Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Όχι μόνο σε αυτό το μωρό, αλλά γενικά σε όλα τα μωρά καλό θα ήταν να πηγαίνεις ξεκούραστος, πολύ καλή και χρήσιμη η κριτική του συναθλητή μιας που δεν έχουμε πλήρη εικόνα ακόμη από το καινούργιο πιπινάκι που ήρθε στην πόλη μας.

Το τέλειο θα ήταν να κοιμηθείς κανα 10ωρο, να ξυπνήσεις να κάνεις μπάνιο, ξύρισμα, ένα καλό πρωινό και διό κούπες καφέ και να πας να γαμήσεις σαν άρχοντας.

Έλα όμως που προγραμματισμός στο γαμήσι δεν γίνεται γιατί χάνει όλη τη μαγεία του. :P

Οποιαδήποτε ώρα λοιπόν σε καυλώσει πας την βόλτα σου, έχοντας βέβαια την ενημέρωση σου και ότι κάτσει αν κάτσει. Είπαμε προγραμματισμός στο γαμήσι δεν γίνεται. :dunno:

Μαρκαριάν καλά ξηγήθηκες. :thumbsup:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
εδω τωρα εχω πολλες ενστασεις....εχει πολλες ανακριβειες

www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/andreou-gewrgiou-24/#jr_review_26801]http://www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/andreou-gewrgiou-24/#jr_review_26801[/url]

Καταρχην η Καρμεν την οποια γαμησα 2 φορες στο Νικ.ουρανου με το ζορι να'ναι καμια 25 χρονων.Επισης δε δινει κωλο...
Αν υποθεσουμε οτι την μπερδευει με τη Βιολετα ουτε αυτη την κανεις 40 και στην πιο ακραια περιπτωση και ουτε αυτη δινει κωλο και ουτε και γλωσσοφιλα.
Μαλλον την πρωτη περιγραφει αλλα ξεφευγει πολυ...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/andreou-gewrgiou-24/#jr_review_26801]http://www.bourdela.com/stountio/thessaloniki/andreou-gewrgiou-24/#jr_review_26801[/url]

Καταρχην η Καρμεν την οποια γαμησα 2 φορες στο Νικ.ουρανου με το ζορι να'ναι καμια 25 χρονων.Επισης δε δινει κωλο...
Αν υποθεσουμε οτι την μπερδευει με τη Βιολετα ουτε αυτη την κανεις 40 και στην πιο ακραια περιπτωση και ουτε αυτη δινει κωλο και ουτε και γλωσσοφιλα.
Δε την ξερω την κοπελα κι ετσι δεν μπορω να εχω πληρη αποψη

Απλα αυτο με την ηλικια θελω να σχολιασω . θυμηθηκα την Καμελια που εγω την ειχα κανει 25 ρα και συ 40 ρα , το θυμασαι Αλ ?  :think:
τελικα ποσο ειναι αυτην μαθαμε ?  :think:

Θελω απλα να πω οτι μπορει να πεσεις ευκολα αρκετα  εξω στη ηλικια .
στα υπολοιπα ντεν ξερει , δε ειχα ακουσει κλικ και την εκανα ...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Δε την ξερω την κοπελα κι ετσι δεν μπορω να εχω πληρη αποψη

Απλα αυτο με την ηλικια θελω να σχολιασω . θυμηθηκα την Καμελια που εγω την ειχα κανει 25 ρα και συ 40 ρα , το θυμασαι Αλ ?  :think:
τελικα ποσο ειναι αυτην μαθαμε ?  :think:

Θελω απλα να πω οτι μπορει να πεσεις ευκολα αρκετα  εξω στη ηλικια .
στα υπολοιπα ντεν ξερει , δε ειχα ακουσει κλικ και την εκανα ...
ναι αλλα δεν ειναι συγκρισιμα.Η Καμελια και μικρη να'ναι μεγαλοδειχνει.Εστω 33 ειναι σιγουρα.
Η Ειρηνη ποσο μπορει να'ναι?Μπορει να καταλαβει κανεις?Εγω λεω οτι ειναι μικρη και μεγαλοδειχνει.
Η Καρμεν ομως ειναι κοριτσακι,δηλαδη ειναι πολυ ακραιο να την κανεις 40αρα

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:dunno: για να το λες ...
Μια φορα τις ειδα τις 2 και την Ειρηνη ποτε ..
τι ναπω ...

Ποτε θα παμε στα μπουζουκια ενα βραδυ ?
εγω εσυ και η Καντυ  :cool2:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
:dunno: για να το λες ...
Μια φορα τις ειδα τις 2 και την Ειρηνη ποτε ..
τι ναπω ...

Ποτε θα παμε στα μπουζουκια ενα βραδυ ?
εγω εσυ και η Καντυ  :cool2:
οποτε θες...του μαγαζιου εισαι,μιλας απευθειας και με τα κοριτσια οποτε κανονισε το.Φερε και την Αντριαννα μαζι ομως που την πεθυμησα τον τελευταιο καιρο,Τι θα κανω εγω?το φαναρο θα κραταω??

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:S
οποτε θες...του μαγαζιου εισαι,μιλας απευθειας και με τα κοριτσια οποτε κανονισε το.
Φερε και την Αντριαννα μαζι ομως που την πεθυμησα τον τελευταιο καιρο,

Τι θα κανω εγω?το φαναρο θα κραταω??

Και γω την ειχα στην λιστα αλλα βγηκα εκτος τροχιας  :P
Θα την ψησω κι αυτη ...νταξυ

Τι τι θα κανεις ? κατι θα κανεις ... καποιος πρεπει να πληρωσει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης

Καταρχην εισαι πολυ Νεος..στο Σπορ για να με Κρινεις!!!αν λεω Ανακριβειες η Οχι..Δευτερον ελα να παμε μαζι κατω στα Κοριτσια για βολτα και να παμε να βρουμε στο συγκεκριμενο Μαγαζι την Καρμεν και να την ρωτησουμε ποσο χρονων ειναι..αν και κανει Μπαμ!!!Αν ειναι κατω απο 35χρ σου Πληρωνω αμεσως το αντιτιμο και περνας μεσα στην Καρμεν η οπου αλλου Γουσταρεις..Αν εχω Δικιο εγω μου Πληρωνεις εσυ και Μπαινω Εγω.ΑΝΤΡΙΚΙΑ πραγματα στα ΙΣΑ.Δεχεσαι;;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Καταρχην εισαι πολυ Νεος..στο Σπορ για να με Κρινεις!!!αν λεω Ανακριβειες η Οχι..Δευτερον ελα να παμε μαζι κατω στα Κοριτσια για βολτα και να παμε να βρουμε στο συγκεκριμενο Μαγαζι την Καρμεν και να την ρωτησουμε ποσο χρονων ειναι..αν και κανει Μπαμ!!!Αν ειναι κατω απο 35χρ σου Πληρωνω αμεσως το αντιτιμο και περνας μεσα στην Καρμεν η οπου αλλου Γουσταρεις..Αν εχω Δικιο εγω μου Πληρωνεις εσυ και Μπαινω Εγω.ΑΝΤΡΙΚΙΑ πραγματα στα ΙΣΑ.Δεχεσαι;;
καλα τωρα κατουρηθηκα :o :o :o
Μην τρελενεσαι δε υπαρχει λογος....την Καρμεν την πηρα κι εγω 2 φορες.Εκτος οτι δε μου ειπε τιποτα για κωλο,πανω στο 69 δε με αφησε να την γλειψω απο πισω γιατι οπως ειπε δεν κανει τιποτα απο κει.Επισης πανω στο πουτσοτριψιμο οπως κανω παντα πηγα να της τον τριψω και και απο πισω και αντεδρασε απολυτα αν και δεν θελει να σου πει οχι σε τιποτα αυτο το κοριτσι.Επισης ειδα δε την μπερδευεις με τη Βιολετα γιατι διαβασα τις κριτικες σου και την ξερεις καλα.
Επισης διαβασα σε κριτικη σου και για τη Ναντια οτι κανει πρωκτκο ενω δεν κανει...Γι'αυτο σου λεω μηπως καπου μπερδευεσαι

Ως προς την ηλικια εκει περα εχω ενσταση ρε φιλε...Βεβαια κι εγω την Καμελια την εκανα 40 χρονων και υπηρξαν αντιδρασεις αλλα για την Καρμεν μου φαινεται εντελως απιθανο.Δηλαδη αμα ειναι αυτη 35 η Ευα απο Αν.Γεωργιου 4 την οποια γνωριζεις ποσο μπορει να ειναι??
Επισης οταν η Αντριανα απο Βιλα λεει οτι ειναι 27 και η Αννα απο Ερημιτη 28 πως εσυ εισαι τοσο σιγουρος οτι η Καρμεν θα στο πει κιολας οτι ειναι 35??

Και κατι ακομα πληροφοριακα...Την Χριστινα την Αλβανιδα που την εχεις παρει στο Βαρδαρη??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα ντε μην τσακωνεστε για τις ηλικιες....εγω δηλωνω 34,ειμαι 48 συμφωνα με τον κιθαρα και φαινομαι 23,5......ειναι σχετικα ολα....

παντως την καμελια αν πηγαιναμε τσαρκα με τον κιθαρα θα την εκανε σιγουρα 55αρα με το 80ς λουκ που εχει...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
καλα ντε μην τσακωνεστε για τις ηλικιες....εγω δηλωνω 34,ειμαι 48 συμφωνα με τον κιθαρα και φαινομαι 23,5......ειναι σχετικα ολα....

παντως την καμελια αν πηγαιναμε τσαρκα με τον κιθαρα θα την εκανε σιγουρα 55αρα με το 80ς λουκ που εχει...

αυτο δεν ειναι look  .. αυτο ειναι Dont look :tooth:

Καλα η ηλικια ειναι λιγο μυστιριο πραμγα .. ειδικα εγω που (ειμαι) και αισθανομαι πιπινι
ολες μεγαλες τις βλεπω ... Κατι συνομηλικες μου θειτσες τις φωναζω :tooth:

απο κει και περα την Καρμεν την ειδα μια φορα (λιγα δευτερα ) 30 ρα την εκανα :dunno: +/- 10 χρονια  :2funny:
Η Τουμπανιεθ ειναι 30 ( '81 ) και τοσο φαινετε
η Θεια Ευα 50 απ οτι ξερω  :rolleyes: περιποιηται ομως και την κανεις μικροτερη

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Καλα η ηλικια ειναι λιγο μυστιριο πραμγα .. ειδικα εγω που (ειμαι) και αισθανομαι πιπινι

απο κει και περα την Καρμεν την ειδα μια φορα (λιγα δευτερα ) 30 ρα την εκανα :dunno: +/- 10 χρονια  :2funny:

Η Καμέλια έχει σπάσει σε σχέση με την κοπέλα που είχα δει πριν από ένα περίπου χρόνο. Έχει αδυνατίσει και έχει περιποιηθεί κάπως τον εαυτό της και δεν βγάζει εκείνο το σκυλέ που είχε όταν την είχα πρωτογαμήσει. :grin: :grin: :grin: :dunno: :dunno: :dunno:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η Καμέλια έχει σπάσει σε σχέση με την κοπέλα που είχα δει πριν από ένα περίπου χρόνο. Έχει αδυνατίσει και έχει περιποιηθεί κάπως τον εαυτό της και δεν βγάζει εκείνο το σκυλέ που είχε όταν την είχα πρωτογαμήσει. :grin: :grin: :grin: :dunno: :dunno: :dunno:

ααα ναι το ειχαμε ξαναπει , ομορφηνε κιολας ...
για το πουτσο εγινε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

τι λες ρε συ;η τουμπανιεθ δειχνει τουλαχιστον 45 χρονων.... :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
αααααα...δεν ξερω για σας, εμενα μου ηρθε το χαρτι να παω φανταρος..!!  :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αντε καλη θητεια  :dancing:
και καλη επιτυχια σε μενα ...
που γραφω  πανελληνιες φετος  :dancing:
ε περυσι ειχαμε την βιλμα,φετος θα υποστηριξουμε ηθικα εσενα....τι κατευθυνση δινεις;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
Αντε καλη θητεια  :dancing:
και καλη επιτυχια σε μενα ...
που γραφω  πανελληνιες φετος  :dancing:

...καΥλη επιτυχια...!! Προσεξε μονο γιατι εχει κατι φοιτιτριες απο τα ξενα που βαζουν φωτια στα σεντονια.!  :knockinb: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom