Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι το καταλαβα χωρις κριτικες αυτο . το ειδα στο βλεμα της τι δυο φορες που την ειδα ...
φαινετε η κοπελα , και μπουλα που γραφετε οτι ειναι δεν ειναι και τοσο
αν δεν ειχαμε τοσο εντονα μαγνητικα πεδια λογο Ηλικακης καταιγίδας θα της τον εδινα .. απ εξω ημουν  :fuck2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πέρα από ην πολύ δίκαιη κριτική του συναθλητή hagem, εγώ θα σταθώ στην τελευταία παράγραφο της κριτικής του που μέσα από την μελαγχολία που κρύβει, αναδύει το μήνυμα της ελπίδας από τις υπηρεσίες που προσφέρει το κορίτσι μας, η πολύ γλυκιά Μάρα.

Παραθέτω αυτούσια την τελευταία παράγραφο. :rockon:

ΥΓ. Ακαιρο, αλλα θα το πω. Ειχα να παω σ΄αυτο το σπιτι, απ΄τον καιρο της Σιμονας!
Μολις μπηκα στο δωματιο, ολα μου την θυμιζαν και αισθανθηκα μια μελαγχολια.
Νομιζα οτι θα ανοιξει η πορτα και θα μπει αυτη, οπως τοσες φορες στο παρελθον.
Πως αλλαζουν τα πραγματα!!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Χαιρομαι πραγματικα που βλεπω 2 θετικες κριτικες για τη Μαρα σε μια μερα...

www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/katexakh-13/#jr_review_26589]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/katexakh-13/#jr_review_26589[/url]

www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/katexakh-13/#jr_review_26583]http://www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/thessaloniki/katexakh-13/#jr_review_26583[/url]

Στα μεσα καλοκαιριου που την ειχα παρει κι εγω ειχα πει μακαρι να τη μαθουν και αλλοι,να ακουστει και λιγο εδω μεσα και να δουλεψει καλα αυτο το κοριτσι γιατι το αξιζει

Δεν το έχω κάνει για καμία, αλλά για αυτήν θα το κάνω. Και θα το κάνω όχι μόνο γιατί πέρασα 4 φορές υπέροχα μαζί της σε απλό πρόγραμμα, αλλά κυρίως γιατί είναι καλό παιδί και της αξίζει μια προώθηση, για να δουλέψει καλύτερα.

Με το όποιο βάρος της γνώμης λοιπόν δίνει το nick name μου παραθέτω όλες τις κριτικές της ημερολογιακά στα δύο καταστήματα που έχει εργασθεί έως τώρα, όλες τους θετικές, 4 από τις οποίες είναι δικές μου.

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων μεταξύ των κριτικών η κοπέλα από τον Απρίλιο που πρωτοεμφανίστηκε μέχρι τώρα έχει κάνει προσπάθεια και έχει χάσει κάποια κιλάκια.

9/4/2011 – Sauron - 16/6/2011 – GAMEOVER - 5/7/2011 – GAMEOVER - 15/7/2011 – Al pacino - 27/7/2011 – GAMEOVER -  11/9/2011 – GAMEOVER - 25/9/2011 – gl - 25/9/2011 – hagem -
Εύχομαι η λίστα να συμπληρωθεί σύντομα και από ονόματα άλλων συναθλητών. :sunglasses:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τα προκαταρκτικα συνεχιστηκαν για πολυ ωρα στο κρεβατι.
Ειχε χωθει αναμεσα στα ποδια μου για καλαμπαλικινγ
Στο στενο της νινακι!

ααα Μι φτιανς τωρα,  Μι τριλενς  :cum:
Ωραια η κριτηκη σου αδερφε , πετυχε τον σκοπο της και μου εστειλε υποσυνηδητο μυνημα
Βαζω την Μαρα πιο ψηλα στην λιστα ... αρκει αν μην εχουμε διαταραχες μαγνητικων πεδιων

ΥΓ. Ακαιρο, αλλα θα το πω. Ειχα να παω σ΄αυτο το σπιτι, απ΄τον καιρο της Σιμονας!
Μολις μπηκα στο δωματιο, ολα μου την θυμιζαν και αισθανθηκα μια μελαγχολια.
Νομιζα οτι θα ανοιξει η πορτα και θα μπει αυτη, οπως τοσες φορες στο παρελθον.
Πως αλλαζουν τα πραγματα!!

Αααχχχχ τι νοσταλγικη σκηνη  :smitten:
Εγω ευτηχος δε την εχω ταυτισει τοσο με το κοτετσι Κατεχακη
ποιο εντονη ειναι η αναμνηση απο το Λαφαμ μπορω να πω
οπως και απο καπου αλλου  :sunglasses:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Ειπα και γω να επισκεφτω την Γερμανιδα αν και οι περισοτερες τις κριτικες ειναι μαπα.Εχω επισκευθει και αλλες φορες το συγκεκριμενο στουντιο αλλα αυτη ηταν η χειροτερη
Η Γερμανιδα κλασικη Γερμανιδα...Κρυοκολη σαν τα αυτοκινιτα τους.Πολλα πολλα δεν ειχαι,για σου...καποτα..πιπα και παμε!!!Η πιπα πολυ μετρια,εντονη ενδηξη βιασυνης.Απο πανο δεν ηθελε,με δικια της προτοβουλια στηθικε στα 4,ταχατες πονουσε και τετια.Αμα πονατε καθιστε σπιτι!!!!!!!

Νομιζω πως η πολυημερη συνεχεις εργασια εχει αφησει τα σημαδια της
ειναι προφανες ...
βεβαια ο προεδρος περασε πολυ καλυτερα και ειναι ποιο κοντα στην πρωτη μου εμπειρια
λιγη ξεκουραση ειναι παντα καλη .. αντε να ρθει το νεο αιμα να εχουμε εξοδουχους
και ξεκουραστα κοριτσια

Ευτηχος η πρωτη μου κριτικη ηταν απ τις καλες ..
την δευτερη φορα ηταν μεν ποιο κοντα στα οσα λες αλλα οχι τετοιο χαλι
ευχομαι η τριτη να ειναι σαν την πρωτη και καλυτερη
μετατοπηστηκε χρονικα ποιο μακρυα μετα την αναφορα σου παντως
Και κατι ακομα για το γρισλεντυσ σαιτ. Οι καλες κριτικες παντα μπενουν,οι κακες ποτε!!!!! Το σαιτ αυτο ειναι σκετη κοροιδια

Σωθηκες τωρα ... αμα περιμενες απο κει να διαβασεις κριτικη καλα κρασια  :idiot:
Εγραψες κατι και στο σβησανε ?  :think:

Περαστικα αδερφε , ευχαριστουμε για τα νεα ...

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Να τος και ο κομαντο ..  :rockon:

Ποσα BAR ανεβαζει η πουτσα σου την εχεις μετρησει ?  :2funny:

Δε με πολυπειθει η δεσποινις .. ετοιμη  για παρεξηγηση την κοβω

Μόνη της στήθηκε δηλαδή
Η αγαπημενη της σταση ..
εμενα με ειχε παραμερησει και μετα στηθηκε σαν στρουθοκαμηλος ..
εβαλε το κεφαλι κατω και , οριστε γαμηστε μας μεχρι που την εσπρωχνα να πεσει να αλλαξουμε τιποτα αυτην ειχε ριξει αγκυρα
/Είχε φάτσα βαρεμάρας
Σιγα ... :2funny:
Δεν ήθελε κ ξαναγύρισε στα τέσσερα
χαχαχαχα

Αυτα ειναι τα κυβικα της , τι να κανει
το θεμα ειναι να ξερεις τι να περιμενεις
δεν της βγαζω εισητηριο ακομη , εχω αλλες εκρεμοτητες ...

Εφανισιακα εχει κανει level up παντως
και στο σερβις ανεβηκε .. απο πατος που ηταν πηγε καπου στην μεση
αμα θελει μπορει κι αλλο ...

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Οι πιθανότητες να σου συμβεί το ίδιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι απίστευτα μηδαμινές.

Εμένα πχ όσο και να προσπαθήσω να σκεφτώ και να γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει ποτέ κάτι ανάλογο.

Είναι απορίας άξιο και χρήζει στατιστικής έρευνας. Πάντως την έφερες στα νερά σου από ότι κατάλαβα, αν δεν συνέβαινε αυτό στο τέλος υποθέτω ότι η κατάθεση θα ήταν απολύτως επιτυχημένη.

Πάντως στο ίδιο μαγαζί δουλεύει παράλληλα και η προηγούμενη. Λες να της δίνει μαθήματα η μικρή  :huh:, τι να πω, ίσως, δεν εξηγείται αλλιώς. :think:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Σταθερη αποδοση η Τουμπανιεθ βλεπω ..
ωραιος ο extreemplatinum ληρης θα ελεγα
Λιγο γεναιοδορο τον βρισκω με τις βαθμολογιες
αλλα οπως εχω ξαναπει , αν πετυχει το γαμισι , μεγαλωνει και το παρκινγκ

καραμπαλικινγκ δε βλεπω ... μαλον ξεχασες να το γραφρις η δεν εισαι φαν
ειναι γνωστη και καλη καραμπαλογλυφτρα η αντριαννα

Ολο ολο ολο μι αμορ , ακομη το θυμαμαι
Μια χαρα η Τουμπανιεθ :)

extreemplatinum

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
15
Like
20
Πόντοι
231

καραμπαλικινγκ δε βλεπω ... μαλον ξεχασες να το γραφρις η δεν εισαι φαν
ειναι γνωστη και καλη καραμπαλογλυφτρα η αντριαννα

Ολο ολο ολο μι αμορ , ακομη το θυμαμαι
Μια χαρα η Τουμπανιεθ :)
ξαπλωσε μαζι μου χαδακια φιλακια και πιπα με γλυψιμο μαζι....
μαλλον δεν θα το καταλαβες φιλος οτι το εγραψα οκ...ειναι ετσι οπως τα λες πραγματι αμα πετυχει το γαμησι ολα ειναι τελεια ...αλλα για του λογου το αληθες ειναι και κορμαρα η αντριανα ομως ετσι...και οχι μονο!!!
να εισαι καλα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατι ρε φιλε ;μια χαρα παρκινκ εχει η κοροβαγκου.....προχτες που ηταν και σαββατο εκτος απο ενα φορτηγο που ειχε παρκαρει καπως γενικα δεν ειχε πελατες του μυλου το παρκινγκ της....χαλαρα βρηκα για σαββαροβραδο και μεσα στο στενο αλλα και πισω αν ηθελα εβρισκα.....

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Καλα ρε ρεμαλι αχαηρευτε ,δε ντρεπεσαι ?  :tickedoff:
τζαμπα ο στολισμος ? , τοσο κοπο εκανε η Αννα να σε υποδεχτει
μεχρι και καδρο σου εβαλε και συ πηγες αλλου ?

ου να μου χαθεις , προμοτορα της συμφορας  :tickedoff:

Στα τις κριτικη σου τωρα ...

- Αντζελικα την πλασαρει η τσατσα απο περισι δε το αλλαξε τωρα ( λεπτομεριες )
- Εγινε μελαχρινη ?  εχω πολυ καιρο να την δω ...
- θα ηθελα να μετρησεις το πουλακι σου και να μας πεις ακρηβεις διαστασεις
να δουμε αν φταιει αυτο η ειναι θεμα ευαισθησιας
εγω αερα ειχα βρει , ο δε Αλ Πατσινος  νερο .. κατι για πηγαδι ειχε πει ...

Προκαταρκτικα πραγματι θυμαμαιειχε καλα , με το ( καταλαθος ) 50ρικο που ειχα δωσει
"γλειψιμο στις ρωγες "
χαχαχα τι μου θυμησες .. το κανει πραγματι
Καραμαν .. το θυμασαι ?

πιπα μαλλον εκανε λεβελ απ , καραμπαλικινγκ καθολου παλι...
Κατι αναφορες περι σταφιδας πως τις σχολιαζεις ?

η ακρως τρελη κι απορρητη καταθεση στον νυπτηρα
και η αποχωρηση της με τα βρακια ανα χειρας
την ειχαν ριξει χαμηλα στην λιστα...

καδρα εχεις μη στεναχωριεσαι , ... εκτος εξω απο βιλα που γραφεις ραους
εχει και ενα καινουριο στο Λάφαμ οπου σε περιμεναν ... ρεμαλι  :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καραμπαλικινγκ δεν κανει.....

αλλα καποτα σε σταφιδα δεν εβαλε....ισα ισα ειχαμε πολλα προκαταρκτικα πριν ξεκινησει πιπα και με το ιστιο ολορθο :bigdick:

οσο για το λαφαμ θα παω καποια αλλη φορα....στην βιλα παντως σημερα ξεφορτωναν και δικο μου καδρο....ειπανε οτι ειναι για να παιζουν βελακια  οι κοπελες τον χειμωνα που δεν εχει μυγες....... ;) :grin: :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ξαπλωσε μαζι μου χαδακια φιλακια και πιπα με γλυψιμο μαζι....
μαλλον δεν θα το καταλαβες φιλος οτι το εγραψα οκ...ειναι ετσι οπως τα λες πραγματι αμα πετυχει το γαμησι ολα ειναι τελεια ...αλλα για του λογου το αληθες ειναι και κορμαρα η αντριανα ομως ετσι...και οχι μονο!!!
να εισαι καλα

ναι σωστα .. καπου το χασα ..
αντε παντα τετοια  :cheesy:

γιατι ρε φιλε ;μια χαρα παρκινκ εχει η κοροβαγκου.....προχτες που ηταν και σαββατο εκτος απο ενα φορτηγο που ειχε παρκαρει καπως γενικα δεν ειχε πελατες του μυλου το παρκινγκ της....χαλαρα βρηκα για σαββαροβραδο και μεσα στο στενο αλλα και πισω αν ηθελα εβρισκα.....

Ναι βρε κεφαλα αλλα οταν  Βιλλα - Λα φαμ - Εκκλησια διαθετουν ιδιωτικο
Ερημητη - Κωλετη πας και με τριαξονικο
ε το κοροβαγκου οσο  ναναι χανει
το ιδιο και σαν χορος γενικα ...
αμα βαλεις 10 κοροβαγκου στο Λαφαμ τι θα βαλεις ? 12 ?  :think:
Τεςπα ψιλα γραμματα ειναι αυτα , πολυ ψιλα ξαναλεω
" Γαμισιου πετυχημενου πασα βαθμολογια παυσατω "  :fuck2:
αντε και στα δικα μας

καραμπαλικινγκ δεν κανει.....

αλλα καποτα σε σταφιδα δεν εβαλε....ισα ισα ειχαμε πολλα προκαταρκτικα πριν ξεκινησει πιπα και με το ιστιο ολορθο :bigdick:

οσο για το λαφαμ θα παω καποια αλλη φορα....στην βιλα παντως σημερα ξεφορτωναν και δικο μου καδρο....ειπανε οτι ειναι για να παιζουν βελακια  οι κοπελες τον χειμωνα που δεν εχει μυγες....... ;) :grin: :grin:

Να παει να χεστει πες της 
disdain024.gif

Δεν ενοουσα το πουλακι σου σταφιδα ... κατι για στηθος ειχε αναφερθει  :rolleyes:

Πολλα καδρα μαζευτικαν εκει μεσα .. γκαλερι θα το κανουν ?  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
galeri de beute..... :grin: :grin: et de la xepeta :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585

Καλα ρε ρεμαλι αχαηρευτε ,δε ντρεπεσαι ?  :tickedoff:
τζαμπα ο στολισμος ? , τοσο κοπο εκανε η Αννα να σε υποδεχτει
μεχρι και καδρο σου εβαλε και συ πηγες αλλου ?

ου να μου χαθεις , προμοτορα της συμφορας  :tickedoff:

Στα τις κριτικη σου τωρα ...

- Αντζελικα την πλασαρει η τσατσα απο περισι δε το αλλαξε τωρα ( λεπτομεριες )
- Εγινε μελαχρινη ?  εχω πολυ καιρο να την δω ...
- θα ηθελα να μετρησεις το πουλακι σου και να μας πεις ακρηβεις διαστασεις
να δουμε αν φταιει αυτο η ειναι θεμα ευαισθησιας
εγω αερα ειχα βρει , ο δε Αλ Πατσινος  νερο .. κατι για πηγαδι ειχε πει ...

Προκαταρκτικα πραγματι θυμαμαιειχε καλα , με το ( καταλαθος ) 50ρικο που ειχα δωσει
"γλειψιμο στις ρωγες "
χαχαχα τι μου θυμησες .. το κανει πραγματι
Καραμαν .. το θυμασαι ?

πιπα μαλλον εκανε λεβελ απ , καραμπαλικινγκ καθολου παλι...
Κατι αναφορες περι σταφιδας πως τις σχολιαζεις ?

η ακρως τρελη κι απορρητη καταθεση στον νυπτηρα
και η αποχωρηση της με τα βρακια ανα χειρας
την ειχαν ριξει χαμηλα στην λιστα...

καδρα εχεις μη στεναχωριεσαι , ... εκτος εξω απο βιλα που γραφεις ραους
εχει και ενα καινουριο στο Λάφαμ οπου σε περιμεναν ... ρεμαλι  :birdman:

Δεν θυμαμαι πρεπει να ανατρεξω στις κριτικες μου μηπως και το αναφερω, αλλα την 1η φορα που την πηρα στο Α.Γεωργιου 16, ηταν για κλαματα, αλλα την 2η φορα στο μαντζαρου ηταν σαφως ανεβαζμενη και για αυτο στο μελλον θα παω και για 3ο γυρο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μελλον θα παω και για 3ο γυρο...
εσυ προσεχε με τους γυρους.....εχεις και κακο προηγουμενο βλ καρμεν  :grin:......τουλαχιστον φαε κανα σουτζουκακι ή κοτομπεικον να στανιαρεις....... :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.879
Πόντοι
11.585
εσυ προσεχε με τους γυρους.....εχεις και κακο προηγουμενο βλ καρμεν   :grin:......τουλαχιστον φαε κανα σουτζουκακι ή κοτομπεικον να στανιαρεις....... :2funny:

και αυτα θελει-ουν να τα κοψω...πηρα ενα παπακι 50αρακι δανεικο να πηγαινοερχομαι στην δουλεια και το καημενο δεν τραβαει.!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

να το κανω κυβικα.??? ή να κανω διαιτα.???  :think: :think: :think:  :2funny: :2funny:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Ωραια κριτικη του παπατζις για αφρο περιγραφικη
σε γενικες γραμμες αυτο που θα περασει οποιος παει αφρο

υ.γ. μονο αυτο στην αρχη μεγαλη παοκαρα τι το θελες? :2funny: :2funny:
Επειδή φίλε χάρη στον ΠΑΟΚ της έκανα τις καταθέσεις. Έβγαλα φράγκα στο στοίχημα και είχα περίσσευμα για καταθέσεις. :dancing: :dancing:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κάντο όπως η Κάντυ.

Κατάθεση σήμερα στην Κάντυ, η οποία πλέον έχει πάρει τον αέρα και την άνεση που της δίνει η πόλη  μας, και αυτό φαίνεται πλέον ακόμη και από την εμφάνιση της στο σαλόνι.

Με άσπρο κολλητό φορεματάκι βγήκε στο σαλόνι πολύ καυτή σε εμφάνιση, δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κάποιος στην θέα της πανέμορφης κολάρας της και να μην την τιμήσει.

Τα προγράμματα της ξεκινούν από 40 το απλό, το οποίο δεν κατεβαίνει με τίποτα στα 30 παρόλη την επιμονή μου, 70 είναι το γυμνό με 69, 100 το πρωκτικό χωρίς γυμνό, 120 το τζακούζι με γυμνό χωρίς πρωκτικό και 160 το τζακούζι με γυμνό και πρωκτικό για χρόνο 30 λεπτών.

Εγώ πήρα το απλό των 40 και πέρασα στο δωμάτιο. Το μωρό ήρθε εντός ολίγου, αφού ξεπέταξε στα γρήγορα τον προηγούμενο, χαμογελαστή, με θυμήθηκε από τις δύο προηγούμενες επισκέψεις μου, που σημαίνει ότι παρόλη την σύντομη σχετικά παρουσία της στην πόλη έχει ήδη κάνει όνομα και πελατεία.

Χαδάκια στα όρθια δέχθηκε ευχάριστα, καλής σχετικά διάρκειας, στη συνέχεια ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και ξεκίνησε μια πολύ καλή πίπα, ενώ εγώ είχα σαλιώσει το μεσαίο μου δάχτυλο και επιμελώς σκάλιζα την πίσω τρυπούλα της. Παρατήρηση πολύ ναζιάρικη δέχθηκα τη στιγμή που ενώ είχα χώσει μέσα στο κώλο της παραπάνω από το μισό μου δάχτυλο και όταν προσπάθησα να το χώσω όλο, οπότε η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
Συνέχεια σε cow girl, με συμμετοχή αρκετά καλή από μέρους της, αλλά σύντομα σχετικά την γύρισα σε πισοκολητό, μην είχα κάνα ατύχημα πρόωρης εκσπερμάτωσης και δεν το προλάβω. Της άνοιξα την κολάρα της και την χάζεψα για λίγα sec πριν την καρφώσω και στην θέα της καύλωσα ακόμη περισσότερο και της τον καρφώνω όλον με δύναμη. Το σφυροκόπημα που της έριξα ήταν άνευ προηγουμένου το απόλαυσα πραγματικά και το άντεξε και εκείνη μέχρι τέλους. Παρόλο που δεν είμαι κοντός είχα ένα θέμα με το ύψος από τα καπούλια της, ώστε αναγκάστηκα και τα πιέζω προς τα κάτω ώστε να την φτάνω και να έχω πλήρη διείσδυση. Το τέλος δεν άργησε να έρθει μέσα σε κραυγές από μέρους μου και όταν βγήκε μου έριξε ένα πονηρό χαμόγελο, με φίλησε με πάθος στο στόμα και αποχώρησε.

Ήταν η Τρίτη φορά σε λιγότερο από ένα μήνα που πήγα με την συγκεκριμένη και απαλλαγμένος από κάθε είδους άγχος και σε μεγάλη φόρμα, ήταν μακράν η καλύτερη φορά από τις τρεις, και ίσως όμως και η τελευταία  για αυτή την χρονιά μιας που για πάρτη της έχω παραμελήσει άλλα κορίτσια που έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να τιμήσω.

Για μένα αυτή τη στιγμή είναι το κορυφαίο κορίτσι σε εμφάνιση στη πόλη μας, έχει βελτιωθεί αρκετά σε υπηρεσίες και έχει λαμπρό μέλλον.

Συνίσταται σε όλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom