Νέα

Σχολιασμός Κριτικών Θεσσαλονίκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Τι εννοει ο ποιητης.???  :think: :think:

επίσης ανέφερε και για διάφορους που την έχουν δει ιστορία και προσπαθούν να τελειώσουν μέσα της χωρίς σκουφάκιAngryAngryAngry ΕΛΕΟΣ.
δεν ξερω τι εννοει....αλλα θα πω μια ιστορια που δεν την ειχα ξαναπει...

οταν πηγα ευα πηγα να παρω αρχικα το απλο και της λεω μεσα στο δωματιο....θα μου κανεις γυμνο;(εννοουσα τσιμπουκι)δεν ξερω τι καταλαβε και μου κανει μια...πελατης της νικολ εισαι;λεω δηθεν...ναι....μου λεει....εγω δεν κανω τετοια μωρο μου....ακολουθως φυσικα μου εκανε ακαποτη πιπα....οποτε τι εννοουσε ο ποιητης;;; :think: :think:

δεν θελω ουτε να το σκεφτω οτι υπαρχει πιθανοτητα η νικολ να εκανε και τιποτα τετοιο ως εξτρα με πελατες της δλδ ακαποτο γαμησι.....θα το θεωρουσα εγκληματικο για την δημοσια υγεια....αλλα παλι πιστευω πως αποκλειεται.....απο τα λιγα που συζητησα μαζι της αργοτερα δεν μου φανηκε για χαζη ή επικινδυνη.....

το μονιμο παραπονο της ηταν τοτε η καθαριοτητα και η προσωπικη υγιεινη πολλων που πανε απλυτοι και βρωμικοι στα μπουρδελα δειχνοντας δηθεν ελλειψη σεβασμου στα κοριτσια.....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
δεν ξερω τι εννοει....αλλα θα πω μια ιστορια που δεν την ειχα ξαναπει...

οταν πηγα ευα πηγα να παρω αρχικα το απλο και της λεω μεσα στο δωματιο....θα μου κανεις γυμνο;(εννοουσα τσιμπουκι)δεν ξερω τι καταλαβε και μου κανει μια...πελατης της νικολ εισαι;λεω δηθεν...ναι....μου λεει....εγω δεν κανω τετοια μωρο μου....ακολουθως φυσικα μου εκανε ακαποτη πιπα....οποτε τι εννοουσε ο ποιητης;;; :think: :think:

δεν θελω ουτε να το σκεφτω οτι υπαρχει πιθανοτητα η νικολ να εκανε και τιποτα τετοιο ως εξτρα με πελατες της δλδ ακαποτο γαμησι.....θα το θεωρουσα εγκληματικο για την δημοσια υγεια....αλλα παλι πιστευω πως αποκλειεται.....απο τα λιγα που συζητησα μαζι της αργοτερα δεν μου φανηκε για χαζη ή επικινδυνη.....
το αποκλειω κι εγω διοτι ειναι η μονη που δε μ'αφηνει ουτε να της τον τριψω οπως θελω.Πολυ επιφανειακα και εχει και το χερι μπροστα σαν οριο.
Απο κει και περα ομως το γυμνο τσιμπουκι της και τον κωλο της τα παιρνεις για πλακα αμα θες.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγω για στομα το καταλαβα , και καπου αλλου αναφερθηκε τελυταια για ..
"ντεμεκ ατυχημα σε λεω" , παρτα μωρη αρωστη  :pipa1:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ωραίος ο πλατινουμ.

Εμ τα κλείνουν τα κινητά αγόρι μου όταν παν να γαμήσουν, και εμένα πάντως μου είχε συμβεί παλιά, μεγάλο σπάσιμο, από τότε πριν βλάλω τα ρούχα, κλείνω το κινητό.

Άντε να πω και μιά ιστορία με κινητό σε μπουρδέλο. Ήταν 3 και βάλε χρόνια πριν, Παρασκευή απόγευμα στο Προμηθέως 16 ή 18 που δεν υπάρχει πιά, υπηρεσία η Δανάη και έκανε την τελευταία βίζιτα της βάρδιας της. Πρίν λίγο είχα περάσει από μια κούριερ να αφήσω την αλληλογραφία, όπου έβλεπα μια βυζαρού πολύ καλή που έπερνε τους φακέλους και μέχρι να γράψει τα διάφορα στους φακέλους έπερνα μάτι τα βυζιά της. Εγώ μόλις είχα ξεντυθεί και καπάκι μπαίνει στα βιαστικά η Δανάη (καθότι σχολούσε και είχε έρθει και η επόμενη να αναλάβει) και εκείνη την ώρα κτυπάει το κινητό και ήταν η βυζαρού που ήθελε κάτι διευκρινήσεις. Εγώ το σηκώνω και αρχίζω να της μιλαώ και ξαπλώνω στο κρεβάτι και η Δανάη μου ξεκινάει αμέσως την πίπα. Μιλούσα με την βυζαρού, πίπα η Δανάη, φοβερή φαντασίωση, περιττόν να σας πω ότι καύλωσα τόσο ώστε το γαμήσι που την έριξα της Δανάης  μετά δεν περιγράφεται, το θυμάμαι ακόμη.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

"Τελος η βικη μου ειπε πως δεν την ενδιαφερουν η αλλες κριτικες γιατι ειναι η καλυτερη"

ασε μας ρε βικη κανε καμια φουσκα με την τσιχλα σου να πουμε

Συμφωνώ ,αλλά είναι με τις μέρες της κι΄ αυτή, ή του ύψουε ή του βάθους, εγώ πήγα 4 φορές φέτος με δαύτη, την πρώτη την μαύριρισα, αλλά οι υπόλοιπες, 1 μέτρια, 2 ήταν καλές εκ των οποιών η μία κορυφαία.

Κατά τη γνώμη μου τα 30 ευρώ τα αξίζει, τώρα αν πέσεις στην περίπτωση και φας πατάτα (ή τσίχλα), κονόμησες. Και δεν είναι ότι μασάει τσίχλα την μασάει και με σπαστικό τρόπο, και με τη Λάουρα που πήγα μασούσε και αυτή αλλά το κατάλαβα μετά από το 5λεπτο και ομολογώ δεν ενοχλήθηκα.

Όσο για τις κριτικές σίγουρα πιστεύω ότι δεν την ενδιαφέρουν μιας που στο Βαρδάρη τουλάχιστον έχει συνέχεια γεμάτα δωμάτια. είναι δροσερό πιπίνι βλέπεις. :dunno:

Θάθελα νάξερα δεν πνίγονται όταν κάνουν πίπα με την τσίχλα στο στόμα. :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.875
Πόντοι
11.585

"Τελος η βικη μου ειπε πως δεν την ενδιαφερουν η αλλες κριτικες γιατι ειναι η καλυτερη"

ασε μας ρε βικη κανε καμια φουσκα με την τσιχλα μυξα σου να πουμε

+1000 αλλα σε καλυτερη εκδοση.!!  :2funny: :2funny:

καποιος να πει στην βικη οτι σε πολους ουτε αυτη μας ενδιαφερει, υπαρχουν και καλυτερες.!!  :grin:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

ασε μας ρε βικη κανε καμια φουσκα με την τσιχλα σου να πουμε

Τι εγινε ρε παιδια ? τοσο πολυ χαλασε η Βικυ ?  :think:
Απο περισι τον Αυγουστο εχω να την δω ... τοτε που ητνα σχετικα καινουρια ( και γω τετοιος ημουν  :cheesy: )

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225

μιας που στο θρεντ  προσφατα γινοταν συζητηση σχετικα με τη βικυ .νεα κριτικη λοιπον :rockon:

ο συναθλητης destro περασε ενα γεματο αλλα και συγχρονως γαματο :2funny: 20 λεπτο με την βικαρα  :fuck1:  :fuck1: μαλιστα τονιζει την καθαριοτητα της και την ορεξη να τιμαει και το απλο  , πραγμα που ολες πρεπει να κανουν !

παντα τετοια destro  :cheesy:  :rockon:

η βικυ η ουκρανεζα ομολογουμενως  ειναι  απο τις πιο τσοντε εμφανισεις στον βαρδαρη  , και ετσι οπως κουναει χαρακτηριστικα την κωλαρα της σε προκαλει  :s&m_1: :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ωχ ωχ πολυλογού εεεε, το χειρότερο ελάττωμα μιας πουτάνας, αν είναι σαν την Νάντια τη κάναμε.

Πάντως υπάρχει τρόπος να της κλείσεις το στόμα. :pipa1: ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Γράψε όμως και καμιά γαργαλιστική λεπτομέρεια παραπάνω για το πιπινάκι , μισή ώρα έκατσες μέσα. Με απλό  :huh::think:

kinito

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Γράψε όμως και καμιά γαργαλιστική λεπτομέρεια παραπάνω για το πιπινάκι , μισή ώρα έκατσες μέσα. Με απλό   :huh::think:

dokimazo ... χαθηκε να τον λενε eksigao ? :2funny: :2funny:  :2funny:

Η δικια μου κριτικη σας αρεσε ?  :grin:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η μπίλια στο κόκκινο.

Στην ρουλέτα των μπουρδελιάριδων (όπως και στη ρουλέτα των τζογαδόρων ) υπάρχουν δύο βασικά χρώματα. Το κόκκινο και το μαύρο. Το κόκκινο το χρώμα του πάθους δηλώνει το πόσο πολύ καλά μπορεί να περάσει ο μπουρδελιάρης με την κορασίδα, και το μαύρο το πόσο άσχημα αντίστοιχα.

Επίσκεψη σήμερα στην Πιπινοβίκυ στο τσίρκο μιας που αρκετό καιρό είχα να την επισκεφθώ. Υπηρεσία ήταν μία μαντάμ  από τις πιο ευγενικές παρουσίες στο χώρο με πρόσφατη θητεία και στο Λαφαμ.

Χωρίς πολλά πολλά πέρασα με το απλό των 30 ευρώ, σε λίγο ήρθε και η Βίκυ με πολύ πλατύ χαμόγελο που είχε και μια κάποιου είδους νοσταλγία μιας που είχε να με δει καιρό.

Χαδάκια στα όρθια πρώτα, πολύ μεγάλης σχετικά διάρκειας, με έκανε εντύπωση η πολύ καυλωμένη της ρόγα που ήταν κάγκελο στην κυριολεξία, την οποία όμως δεν με άφησε να την πιπιλίσω.

Στη συνέχεια ξάπλωμα στο κρεβάτι, πέρασμα καπότας σαν κάλτσα, και ξεκίνημα μιας πολύ δυνατής πίπας, ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας παρακαλώ, με πολλά deep throat !!!!!!! μέχρι πνιγμού που με εξέπληξαν ευχάριστα μιας που για μένα προσωπικά ήταν κάτι το καινούργιο στο ρεπερτόριο της Βίκυς. Χάιδεψα και επιμελώς την πίσω τρυπούλα της και εξωτερικά τα παχιά της μουνόχειλα χωρίς αντιρρήσεις, παρά μόνο όταν θέλησα να βάλω κάτι παραπάνω από το νυχάκι μου μέσα στην πίσω τρυπούλα της, τραβήχτηκε επιμελώς.
Στη συνέχεια ανέβασμα από πάνω, χωρίς να βάλει κρέμα , βάζοντας μόνο λίγο από το σάλιο της, όπου η συμμετοχή της άγγιξε το τέλειο με βαθιά καθίσματα όπου κυριολεκτικά σφυροκοπήθηκε μοναχή της δείχνοντας να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.
Το τέλος ήρθέ με αυτή στα 4 την οποία γύρισα κατόπιν δικής μου προτροπής, όπου όχι μόνο άντεξε πολύ δυνατό σφυροκόπημα αλλά ακόμη και  όταν έδειξα κάποια σημάδια κόπωσης αυτή με ένα πολύ πονηρό και λάγνο βλέμμα που με κοίταξε με βοήθησε να ανακάμψω και να  συνεχίσω σαν ξυλοκόπος, όσπου να τελειώσω μέσα σε κτηνώδεις κραυγές.

Σήμερα η Βίκυ ήταν κάτι παραπάνω από καταπληκτική. Δεν μασούσε τσίχλα και δεν γνωρίζω αν κάτι τέτοιο ήταν συμπτωματικό ή πράγματι έχει αλλάξει ριζικά τη συμπεριφορά της αλλά εγώ οφείλω να καταθέσω τίμια την σημερινή μου εμπειρία.

Ο τίτλος της κριτικής μου ίσως αφήνει κάποια υπονοούμενα ότι όλα αυτά μπορεί να ήταν συγκαιριακά αλλά κατά βάθος πιστεύω ότι δεν ήταν.

Το πιπίνι πρέπει να άλλαξε συμπεριφορά, και αν κρίνω από το γεγονός ότι είναι πολύ κολλητή φίλή με τη Λάουρα και παίρνοντας παραδείγματα συμπεριφοράς από αυτήν, ίσως να αποτελέσει κάποιο από τα στανταράκια μας στο μέλλον. Ίδωμεν.

Θέλω να κάνω και μια ιδιαίτερη μνεία στην ευγενέστατη μαντάμ που έτυχε να την γνωρίζω από τη θητεία της στο Λαφάμ, και να πω ότι είναι από τις ευγενικότερες παρουσίες στο πόστο της, που ξέρει να αντιμετωπίζει τον πελάτη με χιούμορ και να προβάλει με πολύ έντεχνο τρόπο τα κορίτσια της.

Τέλος ο χώρος να πω ότι ήταν πεντακάθαρος και το δωμάτιο που πέρασα το έξω αριστερά από τα καλύτερα του χώρου.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Έχει πολύ μεγάλη αξία η κριτική ενός συναθλητή, όταν έχει την γενεοδωρεία να δίνει 2η και 3η ευκαιρία σε ένα κορίτσι και να το κυνηγήσει ώστε να το φέρει στα νερά και να ανταμειφθεί ανάλογα για αυτή του την επιμονή.

Πέρα από την όποια ηθική ανταμοιβή παίρνει ο ίδιος, δίχνει και στους υπόλοιπους τον δρόμο για να μπορέσουν να πετύχουν και αυτοί κάτι ανάλογο.

Η κορυφή κερδίζεται δύσκολα, έχει δύσβατα μονοπάτια και θέλει προσπάθεια. Εγω προσωπικά ευχαριστώ τον συναθλητή και φίλο Karaman 7, για την συνεισφορά του στο site με τις κριτικές του, αναγνωρίζοντας τον δίκαια ως τον Νο 1 μπουρδελοκριτικό της Θεσσαλονίκης αυτή τη στιγμή.

Όλα αυτά τα γράφω έχοντας ιδίαν πείρα από την συγκεκριμένη γυναίκα, στην οποία ομολογώ ότι δεν έχω δώσει 2η ευκαιρία ακόμη. Ίσως όμως το πράξω σύντομα.

Πιστεύω ότι αυτή η κριτική θα είναι σταθμός για όλους μας σκεπτόμενοι βαθύτερα την απόδοση κάποιας κοπέλας, που από τη στιγμή που θα την γουστάρουμε και ταιριάζουμε μαζί της  να κατορθώσουμε να περάσουμε καλά μαζί της.

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Σε γενικές γραμμές δεν μετάνιωσα που έκανα τη δοκιμή (ικανοποιήθηκε και η περιέργεια μου), αλλά δεν τρέχω να ξαναπάω.
Το σαραντάρι, αν και απολύτως δικαιολογημένο για Αφρούλα και Έφη, είναι υπερβολικό γι αυτήν, εξ ου και η χαμηλή σχέση τιμής/απόδοσης.
Αυτες τις σκεψεις εκανα οταν την ειδα μια φορα , τελικα δε μπηκα , αν και εμφανισικα λεει αρκετα ..
λειπει αυτο το βλεμα που υποσχεται ομως .. δηκαιολογημενα ομως .. αφου δεν υποσχεται και πολλα  :-

========================================================================================

καλο παιχνιδι ειχαμε κανει με την Μαντελαιν
ειχα κανει και ισπανικον  :tits2:
χαρηκα που γυρισε και απ πτι φαινετε ειναι σε καλη φορμα  :dancing:
και απο μενα εχει κλεισμενο εισητηριο για δευτερο γυρο  :tits:
αν σ αρεσαν τα Ματια της δοκιμασε και Καντυ  :rolleyes:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πολύ καλή η κριτική του τουμπανιστή, πλήρης, αναλυτική και κυρίως ατακοδόρικια και φιλολογική.

Παραθέτω ορισμένες από τις ατάκες του.

- Έχει τρόπους να σε ταξιδέυει σε άλλους κόσμους ηδονής
- Βυζιά απο άλλο πλανήτη.
- Πάντα με ένα σούπερ καβλωτικό μίγμα προστυχίας και γλύκας :rockon:
- Όσο είμαι εκεί μέσα,νιώθω ότι είμαι σε ένα παράλληλο σύμπαν.

+1000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom