Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
papazits in the City  :dancing:

Να παει να χεστει που δε με παιζει πες της
disdain002.gif

Τεμπελα ..
disdain024.gif
δε δουλευε παλι οταν πηγα
Που θα μου παει ..μια μερα θα το βρω το χωριο της

Ωραια κριτικη περιγραφικη , απ αυτες που δε γραφονται συχνα για την Αφρο  :rockon:

Ίσως να ήμουν εξτασιασμένος ακόμα από Αφρουλα και για αυτό να μην εντυπωσιαστηκα τόσο

μαλλον ... :/
τουλαχιστον σου εφυγε η περιεργεια
ωραια και αυτη η κρτικη  :rockon:

Στο δωμάτιο να είναι φούρνος εντωμεταξύ
Ποτε δεν πετυχα φουρνο δωματιο ,... απλα το αναφρω
μαλλον ( τι μαλλον ) σιγουρα γκαντεμης ησουν  >:(

Πριν προλάβω να ξεντυθώ μπαίνει τσαμπουκαλεμένη μέσα η Μάντυ λες και ήθελε να με δείρει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εν τω μεταξύ μπάνιο είχα κάνει πριν 2 ώρες και μοσχομύριζα
Με λέει γτ είσαι έτσι έχεις ιδρώσει πολύ
Ε αμα ηταν ετσι .. παει το μπανιο ... :-

Τα πιο πεταμένα 40 ευρώ που έχω δώσει στη ζωή μου
Σιγουρα .. Απλα δεν επρεπες να πας
τελειως ακυρο ταιμινγκ ουτε αυτη ειναι στα φορτες της ( το ειπαμε προχθες )
ουτε εσυ ησουν , μετα απο δυο καταθεσεις και ποδαροδρομο  :idiot:

Βλακεια σου πιστευω , επρεπε να φυγεις εμ την αναμνηση την Αφρουλας και να ειχες και στοχους για την επομενη φορα
μεχρι τοτε υγεια  :rockon:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Καταρχην που πας επικυρηγμενος ανθρωπος μου λες ?
:tickedoff:

τεςπα ...

βγαινει η καντυ για το σαλοναρισμα και για να πω την αληθεια δεν εντυπωσιαστηκα
μαλακια σου .. οσες φορες δεν ακουσα κλικ πατατα εφαγα .. μεταβολη και δρομο
κακως μπηκες  :idiot:

απιστευτο ειχαμε την κομοδινοβικυ να μασαει σαν κατσικα ολη την ωρα τωρα κολλησε και αυτη τι στο διαολο

μιλαμε μηδεν αισθηση δεν ξερω τι ειχε κανει αν ειχε βαλει 1 κιλο κρεμα η εχει μουνι πηγαδι παντως μηδενικη αισθηση
μερος της απαντησης ειναι εδω ...
αλλα με το στησιομετρο σε χαμηλα επιπεδα που να μπει

απλα δεν την ειδα να βαζει κρεμα τις δυο φορες που πηγα
και δεν ειχα τετοιο προβλημα .. και ειμαι και επιρρεπης

αντε περαστικα ...
πανε στη Τζεσυ να σε φτιαξει τωρα  :dancing:

χαχαχα ωραιος ο αδερφος , αυτο θα πει κατα ριπας  :rockon:

κατα ριπας και τελευταιες κριτικες , πηραμε φορα  :knockinb:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Νεο αιμα .. καλως τα παιδια

Με άσπρο κολλητό φορεματάκι βγήκε στο σαλόνι πολύ καυτή σε εμφάνιση
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Τα προγράμματα της ξεκινούν από 40 το απλό,
το οποίο δεν κατεβαίνει με τίποτα στα 30 παρόλη την επιμονή μου
Μαρεσει που καθεσαι και παζαρευεις , τα εχουμε πει
ειδικα οσο υπαρχουν προμοτορες - επενδυτες - μαγητισμενοι μη περιμενεις αλλαγη
το θεμα ειναι ομως οτι και χωρις αυτους παλι δε θα εχει αλλαγη
Βιλες - Μαντζαρου - Κωλετη το τριγωνο τη τροικας

Το μωρό ήρθε εντός ολίγου, αφού ξεπέταξε στα γρήγορα τον προηγούμενο
ααχαχαχαχαχαχα ο Στελιος θα ηταν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

για πάρτη της έχω παραμελήσει άλλα κορίτσια που έχω υποσχεθεί  να τιμήσω.

χαχα θυμα μαγνιτικων πεδιω σε κοβω και σενα ... δοκιμασε το εργαλειο του καραμαν  :2funny:

αντε γερα  :rockon:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16

Ε αμα ηταν ετσι .. παει το μπανιο ... :-
Σιγουρα .. Απλα δεν επρεπες να πας
τελειως ακυρο ταιμινγκ ουτε αυτη ειναι στα φορτες της ( το ειπαμε προχθες )
ουτε εσυ ησουν , μετα απο δυο καταθεσεις και ποδαροδρομο  :idiot:

Βλακεια σου πιστευω , επρεπε να φυγεις εμ την αναμνηση την Αφρουλας και να ειχες και στοχους για την επομενη φορα
μεχρι τοτε υγεια  :rockon:
[/quote]
Έχεις δίκιο Τζο. Και εγώ εκεί κατέληξα. Άφρο και Νάντια της είχα στο μυαλό μου να πάω. Μετά ήταν η Νικόλ αλλά που να τρέχω Βαρδάρη? Μάντυ δεν ήθελα όπως γράφω πιο πολύ για Τουμπανίεθ ψηνόμουν αλλά αυτή δούλευε. Και να σε πω και κάτι άμα τη χάλαγε τόσο που πραγματικά ρε φίλε δεν ήμουν ιδρωμένος ας μου έλεγε κάνε ένα ντουζάκι και έρχομαι πιο μετά να το δεχτώ. Αυτή μπήκε κατευθείαν με κατεβασμένα μούτρα και περίμενε να με ξεπετάξει για να πάει στους επόμενους καθώς κάθε τόσο ακουγόταν το κουδούνι ότι μπαίνει κάποιος. Πολύ αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και πιστεύω πρέπει να την αναφέρω για το καλό άλλων παιδιών να ξέρουν τι μπορεί να συναντήσουν. Έδωσα 40 ευρώ στην Αφροδίτη και με έκανε Θεό για μισή ώρα και με τα ίδια λεφτά η Μάντυ με έκανε σκουπίδι  :'(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
η μαντυ παπαζιτς ειναι κυκλοθυμικη και με τις μερες της....μην ψαχνεις να βρεις ακρη .....και οι αθηναιοι συναγωνιστες ακομη για την ιδιοτροπια της μιλανε.....απλα μπορει εγω πχ να την πετυχα σε καλη μερα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

θα παρακαλουσα επειδη ειμαι φαν του προγραμματος  :pipa1: τον κριτικογραφο να μας πει αν το χυσιμο στο στομα ηταν εξτρα ή περιλαμβανοταν στο γυμνο τσιμπουκι για να ξερουμε..... για αλλη φορα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
[size=14pt]Θεσσαλονίκη δύναμη.[/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Οι 7 πρώτες κριτικές του καταλόγου αποκλειστικά δικές μας. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πάμε γεράαααααααααααα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

και ας τις σχολιασω...να περασει η ωρα οχι τιποτα αλλο.. :grin:

+1 πριν ακομα την διαβασω... :rockon:

Η Μαντυ συνεχιζει να ειναι για τον Πουτσο, την βλεπω κανει παρεα με την μουφα την Τσεσυ...τωρα που θυμαμαι πρεπει να εχω αποκαλυπτικες νεες φωτο της Μαντυ... ;) :2funny:

Την επομενη φορα ποιο αναλυτικα παρακαλω.!!  :grin:

Ναντια εγγυηση.!! το μονο μιλφ  ;) που μου αρεσε, απο τα λιγα που εχω παρει...
papazits...και εγω οταν παντρευτω θα κανω αγορια, θα τα αφηνεις να κανουν παρεα με τις κορες σου.????  :2funny:

Συναθλητη στελιο ελεγες θα γραψεις κριτικη που θα γελασει και ο ποιο πικραμενος, σαν Μεγαλος Πικραμενος που ειμαι  :rockon: και με σταμπα παρακαλω.!! με απογοητευσες.!! :'( ... :2funny:

Αφροδιτη τα λογια ειναι περιτα οπως λεει και μια φιλεναδα μου.!!

Αλλη μια κριτικη απο νεο συναθλητη, αλλα η συγγεκριμενη κοπελα δεν με συγγινει ουτε με σφαιρες.!!

Αλλη μια κοπελα που δεν με συγγινει εμφανησιακα, και σκεφτομαι να κανω την υπερβαση... :knockinb:

Ο Προεδρος βλεπω αφησε ολα τα υγρα του στην σαλονικα... :rockon: βουλγαρα Αντζελα σου ερχομαι.!!  :rockon:

Και αυτηνα θα την ηθελα εναν 2ο γυρο...η Αντριανα πρεπει να ειναι απο τις ποιο σταθερες σε αποδοση κοπελες ή κανω λαθος.??

Τι σου μελε να παθεις χυστη μου.?? Τουλαχιστων την εκανες να πονεσει την καρακαριολα με τα ψευτικα βυζια... :rockon:

Τα ειπα ποιο επανω για την Μαντυ... :headbang:

και εχουμε 2 κριτικες για Μαρα, η οποια κοπελα και αυτη δεν με συγγινει μιας και την κατατασω στα μπαζακια που μας εχουνε πασαρει αυτα τα νταβανια...αλλα μιας και γραφονται καλα λογια και κυριως απο εγγυημενα μελη, υποσχομαι θα κανω πετρα την καρδια μου και ας ελπισουμε να γινει και κατι αλλο πετρα για να  :knockinb:

και τελευταια κριτικη που φιγουραρει ακομα στην αρχικη σελιδα του gl για κοροβαγκου, μαγαζι που δεν εχω μπει ποτε μου μεσα και ελπιζω η παρθενικη μου επισκεψη στο μαγαζι να συνδιαστει και με θετικη καταθεση γιατι...

Αρα εχουμε μεχρι τωρα στην αρχικη σελιδα 15 κριτικες απο θεσσαλονικη.!!!  :rockon:
Ζουμε στιγμες θριαμβου.!!!  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παντως εγω την κριτικη μου για μαρα δεν την θεωρω πανηγυρικη καραμαν και θα το προσεξες και συ αν διαβασες προσεκτικα.....απλα μια καλη εμπειρια....οχι και το τελειο ξεσκισμα....

πιο πολυ τριξαν οι σουμιεδες με μαρτινα και αντζελα..... :knockinb:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
παντως εγω την κριτικη μου για μαρα δεν την θεωρω πανηγυρικη καραμαν και θα το προσεξες και συ αν διαβασες προσεκτικα.....απλα μια καλη εμπειρια....οχι και το τελειο ξεσκισμα....

πιο πολυ τριξαν οι σουμιεδες με μαρτινα και αντζελα..... :knockinb:
Ρε πορωμένοι εσείς μπάλα δε βλέπετε? Όλη μέρα στο bourdela.com την αράζετε?  :2funny: :2funny: :2funny:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
πληρωνει καλα φιλε..... ;)  παρεπιπτοντως γαμαει η μπαγερ.... δεν παιζει.... :grin:
Άντε να δούμε αν θα βγάλουμε κανά φράγκο κι απόψε να πάμε Μάντυ να πάρουμε τζακούζι  :birdman: :uglystupid: :uglystupid: ΔΔΔΔεεεεεεεεεεν σφάξανε. Επόμενη κατάθεση θα είναι η Εφούλα. Θα την ψήσω και για duo Άφρο..  :P

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Μ'αρεσει αυτο με τις δυο κριτικες της καντυ που υπαρχουν η μια του game και απο κατω η δικια μου και ειναι η μερα με την νυχτα :2funny:

τι να πω μαλλον οπως λεει και η εκφρασαρα "Δεν ταιριαξαμε χημικα"!

υ.γ. ρε ρεμαλια μιλημενη την ειχατε για την τσιχλα? :tickedoff:
(πω τωρα που το σκεφτομαι θα ειχαν περισεψει τιποτα μπιγκ μπαμπολ απο  τον γκειμ οταν παει στην βικη και θα τις εδωσε και στην καντυ) :tickedoff:  :2funny:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μ'αρεσει αυτο με τις δυο κριτικες της καντυ που υπαρχουν η μια του game και απο κατω η δικια μου και ειναι η μερα με την νυχτα :2funny:

τι να πω μαλλον οπως λεει και η εκφρασαρα "Δεν ταιριαξαμε χημικα"!

υ.γ. ρε ρεμαλια μιλημενη την ειχατε για την τσιχλα? :tickedoff:
(πω τωρα που το σκεφτομαι θα ειχαν περισεψει τιποτα μπιγκ μπαμπολ απο  τον γκειμ οταν παει στην βικη και θα τις εδωσε και στην καντυ) :tickedoff:  :2funny:

Τι σ αρεσει βρε μαζοχα  :2funny:
νυχτα ! ε νυχτα !

Μια χαρα ειναι η τσιχλα , της την περνεις , της την ξαναδινεις ...
γευση φραουλα ηταν .. :cool2:

Υγ
Η εκφρασαρα ειναι της Εφαρας  :-*
μου την ειπε ενα κρυο βραδυ του Δεκεμβρη ....

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
ωραια η κριτικη του papaztis,μονο μια απορια εχω... :grin:
στο τελος λεει του εβγαλε την καποτα κ την πηρε μαζι της... :think: :think:την κρατησε για σουβενιρ? :grin: :think:
Πραγματικά δε ξέρω γιατί το έκανε αυτό.  :think: Και μάλιστα πρόσφατα είχα διαβάσει από έναν άλλο συναθλητή ότι του έκανε το ίδιο και είχαν πέσει σχόλια του στυλ δεν είχε γάλα για τον καφέ της και τέτοια.. :2funny: :2funny: :2funny: Μήπως να ανησυχούμε ρε παιδιά? Για ποιο μυστήριο λόγο να το κάνει αυτό?  :think: :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Πραγματικά δε ξέρω γιατί το έκανε αυτό.  :think: Και μάλιστα πρόσφατα είχα διαβάσει από έναν άλλο συναθλητή ότι του έκανε το ίδιο και είχαν πέσει σχόλια του στυλ δεν είχε γάλα για τον καφέ της και τέτοια.. :2funny: :2funny: :2funny: Μήπως να ανησυχούμε ρε παιδιά? Για ποιο μυστήριο λόγο να το κάνει αυτό?  :think: :S
ενα σου λεω.....της αρεσουν τα παιδια....ετοιμασου να αναλαβεις τις υποχρεωσεις σου :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καποιος ειπε οτι τις πεταει σε αλλο χορο για να μην μυριζει το δωματιο καποτιλα , σωστο ακουγεται
αλλα τι κανει ? βγαινει στο σαλονι με την καποτα στα χερια ?  :think:
πλακα θα εχει να την στριφογυρναει κιολας  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
pic_1021131460426481137lathen.jpg
http://www.kundeneingang.net/files/102/1/modulefiles/pic_10211278596742326lathen.jpg[/img[/URL]]
[move]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=373446;type=avatar[/img[/URL]]
[img]http://4.bp.blogspot.com/_Od22EB5_7E0/TSZHdQW-VDI/AAAAAAAABQk/PArDWKYXI8g/s400/imagesCAVO9A6G.jpg[/move]

αποκλειστικο φωτορεπορταζ απο την βιλα εροτικα και το σαλονι της......

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Πάντως τράπεζα σπέρματος αποκλείεται να θέλει να κάνει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το είχα πει και παλαιότερα, η γυναίκα είναι πάρα πολύ καθαρή από τις καθαρότερες που υπάρχουν στην πόλη, και προφανώς την πέρνει μαζί της για να μήν μυρίζει μπουρδελίλα στο δωμάτιο, είναι σωστό. :thumbsup:

Σε πολλές πουτάνες αρέσει να σου βγάζουν την καπότα στο φινάλε. Μου συνέβει πρόσφατα με κάποιο κορίτσι, δεν θα πω πιό, μου βγάζει την καπότα, την στριφορυρνάει και πάει να βάλει τρίποντο στον κάδο. :2funny: :2funny: :2funny:
Και αστόχησε. :2funny: :2funny:

Περιττόν να σας πω ότι έφυγε και απο το δωμάτιο και η καπότα ήταν ακόμη στο πάτωμα. :P

Φυσικά την μάζεψα  και την πέταξα στον κάδο. :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom