Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
καλα τωρα κατουρηθηκα :o :o :o
Μην τρελενεσαι δε υπαρχει λογος....την Καρμεν την πηρα κι εγω 2 φορες.Εκτος οτι δε μου ειπε τιποτα για κωλο,πανω στο 69 δε με αφησε να την γλειψω απο πισω γιατι οπως ειπε δεν κανει τιποτα απο κει.Επισης πανω στο πουτσοτριψιμο οπως κανω παντα πηγα να της τον τριψω και και απο πισω και αντεδρασε απολυτα αν και δεν θελει να σου πει οχι σε τιποτα αυτο το κοριτσι.Επισης ειδα δε την μπερδευεις με τη Βιολετα γιατι διαβασα τις κριτικες σου και την ξερεις καλα.
Επισης διαβασα σε κριτικη σου και για τη Ναντια οτι κανει πρωκτκο ενω δεν κανει...Γι'αυτο σου λεω μηπως καπου μπερδευεσαι

Ως προς την ηλικια εκει περα εχω ενσταση ρε φιλε...Βεβαια κι εγω την Καμελια την εκανα 40 χρονων και υπηρξαν αντιδρασεις αλλα για την Καρμεν μου φαινεται εντελως απιθανο.Δηλαδη αμα ειναι αυτη 35 η Ευα απο Αν.Γεωργιου 4 την οποια γνωριζεις ποσο μπορει να ειναι??
Επισης οταν η Αντριανα απο Βιλα λεει οτι ειναι 27 και η Αννα απο Ερημιτη 28 πως εσυ εισαι τοσο σιγουρος οτι η Καρμεν θα στο πει κιολας οτι ειναι 35??

Και κατι ακομα πληροφοριακα...Την Χριστινα την Αλβανιδα που την εχεις παρει στο Βαρδαρη??
Φιλαρακι..Προβλημα σου αν πληρωσες για 69 και δεν την εγλειψες..καλο Κοροιδο εισαι!!!χαχα.Για πρωκτικο το ανεφερε η τσατσα, δεν πηρα το προγραμμα,αρα δεν ειπα πουθενα οτι μου εδωσε κωλο.Γιο τις ηλικιες σου εβαλα στοιχηματακι..οποιος χασει πληρωνει..εισοδο!!!αλλα...Λουης α.ε.Για την χριστινα που λες τωρα που θες να μου κανεισ και τον εξυπνακια..δουλευε στην προμηθεους σε ενα κλειστο μαγαζι που ειναι εδω και χρονια διπλα απο το κωλομπαρο εκει που ειναι μια θεια που σε φωναζει οταν περνας..ψιτ ψιτ ψηλε;;εχουμε ωραια κοριτσακια ελα εδω να γαμησεις!!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η αυτοκρατορία των αισθήσεων και του πάθους μαζί.

Επίσκεψη σήμερα στη Λούση μετά από αρκετό καιρό απουσίας της.

Σήμερα δεν θα αναφερθώ σε τυπικές λεπτομέρειες που έχουν ξαναειπωθεί τετράκις από μένα για την συγκεκριμένη, απλά θα πω ότι για μια ακόμη φορά πέρασα πολύ καταπληκτικά, χάνοντας κυριολεκτικά μαζί της την αίσθηση του χρόνου τουλάχιστον, αλλά και του χώρου ίσως.

Η κοπέλα βγάζει αυτό που λέμε μείζονα επαγγελματισμό, σου δίνει όλη την άνεση του χρόνου που μπορείς να έχεις με κάποια Ιερόδουλη στο δωμάτιο ενός καταστήματος, ενώ ταυτόχρονα σου δίνει να καταλάβεις με όμορφο τρόπο ότι παρόλη την GFE κατάστηση, η όλη σχέση  σου μαζί της έχει να κάνει με καθαρά επαγγελματικά κριτήρια.

Ήταν πολύ όμορφα και σήμερα, η κοπέλα είναι πολύ καλή επαγγελματίας και την συνιστώ ανεπιφύλακτα στους πάντες.

Η βαθμολογία αποτελεί αποκλειστικά προσωπική μου άποψη, ίσως όχι τόσο αντικειμενική, αλλά αντικατοπτρίζει το πόσο καλά πέρασα εγώ, και σήμερα μαζί της, και την βάζω αβίαστα με το θάρρος που μου δίνει το nick name μου, για τα όσα προσωπικά έχω προσφέρει στο site. :sunglasses:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Φιλαρακι..Προβλημα σου αν πληρωσες για 69 και δεν την εγλειψες..καλο Κοροιδο εισαι!!!χαχα.
Ετσι κι αλλιως 50ε ειχα δωσει που ηταν η τιμη για το γυμνο...χαχα :birdman: :birdman:

Ειδικα την πρωτη φορα ομως ο κωλος της δεν πλησιαζονταν :badair: :badair:καλη κοπελα αλλα με την καθαριοτητα μαλλον εχει ενα θεμα.

Για πρωκτικο το ανεφερε η τσατσα, δεν πηρα το προγραμμα,αρα δεν ειπα πουθενα οτι μου εδωσε κωλο.
ναι αλλα το γραψες στις υπηρεσιες της και δειχνεις οτι την ξερεις καλα αρα δε δικαιολογεισαι.Το ιδιο γραφεις και για τη Ναντια η οποια επισης δε δινει κωλο.Αρα καλα ειπα οτι καπου εχεις καποιες ανακριβειες με την εννοια οτι μπορει να παει ο αλλος που διαβασε την κριτικη σου και να ζηταει τον κωλο της Ναντιας.

Γιο τις ηλικιες σου εβαλα στοιχηματακι..οποιος χασει πληρωνει..εισοδο!!!αλλα...Λουης α.ε.
Τωρα με εκανες αλοιφη...Νομιζεις τραβαω κανα προσωπικο ζορι??Αλλα το 40 μου φανηκε εξωφρενικο δηλαδη για τη συγκεκριμενη κοπελα γι'αυτο εκανα την ενσταση μου...

Για την χριστινα που λες τωρα που θες να μου κανεισ και τον εξυπνακια..δουλευε στην προμηθεους σε ενα κλειστο μαγαζι που ειναι εδω και χρονια διπλα απο το κωλομπαρο εκει που ειναι μια θεια που σε φωναζει οταν περνας..ψιτ ψιτ ψηλε;;εχουμε ωραια κοριτσακια ελα εδω να γαμησεις!!!
Ξεκολλα ρε..δεν ειναι θεμα εξυπνακια.Απλα δε θυμαμαι ποτε να την ειδα στο Βαρδαρη,δε θυμαμαι ποτε να αναφερθηκε απο αλλον για Βαρδαρη και μου'κανε εντυπωση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Ετσι κι αλλιως 50ε ειχα δωσει που ηταν η τιμη για το γυμνο...χαχα :birdman: :birdman:

Ειδικα την πρωτη φορα ομως ο κωλος της δεν πλησιαζονταν :badair: :badair:καλη κοπελα αλλα με την καθαριοτητα μαλλον εχει ενα θεμα.
ναι αλλα το γραψες στις υπηρεσιες της και δειχνεις οτι την ξερεις καλα αρα δε δικαιολογεισαι.Το ιδιο γραφεις και για τη Ναντια η οποια επισης δε δινει κωλο.Αρα καλα ειπα οτι καπου εχεις καποιες ανακριβειες με την εννοια οτι μπορει να παει ο αλλος που διαβασε την κριτικη σου και να ζηταει τον κωλο της Ναντιας.
Τωρα με εκανες αλοιφη...Νομιζεις τραβαω κανα προσωπικο ζορι??Αλλα το 40 μου φανηκε εξωφρενικο δηλαδη για τη συγκεκριμενη κοπελα γι'αυτο εκανα την ενσταση μου...
Ξεκολλα ρε..δεν ειναι θεμα εξυπνακια.Απλα δε θυμαμαι ποτε να την ειδα στο Βαρδαρη,δε θυμαμαι ποτε να αναφερθηκε απο αλλον για Βαρδαρη και μου'κανε εντυπωση
Το ληγω εδω το θεματακι...Απλως στο ξαναπα οτι απο το 1999 παω αδιακοπτα στα Μπουρδελα της πολης μας και ξερω πολλα για πολλες...για τσατσαδες,νταβαδες και απιστευτα σκηνικα!!!και εδω και 4 χρονια κατεβαινω στην Αθηνα και κανω το ιδιο Σπορ!!!Την τριτη Πεταω για Αθηνα για 5 μερονυχτα θα λιωσω τη σολα μου στην Ιστορικη και Θρυλικη Φυλης..και την Ψολα μου στις κοριτσαρες των 20 ευρω και και κατω.....

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ντεμπουτο ...  :rockon:
χαλι σαν εμπειρια βεβαια αλλα ....

Επίσκεψη στην πολυσυζητημενη Χριστινα σημερα για να δω τι μερος του λογου ειναι μετα απο τοσο πολλες θετικες κριτικες...
θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος μπορω και πιστευω θα τα καταφερω παρολο που εχω κατι νευρα πανω απ το κεφαλι...
Νομιζω πως ησουν ...
Θα σχολιασω οσα μπου προκαλεσαν γελιο , για ολα τα υπολοιπα ενα κριμα θα πω μονο
τι αλλο να πεις ? .
..

Ακινητη κομοδινο αν την πω θα προσβαλλω τα κομοδινα τωρα και ειναι κριμα... επρεπε να παρω κανα πορτατιφ και να το ακουμπησω στην πλατη της ετσι οπως ηταν στημενη και να σηκωθω να φυγω
χαχαχαχαχα πραγματι απ οτι αποδειχτηκε επρεπε
Κρεμα πρεπει να χει βαλει κανα δυο χιλιογραμμα σε φαση να πιστευω οτι δεν βρισκω τρυπα γι αυτον δεν ενιωθα τιποτα, ριχνω μια ματια στο ρινγκ και βλεπω με εκπληξη οτι τελικα μπαινοβγαινει κανονικα...! τι στο πουτσο λεω μπασκετα γαμαω..?
ΧΑΧΑ μπασκετα λεει ...
Να και η μπασκετα που λεγαμε θυμαστε ? .. στο Σαλονι ειχαμε πει να  την βαλουν ομως

Λες και γω πηγα τσαμπα εκει περα δεν πληρωσα, ειμαι υποκοσμος εγω οχι κοσμος νεφελιμ πως το λενε...
Εσυ πληρωσες , δεν εχεις τοση αξια πια ... το εχω ακουσει και γω αυτο αλλου
( εμμεσος )

Στ αρχιδια της αυτη, ντυνεται και φευγει..
Ουτε γεια ?  :S

Ο χώρος του μαγαζιου ηταν σουπερ βγαζω το καπελο..
Η τσατσα ευγενεστατη μακαρι να ηταν ολες σαν κι αυτη...
Για τον χωρο τα εχουμε πει , δε εχει πει καποιος κατι κακο
απο τσατσαδες υπηρξαν παραφωνιες μερικες φορες αλλα νομιζω πως η Αννα προσπαθει σε αυτο τον τομεα
Τηλεφωνικα τουλαχιστον τις εχει κανει , τηλεφωνητριες του 11880
:rockon:

το δωματιο χλιδατο λουξ...
Ευτηχος παρεμεινε ετσι και μετα την αποχωρηση σου :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Κι αλλο Ντεμπουτο

Λιτη και σαφης η κριτικη κατ εμε ;)

Γενικά ήταν λιγό αμήχανα αλλά νομίζω πως αυτό συμβαίνει τις πρώτες φορές.
Ενώ ήταν έτσι και έτσι το ψήνω να ξαναδοκιμάσω άλλη μία φορά.

Εγω αν και την πρωτη φορα ηταν αστα να πανε , ξαναδοκιμασα
αυτη η αμηχανια υπηρχε και την δευτερη φορα ..
αυτα ειναι τα κυβικα της Τζεσυ αν συμβισβαστεις ισως περασεις καλα
αν περιμενεις πολλα ... απλα θα περιμενεις  :cheesy:

Φυσικα τον πρωτο λογο εχει η εμφανιση , και ενοιωθα καπως που δε χαρηκα
τετοιο ωραιο γκομενακι την πρωτη φορα  :S

Απο μενα εχει και τριτο εισητηριο , ομως το χαρτακι της αναμονης
δεν εχει μικρο νουμερο ... στην ουρα παρακαλω  :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

κι αλλο... Ντεμπουτσο  :grin:

Ωραια η κριτικη του Αλ , καυστικη θα λεγα  :grin:

Συμπερασμα...
Δεν κανει κατι το τρομερο στο δωματιο αλλα βγαζει πολυ ερωτισμο και δειχνει οτι γουσταρει.
Ξαναλεω οτι δεν ειμαι φαν της αλλα οπωσδηποτε ειναι μια απο τις ελαχιστες στανταρ επιλογες και καποια στιγμη στο μελλον θα καναπαω σιγουρα.
Εγω δεν εχω παει αλλα την εχω στα υποψιαν αν κατσει η φαση
μια φορα την ειδα και την θυμαμαι λιγο , καλο κορμι μου φανηκε
Δε ξερω γιατι αλλα την φανταζομαι λιγο .. " Βιντεοκασετε "
τεςπα αφου δεν εχω δοκιμασει μονο μαλακιες μπορω να πω
Υγεια και θα δειξει ...

Αλ ξεχασες να γραψεςι για το στρωμα .. εκτος αν δεν ηθελες ... :think:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
1η μου κριτική, είμαι άπειρος  :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Καλό και άγιο αυτό το κορίτσι, αλλά έχει ένα χούϊ που δεν λέει να το κόψει.

Σόνη και καλά να σε κάνει σημάδι, έτυχε σε πολλούς έως τώρα, (και σε μένα), έτυχε και λοιπόν και στον πανόραμα που παραλίγο να φύγει χωρίς το κολομέρι του. :2funny: :2funny:

Βέβαια το διασκέδασε ο συναθλητής, γελάω και εγώ μαζί του, :2funny: αλλά για πείτε μου αν ήταν παντρεμένος θα γελούσε τόσο. :- :- :- :- :- εεεεεεεεεεεε :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ωραιος τιτλος χεχε
Μειωσεις στις τιμες βλεπω ? πρωτη φορα αναφαιρεται αυτο
απαρτο καστρο ηταν για τους παζαρακηδες Κωλετη - Βιλλες και ΜαντζαροΕρως

Καλα η Εφη σταθερη σαν βραχος ...
Το τελειωμσα αυτο το ειχα δοκιμασει κι εγω :p
Το κακο με μενα ειναι οτι δε μπορω να την χαρω πολυ
γιατι μου βγαινει μια ... Συμπαθεια ? Αγαπη ? ( φιλικη)
Σεβασμος που λεει κι ο αισθηματιας ο Αλ .. δε ξερω τι ειναι :dunno:
ομως θα ξαναπω

Και η τσατσα που λες συμπαθης , και τηλεφωνικος και προσωπικος  :rockon:

?Ainigma? συνεχιζει ...  :rockon:
το εμαθες ε ? ωραια  :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
διαβαζοντας παρακατω θυμηθηκΑ και την μιλανα το αστερι και την λαουρα σε μια κριτικη δικη μου με πολυ γελιο,τωρα που τα ξαναδιαβαζω..... :grin: :grin: :grin: :grin:

Laura μια πολύ τυπική....Βραζιλιάνα

Μέσος όρος:

8.1
Εμφάνιση κοπέλας:

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου:

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:

10.0
Πρόσβαση/Parking:

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

6.0
Σας βοήθησε αυτή η κριτική;

από gl
22-08-2009
Στους top 10 Αξιολογητές
Link κριτικής
Δείτε όλες τις κριτικές για την Λάουρα
Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

14 στους 25 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
μετα την πρωινη συνεδρια με την σαμπρινα,ειπα να συνεχισω το σπορ το απογευματακι λιγο πριν την αλλαγη της βαρδιας και προτιμησα να ξεκινησω απο αυτο το στουντιο καθοτι ειχα περιεργεια να δω το νεο κοριτσι με τα ασιατικα χαρακτηριστικα που ειχαν αναφερθει...μπηκα και ειδα μια γκομενα ψηλη,μελαχρινη με ισιο μακρυ μαλλι πιθανον και εξτενσιονς να παιζουν, χαμογελαστη...βυζι μικρο και καλο σωματακι αλλα οχι αυτο που λες λατιν...κωλος μετριος και πολυ ασπρη αφου οπως μετα μου ειπε ουτε ενα μπανιο δεν εκανε τοσο καιρο στην ελλαδα...φατσουλα πικαντικη,ομορφη δεν την λες αλλα με ινδιανικα-μιγαδικα χαρακτηριστικα που ξεγελουν για ασιατικα.προβληματιστικα αλλα τελικα περασα με μονο αιτιολογικο οτι επρεπε να δοκιμασω κι εγω το νεο φρουτο...κι επειδη ειχα ηδη καλομαθει απο τα πρωινα πηρα ενα προγραμμα φουλ με ντουζακι μαζι με την κοπελα,ακαποτη πιπα και γλειφομουνι στα 150...τζακουζι δε προλαβαινα...μετα απο λιγο και αφου παιξαμε με την τσατσα την καθιερωμενη για το σπιτακι πρεφα που λεει και ο γαμαικανος με ις καρτες ηρθε η κοπελα με ολο το οπλοστασιο...χαρτια απορροφητικα,μωρομαντιλα,καποτες,κρεμες...ωχ λεω μεσα μου...ευγενεστατη μου συστηθηκε στα αγγλικα και μου εξηγησε οτι ειναι η μονη γλωσσα που μπορουμε να συνεννοηθουμε αφου η μανα μου δεν εδεησε να με στειλει να μαθω πορτογαλλικα...τεσπα ας ειν καλα τα πτυχια συνεννοουμασταν αψογα σε σημειο να μου πει οτι εσυ μιλας καλυτερα απο μενα αγγλικα..ε ας οψεται το ελληνικο συστημα εκπαιδευσης που εχουμε...μπηκαμε στο ντουζ και αρχισε τρυφερα να μου χαιδευει την ηδη σηκωμενη πουτσα μου και να την πλενει με νερο και σαπουνακι...εν συνεχεια καναμε μαζι το ντουζακι μας και την πεσαμε στο βασιλικο ομολογουμενως υπερυψωμενο κρεβατι με τα σκαλακια...μου καθαρισε παλι τον πουτσο με μωρομαντιλο μου ζητησε και συγγνωμη γιαυτο και ξεκινησε μια πολυ καλη αλλα και αγρια γυμνη πιπα που με εφτιαξε για τα καλα...το μονο που σε χαλαγε ηταν η πολυ σχολαστικοτητα μεχρι αηδιας με την καθαριοτητα...γυρισε σε 69 αλληλογλειφομασταν για ωρα και μετα μου ξαναπηρε πιπα αφου φορεσε την καποτα για να μαι ετοιμος...χρονος σε ολα αυτα αφθονοτατος...και σημειωτεον απο τα πιο καθαρα κοριτσια που εχω παρει προσφατα μαζι και με τις δυο σαμπρινες....οταν βαρεθηκα να με γλειφει και το τονιζω αυτο γιατι σταματημο δεν ειχε την εστησα στα τεσσερα...απο τα καλυτερα στησιματα παιδες που μου χει κανει γκομενα με το μουνακι να ανοιγεται μπροστα μου ετοιμο για διεεισδυση...ειχε βαλει κρεμουλα λιγο πριν αλλα ηταν πολυ καλη η αισθηση και εχυσα υπεροχα αφου την εκανα να βογγηξει αρκετα με το σφυροκοπημα...με χαιρετισε ευγενικα,ντυθηκε,σκουπιστηκε με τα μωρομαντιλα της,εκανε γαργαρα με το αντισηπτικο της και αφου με ευχαριστησε εκατο φορες εφυγε...μονο σφουγγαρισμα δεν εκανε...τοσο τυπικη και σχολαστικη η βραζιλιανα μας....με δυο λογια βαρεθηκα τις πολλες καθαριοτητες αλλα ευχαριστηθηκα γαμησι με πιπινι απο ολες τις αλλες αποψεις.22 χρονων μου ειπε την λες και λιγο μεγαλυτερη παρολαυτα.  κακια..μου υποσχεθηκε να προσπαθησει να μαθει ελληνικα αν και τα θεωρει δυσκολη γλωσσα... η τσατσα παιρνει 10 γιατι με ρωτησε αν περασα καλα και ηταν ολα ενταξει μετα...παρκιν δεν εχουν καλο γιαυτο και χαμηλοτερος βαθμος.συμμετοχη διαθεση κοπελας ψηλος βαθμος γιατι περα απο το οτι ειναι σχολστικουρα πασχιζει να σε ικανοποιησει,την ιδρωνει την φανελα...σχεση αποδοσης τιμης χαμηλη γιατι ειμαι μαλακας και πεταω τα λεφτα μου ενω με 70 ευρω εκανα τα ιδια με το αλλο πιπινι πριν 8 ωρες...χαχαχαχαχ...και χωρις παστροθωδωρικα πραγματα...αυτα για αποψε...αυριο πρωι θα παιξει καταθεση αλλου...σε γνωστη μαλλον

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης 21-08-2009
Όνομα κοπέλας Λάουρα
Υπηρεσίες κοπέλας Στάση 69 • «Ισπανικό» • Sex show

αληθεια αυτη που χαθηκε;την ξανακουσε κανεις; :think: :think:

ΥΓ η κριτικη βλεπω εχει και αιτιολογηση βαθμολογιας.....τι ψαρας που ημουν κι εγω τοτε ,τα ανελυα ολα... :grin: :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
διαβαζοντας παρακατω θυμηθηκΑ και την μιλανα το αστερι και την λαουρα σε μια κριτικη δικη μου με πολυ γελιο,τωρα που τα ξαναδιαβαζω..... :grin: :grin: :grin: :grin:

αληθεια αυτη που χαθηκε;την ξανακουσε κανεις; :think: :think:

Oλο κατι ασημες πας και πηδας , μεχρι και ιδιες απορουν που τις βρισκεις  :2funny:
μονο την Μ<ατινα Μανταρινακη δεν εχεις παρει  :birdman:

ΥΓ η κριτικη βλεπω εχει και αιτιολογηση βαθμολογιας.....τι ψαρας που ημουν κι εγω τοτε ,τα ανελυα ολα... :grin: :grin:
μια χαρα ησουν .. οχι σαν τωρα .. "Πηγα σε ενα μπουρδελο και γαμησα , καλη η γκομενα "

Ποια εινια αυτην μια μαυρη που λεγατε που ηταν και εκκλησια ?

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Αχαχαχαχα , καλη φαση
Ηθικο διδαγμα , Δεν Πιστευουμε Σατανογριες Τσατσαδες.-
Παντως με το πιτσιλημα που δεχτηκε κερδισε ποντους για μενα
και μιας και λενε οτι ειναι ωρια ισως δοκιμασω αν την βρω .
Παντως gameover καλυτερα που εγινε ετσι , η προκαταλυψη
δεν ειναι καλο πραγμα ,
Αλλο προκατελυμενος , αλλο ενημερωμενος ομως

Αφιερωμενο στην Καρμε...λα

I went to trip Vardaris
I ate a caramela.
it tasted like a patata
but it was a caramela!

:dancing: :dancing: :dancing:

:2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Την γλιτωσε την αποσπαση η Νατασσα , μπραβο κρις την εσωσες  :grin:

Με το  καραμπαλικινγκ εχει ενα θεματακι , στο ταιμινγκ ειναι το
προβλημα .. εμενα μου ειχε κανει στον δευτερο γυρο πιπας και οχι στην αρχη
πραγμα οχι καλο αλλα νταξυ λεπτομεριες
το θεμα ειναι οτι κανει , οχι σαν μερικες ... Κιουριες
girly005.gif

Οσο για τις κριτικες που ειπες οτι τις θεωρεις περιτες διαφωανω
αμα βρω και το ποστ μου θα στο δειξω καπου εδω πισω πρεπει αν ειναι
να μου πεις αν συμφωνεις ...

Εχει εκδοθει εισητηριο απο μενα για την εν λογο κορασιδα
Ευκαιρια να βαλω την σφραγιδα μου και στο ερως ...
:fuck2:

Απο δωματια τι παιζει εκει ? ποιο προτεινετε ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Την γλιτωσε την αποσπαση η Νατασσα , μπραβο κρις την εσωσες  :grin:

Με το  καραμπαλικινγκ εχει ενα θεματακι , στο ταιμινγκ ειναι το
προβλημα .. εμενα μου ειχε κανει στον δευτερο γυρο πιπας και οχι στην αρχη
πραγμα οχι καλο αλλα νταξυ λεπτομεριες
το θεμα ειναι οτι κανει , οχι σαν μερικες ... Κιουριες
girly005.gif

Οσο για τις κριτικες που ειπες οτι τις θεωρεις περιτες διαφωανω
αμα βρω και το ποστ μου θα στο δειξω καπου εδω πισω πρεπει αν ειναι
να μου πεις αν συμφωνεις ...

Εχει εκδοθει εισητηριο απο μενα για την εν λογο κορασιδα
Ευκαιρια να βαλω την σφραγιδα μου και στο ερως ...
:fuck2:

Απο δωματια τι παιζει εκει ? ποιο προτεινετε ?
δεν προτεινουμε κανενα....αναλογα ποσα θα σταξεις και ποσες καρτες μαζεψεις θα σε τοποθετησει καταλληλα η τσατσα αεροσυνοδος :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι