εχεις καποιες ανακριβειες με την εννοια οτι μπορει να παει ο αλλος που διαβασε την κριτικη σου και να ζηταει τον κωλο της Ναντιας.
Τωρα με εκανες αλοιφη...Νομιζεις τραβαω κανα προσωπικο ζορι??Αλλα το 40 μου φανηκε εξωφρενικο δηλαδη για τη συγκεκριμενη κοπελα γι'αυτο εκανα την ενσταση μου...
Ξεκολλα ρε..δεν ειναι θεμα εξυπνακια.Απλα δε θυμαμαι ποτε να την ειδα στο Βαρδαρη,δε θυμαμαι ποτε να αναφερθηκε απο αλλον για Βαρδαρη και μου'κανε εντυπωση
Γενικά ήταν λιγό αμήχανα αλλά νομίζω πως αυτό συμβαίνει τις πρώτες φορές.
Ενώ ήταν έτσι και έτσι το ψήνω να ξαναδοκιμάσω άλλη μία φορά.
Εγω δεν εχω παει αλλα την εχω στα υποψιαν αν κατσει η φασηΣυμπερασμα...
Δεν κανει κατι το τρομερο στο δωματιο αλλα βγαζει πολυ ερωτισμο και δειχνει οτι γουσταρει.
Ξαναλεω οτι δεν ειμαι φαν της αλλα οπωσδηποτε ειναι μια απο τις ελαχιστες στανταρ επιλογες και καποια στιγμη στο μελλον θα καναπαω σιγουρα.
διαβαζοντας παρακατω θυμηθηκΑ και την μιλανα το αστερι και την λαουρα σε μια κριτικη δικη μου με πολυ γελιο,τωρα που τα ξαναδιαβαζω.....
δεν προτεινουμε κανενα....αναλογα ποσα θα σταξεις και ποσες καρτες μαζεψεις θα σε τοποθετησει καταλληλα η τσατσα αεροσυνοδος
Την γλιτωσε την αποσπαση η Νατασσα , μπραβο κρις την εσωσες
Με το καραμπαλικινγκ εχει ενα θεματακι , στο ταιμινγκ ειναι το
προβλημα .. εμενα μου ειχε κανει στον δευτερο γυρο πιπας και οχι στην αρχη
πραγμα οχι καλο αλλα νταξυ λεπτομεριες
το θεμα ειναι οτι κανει , οχι σαν μερικες ... Κιουριες
Οσο για τις κριτικες που ειπες οτι τις θεωρεις περιτες διαφωανω
αμα βρω και το ποστ μου θα στο δειξω καπου εδω πισω πρεπει αν ειναι
να μου πεις αν συμφωνεις ...
Εχει εκδοθει εισητηριο απο μενα για την εν λογο κορασιδα
Ευκαιρια να βαλω την σφραγιδα μου και στο ερως ...
Απο δωματια τι παιζει εκει ? ποιο προτεινετε ?
Συνολικά τίποτα το ιδιαίτερο.
Άγαρμπη. Δύσκολη επικοινωνία. Ένα καντάρι τζελ. Για κάποιον πιπινοκυνηγό ... ίσως να αξίζει μια δοκιμή, από εμένα pass.
εχεις ξεφυγει αντιπροεδρε.....
Ειν ωραια ειν ωραια
μαλακια με παρεα